"ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"-тема 83: "Сагата продължава"

• 36 935
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Рик дават ли го изобщо??? Аз от повече от година не съм го засичала. Ридж се доказва, че е мъж без мнение, каквото каже Брук това се случва. Абе трипни с крак бъди мъж , може ли тази да те командва нон стоп.

Ами да ти кажа винаги е било така ..Дори в ранните епизоди които следях .Рич като кученце и подгазуваше с извинение ..Ами старите курви винаги знаят как да омайват и командорят както викаше Стефани в сериала...

# 631
Сали и Фло – говорят за годежа. Даже са спокойни. Сали казва, че трябвало да благодари на Фло, че в сравнение с нея изглеждала много по-добре. Но съжалява, че е наранила чувствата на Фло.
Фло не може да разбере как Уайат внезапно е решил да се жени за Сали.
Фло казва, че била сигурна, че грешката й щяла да я раздели с Уайат.
Фло казва, че Уайат е избрал да бъде с нея, тя дори не познавала Сали тогава. Сали й казва, че тя е направила сто пъти по-голяма грешка от нея.
Сали казва, че Фло не я е считала за конкуренция, мислела е, че е просто забавление за Уайат. Фло казва, че Сали не изглеждала като жена, която иска брак.

Бил е при Кейти, целува ръката й, продължава да й говори.
Докторът пак я преглежда.
Дона казва,че това не може да се случи толкова внезапно. Брук казва, че Дона е споменала, че Кейти не се чувствала добре. Ридж казва, че понякога хората не слушали.
Бил го гледа с презрение: „Трябва да слушам това от човека, който пренебрегна да види всеки предупреддителен знак от психясалия си син, който е престъпник?“

Скрит текст:
В болницата пристигна и Ерик. Докторът обяснява. Бил иска да знае кой е най-добрият бъбречен хирург. Пак влиза при Кейти. Пак й говори, че не може така да свърши, че не може да я загуби, че го плашела. Кейти като че ли се съвзема.
Бил и обяснява и й казва колко много я обича. Всичко ще се оправи.
Брук и Дона влизат при Кейти. Кейти се чуди какво става с нея.
Докторът говори с Кейти и й обяснява за състоянието й. Добрите новини са, че до следващия ден ще се чувства много по-добре. Лошите новини са, че ще се наложи да вижда стаята в болницата дълго време.
Ерик и Ридж също влизат при Кейти. Докторът казва, че вече имат по-добри лекарства, ама вече нищо не може да се направи, единственият начин е трансплантация. Трябва да остане в болницата, за да се избегне инфекция. Брук мисли, че тя или Дона може да бъдат донори.
Бил иска да остане насаме с Кейти.
Кейти е смазана – какъв човек щяла да бъде, ако живее от резервни части.
Бил й казва, че тя ще е жената, която обича, майката на сина му.

Куин пита Уайат дали иска главата й да експлоадира. Уайат: „Радвам се да видя, че си толкова щастлива заради мен.“ Куин: „Кажи ми, че е шега!“ Уайат й казва, че Сали е откраднала няколко модела от ФК, а не бебе. Куин: „Какво не е наред с теб?“ Забравил ли бил какво му е причинила Сали? Уайат: „Oсвен, че ме правеше шастлив?“
Куин разбира, че Фло го е разочаровала, но тя не е различна, от което е била. Съзнава, че Фло го е наранила, но Уайат не трябва да наранява себе си, за да й го върне.
Уайат пита майка си как може да защитава Фло. Куин говори глупости – защото не очаквала хората в живота й да са перфектни. Сали гледала лесното, винаги правела грешки, ама никога не се научавала. Фло била съвсем различна. Фло можела да каже „Не“, ама не казала, когато се осъзнала, вече била хваната в капан.
Уайат настоява, че е имала месеци на разположение, за да признае. И това му е проблемът с нея. Куин му казва, че по подразбиране, защото е бил свързан с нея, се чувствал виновен.
Уайат не се чувства виновен, ама Куин знае по-добре – виновен се чувствал. Жената, която обичал, а той още я обича, била жертва на голяма измама. Оооооо
Куин пита трябвало ли да е обидена, че не я е помолол за пръстена. Аха, нямало пръстен, Куин вече е убедена, че Уайат не е сериозен.
Ерик се обажда, казва на Куин за Кейти, но да не идват, посещенията са ограничени. Ерик си говори с Ридж (който вчера не си отвори устата).
Сали се обажда на Уайат. И тя разбира за Кейти. От нея разбира Фло.

