Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 413
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 360
  • гр.София
Не предвидих, че Нури пак ще вземе амулет. Безапелационно.
Супер разочарована от избора на четворка на Владо и сие. Познахме, че ще е Сашка- жалко, добър волейболист, но много лош мъж- спомних си участието му в "Черешката".
Двубоят ще е мъжки- на Жоро му е все едно кого ще извика. Важно му е да елиминира конкурент.
А за участието му в "Смени жената" нямам думи.

# 361
Според мен Симо ще дръпне Дидо, колкото и да не ми се иска.
Аз само не мога да разбера на кое отгоре имат Роман за силен играч. Работлив?! 🤔 Беше потресаващ в дуела си с Цецо. Много се смях с него. С Христина са 1:1 кучета, които лаят, но не хапят.

# 362
Ама тоя Гошо вЕрно си мисли че е най великия.Взел им бил страха още от ден първи
Тоя наистина си е повярвал че ще спечели, убеден че всички треперят от него.

# 363
Сълзи ми избиха от смях😂😂😂😂, ааа този Нури е уникален, направо ги разби. Коментарът на Роман и той беше един път просто😁😁😁! Сирурно сте го изкоментирали вече и се включвам ни в клин, ни в ръкав, ама гледам на запис✌😊

# 364
Малко встрани от темата, но какво толкова е станало в "Черешката на тортата"? Не гледам предаването и не съм запозната, но щом вече няколко човека споменават, едва ли е случайно.

# 365
  • Вестерос
Прочетох във фб, че Сашка била от школата на Владо Thinking

# 366
  • Sofia
Тифче,то това отдавна се знае,пропуснала си го  Peace

# 367
  • Вестерос
Явно.. още по-голямо разочарование от Владо.

# 368
Александра заслужава амулета точно толкова, колкото и Калоян го заслужаваше миналата година - никак. Страшно обяснение -дали му го, защото бил много добро момче, а какви заслуги имаше? Joy Никакви. Добре, че не спечели. Тя и Алекс няма да спечели според мен, а ми се иска, най-симпатична ми е от всички, нищо че няма кооой знае какви заслуги у фермата.

# 369
Малко встрани от темата, но какво толкова е станало в "Черешката на тортата"? Не гледам предаването и не съм запозната, но щом вече няколко човека споменават, едва ли е случайно.
През цялата седмица имаше някакво наставническо поведение тип моето мнение е най-най, отделно последната вечер яко флиртува с актрисата Снежана Макавеева, която се оказа нещо, като първа братовчедка на Христина. Отделно цялата седмица мина под мотото кой ще изпие най-много алкохол.

# 370
Доброто, работливо момче, спечелило си битките до сега, пак ратай. А що михлюзи са се разплули  и може и да припълзят до финал. Ами не е справедливо.

# 371
Благодаря, Бедблуайс, за първото не се и съмнявам, но това, че е флиртувал с жена като Макавеева пред толкова голяма публика ме учудва искрено.

# 372
  • около Варна
Забелязахте ли колко спокойно, приятно премина този епизод, без караници и обиди, сигурно ще е заради фермера Grinning Чак и най- неприятните ми станаха симпатични.
Разочарована съм от избора на гостите, не мога да разбера, защо поне Нури не присъстваше в четворката. Този човек ме изумява, как е възможно всичко да може.

# 373
  • London
Прочетох във фб, че Сашка била от школата на Владо Thinking
Ама то и във визитката й се каза още в първи епизод. Бях забравила, но сега ти като каза.....много срамно се получава в такъв случай.

# 374
И според мен е срамно.

Общи условия

Активация на акаунт