Бурчин Терзиоолу - Куршум /Kurşun Misc Gun След Пойраз: нови проекти и изяви на актьорите # 9

• 44 007
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Вижте кого ви водя Blush

След като набедих Умут, че е искал да избяга, той ме опроверга.

Ако не друго, поне може да размята журналистите около Бурчиин за секунди Joy

# 631
Леле, колко досадни и нахални са тези журналисти. И колко глупави въпроси задават, направо нямам думи. Не е лесно да си известен.
Умут ми е доста симпатичен. От поведението му се вижда, че не търси популярност на гърба на Бурчин. Държи се възпитано и умерено, да шокиран е от ситуацията, но поведението му е като на всеки друг на неговото място. Все пак не е свикнал до такава степен да се навират в личното му пространство. Не, че няма досег до тамошните знаменитости и не е известен в неговите среди, но това е съвсем различно.
Репортажа в общи линии:
Бурчин, която изживяла любов с Илкер Калели в продължение на 3 години и половина отворила нова страница със спортния  треньор Умут Дуйгу. Заради снимките, които публикували от Филипините любовта им излязла наяве.
Умут Дуйгу се занимавал с тренировките на много знаменитости, сред които Джан Яман.
Върнали са се в 6 сутринта след 26 часов полет, а журналистите вече ги чакат на летището.
Бурчин не искала да отговаря на въпросите им.
Р: Добро утро.
Б: Добро утро. Часът е едва 6:00
Р: Честито.
Р: Да, часът е 6:00. Чакахме ви. Какво ще ни кажете?
Б: Нищо няма да ви кажа.
Р: След връзка 3 години и половина..
Б: Не, вижте. От 26 часа пътувам, изморена съм. Това първо. Второ – никога не съм говорила за личния си живот и отново няма да говоря. Затова няма да получите отговори. Дори да зададете въпросите си, няма да отговоря. Знаете. Не го правете.
Нещо коментират за Серенай и някакъв скандал с новото й гадже.
Б: Всичко е такова, каквото изглежда. Не бягам. Нищо не крия. Нямам какво да крия. Не лъжа никого. Не изневерявам на никого. Млада съм, опитвам се да живея живота си, ако позволите, опитвам се да съм щастлива.
Журналистите пак намесват Серенай и връзката й, и Бурчин като мен не разбира защо, но казва, че не е запозната с темата и не се интересува от живота на другите.
Питат я как са се запознали с Умут, но им казва, че няма да отговори.
Р: Добре тогава, можем ли поне да кажем, че отношенията ви се развиват добре?
Б: Достатъчно. Благодаря ви.
После казват, че когато са насочили микрофона към Умут тя е била против и не е искала да правят репортаж.
Р: Г-н Умут, вие какво ще ни кажете?
Б: Хайде.
У: Много сме изморени. Идваме от дълъг път.
Р: Честито. Пожелаваме ви щастие.
Умут: Благодарим.

Али Ил в римейка на "Подли камериерки"

# 632
Оф, исках да си редактирам поста и по грешка го изтрих Disappointed
Мързи ме да го пиша отново.
Мерси за репортажа.
Умут е готин. 
Важното е Бубето да е щастлива и да продължи напред. От сърце ѝ пожелавам да е намерила нейния човек и да стане майка. Заслужава го. 🧿
Учителят стартира на 4.03.2020г.

# 633
От официалната страница на Hakan Muhafız/ The Protector Подготвят ни за трети сезон Simple Smile

# 634
  • София
Привет!
Здравейте и извинявайте, че нахълтвам в темата ви.
От Пепелчето разбрах, че тук ще се обсъжда новия сериал "Öğretmen  - Учител" и бързам да напомня, че днес 04.03 от 20 ч. по Fox tv ще започне излъчването. В сериалът ще участва един много чаровен малък-голям артист - Мегехан, който ни кани на прожекцията.
Метехан играеше в последния сезон на "Жена" и създаде прекрасен образ в който всички се влюбиха.
Ето и поканата:
Хубав ден ви желая и до скоро.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 12:59 от Nina NN