# 632
Брук и Ридж са си в къщи, говорят за Кейти, после за Томас. Брук не знае кога Томас ще се появи и ще нанесе удара си.
Ридж казва, че Томас не е чудовище, боли го и се нуждае от помощ.
Брук пита дали получава някаква помощ. Разбира се, не се дава Ридж, иска да се върне в офиса.
Той му е син, няма да го изостави. Брук няма да изостави Дъглас и Хоуп.
Ридж казва, че Дъглас няма защо да се страхува от баща си. Брук не е видяла някакво подобрение при Томас. Защото не го е пуснала в къщата, контрира Ридж.
Брук казва, че Томас трябвало да поеме отговорност. И Ридж каза най-голямата смешка: „Той го прави, той говори с Тейлър.“  Laughing
(Ясно е, че на Ридж не му е лесно в тази ситуация, ама трябва ли да плещи такива глупости?)
Ридж не иска да се кара повече с Брук, обича я. Ще се справят заедно. Брук и тя го обича, целуват се. Брук отива в болницата.

Скрит текст:
Фло и Шона си говорят за Кейти. На Шона много не й дреме, гледа си таблета.
Фло не може да повярва, че Уайат ще се жени. Но забелязва, че майка й хич не я слуша, какво прави, пита Фло. Шона обръща таблета към нея и казва, че разглеждала снимки на един много секси Ридж Форестър. Можела ли Фло да я вини? Нямало нищо лошо майка й да се наслаждава на компанията на привлекателен мъж.
Шона мисли, че Ридж може да бъде нейният омаен принц. Rolling Eyes
Фло се дразни на майка си, та той бил пиян, бил женен. Но Шона почувствала нещо, трябвало да го целуне, знаела, че звучи като луда, ама докато лежала до него, почувствала страхотна химия помежду им, било като светкавица. Сигурна е, че на следващата сутрин и той така го почувствал. Head Band

Томас се промъква при Дъглас. „Как е училището?“ пита Томас. „Обичат ли те учителите? издаваш ли другите деца, както направи с мен? Къде е лоялността към баща ти?“
Томас: „Ти не ми се подчини, казах ти да не правиш нещо, а ти го направи.“
Дъглас: „Всички казват, че съм герой.“ Томас: „Не, не си герой. Ти не ми се подчини, не слушаш.“ Гледа го с лудите си очи.

Дъглас му припомня, че последния път, когато са се видели, Томас казал, че е страхотно дете, че ще бъдат най-добри приятели.
Томас казва, че приятелите не се предават един друг.
Дъглас обяснява, че Лиам и Хоуп мислят, че той е добро дете. „Няма значение какво мислят те!“ отсича Томас „Те не са ти родители. Мен трябва да слушаш. Може и да не ме харесваш много сега, но аз съм единственият ти родител.“ Дъглас: „Хоуп може да ми е майка.“
Томас каканиже, че можели да бъдат щастливо семейство – той, Дъглас и Хоуп. Ама Дъглас развалил всичко, като казал: „Фийби е Бет.“
Дъглас казва, че не иска да говори повече с него.
Томас пита баба и дядо глезят ли го, пита дали е чувал Хоуп и Лиам да спорят. Томас знае, че Хоуп иска да го види, ама Лиам няма да й позволи. Дъглас не е чувал подобно нещо, Хоуп е щастлива. Томас казва, че знае, че Дъглас го казва, за да го нарани, но това не вярно. Няма да е щастлива с него.

Ридж влиза и пита какво прави Томас там. Томас заявява, че е дошъл да види сина си, на когото липсвал. Дъглас го гледа отбранително. Изтичва при Ридж. Томас казва, че не знаел дали липсвал на Дъглас, защото той прекарвал много време с Брук и Хоуп.
Пред Ридж Томас пак започва да се преструва.
Във всекидневната показва няколко скици на Ридж. Знае, че е направил грешка, ама не трябвало да бъде в изгнание. (Леле как се преструва!) Каквото станало с Каролайн – засегнало го повече, отколкото мислел. Ридж вярва, че той искрено се разкайва. Томас говори за любовта си към Хоуп, към Дъглас, искал да стане по-добър човек.
Непрекъснато подмята неприятни неща за Брук (и останалите Лоуган), как той и Стефи го загубили заради Брук. Иска да знае, че може да разчита на баща си.

# 633
Противен Томас ! Познавам такива подли михлюзи Confused , все някой друг им е виновен .

# 634
Противен Томас ! Познавам такива подли михлюзи Confused , все някой друг им е виновен .
Истинска гад е.
Ама пак ни излъгаха със спойлърите - подразбираше се, че Ридж щял да чуе какво говори Томас, ама пак нищо не чу.
Хайде сега и компанията да му дадат.

# 635
Нищо интересно не предстои , Шона ще се опита да  се вклини в брака на Брук , а  синчето Томас ще и помага .

Bold and the Beautiful spoilers for Friday September 27:

Brooke lashes out at Thomas and their angry words become a full-scale battle.

