Раждане в Хирургиите Пловдив

• 304
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте Simple Smile създавам тази тема защото, никъде не намерих актуална информация за раждане в Хирургиите Пловдив. На 8 април 2025г. Родих там нормално и ме задържаха 3 дни за наблюдение. Екипа при който родих бяха много мили и подкрепящи, една от акушерките имаше страхотно чувство за хумор.Тук е момента да отбележа,че аз не съм си плащала за екип и доктор, просто отидох с контракции на 5 минути. Помолих да ми дадат бебето веднага след като го родя и те ми Ко дадоха за малко преди да му направят тестовете и да му клампират пъпната връв. След това 2 часа останах в родилна зала и до бебето. После ме преместиха в стаята а бебето беше прегледано от неонатолог и след час беше донесено при мен. Стаите са чисти и топли след ремонт, бяхме по две жени в стая. Храната беше хубава но аз не съм капризна, всеки ден минават на визитация за родилките и бебетата по два пъти сутрин и вечер. Сутрин идва акушерка която ги къпе и подсушава пъпа ако майката иска. Стаята се чисти добре, има отделна баня. Аз съм доволна от отношението и грижата която получих там. Преди да вляза се наслушах на много глупости родилното в хирургиите но истината е че там има много добри специалисти които са на пангара през цялото време, което ги прави подготвени. Не се сещам какво друго да напиша ако някой има конкретни въпроси ще се радвам да разкажа моите впечатления.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 15:05 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Честито бебе! Живо и здраво да е! И грамотно!
Поправи си темата. Пише се хИрургия.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 14:17 от Fever Ray

# 2
Честито щастие! Иначе няма защо да се учудвате, това е най-добрата болница в страната, тук са най-добрите лекари и няма мама, тате и т.н, тук са от отличник нагоре, метафорично казано нали. Всичко написано от вас е вярно, не е необходимо и да се избира екип и плаща, тук знаят какво правят и превръщат раждането в много красив спомен. Трябва да посочваме и хубавото и е добре, че го правите.  Болницата поема и най-тежките случаи от цяла България, има специалисти, има и апаратура. Били сте в най-добрите ръце. Истината си е истина, не правя реклама, сама сте се убедили колко са добри и какео отношение имат към майките и бебетата.

# 3

Общи условия

Активация на акаунт