Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фермата сезон 6 Тема 2

 • 22 243
 • 619
 •   1
Отговори
 • Мнения: 35
Ангел Тенев

Скрит текст:
Ангел е на 41 години, от с. Караджалово, собственик на транспортна фирма. Носи добродетелите на старото време, почита българските традиции и обичаи. Отговаря на името си, близките му го наричат „душа  човек“. Като типичен мъж от село е и изкусен майстор на домашните мезета и ракия.

Определя се като щастливец, въпреки преживените нещастия. Погребал е едното си дете. По-късно жена му го предала като му изневерила с приятел. Всичко преживяно обаче не го е озлобило, а го е направило по-силен и по-мъдър.

Битовото ежедневие на Ангел е много сходно с условията във „Фермата“. В шоуто той иска да покаже, че все още има потомци на коравите българи, които не ги е страх да изцапат ръцете си и не са зависими от съвременните удобства.

Антония Сандова

Скрит текст:
Антония е на 28 години, от Асеновград, но живее в София. От тийнейджърка работи в бизнеса със строителни материали на родителите си. Не се страхува от физическия труд. Копала е градината на село и е доила крави. Не търси материалното, духовна и креативна е. Рисува добре, а тази година завършва специалност „Мода“ в НБУ и мечтае да стане стилист. Стреми се към емоционални преживявания и приключения.

Провокативна, секси и необвързана, Антония знае цената си и ще смущава съня на мъжете във „Фермата“. Влиза в шоуто с намерението да се състезава, а не да се съобразява с чуждите вълнения и мнения.

Асен Илиев

Скрит текст:
Асен е на 39 години, от София, женен, с две деца. Работи като адвокат. Енергичен, мисли бързо, има мнение по всеки въпрос. Силно взискателен, както към себе си, така и към околните. Обича спорта, музиката и книгите.

Асен не е доволен от обществено-политическата ситуация у нас. Смята, че 80% от българския народ е необразован, незаинтересован и безотговорен. Мечтае да живее в по-организирано общество, където правила се спазват.

Въпреки че е четвърто поколение адвокат, не мисли, че е открил своето призвание. Иска да емигрира в Азия и да отвори малък ресторант във Виетнам.

Влиза във „Фермата“, за да смени монотонното си темпо на живот и да преживее нещо ново и вълнуващо.
[/spoiler]

Борислав Стефанов

Скрит текст:
Борислав е на 35 години, от с. Писарово, но живее в с. Летница. Строителен предприемач. Определя се като „играещ треньор“, защото работи наравно с всички във фирмата му. Смята, че може всичко в строителството.

Работохолик. Става рано, труди се до късно и се раздава изцяло. Основният му недостатък е, че е прекалено доверчив.

В училище страдал, защото му се присмивали заради ушите.

Борислав живее с жена си, двете си дъщери и родителите си. Голямата му мечта е да има и син. Всичко, свързано с традициите и българския фолклор, го вълнува. Играе народни хора.

Борислав ще е един от основните строители на „Фермата“.
[/spoiler]

Ваня Илиева

Скрит текст:
Ваня е на 36 години, от София, стюардеса на луксозни яхти. Гражданин на света, свободен дух и същинско перпетуум-мобиле. Хиперактивна и енергична, не спира да се смее и да се движи. Кара сноуборд, кайтсърф, тренира кросфит, прави йога. Всички я наричат Хепи Ванче, защото не познава отчаянието и депресията.   

Повечето мъже се притесняват, че не могат да я впечатлят, защото покрай професията си е обиколила света и е видяла всичко. Самата Ваня обаче иска да я заведат не на Карибите, а на кино. Мечтае да открие любовта и да пусне котва. Първата й цел е да акостира във „Фермата“.
[/spoiler]

Габриела Мартинова

Скрит текст:
Габриела е на 31 години, от София, но живее във Велико Търново. Управител е на украинска модна компания, но не е суетна. Определя се като мъжко момиче, търси адреналин и приключения. 

Детството й преминава диво и красиво далеч от цивилизацията. Баща й постоянно я предизвиква - катерят се, плават и разчитат звездите в търсене на съкровища.

Габриела е истинска амазонка и силен характер. Републикански шампион по мотоциклетизъм в клас Ендуро. Кара сноуборд и уейкборд. Почти няма спорт, който да не е атакувала.

