Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 377
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 435
  • London
Ако Симо е на дуел, Дидо е чао! Аз съм за Симчо!  Heart Eyes  
Нури е е*аси машината! Слага в малкия си джоб всички, независимо че са с 10, че и с 20 години по-млади от него.

В този ред на мисли такива мъже й трябва на България, защото Нури.... помак или какъвто и да е си е преди всичко българин и точно такива оправни мъже едно време са я извели напред тая държава. Ако всичките ни мъже бяха като Нури щяхме да сме една малка Швейцария, ала уви...…

# 436
Разбира се, че всеки тайно си мечтае да е победител, но малко са тези, които си правят реална и трезва преценка дали това може да се случи. Нури, както вече писах е наясно, че зрителския вот едва ли би бил за него, а вероятно е бил наясно, че заради възгледите си за "присъствието" едва ли би се харесал на голяма част от хората вътре.  Затова и живее с нагласата, че не е за победата и така му е много по-лесно да върви напред.Колкото може по-напред. А ако стигне до финал и спечели, естествено че ще се радва. Кой не би се.зарадвал на едни 100 к.Мисля, че една от основните му мисии, с която е влязъл е да се промени мнението на зрителите за българомохамеданите.
Единственото , което не ми харесва е, че на моменти е прекалено прикрит и въпреки, че уж обичал да спори, избягва конфронтации. Доколкото е възможно.

# 437
Аз не съм предполагала,  че като цяло има лоша обществена нагласа към българомохамеданите. А на Нури защо му е да спори и да се конфронтира? В една затворена среда, каквато е фермата, това не би довело до нищо добро за него. За справка- Росица. 

# 438
  • London
Сега гледах промото и Роман споделя на всички за майка си..... за жалост веднага го заподозрях защо е избрал този момент така удобен. Да го съжали Симо и да не го избере за дуелист……

То пък големия келепир да спориш. Човек рано или късно разбира, че в това няма никакъв смисъл и се пази от подобни неща.

# 439
Аз не съм наясно как протича финала. Не знам, може и да е обяснявано тук, но ми е убягнало. В кой момент се взема предвид вот на участници и вот на зрители?

Алекс за да я харесват толкова много и в самата ферма, сигурно не е съвсем недостойна за амулет. Аз съм готова на всичко негативно, изказано по неин адрес от моя страна да сложа пепел, ако я предизвикат на дуел и тя не се възползва от амулета, въпреки, че има правото. Тогава вече ще й кажа евала. До тогава една част от мен ще продължи да я смята за връзкарка.

# 440
Аз искрено се надявам Симо да не го избере - със или без признание.

# 441
Аз не съм предполагала,  че като цяло има лоша обществена нагласа към българомохамеданите. А на Нури защо му е да спори и да се конфронтира? В една затворена среда, каквато е фермата, това не би довело до нищо добро за него. За справка- Росица. 
Масовата нагласа е, че са с промити мозъци и се "турчеят".
Колкото до конфронтациите, имало е моменти, в които е можел да "тропне" по масата и да постави някои хора на място. Достатъчно е интелигентен, за да не става по един просташки начин, а аргументирано, така че да овиснат във въздуха и да млъкнат.
Харесвам го много, и ще му стискам палци, както на него, така на Роси и Симо.

