Бурчин Терзиоолу - Куршум /Kurşun Misc Gun След Пойраз: нови проекти и изяви на актьорите # 9

• 43 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Инче, не знам къде ми е поста Joy ама сега твоят  е последователен и пак лошо Joy
Не мога да публикувам същото едно към едно. Почвам от фрагмана, че ако пак нещо стане да го има
Нов трейлър на Учителя  https://www.youtube.com/watch?v=Xsjcn09srlg
Г-жо Зейнеп, знаете  ли къде се намирате? Помните ли името си?
Зейнеп.
Трябва да ти кажа нещо.  Но няма да се вълнуваш
Добре.
Зейнеп успя. Събуди се.
Г-жо Зейнеп, здравейте. Аз съм комисар Йълмаз Йозтюрк. Идвам от участъка. Ще ви задам няколко въпроса. Знаехте ли за случилото се?
Но аз не мога да дойда! Как да дойда? Не мога да дойда.. аз.. аз… Зейнеп много ми липсва.

Ето ти Бубето и Умут или както ги кръстосаха # BurMut

Бурчин: Добре дошла моя нова година

Умут: Настъпи още една година, през която да видя нови места, да опозная нови хора, да усъвършенствам себе си.

Както се казва, любовта обича съвпаденията Joy Joy Joy Joy
  От Бурчин: Честит рожден ден, татко

От Умут: Да се родиш в един ден с баща си. Честит рожден ден, скъпи татко

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 17:55 от _Radi

# 661
Ради, значи, ако журналистите са прави и са запознали семействата си могат заедно да си отпразнуват четворния празник Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Ако не са, ето хубав повод за запознанство. Joy Joy Joy
Умут е лайкнал севгилито си Blush така ли се казва Blush Joy

Мерси за превода на трейлъра. Излиза, че Зейнеп е била в кома Thinking

# 662
Още поздрави  и снимки на Бурчин и приятели

Хамиет Акпънар: Честит рожден ден, принцесо

Ебру Бутунай (приятелка на Умут и треньор на дамите във фитнеса му) Ти си силна жена, която ме кара да изпитвам възхищение...Честит рожден ден. Добре, че те има. Добре, че си моя приятелка... Hands Pray Revolving Hearts

Пожеланието й към Умут: Човек-душа, приятел, брат... Бъди много щастлив.

Нетфликс Турция: Най-любимата Безсмъртна.Честит рожден ден Бурчин Терзиоолу 
Накара ни да обичаме Безсмъртните, Рюя. Честит рожден ден Бурчин Терзиоолу...

Много от колегите на Бурчин също са я поздравили: Шебнем, Гюлчин, Серкан Алтънорак, Хазар Eргючлю, Ендер (Режисьорът на ПК) Интересно дали и Илкер я е поздравил за празника Yum

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 23:33 от _Radi

# 663
Озет:
Итак, ученики провели ночь в классе, в котором был уит их одноклассни....
На утро Акиф Эрдем входит в класс и задает следующий вопрос.... "Кто из одноклассников выставил в сеть фальшивое видео о допинге Руйи?"
Ученики, начинают задумываться о том, что правда о Руйе может оказаться не такой, какой они думали ранее. ..

Зейнеп приходит себя после комы, и хоть, Акиф Эрдем у всей страны на устах как учитель, взявший в заложники целый класс и взорвавший бомбу в школу, но она об этом ничего не знает.... Однако это временно.

Къде се губите, момичета?

# 664
  • София
Здравейте, момичета!
Инче, много си права, наистина се изгубихме. За себе си бих казала, че много трудно изгледах и втори еризод. За мен сериалът е необикновен и много ме "натоварва". Единственото което ме накара да гледам е прекрасната игра на Илкер. Още в тези два епизода той показа, че е неповторим артист, много талантлив и създава затрогващ  и незабравим образ. Имам чувството, че този сложен и необикновен образ на учителя Акиф сякаш е създаден само за Илкер. Как ще продължи цялата тази психо драма / за мен/ не мога да предвидя, защото много са неизвестните. Разочароващо е поведението на учениците.  Всички сякаш са виновни и всички са подбудители за самоубийството на Рюя. Кой ли е изфабрикувал фалшивия клип? А Зейнеп, каква е нейната роля? Дали и учителката няма вина? Събуди се Зейнеп от комата и си спомни за Акиф и   какво беше това обвинение към него? Какво ли ще става още, но тази Джерен Морай, която изпънява ролата на Зейнеп никак не ми харесва.

