Отговори
# 135
Споделяй, Онче, нищо не съм видяла, няма време да търся, само наготово Wink
Aybüke Pusat - Айбюке е правилно, ударението е на "ай"

https://www.instagram.com/aybukepusat/?hl=bg

За "Казабланка" - предположих, може и през есента да го видим. Зависи кога е планирана премиерата. Премиерата на "Червеният Истанбул" беше през м. март миналата година, а го снимаха през пролетта на 2016 г.; снимаха "Друга възможност през лятото - юли - август т. г., премиерата ще е в края на м. януари 2019 г. Докато стигнат до нас минава още време.

# 136
Джу, май е нямало повод.
Скрит текст:
Само разузнаването на феновете разкри, пък и някои от екипа, че ще има сцена в танцова зала. Та може да им е  дошло вдъхновението след снимките. Grinning
На мен и Хилял Сарал ми допада много- естествена, земна, а едновременно с това явно си разбира от работата.
Може би и защото сериалът е съвременен, няма такива потайности както беше при заснемането  на Родината. И затова има снимки, клипове зад кадър, много от актьорите публикуват редовно.
ХорАта на веселбата на Соколовия екип наистина приличат на нашите. Blush
Ще видим дали ще има сцена в танцова зала в 3 серия, Айбюке да танцува и ... да видим какво ще стане Grinning

Лу, ще споделям Hug Пък и от екипа на сериала  и АТВ са дашни, още не мога да свикна на този поток от информация след суровия режим на Канал Д и 03 Медия Joy

И ето малко от този поток. Blush Хилял Сарал ще има лекция на Истанбулската киноакадемия.

А Каан Ташанер, който играе ролята на адвоката, участва в театрална постановка- турска версия на "Бягство от затвора"

"Казабланка" ще го чакаме-  колкото трябва.Hands Thumbsup

# 137
Онче,

Скрит текст:
образът на Каан Ташанер (не му знаех името, сега го научих) е интересен,
актьорът добре си изпълнява ролята, но на мен априори ми е неприятен
(заради абсолютно негативната му роля във "Фатмагюл").
 А Хилял Сарал засега ми допада като режисьор - много динамично действие,
много балансирани образи, много добър кастинг, операторската работа
също е много добра, както и работата на художника и худ. на костюмите...
Засега, почти не мога да посоча слаб актьор и издънка в режисурата. Hands Ok Hand
Просто очаквам с нетърпение и трейлърите, и клипчетата, и епизодите. Hands Clap

А това не е ли нашият Фатих Артман с Айбюке, само че през 2015 г. зад кадър в "Последните дни".

За ЛЕКА НОЩ -  клипче с един напълно непознат за мен Халит в епизодична роля на ТВ певец
във филма Hic yoktan ask (2000 г.), вероятно комедия. Rolling Eyes

https://www.instagram.com/p/Bq7jhEjFZAD/

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 00:19 от jupetrov7

# 138
Heart Здравейте в сряда! Heart  LU.....сега е добре! Момичета! GrinningFlowers Four Leaf Clover

Фото на деня!....

С колеги.....ЛУ.....Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 07:11 от vera17

# 139
Добро утро! Hug
Няма фенки, само фенове Wink Grinning

Хубав ден! Hug

# 140
  • Горски извор
Мераба  сладки Gift Heart добре ми бешеее Flowers Four Leaf Clover

нещо не ми излезе извинете моля Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 09:35 от kikito zaprqnova

# 141
Сега в "Казабланка" Халит изглежда както през 2010 г.

Онур Сайлак като Вели в сериала "Сблъсък"

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/66c5a24e6545ddd8f20e … 83469924352_n.mp4

Онче, на театралния афиш с Каан Ташанер пише "Изкуплението Шоушенк". До него е Керем Алъшък - Фекели от "Имало едно време в Чукурова" Grinning

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 17:01 от LU4IQ

# 142
Лу, а аз снощи полузаспала май написах "Бягство от затвора", нали Grinning

Кики, по въпроса за Ботушчето- всичко там е хубаво, от Тренто до Палермо все са хубости и прелести Heart Та където и да си била, сигурна съм, че ти е било супер. Blush

Днес се появиха много мили снимки на триото Эфе, Верда и Ромео. Blush
Скрит текст:
Чакам някоя група да преведе, но общо взето пишат, че със сцените с Ромео  героите на Соколови са привлекли вниманието към бездомните животни. То в Турция по принцип хората са много по- добри и загрижени за тях, даже не ми се сравнява с нашата мила родна страна.