Shauna is there for Ridge as he faces the difficulties in his marriage.

Bold and the Beautiful spoilers for the week of September 30:

Bold and the Beautiful spoilers for Monday September 30:

Ridge learns Shauna will support him when Brooke cannot.

Thomas declares war on Brooke and the Logans.

Bold and the Beautiful spoilers for Tuesday October 1:

Bill warns Shauna to steer clear of the Logan women.

Thomas manipulates Danny into giving Brooke shocking news that will harm her marriage.

Bold and the Beautiful spoilers for Wednesday October 2:

Shauna confesses she kissed Ridge when he was passed out cold.

Brooke confronts Ridge about his night with Shauna.

Bold and the Beautiful spoilers for Thursday October 3:

Thomas wants Shauna to help him come between Ridge and Brooke.

Liam will help Hope keep Douglas away from Thomas.

Bold and the Beautiful spoilers for Friday October 4:

Ridge makes a huge change in hopes of repairing his relationship with his children.

Katie shares a poignant moment with Will before she and Bill get news on kidney donation as Tisha Campbell joins Bold and Beautiful as Dr. Davis.

Also coming up on Bold and Beautiful this week:

Thomas enacts a plot to rid the Forresters of the Logans once and for all.

Shauna informs Ridge this is just the beginning of her as a part of his life.

Flo gets unexpected news.

Bold and the Beautiful spoilers for the week of October 7:

Shauna provokes Brooke after receiving a warning to stay away from Ridge.

As Katie’s health rapidly deteriorates, Bill assures her they will find a matching donor.

Bold and the Beautiful Fall previews from Soaps in Depth:

The fallout from the baby secret spills over into the workplace for Hope, Liam and Steffy.

Xander and Zoe become determined to redeem themselves with the Forresters and have concerns about Thomas.

Maya, Carter and Rick begin a new chapter.

Pam and Donna experience tension with Donna supporting her sisters and Pam a member of the Forrester family.

Thomas targets the top job at Forrester Creations and won’t let anything get in the way of reaching his goal.

# 636
Ридж казва на Томас, че е по-добре да си тръгне преди някой да го е видял.
Томас не иска да е така завинаги – далеч от семейството  и детето си. Иска да оправи нещата и да се върне във ФК. Брук няма да го позволи точно сега, казва Ридж.
„Ама работата ми?“ хленчи Томас „Което направихме аз, Шона, Фло, Зоуи и Ксандър, беше ужасно. Но Бъкингам откраднал бебето и го продал, той ги бил оплел в схемите си.
Но Ридж бил толкова състрадателен и прощаващ, никога няма да го забрави. Следва голяма прегръдка от страна на Томас, Ридж ще се размаже. (Дават лицето на Томас, пълен фалш.)

Вини е в бар „Бикини“ и си говори с Дани за Томас. Оказва се, че Томас пак е при Вини, Вини се оплаква. Непрекъснато рисувал модели при него, а не в компанията, защото мисис Ф. не пускала Ридж близо до него, а тя го командвала. Дани се сеща как Шона е напуснала стаята над бара. Дани разказва как Ридж е бил пиян и с Шона го завели в стаята над бара, после Дани си тръгнал. Вини не вярва, че мистър Ф. е изневерил на жена си, той е достоен човек. Дани знае едно – в онова легло са спали двама.

Скрит текст:
Шона влиза в кабинета на Ридж: „Здрасти, Ридж“ гръмко оповестява присъствието си. Казва, че с чар минала покрай Чарли. Трябвало да го види. Не можела да забрави за тяхната нощ.
Шона се хили (гадничко), спомняла си лицето му, когато се събудил, как й благодарил. Било невинно, Ридж пак й благодари. Ридж – Брук не трябва да знае, Шона – няма да знае.
Ридж й казва, че все пак не е променил мнението си за нея и Фло – всички, които са забъркани,  трябва да си платят.
Ридж обяснява, че Брук е разстроена, Шона казва, че това трябва много да му тежи.
Шона го разбира, защото и двамата са в една и съща ситуация. Разбира какво е да защитаваш детето си дори когато върши глупости. Ридж знае, че Томас е извършил ужасни неща, той е разглезен, но му е син. Било лесно да се говори с Шона. Брук му е жена, обичат се, ще се справят.
Шона: „Ти си стресиран. Твърде си сладък, за да си стресиран. Винаги можеш да разчиташ на мен.“

