Няма да стигнем до съгласие, да. Аз просто казах, че и миналата година, и сега, дават амулета на най-слабия и застрашен от отпадане участник. И, разбира се - по симпатия, не по заслуги. На Калоян - защото било добро момче, без никакви специални заслуги, на Сашка - по волейболна линия, пак без специални заслуги. Ти чак вчера разбра, че Алекс тренира в школата на Владо Николов ли? Че то беше ясно като бял ден, че на нея ще даде амулета, защото това, че тренира в неговата школа, го знаем още от визитката ѝ, от ден първи, стана обаче доста грозно и връзкарско за мене, нищо че харесвам Алекс. Точка, ако пак не си ме разбрала, нищо не мога да направя.

То и аз с моята лошотия харесвам и Сашка, и Владо, и понякога даже Георги (ама не казвай на никого
).Сега сериозно вече - цитатът от фейса по адрес на Александра ме погнуси. Не откривам разлика в отношението към нея тук и към Росица там. Сашка е интелигентна, симпатична и уравновесена. Понякога поведението ѝ носи белезите на младостта, като че ли още ѝ се лудува, но хората го пречупват през собствения си опит и опасения и се стига до коментари от сорта "увърта се около женени мъже". Не смятам, че трябваше тя да получи амулета, но не разбирам защо се излива всичко това по неин адрес.