Каква ли е връзката между двамата?

Какво ли още ще се случи на  учителя и на учениците му?

Момичета, всичко добро и до скоро.

# 665
Привет,
Толкова съм заета, че съм пропуснала появата на 2 серия.
Превежда ли се на бг, че не си спомням? Simple Smile
Ще се пробвам тази вечер да гледам, дано не заспя...Simple Smile

# 666
  • София
Пепелче, здравей!
Мисля, че няма превод на български език . Гледам с руски субтитри:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/205 … sskom-yazyke.html
Приятно гледане.

# 667
Нинка, започнах го, ама много ми забива този сайт, а никъде другаде не го намирам.
Направо се пукам по шевовете.
Илкер играе като аслан, просто нямам думи  колко се е развил от първия сериал, в който го забелязах.
А след Пойраз мислех, че няма накъде по-добре.
Ето че имало.

Редакция: догледах го тази сутрин без проблем.
Имам чувството, че след превода нещо дооправят и пак го качват, защото сега не засичаше.

Все по интересно става с този фрагман.
Зейнеп с каква омраза изрече името му.
И вече нямам търпение за подробности около връзките им на всички, но няма да е скоро.
Офф, Джерен Морай хич не ми е ок като влюбена жена и добра учителка, но имам чувството че като злодейка ще я бива.
А и ми е грозна... 😀
Не ми се иска да се промени образа на Учителя, но да видим.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 08:46 от pepel_ot_rozi

# 668
Привет, момичета. Simple Smile
Напоследък пак съм в режим на липсващо свободно време. Успях да изгледам двата епизода и сериалът е изключителен.
В рамките на промеждутъка от два епизода разкриват неподозирани черти на героите. Харесва ми това, че в психологическо отношение успяват да пресъздадат груповата динамика в класа, отношенията и мотивите за постъпките на учениците. Учителят и методите му, макар и странни вече дават плодове и карат 12 А да осъзнае грешките си и житейските уроци по човечност на Акиф.
Скрит текст:
Почти съм сигурна, че не убива учениците си. Вероятно затова е заключена стаята към кабинета му и тече ток по вратата Wink
Сигурна съм, че той не е сам и има много помощници, но също така смятам, че е тотално заблуден по отношение на Зейнеп. Няма да се изненадам, ако тя също има вина за случилото се с Рюя или по някакъв начин  е замесена.
И аз като вас не мога много да харесам Джерен Морай в ролята й на добра и влюбена учителка, обаче ако сме на прав път и не е, като злодей ще е прекрасна. Гледала съм я в две отрицателни роли, това е втората й природа.
Също така съм приятно изненадана от играта на всички ученици, чиито истории ни показаха. Актьорите, макар и млади и не толкова познати лица, са много талантливи и се справят чудесно с драматичните си роли.
А Илкер както винаги е палитра от емоции. Невероятен актьор. Иска ми се обаче следващата му роля да е малко по- лека за гледане и преживяване. След Пойраз, в Дъно, а сега и тук показва невероятни актьорски качества с  тези толкова трудни за пресъздаване герои, но в един момент трябва да има разнообразие. Не е лошо да изиграе нещо по-леко и лежерно.
За последно да споделя, не знам дали е потвърдено, но четох, че няма да разпъват локуми и сериалчето ще го финализират през май.

# 669
И аз четох така тъй като оригиналът е бил около 10 серии те искат да го приключат с около 40 епизода.

# 670
Ех, че то 40 си е баш разтягане на локуми . Simple Smile
На мен ми стигат макс 20, ама с такова качество като досега.

Нищо обаче не подсказаха около комисарчето, защо точно той ?!

Аз направо съм сигурна, че онова момче не е убито.
Дали пък то не пишеше съобщение от тоалетните?
Или някой друг е имал два телефона ?!

Свиркайте като излезе на руски 3 еп., че пак съм във вихъра, а нямам търпение за следващия епизод.

# 671
Емили, Пепелче, това предположение за 40 епизода и аз го четох. Няма да са толкова. По най-простата аритметика излиза, че ще са не повече от 15-20 епиода, ако приключат през май.

