Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 470
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 210
Аз мисля, че Дидо толкова си може...
Сънрайз, Роси е на 35 г.
И аз Hands Plus1 Изобщо не го виждам като "вълк в овча кожа".
Не бих казала вълк в овча кожа
Просто си мисля че това е начина му да не е фермер.
Иначе го Аресвам.

# 211
Дидо зрителския вот би го получил - така или иначе. Да се пази от фермерство - евентуална конфронтация - не вярвам - тези, които би избрал за ратаи и съответно - дуелист, сигурно не биха гласували за него по принцип, напр. Хриса. Той си каза, че би избрал хора, които не понася, те него - също, то е ясно. Та за какво му е да се пази от конфронтация с хора, с които не мели брашно така или иначе.

# 212
 Росица е на 35 години и по думите и от 14 годишна е с този мъж и това семейство. За тези години не им е показала, че е израснала, че заслужава уважението им защото не е само майка, не е разпиляна и т.н. ? И сега идва в предаването за да спечели едни пари и да получи най-накрая одобрението им? Това ли е начина?  Тя замисля ли се за миг как представя тези най-близки свои хора? Като меркантилни, оценяващи я по парите които ще донесе или като видят от страни колко работи ще и кажат "евалла, голяма работа си". Те знаят,че тя е работлива , самата тя каза,че работи наравно с работниците на мъжа си и те и се възхищават. Знам,че масово се възхищавате на Росица, но предлагам и друга гледна точка. Реалити формата не е място за оправяне на семейни отношения и Владо Николов не е близък приятел с когото да споделя неща от " кухнята ". С Владо и още хиляди зрители Mask Ако Милена я преекспонираха, то Роси как пък баш сега я дадоха с "искрена и лична" изповед ? И никой до сега не и е казал ,че криви лицето си опипвайки зъбите си с език? Не вярвам, ако на някои тук ноктите на Милена им бяха "гнусни" , как приемат тиковете на Роси? За мен в брака на Роси е настъпила умора , тя просто е пораснала и вече иска да я приемат като възрастен, но не знае как да го постигне. Решила е,че участие във фермата ще я покаже в друга светлина пред роднините, дано успее. Не пиша това с лоши чуства към нея, оценявам трудолюбието и добротата и, оценявам приключенския и дух, дано намери пътя , дано остане с този мъж и прекрасните си деца. Но не е този начина, не е.
Малко ме смутиха думите на Владо Н. към фермерите, че трябва да "изгонят" Дидо, защото с него на финал ...защо им се меси, защо им подсказва?Те не смеят да му посегнат защото е готин и известен, той ги подсеща . Не трябваше според мен.
Но пък се скъсах от смях с физиономията на Гинчев, когато видя Сашка в леглото си.Smile Едва ли тя сама го е измислила, видях Яни,Роман , Гошо и Дидо активно да помагат. Е,Роман и Гошо не пропуснаха да се присмеят на малкия и бюст Mask нещо като "и да махне потника пак няма нищо" , но беше приятелски. Още се смея като се сетя за изумлението на Гинчев. А как се нахвърли..... уж жените не бяха хубави, ама нали е чуждо скочи да я поомачка. Mask

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 11:24 от Tary

# 213
  • Другата България
Скрит текст:
Аз все си мисля, че в даден момент, Дидо ще покаже какво може.
Мисля че нарочно не иска да е фермер.
Не иска да праща ратаи, дуелисти.
Събира симпатиите на фермерите за евентуален финал.

