С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 33 838
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Скрит текст:
Ох, да разбирам ли, че се дразниш затова, че свекърва ти не иска да обгрижва детенцето си, тоест твоя мъж – пораснал дингил, който вече си има жена и дете?
Ти си гледаш детето и тя да си гледа нейното, така ли трябва да е според теб?  Laughing
Не.. Да гледа поне мъжа си.. Не да чака и на него да му готвим аз или мъжа ми.. Та апартамента е нейн може от време на време да чисти тя..

Някой КАРА ЛИ ТЕ НАСИЛА да готвиш на мъжа и? Заплашват ли те, бият ли те, за втори път питам?

Тя си е в къщи, ще прави, каквото си иска, ако иска ще тръска по земята, като пуши.
Не, но не мога да сготвя и да му кажа няма да ядеш или ще ядеш каквото ти сготви жена ти.. И на нея така й е по-лесно...

# 376
Да, тяка е. Аз също съм против всеки път като идват да носят подаръци и детето да ги чака заради това. Сега прокарвам иновативната идея за Коледа да подарим само по един подарък, без да има съревнование от бабите.

# 377
  • София
Скрит текст:
Ох, да разбирам ли, че се дразниш затова, че свекърва ти не иска да обгрижва детенцето си, тоест твоя мъж – пораснал дингил, който вече си има жена и дете?
Ти си гледаш детето и тя да си гледа нейното, така ли трябва да е според теб?  Laughing
Не.. Да гледа поне мъжа си.. Не да чака и на него да му готвим аз или мъжа ми.. Та апартамента е нейн може от време на време да чисти тя..
Болен ли е, какво му е, че трябва да бъде гледан?
Ако е болен,  и синът му би трябвало да си гледа бащата, не само свекървата.
Отдолу пише.. Може да му готви, да му пере тя дрехите и т.н...
Ама защо някой трябва да го обслужва така, това питам? Болен ли е, че не може сам?
Има здравословен проблем, който налага такова обслужване или просто от онези мързели, които считат жените за прислуга?

# 378
Абе хора, защо се ядосвате? Момичето от 9 кладенеца вода ще донесе за да обясни, че миУто е златен и му е златен,а свекървата е лоша, лоша жена!

# 379
След като никой не те принуждава, правиш нещата по свое желание и няма място за оплакване. Като не ти харесва, спираш да ги правиш. Няма да умрат гладни и неизпрани, както не са умряли преди ерата "снаха у нас". Е, да, няма да се чувстваш, как едва ли не, оцеляват благодарение на тебе, но ...

В къщи всеки е свободен да си прави, каквото иска и никой няма право да го критикува. Аз на нейно място бих ви била шута, да се спасявате на квартира, като много знаете. И без това - какво е това обзавеждане, месеци наред, Елисейския дворец ли сте купили?

# 380
Елисейския дворец ли сте купили?

Версай! Такава златна жена къде другаде би живяла?

# 381
Може да му готви, да му пере тя дрехите и т.н...
Той сигурно е сакат и не може да си сготви. Или е малоумен и не знае как да натисне копчето на пералнята.

# 382
Това както каза Моника, не е мъжка работа и явно му е под нивото Grinning
Блажени са вярващите.

# 383
Свекъра ми не може да готви.. Както и баща ми също не може да готви.. Ни всички мъже могат да готвят колкото и странно, явно да ви звучи тук.. И да и пералнята не може да си пусне.. Може да простре, но не и да я пусне..

# 384
Ох, какво са правили тези хора преди снахата. Disappointed Relieved

# 385
Ох, какво са правили тези хора преди снахата. Disappointed Relieved
Преди снахата е бил сина.. Сега чакат на нас двамата..

# 386
Кофти е да стартираш като добра домакиня, после няма измъкване.

# 387
  • София

Не е в майчинство, но е пенсионера, което е почти същото.. А и не виждам, защо като си в майчинство трябва ти да вършиш всичко.. Майчинството е, за да гледаш детето си и да обръщаш внимание на него.. И междувременно, когато намериш време да свършиш нещо..

А, тук малко бъркаш- тя, когато ѝ е било времето, си е гледала детето и си е вършила домакинската работа. Сега ѝ е време да почива, а ти да покажеш колко те бива и до ѝ натриеш носа, щом толкова те вълнува съревнованието в кухнята.
Всъщност, жената проявява завиден такт, че те е пуснала не само в стаята, ами и в кухнята сии, да правиш каквото ти дойде на ум. Много малко жени биха го направили.
Мен друго ми е чудно- ами, ако беше сама по цял ден и мъжът ти се прибере гроги от работа, а ти нищо не си пипнала освен да съзерцаваш бебето, кво прайвате? newsm78

# 388
Предлагам най-тържеВствено да връчим на Моника един орден "Най-уфатна сна'а" и да се приключва! Иначе рискуваме да четем за мръсните чорапи на свекъра 2 поредни теми Simple Smile

# 389
  • София
Свекъра ми не може да готви.. Както и баща ми също не може да готви.. Ни всички мъже могат да готвят колкото и странно, явно да ви звучи тук.. И да и пералнята не може да си пусне.. Може да простре, но не и да я пусне..
Ами ще се научи. Права е свекърва ти да не му прислужва. И аз да съм, и аз не бих прислужвала на такъв. Никой не се е родил научен. Първият ми опит за пържене на картофи завърши с въпрос от една съседка от отсрещна къща дали да вика пожарната. Пък после се научих.

Общи условия

Активация на акаунт