Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 38 655
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Скрит текст:
Е някой по-горе сподели, че битката за фермер е била мъжка.

# 91
Аз също харесвам Сашка. Интелигентна е, неконфликтна, успява да се разбере с всички. Вероятно не с всички се харесва, но успява да запази добрия тон. Ето, разбра се, че не се харесват взаимно с Роман, но не е имало панаири. И заслугата за това със сигурност не е на Роман. Wink А това, че се увъртала около женени мъже, не знам как да го коментирам...

# 92
  • Другата България
Скрит текст:
Е някой по-горе сподели, че битката за фермер е била мъжка.
Скрит текст:
Това съм го пропуснала, освен ако не е било в спойлер, а аз уж не ги отварям... newsm78

# 93
  • София
Не мога да кажа със сигурност, защото и аз гледам да не ги отварям, и именно поради тази причина може грешно да съм прочела нещо.

Лили няма как да посочи Александра ва фермер, тя нали автоматично е предложена?

# 94
  • Другата България
Не да я предложи Лили, а нали тя автоматично има право да е кандидат като спечелила дуела, и да спечели и битка с някой от останалите двама - предложени от Лили и от продукция. Аз на това се надявам, въпреки че както каза Рейна е малко вероятно....

# 95
Аз лично не величая нито Росица нито никой - всичките там са хора с огромно самочувствие, убедени в ценността си, физическата и психическата си сила, интелекта и хумора си и че са големите пичове и публиката обезателно ще ги хареса и затова имат шанс да грабнат големите пари. Дразни ме такава самоуверена и натрапчива НЕскромност. Просто от наличните най-малко ме дразни Дидо, но искам Росица да спечели за да им натрие носовете. Не се възхищавам на никакви физически, интелектуални, лидерски т.н. качества - само човешката доброта може да ме впечатли, а на фона на всички Лили изпъква с такава - наивно и добро момиче, което се е заблудило, че е попаднало сред свои, но реално се е натресло на вълци.

# 96
А защо Лили да не може да предложи Александра за фермер, въпреки че тя автоматично става първи претендент? С това само ще ѝ увеличи шансовете да спечели фермерство. На мене така ми се иска, де, пък довечера ще видим. Simple Smile

# 97
  • Другата България
Аз всъщност не съм сигурна, че не може, но смятам, че Лили просто няма да го направи.

# 98
  • София
А защо Лили да не може да предложи Александра за фермер, въпреки че тя автоматично става първи претендент? С това само ще ѝ увеличи шансовете да спечели фермерство. На мене така ми се иска, де, пък довечера ще видим. Simple Smile

Е трима трябва да са предложените, няма как Александра автоматично да е и Лили пак да я предложи. Grinning

# 99
Все едно, дано гостите дадат амулета на Сашка, видях, че ѝ симпатизират. Heart Eyes Тя ми е единственият фаворит за победител, ако мога така да я нарека, просто няма друг, когото да харесвам тази година... ужас, никого пък да не харесам, страшно си е... Joy Joy Joy

# 100
Мен също Сашка не ме дразни много.Бих я избрала директно без да се замисля пред Роман,Милена,Гошо или Ваня
О забравих и Хриса😂

# 101
Жалко, че не можеше да отпаднат и двете едновременно. И двете бяха безкрайно слаби.

# 102
  • Другата България
Аз много искам да дадат амулета на Росица или Нури. Защото реално тези двамата са най-застрашени от дуели в ...колко, две седмици ли остават? Реално останалите са оформили някаква клика и е по-малко вероятно да се номинират един друг, сега остава фактът, че дуелиста все трябва да викне друг, та затова ще му трябва на човек амулета. Но според мен нито Сашка, нито Дидо са застрашени по някакъв начин. Нури ако е на дуел няма да викне Дидо, Роси също не би викнала Сашка - това поне е моето мнение.
Въпреки това обаче или при Сашка, или при Дидо ще иде амулета.

# 103
  • София
На мен Сашка ми е симпатична, но не чак толкова, че да искам да спечели или пък дори да получи амулета. Просто тя и Лилия са ми по-симпатични от Милена и Христина.
Надявам се Роси да получи амулета тази вечер, заслужи си го, въпреки че никой не я оцени. Тъкмо ще видим изцъклените погледи на стадото и евентуално как колелцата в мозъците им започват да получават сцепление.  Laughing

А, Мери, писали сме заедно.  Hug Heart Eyes Нямам против и Нури или Дидо да го получат, а защо не и Симеон.

# 104
  • Варна
Сетих се за нещо, което снощи много искрено ме разсмя и донякъде отговори ми даде на въпроса: "Защо дявол да го вземе не мога да я залюбя от сърце тази Росица, след като не ми е дала повод да я критикувам?" Стоим си мъжО двамата пред ТВ, гледаме Фермата, по-скоро аз гледам, той скучае и си човърка из фейсклюка, идва момента, в който всеки се изказва кой коя ще подкрепи на дуела, Роси започва да се изказва и кураж да вдъхва на Лили с типичните за нея мимики, физиономии и реплики от рода "смажи", "разбий", "изкърти" и мъжът ми някак си детински спонтанно на момента вдигна поглед от телефона, погледна към телевизора и изкоментира: "Уарлалаааа оулалаааа валалахххх уууу хъъъъъър пфрууууууц... Къф е тоя вариант на дяволчето Таз!?"

Помните ли го този анимационен герой?

Има сякаш нещо в Роси, което първосигнално те блъска към такива асоциации... Не е от хората, които при първо потропване на вратата ти деликатно ще потропнат с кокалчетата на китката, директно с пневматичния чук блъска и скача с рогата на пред. Подобни напористи хора не винаги се харесват от всички, плашат, отблъскват, ответна агресия и неприязън пораждат, но пък дадеш ли им шанс с времето страшни симпатяги се оказват.

Общи условия

Активация на акаунт