Брук се прибира в къщи и заварва Томас изтегнат на диван. Казва му, че не е добре дошъл и да се маха. Томас заплашително: „Не съм добре дошъл в дома на баща ми?“ Брук му казва, че това е нейната къща и ако не иска да извика охрана, да си тръгва веднага. Томас иска тя да го изслуша. Брук не иска. Томас й казва да спре да се кара с него, той си иска живота обратно, нямало да търпи вече да го третират като парий – тя или някой друг Лоуган.
Брук пита къде е Дъглас и казва, че Томас трябва да стои далеч от това сладко момче. Томас: „Имаш предвид сина ми? Не е тук, баща ми го заведе да си играе с приятел.“
Томас пита дали Брук е забравила кой е той – нейният зет, съпругът на дъщеря й. Той носи единствен попечител на Дъглас, ако иска Хоуп да прекарва време с него, да спре да го третира като боклук.“ Брук го третира, както той заслужава.
Не била ли прошката важна в живота, баща му бил толкова благороден, големее се Томас. Той разбира, че Томас преживява загубата на майката на сина си. Тия не минават на Брук обаче.
Каквото направил Томас, било грешно, ама го направил от любов към Хоуп. А също и заради Стефи го направил – да не загуби живота си, Фийби и Лиам. Престъпление ли е извършил? Не бил подправил документи, не бил откраднал бебе, не бил убил някого. Брук го пита дали наистина не е убил някого. (Ема) Томас казва, че това са опасни приказки. Баща му нямало да иска да я чуе как го обвинява в убийство.
Брук казва, че може и да не е виновен, законово погледнато, но тя му издава доживотна присъда – никога няма да му има доверие.
Томас й казва, че ако иска да бъде гадна с него, добре. Той направил няколко грешки.
Брук не вярва на ушите си: „Няколко грешки?!“ Пак за Хоуп.
Томас заявява, че той имал нещо, което дъщеря й искала. Брук: „Ти използваш сина си.“
Брук заявява, че ако можела, щяла да поиска ограничителна заповед.
„Късмет с това. Аз съм единственият му родител. Ако искаш Хоуп да има място в живота на сина ми, трябва да си промениш отношението и то бързо!“
Брук казва, че той е болен и опасен.
Томас вече говори заплашително: „Ти си Лоуган. Аз съм Форестър. Баща ми няма да ме зареже. Престани да се месиш в семейството ми.“

Томас получава съобщение от Вини, че научил нещо голямо.“
Брук иска Томас да си тръгне. Не иска никой да го вижда, да ходи при майка си, да си държат ръцете, тя може да се оправя с него.
Томас казва, че майка му проявява разбиране, баща му също.
Томас чувства, че е бил много щедър, като е оставил Дъглас да живее при тях.
Вече не преследва дъщеря й, тя била с Лиам, Томас продължавал напред. Да спре да пълни главата на баща му с негативността си.
Това е неговата компания, неговото семейство и неговото бъдеще. Няма да й позволи да го съсипе.
Брук се разправяла с грешния човек, може и да била от време на време жена на баща му, но той е негов син. Толкова бил уморен от тази святост на Лоуган. Брук се опитвала систематично да унищожи семейството му, да държи баща му за себе си. „Ти си Лоуган, това вършиш.“
„Причиняваше го на майка ми през целия ми живот!!! Семейството ми беше заедно, баща ми беше с нас. А ти трябваше да се появиш и да развалиш всичко!!!“ Стефи може и да го е приела, но Брук си била намерила майстора с него. Бил уморен от Лоуганови да се облагодетелстват от техния успех.
„Вие не уважавате моето семейство! Това свършва сега!!!“ Пляяяс, Брук го зашлеви.
Брук го гони от къщата.
Томас: „Ти направи грешка да се бъркаш в живота ми. Може и да въртиш баща ми около малкия си к_____ски пръст, но това не работи при мен.  Царуването ти във Форестър свършва с мен!“

# 637
Къщата на Брук.
Брук: „Как смееш да ми говориш така?“
Томас: „Как смееш да заплашваш семейството ми?“ Брук: „Знаеш кой е заплаха за семейството и това определено не съм аз. Ридж още не го вижда, но ще го разбере и ти няма да можеш да бъдеш тук или в компанията.“
Томас: „Една Лоуган никога няма да определя кой е добре дошъл в компанията.“
Брук: „Брук Лоуган Форестър определено може, не си добре дошъл в къшата й, затова се махай оттук.“
Томас излиза, Вини му звъни заради sms-а.

Пристигат Лиам и Хоуп. Брук е притеснена за Бет, чуди се дали Амелия е приятелка на Томас и дали той не е отишъл в колибата. Лиам говори с Амелия, всичко е наред.
Бащата на приятеля на Дъглас го води у Брук – Дъглас не се чувствал добре.
Дъглас казва, че го боли стомахчето, същата болка, която изпитва, когато баща му крещи. Те го питат дали е виждал баща си скоро. Дъглас им казва за посещението и че баща му още му е ядосан.
Дъглас им казва, че баща му му казал, че той му липсвал, а после му казал, че е лош.
Всички го успокояват, никой не говори лошо за Томас, той трябва да разреши някои неща, междувременно Дъглас ще е обичан и ще се грижат за него.
Брук му казва, че ще се погрижат той да не изпитва никога тази болка.