Ето ги нашите сладури с Ромео, при ветеринар са май Grinning

Харесват ми тези послания на Соколови, много. Animal Paw Prints Hands V

# 143
Халит преди заминаването му за Кайро, с Берг и Али в Каньон. Не търсете Али на снимката Wink Laughing

Онче,

Скрит текст:
да се надяваме, че "Ромео" не е намек за трагичен край на любовта между Ефе и Верда Praynig.

А "Изкуплението Шоушенк" е един от най - любимите ми филми.

# 144
Лу Blush,
Скрит текст:
какви намеци, те съвсем директни асоциации с Ромео и Жулиета правеха  в промоцията на сериала Grinning Даже някои фенове взеха да се притесняват не прекалиха ли с цитатите на Шекспир, че не е особено подходящ за настоящите вкусове на турската масова публика Grinning
А за кученце Ромео- да се надяваме, че намеците тук са само за любов. Blush

Ето руски превод на статията към снимките на Эфе, Верда и Ромео.

Боран Кузум и Айбуке Пусат обратят внимание на уличную собаку!
Боран Кузум и Айбуке Пусат, исполняющем главные в роли в сериале "Соколиный Холм" попытаются спасти найденную на улице бродячую собаку. Под сценарием Мелек Генчоглу и режессурой Хиляль Сарал молодые актёры Боран и Айбуке пошлют важное сообщение на экране. Талантливые актёры в новой серии найдут собаку и вместе попытаюсь спасти ее. Боран сказал: "В холодные зимние дни мы должны помогать бедным животным, которые остались на улице. Даже самая маленькая помощь может их спасти. И нам очень важно донести это в сериале". Айбуке согласилась с этим и добавила: "Каждое существо в праве жить в хороших условиях. Замёрзших, брошеных животных мы обязаны оберегать. Прошу, не бросайте их. Также мы можем найти им хозяина, владельца. Если нет такой возможности, то нужно хотя бы оставлять корм и воду на улицах".

# 145
На днешния ден -1934 г. е дадено право на жените в Турция над 18 г.,да гласуват!...

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 11:36 от vera17

# 146
  • Горски извор

мааалко различна

апнали си сладолед
Grinning

# 147
# 148
Blue HeartЗдравейте! Blue Heart

Намерили сте и сте споделили много хубави снимки. Hands Plus1
Затова ви каня на следобедно кафе в любимото ни истанбулско кафене. Heart Eyes
Изберете си чашка!

Халит изглежда много тъжен в Кайро... Smirk
Сигурно, защото няма фенки наоколо...Worried

Локациите, където  ще се снима "Казабланка".

Инфо от латиноам. фенове.

Това е "Египетският център за медийно производство", където ще се снимат египетските сцени с Халит бей.
Така се нарича филмовото градче - комплекс, който разполага с 14 студиа за високотехнологично заснемане, прилежащи сгради и обществени услуги. Заедно с тях има и хотел с 250 стаи, театър на открито, лаборатория за обработка на филми, дори и градче от времето на фараоните ....
Намира се в град Гиза, на около 7 километра от Кайро, на площ 35 милиона кв.м.!
В него има части от градове, известни улици, типични сгради, които вече са построени, за да бъдат улеснени снимките.
Това се прави, за да може Халит Бей да се чувства комфортно! Едно чудесно място за снимки, може би най-голямото и най-пълното в света ....

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 16:11 от jupetrov7

# 149
JU........За мястото, където ще се снима " Казабланка"... Flowers Four Leaf Clover

Старо/Ново......

Общи условия

Активация на акаунт