Бурчин Терзиоолу - Куршум /Kurşun Misc Gun След Пойраз: нови проекти и изяви на актьорите # 9

• 43 997
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И аз изгледах епизода и имам същия въпрос за полиция, но и какво е станало със Зейнеп. Тя се събуди и сигурно не знае за плановете/действията на Акиф, как ще реагира и какво ще прави не знам. Те са се оженили (Акоф има хълка). Наистина ли повечето от сериите ще са в класната стая? Също нещо много ми е съмнителен другия учител, който даде изявление за случващото се на журналистите. И последен въпрос - защо Акоф е имал такава специалната връзка с мъртвото момиче, а не и с Гамзе и наистина ли знае кой е виновният?

# 646
Здрасти, момичета.
Аз продължавам да не съм изгледала епизода Blush но когато го направя ще споделя по-обстойно впечатления.
Пепелче, Афра не помня да съм я гледала някъде, но заради една конкретна сцена и начина, по който я изигра мисля, че е доста талантливо момиче. Дано не ме разочарова.
Емили,  Акиф и Зейнеп женени ли са? Аз си мислех, че са само сгодени.
Каква според вас е връзката между Рюя и Зейнеп? Thinking Мисля, че заради Зейнеп Акиф е бил близък с Рюя.
И на мин ми е интересно, защо поиска точно този полицай да се заеме със случая. По някакъв странен начин всичко е свързано.
Явно действието ще се развива в класната стая, а случилото се преди отвличането ще ни показват с ретроспекции, както направиха със състезанието по лека атлетика да речем.

Иннче, трети сезон на Пазителят  вече е качен https://www.netflix.com/bg/title/80189829
Неочаквани кадри Open Mouth Рюя какви игри играе пак?

Съвсем се обърках в кой лагер е Grinning

# 647
  • София
Здравейте момичета!
Изгледах и аз първи епизод. Много въпроси? Ще гледам отново довечера. Единственото, което твърдо мога да кажа, че съм във възторг от Илкер. Чудесен е!  Отлична игра на този магнетичен артист.
Вероятно сценаристите са ни замислии много сълзи, много драма , викове крясъци,  въпреки че "Учителят" е римейк на японския сериал"3-А КЛАС ОТ ТОЗИ МОМЕНТ СТЕ ЗАЛОЖНИЦИ".
Обичания, необикновен "учител":

И любимия ми Метехан с екранния си баща:

Пожелавам ви хубав ден и до скоро.

# 648
Привет Kissing Heart Hug Simple Smile
Честно да ви кажа направо не знам с кой сериал да започна. Илко и Бурчинка все едно са се наговорили да се върнат на екран по едно и също време Joy
Ради, и аз не знам какво да очаквам от Рюя, показа, че е гаднярка и не се свени да постигне целите си по всякакъв начин. Може и да смени лагера.  Най-логично е основният враг на Пазителя да са тя и Левент, може би и Везир, но като гледам снимките в нета, май нищо не е такова, каквото по логика трябва да бъде Joy
Скрит текст:
Дори се замислих дали Левент не е Везир, но това ще е прекалено
Абе трябва да се гледа за да хванем края.
Много ми се гледа Бурчин, още не съм прежалила Куршум-а. Затриха хубавия сериал.
Сега макар и за кратко ще ѝ се порадвам. Heart Eyes

# 649
Много ми се гледа Бурчин, още не съм прежалила Куршум-а. Затриха хубавия сериал.
Сега макар и за кратко ще ѝ се порадвам. Heart Eyes
И аз мисля така Hands Plus1
Скрит текст:
Не се сдържах и прегледах това-онова, направо си налетях на спойлерите в мрежата. Бурчин играе както винаги прекрасно, (в една бойна сцена с Чачко ми събра очите Hands Clap) отива ѝ да е лоша, ама...Ще  ѝ се радваме наистина за кратко. Вече искам друго дизи, това не ми стига Joy
Скрит текст:
Уж е безсмъртна, ама не баш Smiley

Фрагманче на Учителят еп. 2 https://www.fox.com.tr/Ogretmen/izle

Защо ли комисарят помага на Акиф? Open Mouth

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 19:46 от _Radi

# 650
Ради, благодаря за фрага!
Леле, става все по-интересно.
Комисарят нищо чудно да е знаел за плановете на Акиф, мисля че му е много близък роднина даже.
Дали не е  някакъв на Зейнеп например?
Уффф, и това не ми се връзва.