Шона е още в кабинета на Ридж и усеща, че той я подканя да си тръгва. Ридж е благодарен за оная нощ, тя е благодарна за Фло и т.н.
Шона му е обещала, че ще му се отплати, нещо й говорело, че да го сложи в леглото било само началото. (Сигурно гласовете й говорят.  Laughing)
На Ридж не му харесва, че пази тайна от жена си. Шона му казва да й каже. Ридж мисли, че е късно, по-добре е така да остави нещата.
Ридж казва, че жена му има всичкото право да се чувства, както се чувства.
Шона пак има усещането, че е време да си тръгва, ама продължава да стои и говори.
Шона обяснява, че Брук има право да се сърди на всички, но не и на Ридж, така го отблъсквала. А тя винаги ще е на разположение за него.

Скрит текст:
Томас отива в „Бикини“, там е Вини,
Надявал се, че Вини имал нещо хубаво да му каже, имал ужасен ден и има нужда нещо да го разведри. Вини (с пълна уста): „Защо така, нали си завърши всички скици.“  Томас: „И после се появи тъща ми от ада. Иска ме вън от компанията, вън от семейството ми. Баща ми не го вижда, ама тя го върти на малкия си пръст.“ Вини не е толкова сигурен. Томас: „Не си видял, каквото аз съм видял.“
Вини: „Ти пък не си видял, каквото Дани е видял.“  Баща му бил пил  оня ден с блондинка, която не е тъща му. Вини му казва да пита Дани.
Томас иска информация,  разпитва Дани за баща си и разбира, че той е бил в „Бикини“ с Картър, а после Шона. Дани разказва как се е наливал Ридж, Шона се присъединила, Ридж припаднал, как го качили в стаята, как Шона е останала през нощта. Дани няма кой знае какво доказателство, но коланът на Ридж е у него. Rolling Eyes
Томас е изключително доволен.
„Брук е катастрофа от първия ден. Това е моят шанс да се отърва от Брук Лоуган.“
Томас иска Дани да каже на Брук, защото той не трябвало да е замесен. Дани го пита какво не е наред с него, той не познава Брук  добре, не може да й се обади и да й каже: “Хей, мъжът ти изневери.“
Томас се опитва да го подкупи с обещания, че ще бъде модел във ФК.
Веднага след това Дани се обажда на Брук. (Лиам и Хоуп излизат с Дъглас.) Имал нещо, останало от Ридж. Томас му суфлира какво да каже.
Дани не разбира защо Томас иска това.
Томас говори гадости за Брук и как тя развалила всичко. Дани му казва, че нали Томас разбирал, че така ще нарани и баща си. Томас не искал да го наранява, ама било най-добре за него. Краят на Брук е дошъл.

# 638
Шона пристига в болницата и пита за Кейти, Бил се появява и я пита какво по дяволите прави там.
Шона не е там, за да предизвиква неприятности, много е притеснена за Кейти. Бил й казва, че е нужна трансплантация, ама не й вярва, че е загрижена.
Бил се захваща да я пита за ролята й в историята с Бет.
Шона обснява каква постоянна борба е било за тях, не искала дъщеря й да загуби всичко, била благодарна на Ридж, че е освободил Фло. Шона дърдори  и споменава, че Ридж и Брук се карали.
Бил иска Шона да си гледа работата и да не се вясва повече в болницата. Никоя от сестрите Лоуган не иска да вижда нея или дъщеря й, да стой далеч.

Томас продължава да изкушава Дани с приказки как ще стане модел, ако каже на Брук за Шона и Ридж. Казва на Дани, че Брук ще е добре, само бракът й с баща му ще се провали. Брук се преструвала на добра с него, но сега се опитвала да настрои баща му срещу него.
Брук пристига в „Бикини“, казва на Дани, че Ридж не е такъв, благодари на Дани. Дани казва: „Ние се погрижихме за него, той не можеше да кара. Качихме го горе.“
Брук: „Казваш „ние“, имало ли е някой с теб?“
Дани й казва, че Картър си е тръгнал, ама Ридж бил в добри ръце, много усуква и уж не иска да каже нищо. Брук се досеща, че мистериозният човек, който е помогнал и е направил закуска на Ридж, е жена. Дани признава, че е Шона. Томас подслушва и е доволен зад едно растение.
Брук иска да знае всичко, Томас се кокорчи отзад и се подхилква. Дани разказва и й казва, че Шона е останала през цялата нощ.
След като Брук си тrъгва, Дани се тръшка, че създавал проблеми между Ридж и Брук, а те винаги са били добри с него.
Томас му казва, че той е бъдещето на компанията, че Дани би искал да е в добри отношения с него. Иска да се отърве от Брук и всички сестри Лоуган.