Джоли, как еднакво мислим относно Дидо. Той на дуел май беше... и там друго лице показа... при битките за имунитет или фермер сякаш винаги лежерната го дава и умишлено самоабдикира. Някои не много проницателни фермери това нещо ще го изтълкуват като "Баси льохмана! Хем вегетарианец, хем слаб"... наистина обаче може и да изненада в един момент. Дяволито и опасно човече си е, скрито зад маската на всенародния любимец.
+1, както се казва. Аз го писах и преди - не мога да повярвам, че мъж може да е толкова слаб и неорганизиран, за да загуби пет пъти игра за имунитет. Абсолютно сигурна съм, на 1000%, че Дидо умишлено го прави това, не иска да се обвързва, не иска да взима важни решения, да става мразен от фермерите, а и от зрителите, с една дума-пази поведение. Чиста стратегия, и няма лошо в това. Всеки с неговата си.
Относно Владо Николов - тотален срив и в моите очи. А толкова го харесвах! Първо-откъде накъде еднолично ще решава кой и защо има право на имунитет? Не, че имам против да е при Сашка - щом не е при Роман и Милена, а и при Ваня, съм ок. Но защо той? Защото Сашка играе в школата му? Защо другите да се справяли сами, а Сашка не? Че и тя перфектно го прави сама, то се видя. И без този амулет няма кой да я бутне до финал, той и Гошо си го каза. После с мегагига тъпото изказване за Дидо и това, "да вземат мерки, защото навън е харесван и ако е на финал, ще ги отвее". Stop Mr. Green Tired Откъде накъде издава външно инфо и им дава акъл кого да отстраняват? Това не е ли против правилата? Направо ми се срина в очите. И трето - да, каза го това за Калоян и сълзливата му история и как едва ли не от съжаление стигнал финал. Ами не му прави чест, определено.
Абсолютно доволна съм от избора на Гошо за фермер. И съм сигурна, че ако има възможност би изпратил Христина и Нури в обора. Относно спойлера
Скрит текст:
Направо съм бясна как и защо на такава игра ще дадат игри с ракия след като е ясно, че видната познавачка ще спечели. Това означава още една седмица минимум престой и като нищо на финал. Със сигурност щеше да е ратайка, а защо не и дуелистка, но и изборът на Ваня е ок-не е била, време ѝ е. Дано, дано Гошо направи женски дуел и Ваня викне приятелката си на дуел, направо ще се размажа от кеф, въпреки че смятам, че Гошо ще направи мъжки дуел. Горкия Симо, направо ми е жал за него....
Резултатите от анкетата са показателни за настроенията на хората.........

И никой до сега не и е казал ,че криви лицето си опипвайки зъбите си с език?
Това каква връзка има с представянето ѝ във Фермата и играта? Thinking

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 11:07 от Merri_An

# 214
  • Велико Търново
Снощи се включих едва на дуела между Георги и Дидо. Кажете, кой беше посочен от Лили и кой от продукцията?

# 215
Мери,+ 💯

# 216
  • Варна
Дидо зрителския вот би го получил - така или иначе. Да се пази от фермерство - евентуална конфронтация - не вярвам - тези, които би избрал за ратаи и съответно - дуелист, сигурно не биха гласували за него по принцип, напр. Хриса. Той си каза, че би избрал хора, които не понася, те него - също, то е ясно. Та за какво му е да се пази от конфронтация с хора, с които не мели брашно така или иначе.

Не от нагласено и дирижирано някакво си риалити, от реалния живот ще ти споделя как майка ми си остана в ниското като оперативен счетоводител, който до пенсия съветваше и вършеше работата на главната, на финансофия директор и на една камара постоянно и периодично сменящи се обаче "светила", на които главите им хвръкваха от най-малкото. Заради мен и сестра ми бе взела решение на очи да не се набива и обезглавяването да отложи, щото и при нея интригите и конкуренцията не бяха хич за пренебрегване. Там натегачи, мазнячи, интриганти... само и само до по-горното стъпало да се доберат... почти същото във Фермата наблюдаваме. Наистина не се пъне Дидо за отговорни постове, което не го прави слаб. Той така си е решил, в главата му какво се върти само той си знае, но за нищо не Света не бих набедила за слаб. Виждала съм просто набедени за слабаци какво могат като опре ножът до кокала...

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 11:14 от Spirit Crusher

# 217
  • Другата България
И още нещо пропуснах относно епизода снощи.
Някой обърна ли внимание на физиономията на Росица, след като ....Христина /спестявам умишлено епитети, но се сещайте Mr. Green/ ѝ разля кафето на масата? Жената просто беше в шок, тя не знаеше как да реагира, какво да каже или направи, постъпката на онази беше толкова долна, просташка, невъзпитана, отвратителна, че Росица замръзна и ...нищо. Шок. Много показателен за мен беше този момент, явно досега не се е сблъсквала с такава явна агресия, с такова поведение, самата тя е възпитана по друг начини и в един такъв момент нямаш полезен ход - седиш в ступор. Много силен момент за мен беше този.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 12:34 от Merri_An

# 218
  • София
Снощи се включих едва на дуела между Георги и Дидо. Кажете, кой беше посочен от Лили и кой от продукцията?

Лили предложи Дидо, продукцията - Георги.

