Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 409
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Милена сама си изпроси "извинението" .
Няма да стигнем до съгласие, да. Аз просто казах, че и миналата година, и сега, дават амулета на най-слабия и застрашен от отпадане участник. И, разбира се - по симпатия, не по заслуги. На Калоян - защото било добро момче, без никакви специални заслуги, на Сашка - по волейболна линия, пак без специални заслуги. Ти чак вчера разбра, че Алекс тренира в школата на Владо Николов ли? Че то беше ясно като бял ден, че на нея ще даде амулета, защото това, че тренира в неговата школа, го знаем още от визитката ѝ, от ден първи, стана обаче доста грозно и връзкарско за мене, нищо че харесвам Алекс. Точка, ако пак не си ме разбрала, нищо не мога да направя. Hug

Цитат
Сашка с триста зора  взела 10 точки, Лили се била отказала, моля? Да бе, много убедителна победа си взе Сашка. Айде да не казвам колко близки бяха времената на Роска и Радка, ама Роска се величае, Сашето се оплюва. Ми, хубаво. Joy
Не казвам,че 10 точки не са убедителна победа,а че ги постигна с 300 зора, защото в моите очи този дуел беше много труден за Александра,не можа да се събере и да се концентрира и всичко сякаш и се случи на късмет,защото Лили не даде 100 % от себе си. Това е мое мнение и не ангажирам никого с него. Всеки гледа и си вади собствени изводи от видяното.
Много странно - защо играта в дуела на Алекс, която в позицията на първи дуелист победи Лили (която нали уж не беше слаб противник, бушон..), бива наричана слаба, като разликите им не бяха секунди, а минути, не мисля, че е на късмет, ама изобщо. А Росица, която имаше секунди разлика с най-слабите участнички, което вече си е късмет, се величае като силна на дуели.
Все тая, де, като не пея в общия хор, съм лоша, ясно е. Joy
Ааа, Ензим, нИдей сА сравнява с мъченица Росица, много та мола. Stuck Out Tongue Winking Eye
То и аз с моята лошотия харесвам и Сашка, и Владо, и понякога даже Георги (ама не казвай на никого No Mouth ).

Сега сериозно вече - цитатът от фейса по адрес на Александра ме погнуси. Не откривам разлика в отношението към нея тук и към Росица там. Сашка е интелигентна, симпатична и уравновесена. Понякога поведението ѝ носи белезите на младостта, като че ли още ѝ се лудува, но хората го пречупват през собствения си опит и опасения и се стига до коментари от сорта "увърта се около женени мъже". Не смятам, че трябваше тя да получи амулета, но не разбирам защо се излива всичко това по неин адрес.

# 406

Приемам спокойно даването на амулета на Сашка. Не виждам връзка с това,че е посещавала школата на ВН, още преди дуела и Яни и Гинчев харесаха нея и Лили . Сега може да ядосам мнозина, но Сашка е млада и стойностна жена.С професия, възпитание, с разностранни интереси, забавна ,успя да създаде приятелства с жените и мъжете (не ми говорете за тикане при Гошо, защото явно не допускате,че между мъж и жена може да има приятелство). Мъжете не гледат на Алекс като на сексуален обект, ако имаше подобно държание щяха да го изприказват с подходящите епитети, вярвайте ми.
А Ваня я хвана завистта. Ванчеее, да си беше стояла в къщи и на пиедестала на победите, а сега всички разбраха каква дребна и простовата душичка носиш.Дори Христина  те би по великодушие, като призна,че Алекс е най-подходяща за амулета.
Росица сега била в играта за забавление? Какво стана с доказването и т.н. откровения?
Гиди маймуни шарени, разногледи ни направихте, ама поне до края ще е интересно.Mask
Направо ми четеш мислите. Харесвам Александра и Жоро от самото начало, ( ама не смея да си кажа, че ще ме изядът) мисля ,че приятелството им е точно такова каквото и двамата казаха, брат - сестра. Харесвам ги, защото са откровени и си казват всичко в очите. Александра се доближава доста до мен самата и най - вероятно и затова я харесвам. Млада, амбициозна, аз също предпочитам приятелство с мъже, ( няма интриги, злоба) бъдещето е пред нея, ще й стискам палци със сигурност!
Ванчето, направо ме учуди, не стига, че е тъпа и само се подхилва супер дразнещо , без значение какво говорят, ами излезе и супеееер злобна...