Скрит текст:
Ридж се прибира и заварва Лиам. Лиам казва, че са ходили да видят Кейти, но е дошъл да говори с Ридж за Дъглас. Иска Ридж да се съгласи, че не е хубаво за него Томас да го плаши така.
Ридж е непоклатим: „Томас е баща на Дъглас, синът му му липсва, дошъл е да го види.“
Лиам обикаля около Ридж като някакво пале: „Томас не трябва да е близо до Дъглас сега.“
Ридж бил видял хубав момент между син и баща.
Лиам му разказва за проблемите на Дъглас и болката в стомаха, ама Ридж казва, че Дъглас е объркан, ще говори с него.
Лиам го пита дали е бил там през цялото време, докато Томас е говорил с Дъглас. Трябвало е да има момент, когато Томас е изплашил Дъглас и това е неприемливо.
Ридж повишава глас: „Неприемливо е син да бъде държан далеч от баща си. Може би това е уплашило Дъглас, а не че Томас ще му направи нещо. Защото Томас се опитва да бъде по-добър човек.“
Лиам разбира, че Томас му е син, ама той правел всичко, за да получи, каквото иска. Всички са страдали заради него и най-вече Ема.
Естествено Ридж отсича, че случката с Ема е инцидент. Лиам настоява, че Ридж му вярва, защото Томас така му казва, Томас лъже.
Ридж признава, че Томас има нужда от помощ и получава помощ от Тейлър.
Лиам си казва мнението, че не иска Томас близо до Дъглас.
Ридж: „Никой не се нуждае от мнението ти. Това няма нищо общо с теб, Дъглас не ти е син.“

Ридж поръчва специална вечеря, пие уиски и си спомня за сутринта с Шона.
Брук се прибира, Ридж я посреща с роза в ръка. Имат нужда от това, от момента, в който я видял, знаел, че ще я обича цял живот. Брук обаче не е настроена романтично, иска да знае за нощта в „Бикини“. Разбрала е, че се е случило нещо повече, иска да знае цялата истина за нощта с Шона.

# 639
Днешният епизод беше забавен. Simple Smile

Шона разказва на Фло за посещението си в болницата и Бил, който казал, че те трябвало да бъдат в затвора. (Пак лигава физиономия заради Ридж.) Фло пита дали се налага тя да бъде майката, Ридж никога няма да им прости.
Шона: „Но той беше мил.“ Фло: „Кога?“ Шона: „В леглото.“  Rolling Eyes Фло не може да повярва на ушите си. Е, бил мил, когато подписал освобождаването на Фло, не се дава Шона.
Фло пита майка си дали има нещо към женените мъже. „Да“ казва „Шона „Те са мъже.“ Към неженените също имала нещо, към разни други видове мъже също - които разказват смешки, които са с коса или без коса и т.н. Laughing Laughing
Когато Шона била с Ридж, не се чувствала като майка, Фло да я прощава, а като секси жена.
Фло отива да плува, иска майка й да стои далеч от интернет, защото Шона се била ровила, за да разбере кой е изобретил целуването. Шона казва, че древните обяснявали целуването като вдишване на душата на другия. И точно така се почувствала, като целунала Ридж. Фло се чуди, ако е бил толкова пиян, дали Шона не е вдишала алкохолни изпарения.  Satisfied
Фло излиза.
Шона си спомня разни неща с Ридж и започва пак да зяпа негови снимки.

Скрит текст:
Томас още е в „Бикини“, Вини идва отново.
Вини казва, че са най-добри приятели, ама му е добре да живее сам. Томас трябва да си наеме собствен апартамент.
После Томас разказва какво му е разказал Дани, Томас се погрижил Брук да чуе всичко, но той не бил там лично.
Вини и той се чуди защо Томас иска да причини неприятности на баща си, нали той бил единствен на негова страна. „Така ще помогна на баща си. Помагам му да ми помогне“ обяснява Томас. Thinking
 „Брук мрази Фултонови, та идеята за баща му с Шона ще я побърка." После има надежда, че и другите Лоуган ще напуснат ФК или ще бъдат принудени, ако Хоуп искала модната й линия да бъде продължена, трябвало да преговаря с него.
Томас казва на Вини, че бил добър приятел. Вини казва, че е така, но не бил сигурен, че Томас знаел.
Томас му казва, че е добър приятел, защото го приютил и му казал за Шона и баща му.
Томас показва на Вини снимка на озъбена пираня – ако й се сложи руса перука, това била жената на баща му.
Томас обяснява, че ще си върне мястото в компанията и навсякъде, ще си рисува модели с баща си. Вини отива да си вземе нещо от бара, Томас си говори сам, че той е Форестър, Лоуган са натрапниците.