# 635
Привет и от мене, 👭 !
Нинка, добре дошла!
Много ми се иска утре вече да има руски превод и да си доставя удоволствието да видя Илкер. 😀

# 636
Защо всички казвате руски? Вие знаете ли руски ?

# 637
  • София
Привет!
Пепелче до сега гледах с руска озвучка, но и аз ще чакам руските субтитри.
Emili?!, аз съм от старото покаление и руски език изучавахме още от пети прогимназиален клас. След това и в Института две години учихме руски език. Аз нямам проблем с този език. Много от руската класика съм чела в оригинал.
Пепелче, итересна е фабулата - малко особена, даже невероятна, но затрогваща и е необходим превод.  Илкер е великолепен!

Малкият- голям артист Метехан играе братчето на самоубилото се момиче.

Лека вечер и до скоро.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 21:20 от Nina NN

# 638
Защо всички казвате руски? Вие знаете ли руски ?
Хахха, аз съм от динозаврите, дето го знаем. 😀 😀 😀
Разбира се, предпочитам да го гледам на бг, но дали ще се превежда...
Пък и съм доста нетърпелива, така че поне първи епизод ще го захапя веднага щом рускините го преведат.

# 639
Здравейте, момичета Hug
Да ни е честит новия сериал. И аз съм на опашката за руски превод, не че ми е сила руския, но е по-добре отколкото да гледам картинки на турски Grinning
Между другото фрагманчетата ги пускаха и с английски субтитри, затова тайничко се надявам, че може да пуснат и епизодите
Малко снимков материал

Ради, още два дни до премиерата на трети сезон на Пазителя. Чакам с нетърпение да видя какво са измислили. Освен Бурчин вече имаме още една любимка от Пойраз - Фунда Grinning

Скрит текст:

Rüya  ve Faysal  @terziogluburcin @okanyalabik #BurçinTerzioğlu #GüzelliğinPortresi #TheProtector #hakanmuhafız

Tell me a little about what Immortal women like... #TheProtector

# 640
  • София
Привет!
Заповядайте - 1-ви епизод на "Учител" с руски субтитри.
https://vk.com/avluavluavlu?z=video168651858_456239476%2Ffd60423 … pl_wall_-59667377
Все още не съм го изгледала, много ми е странен сюжета, но Илкер е неповторим учител.
 Много се зарадвах от високия рейтинг:

И чаровния Метехан:

Хубав ден и до скоро.

# 641
Някой, който го е гледал да сподели мнението си ?

# 642
Здравейте, момичета.
Благодаря ви за интересните постове, снимки и информация.
Аз още не съм гледала целия епизод, но изгледах няколко клипчета, които са качили в официалния канал в youtube. Илкер както винаги играе перфектно и демонстрира безспорен талант. Hands Clap
Рейтингът и отзивите в социалните мрежи заслужено са повече от добри.

Скрит текст:

Учителят с фенове зад кадър

# 643
Чудесни новини сте донесли, момичета. Много се зарадвах на високия рейтинг, а на епизода два пъти повече. Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря, Нинка Flowers Rose
Атаберк също е подкрепил батко си Илкер Heart

От промо снимките - главната тройка. Илкер изглежда прекрасно Heart Eyes

# 644
Момичета, страхотна серия и страхотен Илкер.
Нямам думи и няма търпение за следващия епизод.
Дано не се разочаровам, че често ми се случва напоследък. 😀
Афра също играе чудесно, но тя си ми е слабост.
Джерен Морай не я харесвам, но може би ще й свикна.
А Илкер като го гледам и се пукам по шевовете, защо така направи това момче с нашето момиче.
Така ми харесваха като двойка, за Бурчинка говоря. 😀

Пак да се върна на филма, не мога да си представя, че действието ще е все в класната стая и да го караме на ретроспекции.
Обаче идея си нямам какво го очаква нашия учител навън.
Интересно защо комисарят не прави някаква връзка с Акиф, а е избран от него неслучайно.
Хайде гледайте го по-бързо че да си говорим. 😀

Общи условия

Активация на акаунт