# 442
Защо бе,Владо?!Защо трябваше да се държиш така еднолично "Ние всички мислихме и аз реших"?!Сашка-от какъв зор?
   Много,много съм разочарована.Аз съм фен на волея,синът ми тренира,случвало се да играе срещу отбора на Владо.И все ми повтаря,че много го величая.Явно имало защо.И за какво му е "Смени жената"?Не съм им в семейството,не ми е работа,ама не са ли достатъчни 4 деца на Мая,домакинство,отбор/тя май помага в тренировките в детската школа/,че и да я сменя с нЕкъв друг "изклесяк",както казват У северозапада.За пари ли,Владо?И си тръгнал да ми обясняваш как Дидо си имал достатъчно пари?!
    Като диагонал и капитан си номер едно,но дотук!!!!За мен!
   Не  ми харесаха доводите на тримата,като изсмукани от пръстите.Не се ли бориха достатъчно и Симо и Роси,ми дайте им малко почивка.
  А Милена-лелеее,ако можеше да изсъска,щеш да е като змия.
  Евала на Нури!Свалям му шапка на тоя човек-бе няма нещо,което да не умее.И капан направи-нещо елементарно,за което ми се иска да мисля,че на другите просто не им се занимава,не че не могат.Това да ти щъка тая гад из храната е толкова опасно и гнусно.Аз не смятам,че Нури е прикрит-товаможе да е характерът му.Просто излишни спорове не води,не влиза в конфронтации,прави си каквото трябва.Всъщност в началото спориха с   Роман и се оказа,че не беше прав.И с това непрекъснато натякване "помакът","помакът",това ли ви е Съединението,а,продукцията?Мисля,че Нури е от онези хора,които където и да ги пуснеш ще виреят.

От ратаите-стискам палци на Симо,ако е дуелист.Ако е Ваня,което ще е изненада за мен,да видим кой ще дръпне.Ако се бие срещу Милена,втората да си ходи.
    Оф,оф,много ме е яд на тоя Владо,че  така се компрометира.
   Къде гледате видеодневниците?

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 13:36 от марулета

# 443
  • Вестерос
Аз не съм наясно как протича финала. Не знам, може и да е обяснявано тук, но ми е убягнало. В кой момент се взема предвид вот на участници и вот на зрители?

Алекс за да я харесват толкова много и в самата ферма, сигурно не е съвсем недостойна за амулет. Аз съм готова на всичко негативно, изказано по неин адрес от моя страна да сложа пепел, ако я предизвикат на дуел и тя не се възползва от амулета, въпреки, че има правото. Тогава вече ще й кажа евала. До тогава една част от мен ще продължи да я смята за връзкарка.
До сега беше така= последната седмица влизат всички отпаднали и накрая гласуват кои двама да отидат на финал директно. Другите играят дуели в самата Ферма. Отивам на финал 4-ма.
Там имат игри, гласуване от участници за победител, гласуване на Бети и Ники и за всичко трупат точки. После имат точки и от зрителския вот.
Мин.година Яни имаше най-много точки от игри/участници, а Калоян от зрители, но общия сбор на Яни беше повече и спечели.

# 444
  • London
Мен ме изуми снощи и Ваня като изръси, че Симо следвало да готви.... тя хич не можела. Вече схващам защо гаджето й не искало да заживяват заедно и се дърпало, ми за какво да ходи? Да яде от топлия щанд в Била храна или Ваня готована да чака той да й готви? Сигурно при маминка си хапва човека, за какво му е Ваня? И тя деца искала и мъж да свърти..... толкова пък да не намериш време и желание да се научиш, все пак за един нормален семеен живот това си е минимално изискване, най-малкото заради децата.... Тотално ме отврати това момиче.

# 445
Гледайки снимката от пазара в Благоевград значи Симо е паднал на дуела.Ако пазара е следващата седмица и на снимката са Дидо и Роман значи те са победили.Разбира се има възможност Симо да е избрал Нури,но това ми се струва много малко вероятно

# 446
Може дуелът да е бил женски.

# 447
  • Пловдив
Пазара вероятно е от тази седмица, нали им е една от задачите. И сигурно Симо го няма, защото е ратай. А който от другите го няма, може да е защото му е поставена друга задача.

# 448
марулета, пощади си нервите и виж, че половината неща, които Владо каза бяха просто хумор. Който и да бяха избрали за амулета, все щеше да има недоволни.

# 449
Аз разбрах, че пазарът е тази седмица. Стискам палци на Симо, много достойно приема всичко, което му се случва там, я да беше Митко на неговото място, дори не мога да си представя какво ще ни чуят ушите.

Общи условия

Активация на акаунт