Приема участието си във „Фермата“ като игра, в която може да натрупа нови умения. Не иска да върви по отъпкани пътеки, а да оставя свои следи.
[/spoiler]

Дана Русева

Скрит текст:
Дана е на 26 години, от Сливен, безработна. Типичното лошо момиче, бунтарка и провокатор. Слага се в графата „алфа мъжкарана“ и „вълк единак“. Прави футболни прогнози, а мечтата й е „Левски“ отново да стане шампион.

Дана е директна и често не си мери думите. Обича да поставя хората на мястото им. Вулкан от емоции, тя може да бъде, както изключително агресивна, така и крайно забавна. Дразнят я псевдо патриотите, за които родолюбието се изразява в това да развяват българското знаме и да ядат агне на Гергьовден.

Буреносният й характер е формиран от проблемите в семейството й. До обяд баща й е най-добрият баща, а следобед - най-добрият алкохолик. Въпреки проблемите, Дана е готова да му прости, стига да й се извини.
[/spoiler]

Даяна Ханджиева

Скрит текст:
Даяна Ханджиева е на 26 години, от София, актриса. Популярна е с главната роля в сериала „Скъпи наследници”. Днес е изправена на житейски кръстопът.

Доскоро кариерата и личният й живот вървят по вода, но неочаквано късметът й изневерява - предложенията за нови роли секват, а любовната й връзка се разпада. За да се справи, тя започва да търси корена на проблемите в самата нея. Самоанализира се и вижда неща, които трябва да промени - голямото си его, желанието за контрол и страхът от всичко.

Въпреки силната си самокритичност, Даяна е искрена, лоялна и добра. И дори да няма допирни точки със селския живот, очаква да се справи във „Фермата“.
[/spoiler]

Жанета Осипова

Скрит текст:
Жанета Осипова е на 27 години, от село Гара Бов, но живее в София. В жилите й тече не само българска, а и руска кръв. Носителка е на титлата „Мис Плеймейт 2018“, но се разграничава от клишето „еротичен модел“. За нея хората смятат, че е от онези момичета, които пият само шампанско с ягоди, а истината е, че тя обожава ракия със сланина.

Детството на Жанета преминава в нищета. От малка няма връзка с баща си, защото той не се интересува от нея. Мечтае за здраво и пълноценно семейство.

Приема кариерата си на плеймейт само като етап от живота си. Продава визията си, за да изкарва прехраната си, но би искала да е част от миналите времена, когато материалното не е било водещо, а думите „чест“ и „достойнство“ са имали стойност.

Сигурна е, че може да се справи с предизвикателствата във „Фермата“. Единственият й страх е от насекоми - изпада в истерия при вида им.
[/spoiler]

Илиан Кустев

Скрит текст:
Илиан Кустев е на 43 години, от София, шеф готвач на световно ниво, щастливо разведен мъж и баща на 8-годишно момиченце.

Работил е в най-престижните европейски ресторанти - „Риц“ в Лондон и в носителите на три звезди Мишлен „Пиер Гание“ и „Павилион Ледойен“ в Париж.

Готвил е за турския президент Реджеп Ердоган, за бизнесмена Роман Абрамович, за Желязната лейди Маргарет Тачър и за актьора Брад Пит. В България сбъдва мечтата си да отвори собствен ресторант. Пандемията обаче посича бизнеса му.

Във „Фермата“ се надява да спечели голямата награда от 100 000 лева, за да се измъкне от заемите и да изравни „головата разлика“.
[/spoiler]

Илиян Стефанов

Скрит текст:
Илиян Стефанов е 30-годишен йога инструктор от Велико Търново. Определението, което му пасва най-добре, е „различен“.

В последните години живее като аскет. Дневното му меню е повече от скромно: един плод, малко леща или парче баница, омесена от баба му, с която живее.

Верен на минималистичната си философия, той отхвърля съвременните удобства - спи на студено, къпе се с ледена вода, избягва дрехите и ходи бос. Отрича не само материалното, но и секса. Въпреки лишенията е щастлив.

Преди да разбере истинския смисъл на своя живот Илиян работи 4 години, като сервитьор в Америка.
[/spoiler]

Йордан Белев

Скрит текст:
Йордан Белев е на 40 години, известен илюзионист и общински съветник от Габрово. Определя себе си като фокусник-егоцентрик, който се ласкае от вниманието на публиката. 

