Не е в майчинство, но е пенсионера, което е почти същото.. А и не виждам, защо като си в майчинство трябва ти да вършиш всичко.. Майчинството е, за да гледаш детето си и да обръщаш внимание на него.. И междувременно, когато намериш време да свършиш нещо..
А, тук малко бъркаш- тя, когато ѝ е било времето, си е гледала детето и си е вършила домакинската работа. Сега ѝ е време да почива, а ти да покажеш колко те бива и до ѝ натриеш носа, щом толкова те вълнува съревнованието в кухнята.
Всъщност, жената проявява завиден такт, че те е пуснала не само в стаята, ами и в кухнята сии, да правиш каквото ти дойде на ум. Много малко жени биха го направили.
Мен друго ми е чудно- ами, ако беше сама по цял ден и мъжът ти се прибере гроги от работа, а ти нищо не си пипнала освен да съзерцаваш бебето, кво прайвате?

Та такива ти ми работи с моята свекърва
) и е голям проблем, че свекърът ядял от нейното сготвено!? Че вие като готвите, не готвите ли за всички! За мен това е нормалното! Веднъж едните сготвят за всички, друг път - другите. Или какво - всеки със своя тенджерка, своя си хляб, свое си рафтче в хладилника...