# 651
  • София
Привет, момичета!
Пепелче, здравей.Аз също съм на мнение, че комисаря е в течение на ставащото в училището. Как? Ще разберем , но "друг път". Много са въпросите, които останаха у мен. Някъде прочетох, че епизодите ще са 8 и до края на сезона ще приключат. Рускините обаче пишат, че ще са 44. Ролята на комисаря се изпълнява от Шериф Ерол /Енвер деде от "Жена" / - голям артист и мисля, че не би се съгласил на епизодично появяване. Мисля, че Акиф се е оженил за Зейнеп, а дали е жива не се знае. Дадоха, че се събуди/ от кома ли?/, а в болницата бяха братчето и бащата на Рюя.
В разговора по телефона Акиф помоли бащата на Рюя да се моли за Зейнеп и той каза, че непрекъснато го прави.
В кабинета на Акиф бяха двата портрета на Рюя и Зейнеп. Гизем ги видя и се озадачи, въпреки, че двете момичета поздравиха учителката си с букет. А на кой Акиф подаваше вода да пие?  На Тургул ли? Хиляди съмнения, но това което ми направи голямо впечатление е представянето на  младото поколение. Злоба, завист, неприязън и никакво съчувствие и състрадание. Къде са приятелите? Трябва да ги има и дали ще ги открие Акиф ? Много са въпросите, но това прави сериала интересен и вълнуващ.

Хубава вечер и до скоро.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 22:08 от Nina NN

# 652
Момичета, благодаря ви за интересните постове Heart Eyes
Значи Акиф има сериозна подкрепа. Thinking Според мен в този тип филми  и сериали отговорите се крият в отношенията между героите, а ние до момента разполагаме с твърде малко информация за тях. Много от сюжетните линии са обвити в мъгла, така че и ние ще търсим отговорите заедно с учителя и 12 А
Нинка, по повод това, което си написала, съм напълно съгласна с теб, но явно в Турция и този сериал ще се окаже неудобен.
Скрит текст:
Руководитель Департамента образования -Хамза Айдогду,назвал сериал #Учитель полным недоразумением.

По мнению работника Министерства образования Турции, новый сериал совсем не достоин уважения:

«Что бы не было, учитель должен оставаться порядочным. У него должно быть сострадание. Он не психопат.
В новом сериале от учителя только название. Остальное полное фиаско!»

Слава Богу, има и хора, които виждат по-далеч от носа си

Скрит текст:
Турецкий народ заступился за Учителя!
После выступления работника Департамента образования, который осудил проект #Учитель за ужасного учителя, который по его мнению абсолютно недостоин такого звания,
в социальных сетях его слова прокомментировали огромное количество людей. Большая часть пользователей соцсетей осудили самого работника за его умственные способности. По мнению народа,ему нужно развивать свое мышление. Многие ученики в шутку написали:
«В нашу школу тоже не помешает один такой Учитель.»
Многие комментаторы написали следующее:
«К сожалению сейчас люди очень жестокие. Нужно побольше таких проектов, чтобы молодые люди понимали психологические аспекты..»

За финал ви нося едно клипче, но ще го скрия защото има кадри от оригиналната японска версия Mr.Hiiragi’s Homeroom
Скрит текст:

Ради, и аз видях доста спойлери, но умишлено си ги търсих Joy В темата на Пазителя, Ани е писала, че ще започват превода, така че с удоволствие ще си изгледам сезона. Струва ми се интересен, но съм бясна на Файсал Rage  Дано да съм разбрала грешно.
П.п. Бурчинка, тук ми напомни за пияната Айшегюл Joy Joy Joy

# 653
Привет. Simple Smile
Момичета, въпреки, че методите на Акиф са доста необичайни, в резюмето на сериала пише, че той ще преподаде на учениците си най-важният урок. Урок по човечност. Остава да видим как ще го постигне и на каква цена Wink

П.п. Бурчинка, тук ми напомни за пияната Айшегюл Joy Joy Joy

Само дето Айшегюл запали квартала с романтичното си извинение към Пойраз, а Рюя така нареди Файсал Joy Тези техни отношения се променят всяка секунда.
Всъщност сценаристите явно имат амнезия, много им куца връзката между отделните сезони и някои действия на героите са направо нелепи и не на място, но да не задълбавам чак толкова.
''Прозрението'' на Файсал.
Скрит текст:
Файсал: Отсега нататък ти си смъртна, свиквай.Няма обратен път.
Рюя: Смъртна или не, не е важно, защото съм силна, Файсал. А без мен ти си марионетка в ръцете на Везир. Жал ми е за теб.
Файсал : О, Рюя! Тази твоя амбициозност! Тя няма предел, нали така? Не можеш да се примириш да загубиш? Жалко, ти не си способна да обичаш.Животът ни щеше да е съвсем различен. А какво стана сега? Аз нямам теб, а ти нямаш Истанбул. Не знам какво мислиш, но аз виждам, не един, а двама губещи
Рюя : Махай се! Махай се!