# 219
Когато натрапчиво повтарят една сюжетна линия, не обвинявам играча ,а сценаристите. Миналата година Калоян наистина говореше често за баба си и дядо си, но по едно време повтаряха дори една и съща сцена със снимката.Набиваха в главата на драгия зрител Mask Аз си го харесвах като учудващо свестен младеж и сълзливата история не ми повлия , но тази година пробваха същото с Милена. Ама тя няма качествата на Калчо и постигнаха обратен ефект. В началото на формата ми писнА от Христина и дори престанах да го гледам , а имаше толкова интересни хора. Добре, че се спряха.
Дидо участва за втори път в реалити формат. Първия път е било в Стар Академи, където не печели, но Д2 го харесват за вокалист(и излиза от там с първата си сериозна приятелка). Да свириш с група като Д2, да бъдеш в състав избран да подгрява Бон Джоуви и Аеросмит ... това е връх в рок средите, вервайте ми, аз съм метъл фен не от днес. Hands Metal Дидо много е научил и се радвам да видя чудесен,умерен млад мъж, който не се поддава на дребнави страсти.
Избора на Жоро за фермер от продукцията го приемам като директна помощ, не е медальон ,но е същото - защитен е още една седмица и чисти опоненти.
Владо се намесва, продукцията се намесва ... да кажат кого са избрали за победител и да се свършва . И какво ще правят с цяла камара народ , за 2 седмици ще изчистят двама,  остават още цял куп.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 11:28 от Tary

# 220
  • London
Тоя Дидо пак нищо не направи Simple Smile

Явно ще гледаме мъжки дуел в края на седмицата. Най-вероятно с участието на Нури или Симо като първи дуелист и Дидо като втори. Поне така ги виждам аз нещата, но ще видим утре какво ще стане.

Битката за имунитет ще е с ракии, едва ли Нури ще участва, а ако го стори не би спечелил, не пие той. Та очевидно ще е ратай, но при наличен Роман той не би избрал Дидо, това по-скоро ще стане, ако Симеон е първи дуелист, той ще гледа по-лесното. Та при всички случаи Роман или Дидо излита някой от тях тая седмица.

Амулет за Александра ми звучи като подигравка и много слаба преценка на гостите. Не заслужава с нищо тя, нито финал, нито амулет. И да иде на финал, шанса й е никакъв, защото до момента освен да се пипа тук там с Гошо и да се муши в леглото на Гинчев нищо сносно не показва. Симеон или Росица заслужават най-много с оглед на дуели, а Роси и с оглед на заслуги във фермата, а по работа Нури, но понеже не е бил на дуел се спирам на Роси и Симеон.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 11:28 от La Catrala

# 221
По-горе се написа, че нямало тикане. Е, връщането на Христина с условие да е фермер на седмицата, какво беше?
И към Роси имат негативно отношение. Но те И&А никога не са си крили пристрастията. Още от времето на Къртицата. Не им прави чест. Съвсем нормално е да имаш симпатии към едни и антипатии към други участници, но да го показваш е изключително непрофесионално.

# 222
  • Другата България
Абсолютно тенденциозно е отношението на продукцията към Росица, видно е, очеизвадно и направо толкова явно, че чак дразни. Четете и наистина си водете бележки, защото е недопустимо!
Към Христина също, толкова явни пристрастия и бутане, връщане, никакви санкции за вербален контакт /това с царевицата снощи го дадоха, бутане си беше/, за кафето снощи....кога на друг са позволявани такива своеволия? Направо съм  doh smile3516 smile3515 smile3511 smile3514 !!!

# 223
  • London
На мен ми мирише на първата жена победител във Фермата Мери. И го казвам напълно отговорно следейки масовите тенденции във Фейсбук. Росица е адски харесвана, шанса да спечели най-много зрителски вот и то с голяма преднина е голям.

# 224
Абсолютно тенденциозно е отношението на продукцията към Росица, видно е, очеизвадно и направо толкова явно, че чак дразни. Четете и наистина си водете бележки, защото е недопустимо!
Към Христина също, толкова явни пристрастия и бутане, връщане, никакви санкции за вербален контакт /това с царевицата снощи го дадоха, бутане си беше/, за кафето снощи....кога на друг са позволявани такива своеволия? Направо съм  doh smile3516 smile3515 smile3511 smile3514 !!!
Това и аз го виждам, но не мога да си отговоря защо. И хайде, докато в "тикането" може да има резон (шуробаджанащинки разни), защо им е на продуцентите нарочно и целенасочено да сринат психиката на един играч като Росица? Вече даже съм склонна да си мисля, че гласят Росица за победител, точно по линия на зрителското състрадание.

Общи условия

Активация на акаунт