Магията на любовта също го спохожда и през 2019 г. се сгодява за дългогодишната си приятелка. От първия си брак има дъщеря, която е най-мощната движеща сила в живота му. Момиченцето се ражда с увреждания, но въпреки това свири на цигулка и говори свободно три езика. Йордан я подкрепя безрезервно и й помага да се справя с трудностите.

Самият той е много упорит. Три пъти се явява на кастинг във „Фермата“, докато го одобрят. Казва, че тръгва назад, само когато се готви за скок.
[/spoiler]

Калоян Донков

Скрит текст:
Калоян е на 28 години, от село Кокаляне. Командир на взвод към Националната гвардейска част. Мъж на реда и честта.

Обича страната ни и носи добродетелите на своите предци. Възпитан е в уважение към по-възрастните. Вярва, че човек не трябва да повишава глас на онези, които са го учили да говори. 

Гордее се със службата си и определя гвардията като свое второ семейство. Има брат-близнак, също гвардеец.

Онова, което най-много липсва на Калоян, е любовта. Мечтае за свое семейство.
[/spoiler]

Мария Георгиева

Скрит текст:
Мария е на 39 години, от Ямбол, собственик на заведение. Семейството е най-голямото й щастие. Обожава съпруга си, който я подкрепя във всяко изпитание. Двете й деца са най-голямото й богатство. Раздава на близките си цялата си грижа, топлина и любов.

Във „Фермата” Мария ще разчита на силния си характер и на огромната си енергия. Поставила е на екипа само едно изискване - да използва услугите на козметик, който да й скубе мустака, защото иначе за 14 седмици ще заприлича на Филип Тотю. Оставяйки шегата на страна, проблемът на Мария е, че говори много бързо, но се надява това да не й попречи да се разбира с останалите участници.

Мария влиза във „Фермата“, за да може с наградата да сбъдне една мечта.
[/spoiler]

Милена Станджикова

Скрит текст:
Милена Станджикова е на 41 години, от Пловдив, адвокат. Силна и самоуверена, тя преследва мечтите си, без да рискува отношенията в семейството си. Отказва се от изтощителни, но доходоносни професионални проекти, защото съпругът й не иска кариеристка, а спокойствие, домашна храна, възпитани деца и здрава жена. 

Днес Милена се радва на 17-годишен брак, две деца и живот, изпълнен с адреналин. Вместо да купи нов апартамент, семейството й решава да инвестира парите си в хобитата и общи преживявания. Всички заедно се забавляват, карат мотори, уиндсърф, кайтсърф и ски, стрелят с лък, танцуват салса и пътуват с кемпер.

Милена е бизнесдамата на „Фермата“, която вижда пред себе си хоризонти, а не граници.
[/spoiler]

Мирослав Трайчевски

Скрит текст:
Мирослав е на 28 години. Роден е в Крива Паланка, Северна Македония, но от 13 години живее в София. Той е типичният македонец с българско самосъзнание.

Мирослав е корав мъж, оцелял в мизерията. Детството му е драматично. Роден е в много бедно семейство. Живее в една стая с майка си и двете си сестри. Цепи дърва за бутилка мляко и бучка сирене. Ходи в Гюешево, на границата с България, за да върти дребна търговия.

Сега е истински доволен от живота си. Притежава успешен строителен бизнес и има сериозна приятелка. Добър е, както в събирането на шума с магаре, така и в подписването на големи сделки.

Във „Фермата“ ще бъде непримирим към неправдата. Ще се стреми да постигне целите си без оправдания и компромиси.
[/spoiler]

Митко Манолев

Скрит текст:
Митко е на 48 години, винопроизводител и ресторантьор от Мелник. Всички го знаят като Шестака, защото има 6 пръста по наследство от прадядо си. Колоритен народняк и горд жител на града си, той държи на традициите и е умел в работата си.

Митко е потомък на бежанец от егейска Македония и наследник на прочута в района фамилия. Семейството му произвежда вино от оригиналния и рядък сорт широкомелнишка лоза.

Самият той говори много и се пали бързо, но гневът му минава лесно. Не харесва хора, които се скатават от работа и българите, които живеят в чужбина и се мислят за нещо повече от тези, останали в България. Митко е строгият, но справедлив човек и първият претендент за поста баща на „Фермата“.
[/spoiler]

Надежда Дочева

Скрит текст:
Надежда е на 41 години от Варна, но живее в село Нови хан. Дълбоко свързана е със земята. Обича селския труд, градината си и, най-вече, пчелите. Отглежда 200 кошера.

Живее изключително скромно и пестеливо. Държи на домашната храна. Кваси си мляко, прави сирене, компоти, лютеница.

Ограничила е контактите си с хората извън семейството до минимум. Пред тях е избрала пчелите, които искрено обича и нарича „изключителни същества“. 

Първият й съпруг бил алкохолик, тормозел я, дори й посягал. Малко след развода срещнала втория си мъж, а от 10 години двамата живеят в идилия. Освен него, обожава и двете си деца.

Във „Фермата“ Надежда съвсем естествено може да се превърне в пчелата майка - тази, която обединява кошера.
[/spoiler]

Петър Петров

Скрит текст:
Петър е 29-годишен, от Шумен, но живее в София. Пилот. Красив, сдържан, алфа мъжкар. Усеща женското внимание, но не се държи като Дон Жуан.

Преди да се вдигне в облаците, Петър е тичал по зеления терен като футболист на „Черно море“ и е бил част от малък отбор в Германия. И въпреки че футболът е голямата му мечта, настъпва моментът, в който той отправя поглед към небето. Световната пандемия от коронавирус обаче го приземява буквално и той решава да влезе във „Фермата“.

Амбициозен е и не крие, че се стреми към приза от 100 000 лева. Обича да печели и четири пъти повече мрази да губи. Визуализира победата и после я материализира.

Прекрачва прага на „Фермата“ като необвързан мъж с ясното съзнание, че може да запали пожар от страсти.
[/spoiler]

Полина Хубавенска

Скрит текст:
Поли е 29-годишна народна певица, от София, но живее в Лондон. Съчетава традициите с модерното. Градска, съвременна жена, тя с гордост носи българската носия и докосва сърцата с удивителния си глас.

Поли модернизира и популяризира българския фолклор. Хитът й „Зайди“ с DJ Mascota и D-Trax има почти 3 милиона гледания в YouTube. Записва песен с Теодосий Спасов, а световноизвестният DJ Армин ван Бюрен пуска нейно парче в своето шоу.

Въпреки че никога не е възнамерявала да живее в чужбина, преди 5 години заминава с любимия си мъж за Англия. Извън музиката е сертифициран треньор по фитнес и състезател по културизъм.

Във „Фермата“ Поли е посланик на българския дух и традиции. Иска да събуди българското в новото поколение и да докаже, че може да си модерно изглеждащ и да пазиш българското в сърцето си. И това не е срамно и остаряло.
[/spoiler]

Стоян Маджаров

Скрит текст:
Стоян Маджаров е на 34 години, от Копривщица, но живее в Асеновград. Оператор е на ЦПУ машини. Вечно усмихнат, с гръмовен глас, патриот и възрожденец. Ревностно пази българските традиции. Силно вярващ католик.

Преди 10 години родопската гайда пленява сърцето му. Първоначално никой не вярва, че ще се научи да свири, но той опровергава скептиците. Сега не се разделя с народния инструмент и дори го нарича „моето сърце“.

Стоян произхожда от стар копривщенски род - маджари, а семейството е най-голямото му богатство. Оженил се е по стар български обичай, със съпругата му били в носии.

Във „Фермата“ той ще бъде пазителят на традициите.
[/spoiler]     

# 1
 • Буркина Фасо
 • Мнения: 5 633
ще се запиша, но като момче. Smiley

# 2
 • Вестерос
 • Мнения: 30 308
Мерси за темата!
Дано видим по-интересни дуели.

# 3
 • Мнения: 23 036
Не ми хареса дуелът вчера, беше скучно. Разочаровах се още Асен като се отказа на първата игра и разбрах, че ще падне. От сега нататък тоъ често ще е на дуели ми се струва.

# 4
 • Мнения: 3
Момичта и момчета,
Асен верно ли е паднал??

# 5
 • София
 • Мнения: 11 737
На мен вече като цяло не ми харесват облекченията и подаръците, които им се правят. Трябваше опосумите да си спазват началната идея - вкарваш ги на гола поляна, с пособията на прадедите ни и да се оправят. Какви са тези бири, торти, пасти и винтоверти.