Бурчин и Умут. Този  път са ги изловили на вечеря в някакво заведение

# 654
Ради, може ли превод Blush Hands Pray С чичо гугъл хич не се разбрахме, но ми превежда нещо за брак Thinking Rolling Eyes

Oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu, Tarabya'da bir mekânda baş başa akşam yemeği yedi. Yaz başından itibaren beraber olduklarını öğrenilen ikiliden Burçin Terzioğlu’nun erkek arkadaşının ailesiyle tanıştığı iddia edildi.

Burçin Terzioğlu, bir süredir aşk yaşadığı Umut Duygu ile Tarabya'da bulunan bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı.
Mekanda yaklaşık 3 saat kalan ikili, görüntülenmemek için büyük bir çaba sarf etti, fakat başarısız oldu.
Sonunda pes eden ikili, mekan görevlilerine aracı kapıya sıfır yanaştırmaları için talimat verdi

İkilinin bu hareketine anlam verilemezken, çift objektiflere konuşmaktan kaçındı.
Gazetecilerin, "Burçin hanım, Umut beyin annesi ile tanıştığınız doğru mu?" soruları karşısında oyuncu, gülerek "İyi akşamlar" demekle yetindi

BURÇİN TERZİOĞLU SEVGİLİSİ UMUT DUYGU’NUN AİLESİYLE YANIŞTI MI, TERZİOĞLU NELER SÖYLEDİ?

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 22:59 от Inna_Hristova

# 655

Преведох статията, може и да има леки неточности, но няма да  те подведа като чичо гугъл Joy

Бурчин по пътя към брака
Актрисата Бурчин Терзиоолу и спортният треньор Умут Дуйгу вечеряха сами в Тарабия.  Бурчин Терзиоoлу и гаджето ѝ, вероятно са  заедно от началото на лятото. Твърди се, че вече се е запознала със семейството му.
Обективите ни хванаха Бурчин Терзиоолу, която от известно време изживява любов с Умут Дуйгу на излизане от ресторанта в Тарабия.
Двойката остана в заведението около 3 часа и положи големи усилия за да не бъде забелязана, но усилията им се провалиха.
Накрая двойката се отказа и инструктира служителите на ресторанта, колата им да се приближи на минимално разстояние от вратата. По време на това безсмислено движение двойката избягваше да говори пред обективите.
На въпроса на журналистите: “Г-жо Бурчин, вярно ли е, че сте се запознала с майката на г-н Умут”, актрисата се усмихна и пожела “Лека вечер”

И в клипчето питат същото - дали е вярно, че са запознали семействата си. Simple Smile

# 656
Честит март, момичета!
С пожелание огъня във вас винаги да гори, блясъка в очите ви винаги да свети, неуморимия ви дух никога да не умира! Бъдете здрави и щастливи!

Мерси за превода Flowers Rose Kissing Heart
Аз се измъчих да гледам Пазителя с отвратителен руски дублаж. На места гледах само картинки без звук. Joy
Беше ми интересен 3-ти сезон. Като се появи превода с удоволствие ще го изгледам пак.
А наш'то момиче е просто чудесно в ролята на Рюя. Това е един от малкото пъти, в които толкова ми харесва отрицателен персонаж. Heart Eyes

Скрит текст:
Язък, че не използваха потенциала на тази двойка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

************************************------------------------------------------------------------------************************************

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 19:46 от Inna_Hristova

# 657
Честит рожден ден на Бурчин.  Birthday Balloon Champagne Gift Heart Eyes

С пожелания да е здрава, щастлива, успешна и много, ама много обичана Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

П.П. Честит рожден ден и на любимите й мъже - баща й и Умут Grinning

# 658

Честит рожден ден и на двамата! Simple Smile
На Бурчин пожелавам да е все така позитивна, слънчева и прекрасна. Много професионални успехи, лично щастие, сбъднати мечти и любов.На виновника  да я има и да е това, което е, пожелавам от сърце да е здрав и да се радва още дълги години на успехите ѝ.
На Умут му пожелавам да направи Бубето много щастлива и много да я обича Blush тя го заслужава.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 07:23 от Inna_Hristova

# 659
Какво стана Open Mouth нищо не разбрах. Изчезна ми поста, цитирах твоя, а се е затрил  и той Rolling Eyes
Много са готини Умутчик и Бурчин. Ако ти се пише го пусни пак, Ради Hands Pray

Още честитки за Бубето

Нов трейлър на Учителя  https://www.youtube.com/watch?v=Xsjcn09srlg

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 16:20 от Inna_Hristova

Общи условия

Активация на акаунт