С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 33 819
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
След долната ти реплика, не мъжът ти не е търтей, само че засега, 3-4 години пак ще те питам.
Абе тези мъже не са от масло, че толкова да ги жалите и моя работи и се прибира изморен, ама няма хън-мън помага, защото знае че тоя труд моя не е по-малко от неговия, а даже нямам все още дете. Простира , пере, готви, единственото което не прави с ентусиазъм е миенето на чинии, за това сега ще си имам съдомиялна Simple Smile . Не казвам че аз лежа и не пипам нищо, ама и на ММ не му се е счупил пръст, защото си делим домакинските задължения.
Всеки си преценява за себе си!
Твоят съпруг, ако ти готви и чисти ок.. Но за мен не е ок мъжа да върши тази работа 😉

Да ние също го правим.. Готви, когато се занимавам с малката.. И други неща прави.. Делим си и ние задълженията.. Докато единия е с малката другия върши нещо.. Но на майка му изобщо не й става неудобно, че той ги върши примерно тези неща, а тя гледа турски сериали и си уши цигарите.. Не го галя.. Изкарали сме 3 месеца в безсънни нощи с коликите на малката и той не спеше и я разнасяше и т.н. и никога нищо не е казал..

# 361
Моника, никой не те кара да правиш нищо всъщност. Ще те набие ли свекървата, ако не изчистиш? Или мъжа ти? Или двамата заедно?

Ти си тази, която очаква другите да вършат нещо и мрънка за това.

# 362
Ти си противоречиш малко, но окей надявам се да е така, а щом свекърва ти прекалява, стискаш зъби и гледате с мъжът ти да свършите максимално бързо ремонта.

# 363
Ох, да разбирам ли, че се дразниш затова, че свекърва ти не иска да обгрижва детенцето си, тоест твоя мъж – пораснал дингил, който вече си има жена и дете?
Ти си гледаш детето и тя да си гледа нейното, така ли трябва да е според теб?  Laughing
Ти можеш ли да си представиш до какви непоправими щети у твоя мъж ще доведе това – две жени да му се въртят на пета и да му прислужват? Бедна ти е фантазията просто...

# 364
  • София
Защо на нея трябва да ѝ става неудобно, след като той е здрав, прав, млад мъж, а тя е възрастна жена?

П.П. То оставаше и да недоволства, че си гледа детето.

# 365
Отда2на не съм споделяла тук.
Прясно-прясно.
Свеки е на гости и нейният единствен ненагледен син отиват на Произведено в България, понеже тя му мрънкотеше как това й се скъсало, оновало й се искало. Връщат се три часа по-късно с пълни торби и голямото дете се втурва към вратата да ги посрещне, обучено е като кученцата да чака подарък. Свекървата си гушва торбичките още по-силно и му вика:
"Това е от бабешкия Дедо Коледа! Само за баби!"
Весели празници на всички!

# 366
В темата съзирам бъдещата баба Султана.

# 367
Как`Сийка е какви са тези риторични въпроси?!? Как мама няма да се грижи за детенцето си ?!? Ужас, това е недопустимо Grinning

# 368
Ох, да разбирам ли, че се дразниш затова, че свекърва ти не иска да обгрижва детенцето си, тоест твоя мъж – пораснал дингил, който вече си има жена и дете?
Ти си гледаш детето и тя да си гледа нейното, така ли трябва да е според теб?  Laughing
Не.. Да гледа поне мъжа си.. Не да чака и на него да му готвим аз или мъжа ми.. Та апартамента е нейн може от време на време да чисти тя..

# 369
Права е била жената - Бабешка Дядо Коледа Simple Smile Готино е Simple Smile

# 370
  • София
Не.. Да гледа поне мъжа си.. Не да чака и на него да му готвим аз или мъжа ми.. Та апартамента е нейн може от време на време да чисти тя..
Болен ли е, какво му е, че трябва да бъде гледан?
Ако е болен,  и синът му би трябвало да си гледа бащата, не само свекървата.

# 371
Отда2на не съм споделяла тук.
Прясно-прясно.
Свеки е на гости и нейният единствен ненагледен син отиват на Произведено в България, понеже тя му мрънкотеше как това й се скъсало, оновало й се искало. Връщат се три часа по-късно с пълни торби и голямото дете се втурва към вратата да ги посрещне, обучено е като кученцата да чака подарък. Свекървата си гушва торбичките още по-силно и му вика:
Весели празници на всички!

С цялото ми уважение, но това:
и голямото дете се втурва към вратата да ги посрещне, обучено е като кученцата да чака подарък.

Води до това:

# 372
Болен ли е, какво му е, че трябва да бъде гледан?
Ако е болен,  и синът му би трябвало да си гледа бащата, не само свекървата.
Отдолу пише.. Може да му готви, да му пере тя дрехите и т.н...

# 373
Скрит текст:

Някой КАРА ЛИ ТЕ НАСИЛА да готвиш на мъжа и? Заплашват ли те, бият ли те, за втори път питам?

Тя си е в къщи, ще прави, каквото си иска, ако иска ще тръска по земята, като пуши.

# 374
Моника ти да не си снахата от Америка на Кремена ?

Общи условия

Активация на акаунт