Електронни четци - тема 22

• 52 360
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Ако е само форматът, Pocketbook чудесно си чете mobi и няма никаква нужда от конвертиране. Вече ако книгите от Амазон имат някаква защита, тогава не знам.

# 556
  • София
Нямам идея за защити.. аз съм с киндъл и като купя книги директно ги пращам там...

# 557
  • София
Ако е само форматът, Pocketbook чудесно си чете mobi и няма никаква нужда от конвертиране. Вече ако книгите от Амазон имат някаква защита, тогава не знам.
От Amazon книгите идват във формат .azw. Защита няма, поне според мен.

# 558
Да, да, точно това имам предвид, книгите идват във формат azw, който се поддържа единствено от Киндъл, но би следвало да може да се конвертира в друг формат. Ще пробвам с някоя от безплатните книги, благодаря.

# 559
Здравейте,
искам да си купя актуалния Paperwhite от amazon.de. Някой има ли промоционален код за отстъпка?
Поздрави,

# 560
  • София
Здравейте,
искам да си купя актуалния Paperwhite от amazon.de. Някой има ли промоционален код за отстъпка?
Поздрави,
Не съм чувала някой да купува Киндъл с промо код, но скоро ще пуснат Пейпъруайт на промоция. Обикновено е в седмицата преди техния Великден, т.е може би от 08.04. Струва си да се изчака. Цената е около 80 евро.

# 561
Здравейте,
Поздрави,
Не съм чувала някой да купува Киндъл с промо код, но скоро ще пуснат Пейпъруайт на промоция. Обикновено е в седмицата преди техния Великден, т.е може би от 08.04. Струва си да се изчака. Цената е около 80 евро.
Благодаря за информацията. Наистина си струва да изчакам.

# 562
Прочетох на предните страници подобно на моето търсене, но предложеният модел ми идва скъп.
Та да попитам - има ли такова животно - четец с подсветка и физически бутони, цена докъм 200 лв? Ще бъде подарък за възрастен човек, т.е. не е необходимо, даже по-скоро е нежелателно да бъде на най-високо технологично ниво. Бих направила компромис за подсветката, но физическите бутони са ми задължителни.

# 563
PocketBook Basic Lux 2. Малко надвишава бюджета, 219 лв е, но има както физически бутони, така и подсветка. Това са техническите му характеристики.

# 564
Много благодаря за отговора Simple Smile Отивам да го разгледам и проуча.

# 565
Amazon обнови и базовият си модел Kindle. Новият вариант вече ще бъде с подсветка. В наличност от 10 Април.

https://www.amazon.com/gp/product/B07DLPWYB7/ref=s9_acsd_al_bw_c … f_rd_i=6669702011
---
https://www.gsmarena.com/amazon_updates_base_model_kindle_with_a … ay-news-36127.php

# 566
Да, и аз забелязах, че базовият модел е обновен и мисля да си го поръчам. За всеки случай, ще изчакам католическия Великден за евентуални намаления на Paperwhite-a.

# 567
  • София
Ауу, супер много готино това за базовия Simple Smile

# 568
жалко че не са му ъпгрейднали резолюцията само

# 569
А създава ли реално някакви проблеми с четенето тази резолюция? Питам, защото обмислям да си го взема като първи четец този модел и не съм много наясно - ще съм много благодарна за всякакви коментари Hug

Общи условия

Активация на акаунт