Отговори
# 225
Two HeartsНАЙ - ДОБРИТЕ Two Hearts

Продължава по teve2

https://www.teve2.com.tr/canli-yayin

Берг в профила си в ИГ за филма "Шампион"

https://www.instagram.com/p/BrLMndzAB38/

# 226
Погледнах сега по TV2, но картината заби. Само видях, че са стигнали до романтичните комедии -
за най-добър актьор и най-добра актриса. Но не видях кои излизат... Blush
Сега се появи отново - Демет Йоздемир е наградена за най-добра комедийна актриса.
За най-добра двойка - не ги знам, нито актьорите, нито за кой сериал... No Mouth
За най-добър актьор - Арас Болут (един от синовете на Сюлейман във ВВ)
За най-добра актриса - Йозге Йозпиринчи.

Жалко, очаквах последните награди - за актьор и актриса - да отидат при нашите звезди... Disappointed

Но, както виждам, макар и накрая, нивото е много по-ниско... Hands Thumbsdown
Да не говорим за водещите - нищо общо с магнетичния Халит! Purple Heart

# 227
Джу, двойката - Улаш Туна Астепе и партньорката му от Карадениз.
Нивото е - нямам думи. По никакъв начин, нищо не може да се сравни с "Ти си моята родина", Халит и Берг.
Романтичните са от някаква птичка, не помня заглавието.

# 228
  • Горски извор
тая вечер май са само комедии гола ода Weary
тая дългата три рокли смени и па тая
аз не виждам никой в залата за награди едва ли

# 229
Момичета, пиша тук, защото знам, че ще разберете за какво става въпрос, а и не съм чула сред вас да има фенове на въпросния сериал.
Нямаше изобщо да се изказвам за Пеперудата, аз съм я задраскала от миналата година, но има много показателни неща, които говорят за тенденции.

В социалните мрежи има силно възмущение от наградата за сценарий- най-вече от фалша. Не съм чела из руските форуми, там може да е шарено мнението. И не става въпрос само за забулената сценаристка, а за фалша.Вярно, че аз следя из мрежите  все още доста  хилеон фенове, които по принцип са против забрадките и новите тенденции в дизитата. Същите пишеха много срещу уж проповядването ненасилие, а де факто- показваното насилие специално в този сериал. Та те точно са силно възмутени, ама най-вероятно има и доста доволни.Head Band

Един много показателен пост от Туитър, точно от старите фенове на Родината. Hands V

Заглавието е : "Nerden - Nereye" Няма нужда от превод.

Тази картинка потвърждава моята теория за това, че за промяната на вкуса на турската публика има и политически причини. Индиректно, естествено, но политиката влияе на предпочитанията на зрителите. виждаме го в рейтингите.
А тези снимки на наградените сценаристи от 2017 и 2018 са особено ярко потвърждение. Изобщо не може да става сравнение между "Ти си моята Родина" и "Ти разкажи, Черно море"

# 230
Онче, разбирам те и съм съгласна с теб за политическите тенденции
при тези награди. Rage
Отдавна съм го установила, и не само тук. Същото го има и при "Златния портокал"... Rage
Затова много-много не им обръщам внимание. Пък и не следя турското кино.
Имам си фаворити и следя тях и тяхното творчество. Simple Smile

Е, добре че все пак са дали награда на сценаристката  на "Родината" от първи сезон.
Други награди "Родината" има ли? За младите актьори? Поне за музиката можеха да им дадат.

https://www.instagram.com/p/BqAsXMyDVPi/

Нейсе, както казват при тях.
Истината е, че след края на снимките в "Родината", почти всички главни герои
получиха предложения за участие във филми и сериали. Това за какво говори?!?!

# 231
Джу, наградата на сценаристката Нуран Еврен Шит бе дадена миналата година. Тогава и сериалът получи награда. Но нито главните герои на Родината получиха за най-добър актьор и  актриса, нито младите Мирай и Боран за сериална двойка.
А сравнението между наградата  миналата година за сценарист и тазгодишната  е много показателно. Политическите тенденции не са само при наградите, с мед да ги намажеш, ако беше само това. Влияят и на предпочитанията на турската масова публика, което се вижда от най-гледаните сериали. Това е жалкото всъщност.