Брук иска да знае истината. И я узнава, Ридж признава. Пита го защо не е казал нищо.
Ридж: „Защото не мислех, че е нужно да провеждаме този разговор, а сега го провеждаме. Ти си разстроена и наранена.“
Брук пита, ако я обичал, как е могъл да го направи.
Разговарят за какво са говорили оная нощ, какво станало (цялата история).
Ридж разбира, че Брук е научила от Дани. Брук му показва колана. Ридж разсъждава, че другите са решили, че ще спи по-спокойно без панталони. Wear Jeans  Ама бил с боксерките си и ризата, нищо не се е случило.
Ридж казва, че нямало значение, той бил толкова пиян, че било все едно дали бил там или в Канада.
За Брук обаче има значение. Ридж не разбирал какво е било за Хоуп, той не чувствал същия гняв. Бет е загубила почти цяла година от живота си заради измамата.
За Ридж също имало значение, сгрешил, че подкрепял Томас да преследва Хоуп, мислел, че ще е добре и за двамата. Ридж съжалява, че я е разочаровал. Кога ще спре, иска да знае Брук, той освободил Фло.
Ридж не искал да има процес, защото щяло да бъде лошо за Томас.
Брук вече е ядосана. Не може да разбере как Ридж можел да стои близо до Шона. Шона си тръгнала от къщата на Брук и била толкова щастлива, защото си мислела, че освобождаването на Фло било някаква увертюра. Ридж и е предоставил тази възможност. След това седнал и закусвал с нея.
Ридж е разстроен, казал й всичко, но не бил споменал Шона, не е нарушил обещанията си към нея, детинско било. Брук го хваща за ръце.
Томас има нужда от професионална помощ, казва тя, няколко потупвания по главата няма да го излекуват.
„Той е наранен, той има подобрение, той казва правилните неща“ хленчи Ридж „Можем да се справим, ще се справим. Имам нужда от помощта ти, ще върна Томас в правия път“. Прегръщат се.
(В същото време като фон се чува гласът на Томас -  той не започнал войната, но ще я завърши. Днес е началото на края за баща му и Брук.)

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 22:06 от Elmindra

# 640
Лиам и Хоуп са с Дъглас и Бет в колибата, децата рисуват, правят си снимки. Дъглас казва, че е щастлив, когато е с тях и Бет.

Шона е пак със снимките. На вратата се чука – Томас. Първоначалмо Шона не иска да го пусне, ама Томас й казва, че знае за баща си и нея.
Шона не е искала да причинява неприятности. Томас я успокоява, той е там да окуражи Шона, нека се меси в брака на баща му.
Томас не е най-големият фен на брака на баща си и Брук, а сега тя му била обявила война. Пък и как тя и сестрите й се отнесли с Шона и Фло. Шона: „Имат си причини.“ Томас: „Не ме е грижа. Искам да стоят настрана, особено Брук и Хоуп. Тези двете се опитват да ме държат далеч от малкото ми момче.“ Rolling Eyes
Шона: „Както се отнасяш с Дъглас, не ги обвинявам.“ Томас: „О, значи ще вярваш на куп лъжи за мен. Но мисля, че искаме едно и също. Усещам, че започваш да имаш чувства към баща ми. Искаш да е свободен мъж, Брук да е вън от картинката. Приближавам ли се до истината?“
Шона иска Томас да си тръгне, ама Томас има въпроси. Шона казва, че границата не е прекрачена. Томас й казва, че Брук знае за нощта.
Шона пак казва, че не иска да причинява неприятности. Томас обаче казва, че не е така, тя иска Брук и баща му да се разделят.