първи фрагман еп. 3

Акиф: Добро утро, комисар. Имаме една молба към вас. След малко ще ви изпратя едно видео. Заснето е от някой от нашите ученици… Но не можем да открием кой го е заснел.  Молбата към вас е да откриете този човек. Имате време до 20: 00ч. тази вечер.
Комисарят: Ти подиграваш ли ми се?
Ако  до 20:00ч. довечера не откриете този човек, ще сме принудени да се сбогуваме с още 5 ученици.
Нали нямаше да се чуваме, ако не сме принудени?
Зейнеп си спомни.
Какво?
Акиф!
Как? Какво каза?
Не съм тук заради инцидент/kатастрофа. Блъснаха ме умишлено. Помня кой беше. Акиф Ердем!

втори фрагман еп. 3

Добър вечер, комисар Йълмаз. Какво направихте? Намерихте ли този, който търсим?
Да намерих го. Знам кой е заснел видеото.
В момента целият клас чака с нетърпение да чуе отговора.
Ааа...
Грешен отговор!
Добре, Акиф, добре. Не прави нищо грешно. Моля те, чуй ме, Акиф.
Ти си единственият отговорен за смъртта на 5 ученика. Учениците, чиито имена назова да дойдат. Исмаил Чокчалъш! Айше Сайгън! Недждет Есер! …
Господине!

# 672
Ради, благодаря за преводите!

Ох, да не си родител на тези ученици, макар все още  мисля, че не ги убива.
И все по- интересна ми е историята на връзката му със Зейнеп, там се крият много неща.

# 673
  • София
Здравейте, момичета!
Ради, благодаря за превода!
Няколко предположения прочетох за броя на серийте - 8, 20, 40. Последно, което прочетох бяха 10. Толкова били японските серии.  Всяка серия е преживяването на заложниците / учениците/ в рамките на едно денонощие  от престоя им, но  нищо не било съвсем сигурно, защото вече бил сменен екипа от сценаристи.
Пепелче, аз също смятам, че Тургут е жив. Учителят не е убиец. В една от сцените в кабинета му показаха, че Акиф подава вода на "някой" и му казва да пие. Също и пакетите с храната, която иска да им доставят е за 30 човека. Учениците заедно с Тургут са 29 + един за  Акиф.  Ще чакаме до сряда, но май няма да има още ясното. Ще ни държат в напрежение - това е ясно. Вече смятам, че тази Джерен ще бъде в кожата си  на отрицателен образ и като Зейнеп  ще ме дразни. Вече се започна с обвинението към Акиф,  което не мога да възприема. Никак не я харесвам.
Един сладур, който  много харесвам, но каква ли ще е неговата роля ще видим.

Илкер /Акиф/ не може да бъде убиец.

Хубав ден, момичета  и бъдете здрави.

Пепелче, сега видях, че и ти се вълнуваш от историите със Зейтеп, аз също, но съм  сигурна, че Акиф не е убиец.

# 674
Какво нещо е добрата актьорска игра и добре написаната история! Въпреки, че на повърхността Акиф трябва да изглежда като злодей, всички ние го харесваме и осъзнаваме, че не е такъв, какъвто на пръв поглед съдим, че е.
Най-близка до Акиф за момента е Гизем, но маските и фасадата на другите ученици започват да се пропукват.
Илкер /Акиф/ не може да бъде убиец.
След тази сцена съм повече от убедена.

Аз.. Аз днес съм тук за да поправя грешките си. Можейки да бъда на друго място, съм тук пред вас. За да бъда ваш учител. За да опитам още веднъж. Помисли, моля те помисли...
Мевсим, аз знам, че ти не го правиш, защото си лоша. Ти не си лоша. Просто не помисли. Не помисли какви ще са последствията. Поддаде се на гнева. Не помисли за после. Ако беше помислила, ако не се беше оставила на гнева си, може би Рюя днес щеше да е жива, а ти нямаше да изпитваш тази болка...

Акиф, определено е добър човек и определено обича Зейнеп. Болката му, че не може да е до нея, беше истинска.
Какво ли обаче е истинското лице на Зейнеп?

От официалната страница: Тик так, тик так… Времето тече, този път търсим кой е заснел видеото с допинга

Общи условия

Активация на акаунт