Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 462
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 255
  • Другата България
На 80% съм ок с това, което казваш, но си оставям 20, които няма да нищим повече, за да не ставаме досадни. Има още малко време, ще видим как ще се развият нещата. Не бих се изненадала и ако Дидо е на финал да направят зрителския вот решаващ. Laughing Всичко очаквам. Peace

# 256
Pip4i, този път не съм много съгласна с теб. Да си добър спортист или треньор, не означава, че си капацитет по всички житейски проблеми. И хич не ти дава право да се възприемаш като последна инстанция. Ми що набутаха тогава Яни и Гинчев,като Владо с неговата точка решава еднолично? Не съм сигурна колко са го търсили за душеприказчик и колко той провежда тези разговори,за да оправдае присъствието си. Ма както и да е. Калоян от миналия сезон беше в една ситуация, сред едни хора, тази година е различно. Такива аналогии не виждам за какво ги правят?
Това аз как виждам нещата, ти може да не си съгласна,което е нормално.
Мравчице, не казвам дали е хубаво или не, че Владо се изживява като последна инстанция, а че е нормално да го прави, предвид професията и постиженията си. Аз лично му симпатизирам и много се кефя на лидерските му умения и способността му да мотивира без да се репчи. Той не е капацитет по всички житейски проблеми, но някак околните го очакват от него. Мисля, че опосумите са му дали ролята на психолог и анализатор, каквато беше миналата година на Мустафа. Сори, че пак правя паралел между двата сезона, но сценариите са ми 1:1, профилите на участниците - също. Гинчев го вкараха за провокатор на всякакви дискусии и спорове, а Яни...  за него не знам No Mouth
За каква точка е говорил Владо? Нещо май съм пропуснала.

Виж, не искам да ставам адвокат на Владо Николов. Мен също ме разочарова още в Черешката. А от Фермата 3 още не мога да му се начудя защо гласува за Алек на финала, но не мога да отрека някои негови безспорни качества. Просто не харесвам залитането към очерняне или идеализиране на който и да е от участниците. Като тук вече изобщо нямам предвид теб и твоите коментари. Hug

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 14:52 от pip4i

# 257
Ами лицемерна е Сашка и снощи го доказа.
Значи била в шок че е на дуел.
Ми защо е там? Още повече, че не е ходила.Нещо със специален статут ли е.
Значи след  като бе избрана за дуел, реши да каже на жените какво мисли за всяка.
И после, хък, мък пред Милена.Ами стой  си зад думите
Довечера ракия ли ще пият.Ей намериха начин как да направят така че Нури да не вземе имунитет и Хриса да вземе.
Ама дадоха че жените пият.
Може за мъжете да е друга играта
Пък и не е задължително да се пие.Миналата година Елена май така взе имунитета.Нацели ракиите без да опитва.

# 258
https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/baskom-nad-po … -rodinata-272598/                                                                                                                                                                                               Малко спамче:sparkling_heart:

# 259
  • София
Довечера ракия ли ще пият.Ей намериха начин как да направят така че Нури да не вземе имунитет и Хриса да вземе.
Ама дадоха че жените пият.
Може за мъжете да е друга играта
Пък и не е задължително да се пие.Миналата година Елена май така взе имунитета.Нацели ракиите без да опитва.
Да, при дегустацията по принцип най-често не се пие, само се върти из устата глътката. Не зная обаче религията на Нури дали му позволява да направи и това.

Милена не пропуска да се подмаже на силните на деня, отвратителна е.

# 260
  • София
https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/baskom-nad-po … -rodinata-272598/                                                                                                                                                                                               Малко спамче:sparkling_heart:

В София има работа за млади високо образовани хора в отделни специалности (ИТ, инженери) и наистина се връщат. Заплатите са си добри като за България.
За хората с по-ниска квалификация или без такава, продължава да е трудно.

# 261
Седя и си мисля защо съм харесвала Владо Николов толкова много миналата година и не мога да си отговоря. Откакто влезе, изобщо не ме кефи. И как грозно се изказа за Калоян - била му тъпа и сълзлива историята. То щото па на Яни реването за щяло и нещяло хич не беше тъпо.
Много ме кефят Нури и Симо, като баща и син са станали Simple Smile People Two Men Holding Hands
А забелязахте ли Жоро като отиде да кара Роман да му чисти, последния как кротко и спокойно си работеше с Нури в пълен синхрон? А уж не можел да го понася. Чудя се, дали не ги разръчкват понякога от продукцията да се поскарат и поплюят малко за сеир?

# 262
Не чух нищо за "тъпа и сълзлива". Мисля, че използва "пресилена".

# 263
Мен ме изкефи Жоро как накара Роман да му чисти. И оня, макар и да не му стана хубаво, чинно хвана лопатата и метлата. Ако го беше накарал някой друг, щеше да вдигне вой до небесата.
Колкото до Милена и Алекс, не смея да виня Алекс, че смени тона. Милена беше тази, която се натискаше да се изяснява и да се мазни.

# 264

А забелязахте ли Жоро като отиде да кара Роман да му чисти, последния как кротко и спокойно си работеше с Нури в пълен синхрон? А уж не можел да го понася. Чудя се, дали не ги разръчкват понякога от продукцията да се поскарат и поплюят малко за сеир?
Сходно мнение писах когато защитавах Роман, че ние виждаме една малка част от ежедневието им.
За съжаление в реалитата наблягат на скандалите, а не на положителните им неща.
Щях да пиша за Росица, странно ми е голяма жена, а да не може сама да се защити. Другарски съд аз не обичам и за това не ми е чудно, че никой не се обади да я защити, по-скоро не я разбирам как стои гледа изумено и нищо не казва.
Когато аз съм имала проблеми с колеги, сме се викали един друг и сме си изяснявали ситуацията. И след това си продължаваме като приятели.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 15:19 от Няма смисъл

# 265
  • Другата България
Не чух нищо за "тъпа и сълзлива". Мисля, че използва "пресилена".
Не ми се връща, но мисля, че чух "сълзлива" или нещо от сорта. Peace

# 266
Ами тя се опитва Росица да се защитава, къде с чувство за хумор, къде с разговори, къде и тя с крясъци, но...тия последните изцепки с псувните и разливането на кафето бяха толкова брутални, че то какво да се защитаваш, просто занемяваш от простотията, която те връхлита като гръм от ясно небе.

# 267
Разбирам, че е изумена, но пак казвам според мен тя трябва да викне хората и да се разбере с тях. Без странична публика.
Поне аз така бих направила при проблем.

# 268
Може би това е някакъв начин за справяне, но каква е гаранцията, че ако привика примерно Роман насаме, той изобщо ще се отзове и ще иска да говори?

# 269
Бе то интелигентен човек да викнеш, че да се разберете. Ама с простачката Хриса как да стане? Пък и ако не иска да дойде?
Един от проблемите на Роси, заради който смятам, че не я харесват е, че при спор намила едно и също до влудяване и държи тя да е казала последна. Също като Гошо Wink Само че той е избухлив и в безсилието си обижда, докато тя е овладяна и хладнокръвно дълбае докато те вбеси и изгубиш контрол.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 15:37 от pip4i

Общи условия

Активация на акаунт