С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 34 376
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • при късмета
И ние преди 2 години направихме грешката първо да се нанесем и тогава ремонт. Бяхме 2 месеца без кухня. А шкафовете които правихме са 1.40м. горни и долни, като горния продължава и е малко по-дълъг. И то от октомври до декември, като по това време няма текущи ремонти, поръчките са за нови жилища предимно. А рядко някой вината с толкова малко шкафове. Преди тях все пак трябва доста неща да се направят, всъщност ремонта трябва да е готов, за да могат да се вземат точните размери. А и той не става бързо, има си технологично време за съхне него на всеки материал който се ползва.
Много е лесно да се говори по инерция

# 406
Сигурно, все пак ние живеем без мебели в кашон. Joy

# 407
И ремонти не сме правили...

# 408
Ами то какво да му ремонтирам на кашона ...

Както и да е, аз я разбирам Моника, че не и се занимава с местене и подреждане с малко бебе, но не може да отидеш в нечия къща, за малко и да се критикуват хората, ако ще и най-големите прасета да са. Те са си в тях.

# 409
  • Fort Worth, TX
Моника ти да не си снахата от Америка на Кремена ?
Мухаха, по голям виц не бях чела.Разсмя ме.Благодаря.

# 410
  • при късмета
Затова подчертах, че не е коректно да дудне само за мебелирането, като потребителката изрично каза ремонт и обзавеждане. Различно е и то много когато само обзавежда и когато и ремонт има преди това.

# 411
  • Fort Worth, TX
   И без това - какво е това обзавеждане, месеци наред, Елисейския дворец ли сте купили?
Наясно ли си, че за всяка мебел, която поръчваш средния срок е месец? За кухня много често отива много повече. Всъщност бавят се повечето поръчки. Ако абсолютно всичко ти е ново и обзавеждаш изцяло, може да отнеме доста време. При това не си коректна, защото тя каза,ч е и ремонт правят, а не е обзавеждането. Там пък може да се проточи доста
Виж Мако,  и на това има лесно като толкова им е писнало.Оправят едната стая и баня.Мятат по 1 матрак , един раховец и всичко останало се оправя в движение.Баси му и драмите за нищо.Моите м/у другото се изнасят на 21.

# 412
Ми щото едни такива обяснения вкара, че си я представих като твоята снаха, с вечното чувство за несправедливост. Извинявай ако си се засегнала.

Моника ти да не си снахата от Америка на Кремена ?
Мухаха, по голям виц не бях чела.Разсмя ме.Благодаря.

# 413
Иначе и аз казах, ако е толкова на зор положението едно легло и една баня и 'айде..Всичко друго  лека полека. Ако не ще седи и малко или много като е в чужда къща ще се съобразява. А това мерене на кой колко е ял ми е толкова противно, че направо нямам думи, все едно е много трудно да се сложи една  чиния в повече

# 414
  • Fort Worth, TX
Не, не.Няма за какво да се извиняваш, че ме разсмя.Моята е от не готвещите.

# 415
Ами сърди се Моника, че не била длъжна да споделя яденето с тях, но и те не са длъжни да споделят дом, докато се обзавежда двореца ...

# 416
  • София
Креми! Каква  новина само!
По Коледа стават чудеса! Grinning

# 417

Ще се изнесат и ще обърне палачинката тя, като и домъчнее. Има да звъни на синковеца дали е ял, дали се запасва, дали си мие зъбите ... Smiling Imp

# 418
Тя може и да готви и да е скрита лимонка, само да ви е залъгъла с тези картофи. Иначе да това е чудесна новина ще се разширите малко. Салсиша точно и аз това исках да кажа, че трябва малко или много да се съобрази, ако не да се изнася.

# 419
  • Fort Worth, TX

Ще се изнесат и ще обърне палачинката тя, като и домъчнее. Има да звъни на синковеца дали е ял, дали се запасва, дали си мие зъбите ... Smiling Imp
Честно казано дреме ми на ......очилата.Да правят каквото искат.Все ми е тая , ако щеш ми вярвай.Отиват си в техния апартамент.Това си е тяхната къща, ако искат в кочина да живеят, но това ще си е тяхната кочина.Да не мислиш, че ще тръгна да ги инспектирам.

Общи условия

Активация на акаунт