Скрит текст:
Брук вярва на Ридж, че нищо не се е случило, но след всичко е неприемливо той да прекара нощта с Шона и тя да му носи закуска, като знае какво Фло и Шона са причинили на Хоуп.
Ридж разбира, че Брук се чувства предадена, ама сега не е моментът да се карат. Той е много притеснен за децата си – Стефи, която е била съсипана заради Бет. И Томас, който не бил откраднал бебето, Бъкингам го откраднал.
Брук е непоклатима относно Томас – нищо не извинява, каквото той е направил. Тя няма да забрави и да прости. Ако Ридж го очаква от нея, няма да се случи.
Брук се отвращава от Томас, Ридж е стъписан – това е неговият син.
За Брук има значение случилото се с Хоуп. Не може да разбере какво не разбира той и защо е толкова мек с Фло, Шона и Томас, защо позволява да се разхождат без последствия. Ридж вика, че имало последствия. Брук казва, че точно това прави той – защитава ги. И Ридж прекарал нощта с Шона, може да било невинно, но той не й казал и дума. Там е проблемът. И двамата знаят, че тайните унищожават един брак. И ето го Томас – нещата, които им казва, нещата, които не казва. Брук още не знае до каква степен той е замесен в случката с Ема. Но знае, че Томас не става за родител.
Ридж казва, че трябвало да помогне на децата си.
Брук няма против Ридж да помогне на Стефи, но години на терапия няма да помогнат на Томас. Ако Ридж иска, да се опитва, но тя не може да е част от това, нито пък Дъглас. Дъглас трябва да живее с Лиам, Хоуп и Бет. Ако Ридж обича внука си, както твърди, трябва да се съгласи. Ридж го обичал много.
Хоуп праща на майка си снимки от колибата.
Ридж я пита какво предлага. Брук казва, че той трябва да говори с Томас и да го убеди, че Дъглас трябва да живее с Хоуп и Лиам официално, за да бъде отглеждан стабилно. Ридж твърди, че ще получи това от баща си, а не от друго семейство.
На всичкото отгоре сега и Кейти е в опасност, казва Брук, тя може да е единственият подходящ донор. Това било ужасна година. Съжалява, ако не проявява съчувствие към Томас и Шона. Но Дъглас не може да се върне при Томас.
Ридж я убеждава, че трябва да види неговата гледна точка, не може да каже на Томас да даде Дъглас на друго семейство.
Но това е Хоуп, каза Брук, тя го обича. Дъглас не може да бъде близо до Томас. И ако Ридж продължава така (помогнал на Фло, прекарал нощта с Шона, съвсем е загубил перспектива), тя не може да бъде около него, колкото и да й е неприятно да го каже.
Ридж казва, че не е загубил перспектива, фокусиран е върху жена си и брака си. Но семейството му се нуждае от помощ, а той не може да им помогне тук. Затова ще потърси място, където да бъде с Томас и Стефи, за да може да се погрижи за тях. Томас се нуждае от семейството си, от прошката на сестра си и баща си. Още не знае как, но трябва да намери решение.
Брук му казва, когато се върне, да носи документи за попечителство за Дъглас. Знае, че е трудно за Ридж, но трябва да го направят за децата. Затова той да се погрижи за Томас и Стефи, тя ще се погрижи за Хоуп и Дъглас, за известно време ще живеят отделно. Дъглас се нуждае от това, трябва да бъде с любящо семейство, това има с Хоуп, Лиам и Бет.  Те двамата също се нуждаят от това, ако бракът им ще оцелее.
Ридж изтрива сълза от лицето й (и той има сълзи в очите), казва, че ще й се обади, когато се установи някъде. Казват си, че се обичат. Ридж тръгва, Брук се разплаква.

# 641
Цели 5 поста един след друг само от един "потребител" Sick
И това не е изключение, а редовен номер Sick ooooh!

Ели-ТАЛ, продължавай с резюметата.
Много добре структурирани Hug
Дори и да не съм гледал
всичко ми се изяснява.Личи си,че доста си се постарала. Crazy
И други потребители ми писаха,че влизат само заради твоите разкази Crazy
Когато чух,че се е разбрало за детето на Хоуп
влязох да се информирам в темата какво е станало.
Две седмици нямаше абсолютно никакви резюмета Sick
Добре,че беше ти да разказваш Crazy

Лека  вечер на всички Crazy

# 642
.......Ели-ТАЛ, продължавай с резюметата.......

За резюменцата дължим голямо БЛАГОДАРЯ Flowers Hibiscus  на  Elmindra
Тя е новата бодра смяна и се справя перфектно ! Аз  превеждах през гугъл-преводача и  леко  понагласявах текста .  Нейните са по-артистични и увлекателни !

# 643
Ели-ТАЛ,недей да скромничиш Party

За твоите творби дължим голямо БЛАГОДАРЯ Hug
Справяш се перфектно.Намирам ги за по-артистични и увлекателни Flutter
Освен това всички сме ти безкрайно задължени,че точно когато
беше най-интересния сюжет,момента който всички чакаха почти една година,
(развръзката с бебето на Хоуп)ти беше тук да ни осветлиш Flutter
Защото иначе щяхме да си останем 2 седмици без никакво инфо Sick ooooh!
Всички чакат с нетърпение следващия ти завладяващ разказ.  Crazy

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 10:52 от Forrester69

# 644
За резюменцата дължим голямо БЛАГОДАРЯ Flowers Hibiscus  на  Elmindra
Тя е новата бодра смяна и се справя перфектно ! Аз  превеждах през гугъл-преводача и  леко  понагласявах текста .  Нейните са по-артистични и увлекателни !
Ели_ТАЛ, много ти благодаря! Flowers Bouquet
Ако не те затруднява, би ли поела нещата оттук? Ще съм ти признателна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт