Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 284
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 645
Аз така и не видях въпросната снимка от фермерския пазар, но всички останали участници ли отиват на него? Помня, че миналата година ходиха само част от тях и мъжете купиха цветя на жените с част от събраните пари.

# 646
  • Другата България
Скрит текст:
На снимката са Ваня, Роман, Дидо и Сашка. Предвид това, че тази седмица Ваня е ратай, се смята, че е от следващата. А предвид това, че и Дидо, и Роман са на нея, се смята, че Симеон е отпаднал. Поне такава е моята логика, за огромно мое съжаление. Дано да е от тази, тогава нещата се променят.

# 647
Скрит текст:
На снимката са Ваня, Роман, Дидо и Сашка. Предвид това, че тази седмица Ваня е ратай, се смята, че е от следващата. А предвид това, че и Дидо, и Роман са на нея, се смята, че Симеон е отпаднал. Поне такава е моята логика, за огромно мое съжаление. Дано да е от тази, тогава нещата се променят.
Скрит текст:
За съжаление ми се струва че в епизода в понеделник когато им даваха задачите  гласът зад кадър каза
"За пазара следващата седмица" . Иска ми се да съм чула погрешно.

# 648
Резултати от анкетата от 26.11.2018 г. :

# 649
Кой направи тази анкета?

# 650
Ех, какви славни дуели имаше за класиране миналата година, с какъв кеф си припомних как Алек падна на Алманах от Вили, не мога да си представя по-епична битка - да водиш до последно и да паднеш от жената, която най-много не харесваш ,и то на битка, която заклеймяваш цял сезон. Дано тази година е още по-интересно, стискам палци за Симо, заслужава да продължи и заслужава да му се случват хубави неща като цяло, защото изглежда свестен човек. Дано да чете тук и ако е отпаднал отношението на пишещите му е нещо като утешителна награда.

# 651
Кой направи тази анкета?
Авторката на темата ги прави, ние гласуваме.
Ей така за нас си.

# 652
  • Другата България
Кой направи тази анкета?
newsm78 Защо питаш?

# 653
Гласувах за Роман в новата анкета. До последно се колебах дали за него или за Георги, но грозното отношение към жените, което Роман показа, наклони везните към него.

# 654
  • София
Много, ама много искам Симеон да викне Роман на дуел довечера, но разумът ми казва друго. И затуй съм сигурна в обратното.
За мен лично Роман и Дидо са еднакво слаби. Може би Роман е малко по-пъргав. Но пък видяхме, че под напрежение блокира и става много хаотичен.

# 655
Съзнателно пропуснах откровенията на Роман, защото ме доядя на продукцията. Нарочно са задържали 'признанието" за време близо до финала, защото знаят,че драгия зрител лесно забравя, та да ни домилее и да видим момчето , а не хулигана в Роман.Милена знаела...Дидо знаел...помните ли един странен разговор между Дидо и Роман в по предишни епизоди. Прави на двора говори повече Роман как фермата е уникално изживяване и е нетипично разчустван. Сценката беше ни в клин, ни в ръкав лепната ... та може да е било в онова време за Роман.
Няма да ми стане по-симпатичен след откровенията, има физическите качества да стигне до финал , ще съжалявам ако спечели, защото ще е вторият (след Стоян) победител когото не харесвам.
Симо е чудесен, чудесен млад мъж. Няма как да изпъкне в среда на хищници като Жоро, Милена и Роман, които са "интересни" по Дидо, защото вдигат шум и се държат властно и просташки понякога. Но го оценихме тук, колкото и малко да са го показвали , във фейса също е харесван. Значи има надежда за добротата Satisfied

Аз пък наблюдавах внимателно лицата на всички,когато Роман започна да ,,споделя,, за майка си и ми се стори ,че не изглеждаха толкова шокирани и разстроени !Само Христна ронеше някакви сълзи.Май отново гледахме театро.......

# 656
  • Другата България
Много, ама много искам Симеон да викне Роман на дуел довечера, но разумът ми казва друго. И затуй съм сигурна в обратното.
За мен лично Роман и Дидо са еднакво слаби. Може би Роман е малко по-пъргав. Но пък видяхме, че под напрежение блокира и става много хаотичен.
Е, Роман е малко по-умятен от Дидо, нали уж работел по строежи, ако не бъркам разбира се, не съм му чела биографията. И като че ли по-жилав ми се струва. По-пъргав определено е.

# 657
  • London
Представяте ли си Гошо да падне от Роси .
Ще получа душевен оргазъм, ако видя този дуел.Grin

# 658
Браво, Ензимче! Страхотна си!

# 659
  • Другата България
Сега видях новата анкета. Embarassed То от приказки...
Та в нея гласувах естествено за кого смятате - за Милена, познахте. Laughing Sunglasses
Значи от всички, които са там все още, това е човекът според мен разбира се, който няма никаква заслуга да е там на този етап и който отдавна трябваше да е навън. Чист късмет е това нейното, и до финалната седмица ще стигне. Колебаех се много бай дъ уей между нея и Христина, защото тази пък /вече писах/ с протекциите, бутането и пристрастията на продукцията съвсем не е за там, да не говорим и какво показва сред връщането си, но само заради това, че ходи на дуел гласувах за Милена.

Общи условия

Активация на акаунт