Избягала съпруга

• 3 509
  • 4
  •   1
Отговори
Здравей на всички имам следният проблем живея в Англия до преди седмица всичко беше много добре но уви имах финансови проблеми исе наложи женами дасе върне с деца в България изпратих я нея и деца без проблем и след като оти вкъще избягва с друг и едно ми дете а другите две остави при баща ми при този случай могали дая пусна за издирване от Лондон и дая съдия за правата даже и в момента незнам къде са благодаря

# 1
Посъветвай се с адвокат.

# 2
Мисля, че щом децата са се прибрали с твое знание и съответно съгласие на територията на РБ, трябва да ги пуснеш за издирване тук. Посъветвай се с адвокат!
Съветвам те да изчакаш да те потърси. Най-вероятно е уплашена за реакцията ти. Разберете се за децата, така че всички да сте доволни.
Има и законови механизми, но трябва да имаш предвид, че е голямо ходене по мъките и законът е либерален към майките.

# 3
Izvinqvam se za latinicata parvo
Pusnah gi za izdirvane ot Balgarskoto posolstvo v London nemi se vqrva dae uplashena tova nee parviqt pat v koito go pravi za sazalenie ostavi dve deca da plachat a drugoto vze s neq neznam shto za maika e sled 10 godini zaedno da postapi taka do momenta nqmam nikakvi novini za neq
Kolkoto za zakona tolerira maikite no dali shte e taka pri polozenie che nee za parvi pat a i nqma nito dom nito rabota az ziveq zakonno v Anglia s dogovor za rabota

# 4
А на теб за какво ти е жена дето е *иди си* *дойди си* когато и кефне. Наеми си адвокат в България и си прибери децата в Лондон. Тя едва ли ще може да им даде това, което ти ще можеш да им осигуриш а Инглето ( евентуално ). Макар, че много ми *мИрИшИ* историята на *ще направя всичко възможно да побъркам проклетия боклук задето ме заряза*.
И един съвет - направи си регистрация щото целият свят те разбра кой си с този незаключен фейсбук и избягалата също.

Общи условия

Активация на акаунт