# 407
Pip4i, амулета трябваше на нашето момче да дадат,нали?

# 408
Ензим, аз се изненадах, че Дидо имА глупостта да го каже. Да се прикриваш 3 месеца и когато мислиш, че наоколо няма камери да го изтърсиш.
Скрит текст:
Да разчиташ на ксенофобията.... може да съм наивна, но виждам,че никоя нация не върви напред с расизъм и омраза. В Европа има възраждане и затихване на такива вълни, но там имат политики за справяне и здрава съдебна система. При нас не е така, дори се разпалват настроения срещу цигани, турци, соросоиди, умни и красиви.... абе най-обичаме да мразим.
Масовата поддръжка към някой не ми влияе , защото "народа" съм го видяла какви избори прави. С шумни поддръжки, думба- лумба избира , а после затваря пътища с протести. Не става така, трябва и акъл, да помислиш не какво ще ти даде партийката на този или онзи, а какви ценности изповядва.

# 409
Коментарът, който описва Сашка е право в десятката.  Не знам кой го е писал, но ако беше наблизо щях да му стисна ръката. Сашка е типичната зубрачка-натегачка на класа от типа: "Другарко нека аз, нека аз!" , която после става дружинна ръководителка. Чак не мога да повярвам, че е само на 25 години и дори не е била родена по онова време.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 00:04 от precious*

# 410
Pip4i, амулета трябваше на нашето момче да дадат,нали?
Симо-президент, Симо-президент Misc Loudspeaker Smile

Мрав, много се притеснявам за нашия човек. Виждам го като първи дуелист и пътник, освен ако не извика Дидо. Не вярвам в теорията, че Дидо нарочно се прави на слаб. Според мен толкова си може и Симо може да го бие дори и като не реди игрите. Обаче ме притеснява да не се е опиянил от двете победи и да вземе да дърпа Роман, щото там положението ще е на кантар.

# 411
Ако Симо е на дуел, Дидо е чао! Аз съм за Симчо!  Heart Eyes  
Нури е е*аси машината! Слага в малкия си джоб всички, независимо че са с 10, че и с 20 години по-млади от него.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 10:50 от precious*

# 412
Ако Симо е на дуел, Дидо е чао! Аз съм за Симчо!  Heart Eyes 
А така! Ще му съберем агитка на нашия човек.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 413
Тари, Hug , аз точно това попитах вчера, но никой не ми отговори - никой ли не се подразни от изказването на Дидо за евентуален финал с Нури. На мен не ми хареса - той е най-способен, но никакви гласове няма да получи....
Аз не го приех по този начин изказването. Приех го като чиста проба трезва преценка на шансовете, а не като неистово желание да победи с хитрост, печелейки вота на публиката. За толкова време всеки си показа хакарктерчето във фермата, след като дори и Алекс, дето се разбира с повечето участници, успя да се покаже злобничка на моменти. Ако при Дидо имаше такова сметкаджийство, все някога щеше с нещо да го покаже и щеше да държи като удавник за амулета. Този разговор не ми дава никакъв повод да си мисля, че е подмолен.

# 414
Симеон не е глупав и не мисля, че като първи дуелист би дръпнал Роман, при положение, че не се знае какви ще са игрите и Роман ще има преимуществото да ги реди. А, че Симо е на дуел беше ясно. Жорката не би пропуснал този шанс. Много искам Гошко да загуби на финалната права, точно когато вече е разпределил китните 😆, все ми е тая от кого😊!

# 415
Phenix, значи и ти ще викаш за Симо, нали?Grinning

# 416
Ако Симо е на дуел, Дидо е чао! Аз съм за Симчо!  Heart Eyes  
А така! Ще му съберем агитка на нашия човек.Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз си го харесвам още от началото.  Heart Eyes Има си малки изтрещявания и той, но ми изглежда свестен и ще му стискам палци да стигне до края.  Praynig

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 00:04 от precious*

# 417
Дааа, той  е един от хората, които ме кефят😊! Хапят го мишките леко, ама то това е нормално за нашата зодия😂😂😂

# 418
Симо ми е много симпатичен, дано сте прави, че Дидо толкова си може (до сега беше тромав и по-бавен на дуелите). Дори да не спечели формата ми се иска да е във финалната четворка, нооооо ....каквото стане. Важното е, че освен Романовци, има и Симовци , скромни и добри момчета, възпитани и весели. Вчера ме разсмя като подгони Хриса е брадвата докато тя правеше серенада на Ваня. Аз и преди издънката на Дидо, щях да го подкрепям него, заради добротата която носи и заради шантавите увлечения Satisfied
Коментарът, който описва Сашка е гнусен пасквил, според мен. Разбира се, че има недостатъци, може да е пресметлива, може да е малко злобничка (че кой не е), но не е заблуждавала Александър.До огъня веднъж каза ясно, че не го харесва.По нататък не четох , видя ми се изсмукан от пръстите и твърде негативен.  Нямам намерение да се "бия' в защита на Александра, виждаме я различно. Предпочитам да познавам нея, пред Ваня, Хриса и Роси.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 11:43 от Tary

# 419
Каква издънка на Дидо, какво е направил?

Общи условия

Активация на акаунт