Сънрайз, Роси е на 35 г.
Изобщо не го виждам като "вълк в овча кожа".Просто си мисля че това е начина му да не е фермер.
Иначе го Аресвам.
Изобщо не го виждам като "вълк в овча кожа".
Ако Милена я преекспонираха, то Роси как пък баш сега я дадоха с "искрена и лична" изповед ? И никой до сега не и е казал ,че криви лицето си опипвайки зъбите си с език? Не вярвам, ако на някои тук ноктите на Милена им бяха "гнусни" , как приемат тиковете на Роси? За мен в брака на Роси е настъпила умора , тя просто е пораснала и вече иска да я приемат като възрастен, но не знае как да го постигне. Решила е,че участие във фермата ще я покаже в друга светлина пред роднините, дано успее. Не пиша това с лоши чуства към нея, оценявам трудолюбието и добротата и, оценявам приключенския и дух, дано намери пътя , дано остане с този мъж и прекрасните си деца. Но не е този начина, не е.
Едва ли тя сама го е измислила, видях Яни,Роман , Гошо и Дидо активно да помагат. Е,Роман и Гошо не пропуснаха да се присмеят на малкия и бюст
нещо като "и да махне потника пак няма нищо" , но беше приятелски. Още се смея като се сетя за изумлението на Гинчев. А как се нахвърли..... уж жените не бяха хубави, ама нали е чуждо скочи да я поомачка.
Откъде накъде издава външно инфо и им дава акъл кого да отстраняват? Това не е ли против правилата? Направо ми се срина в очите. И трето - да, каза го това за Калоян и сълзливата му история и как едва ли не от съжаление стигнал финал. Ами не му прави чест, определено.
Аз си го харесвах като учудващо свестен младеж и сълзливата история не ми повлия , но тази година пробваха същото с Милена. Ама тя няма качествата на Калчо и постигнаха обратен ефект. В началото на формата ми писнА от Христина и дори престанах да го гледам , а имаше толкова интересни хора. Добре, че се спряха.
Дидо много е научил и се радвам да видя чудесен,умерен млад мъж, който не се поддава на дребнави страсти.
!!!
!!!