Хрупкава панировка

  • 1 525
  • 5
  •   1
Отговори
  • гр. Варна
  • Мнения: 313
Здравейте!
Интересува ме как се прави хрупкавата панировка в Хепи, примерно на рибните филенца,  пилешките пръчици. Не е с корнфлейкс, определено...стои хрупкава и пръхкава. Не мога да я разгадая🙄

# 1
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 13 250
във форума има няколко теми за панировки. защо не ги потърсиш ?

# 2
  • гр. Варна
  • Мнения: 313
Потърсих ги, но никоя  не отговаря на описанието, което търся.

# 3
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 13 250
дори и "панировката на Хепи" ?

# 4
  • Мнения: 4 013
Работила съм преди години във верига за бързо хранене от типа на Макдоналдс. Панировките в такива заведения са "химия" - никъде не си играят да смесват трохи, галети, яйца и т.н. - в голям съд се слага много брашно, и се добавя един 500гр. пакет от панировката - обикновено тя съдържа подправки, яйчен екстракт, мононатриев глутамат и различни набухватели, които да придадат на обикновеното брашно вид на хрупкава панировка. Това, колкото и да се мъчите вкъщи, няма как да го докарате на вкус или вид.

# 5
  • гр. Варна
  • Мнения: 313
Да, така си мисля и аз, че всичко е химия, за да се докарат нещата на вкус и вид.

Общи условия

Активация на акаунт