# 232
Точно се чудех и аз защо има две награди за сценарий?!
Сега ми стана ясно. Мерси. Hug
За съвременната турска политика - ние си знаем...
Нищо добро не ги чака нашите в Истанбул...Disappointed Worried

Очаквах някой папарак да ни зарадва тази вечер, но ... няма... Sob

За ЛЕКА НОЩ - нещо старо, но хубаво. Gift Heart

# 233
Heart Здравейте Heart

Фото на деня!...Нашата двойка си е най-добрата! Heart
Само наградата на Йозге Йозпиринчи от "Жена" е напълно заслужена! Heart

"Бодър понеделник!" 

Марина....

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 07:10 от vera17

# 234
Добро утро! Hug
Напълно съм съгласна с написаното от вас - Онче, Джу bouquet. Не съм гледала Карадениз, но рускините си споделят - насилие, насилие... извън всякакви граници. Предполагам, че за забрадените сценаристки това е някакво лично преживяване. Нали преди време ви разказах и за "Назови ме по име" - дневен сериал, няма нито една истинска целувка, а насилието извираше без никаква цензура.
Най - много се зарадвах на наградата на Серенай Саръкая - ФиЧиПи. И с най - подходящия тоалет newsm10

Мнението на Берг за филма "Шампион". Много благодаря за превода bouquet и се радвам за думите ѝ "Да си шампион означава да продължаваш да работиш, даже ако си изгубил". smile3501

Цитат на: Marina
«Быть ​​чемпионом - значит продолжать работать, даже если ты проиграл». Сегодня я хотела бы поблагодарить всех создателей этого фильма, который дарит нам самые лучшие, самые чистые эмоции. Лучший турецкий фильм, который я видела за много лет, это «Чемпион». Надежда, вера, дружба, история любви. @ekocofficial и @fafazey нам очень повезло, что в нашей стране есть такие актеры, как вы. Каждая эмоция, которую вы показали, затронула нас до глубин нашего сердца. Уважаемый Фикрет Кушкан, вы мастер! @aliseckineralici вы - большой актер, вы заставили нас смотреть, даже не разговаривая с нами, вы как поэзия, всего лишь небольшим придыханием вы заставили нас смотреть, не вставая, я преклоняюсь перед вами с уважением. Секван Серинкая, вы настолько настоящий, такой естественный, что мы забыли, что вы актер на самом деле, Gülağa'ydın... И больше всего я благодарна @akatiksiz, который смешивает реальную историю с магией кино со всей искренностью и простотой, и предлагает нам настоящий праздник. За то, что вы режиссер, который служит и актерам, и истории. За то, что заставили аудиторию почувствовать все добрые намерения и искренность. @ayyapim @medyapim вы вместе привели нас к этому замечательному фильму, как хорошо, что вы есть. Халис Караташ, ваша вера, ваша решимость, ваша любовь могут быть сказочными в герое, но ваше присутствие достаточно красиво, чтобы заставить нас поверить в сказки, и нам очень повезло иметь такого сказочного героя в нашей стране. И конечно, главное действующее лицо Bold Pilot (лошадь). Прекрасный, гармоничный "Чемпион".

Хубав ден! Hug

# 235
  • Горски извор
Добро утро  не се вживявайте толкова Flowers Four Leaf Clover
писах ме е гола ода ноооо Kissing Heart
тая с найлоновия чувал тоалет друг път както и да е Flowers Bouquet
Kissing Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Лу извинявам се на теб ти харесва Flowers Cherry Blossom Flowers Hibiscus

# 236
Спомени....

# 237
Blue HeartЗдравейте! Blue Heart

Новата зима започва от днес, понеделник. Nature Snowflake Nature Snowman
Дано ни прочисти малко от фините прахови частици... Smiling Imp

Ето как реагират нормалните хора на наградите "Златна пеперуда". Hands Ok Hand

Но... много се радвам, че са оценили подобаващо поне Серенай - много ми хареса във ФиЧиПи.
И винаги се облича стилно - в нейния си стил. Hands Ok Hand

Още нямаме новини от Мароко, или от сета в Мароко... Disappointed

# 238
Кики, Серенай е с модерен тоалет, последен писък - и полата, и блузката.  Wink Smirk Smirk

Ето тук можете да разгледате тоалетите

https://www.instagram.com/explore/tags/alt%C4%B1nkelebek%C3%B6d%C3%BClleri/

Този пост престоя часове, понеже само в тази тема не можех да публикувам от лаптопа, дано от компютъра сега да успея Rolling Eyes

# 239
Хареса ми този колаж, затова го споделям тук.

Интересно ми е дали ще бъде пренесен и в някоя друга тема... Grin

Общи условия

Активация на акаунт