# 6
 • Мнения: 805
Ако "селски мачо къпе прецъфтяла кифла с лейка" е атракцията на сезона, тури му пепел.

# 7
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 14 587
Благодаря за темата!

Митко направо отвя Асен. Сега вече няма да го приемат като слаб и стар играч.

И аз очаквах повече работа, лоши условия и като цяло повече съзидание.

# 8
 • Варна
 • Мнения: 742
Благодаря за темата. Скучно беше. Дано има повече работа и по-малко интриги.

# 9
 • Мнения: 360
Асен беше много вял и муден, за това загуби. Като цяло скучен дуел. И идеята другите да са високо горе не е добре обмислена, така не е интерсно.

# 10
 • Мнения: 2 762
Идеята явно е заради ковида,но е супер тъпо да седят като изтукани горе при положение че всички спят едва ли не в едно помещение.Асен се изложи много снощи,не знае как да губи и го показа.Всяка точка е важна,въобще не харесвам това пазене на силите за следващите битки.Шестака ме изненада приятно.

# 11
 • SF
 • Мнения: 10 305
Митко не е стар, но се държи като стар и му е кеф да изглежда и да го възприемат като Бай Митака - дядката на Фермата. Като чест го приема, което ми е странно. Както и онази Милена, която на 42 говори за възрастта си като за натрупана и преклонна.
Не мога да разбера кое му е най-българското на този сезон. Толкова е български, колкото и останалите.
Представях си, че едва ли не участниците ще са облечени в носии или поне в части от облеклото на една носия. Да бяха вкарали етнографи, танцьори, хореографи, музиканти и фолклорни изпълнители, по цял ден да пеят и да танцуват, да си показват стъпки и да говорят за музеи и носии, да им се получи най-български сезон. Те вкараха псуващи селяци и злобни младоци, които на всичко да се зъбят и да играят контра: искате ликьор? Ще ви дам салам!

# 12
 • Sofia
 • Мнения: 2 015
Митко не е стар, но се държи като стар и му е кеф да изглежда и да го възприемат като Бай Митака - дядката на Фермата. Като чест го приема, което ми е странно. Както и онази Милена, която на 42 говори за възрастта си като за натрупана и преклонна.
Не мога да разбера кое му е най-българското на този сезон. Толкова е български, колкото и останалите.
Представях си, че едва ли не участниците ще са облечени в носии или поне в части от облеклото на една носия. Да бяха вкарали етнографи, танцьори, хореографи, музиканти и фолклорни изпълнители, по цял ден да пеят и да танцуват, да си показват стъпки и да говорят за музеи и носии, да им се получи най-български сезон. Те вкараха псуващи селяци и злобни младоци, които на всичко да се зъбят и да играят контра: искате ликьор? Ще ви дам салам!
Тази Поли нали е народна певица,пее понякога там.

# 13
 • Мнения: 2 546
Митко не е стар, но се държи като стар и му е кеф да изглежда и да го възприемат като Бай Митака - дядката на Фермата. Като чест го приема, което ми е странно. Както и онази Милена, която на 42 говори за възрастта си като за натрупана и преклонна.
.........

Е, как стар?! - на 48 ..и аз не разбирам защо му викат Бай, чичко Митко и т.н.
Пак ще е пълно с преиграване и този сезон Joy

# 14
 • Другата България
 • Мнения: 17 766
Благодаря за новата тема!

Това за висенето горе го писах още в първия си пост, че ми се вижда недообмислено, не смятам, че е заради ковида, те постоянно са заедно навсякъде, не виждам седенето какво би им попречило. Тъпо измислено, разширени вени ще получат. Предполагам е направено с идеята за уж по-добра видимост.
Аз снощи писах, да не се повтарям.
Очаквах повече. Още е много рано, дано ни опровергаят. Но дотук поне аз виждам едни хора, дошли на курорт и да се покажат, да си направят реклама, да ги забележат, всеки да извлече каквото може в личен план. То лошо няма, не е само в този формат това, но поне малко да се понапънат да покажат И нещо повече. Малко труд, малко усилие, малко интерес.
Животни други няма, поне засега. Едни овце, на които само една лейка уж чисти и мете един обор. И Жанета ентусиазирано нарича "моите деца", доста тематично. Joy Оттук насетне ратаите май нямат други задължения, или поне аз не съм разбрала, че последните дни не гледах внимателно. Какво правят през останалото време?
Градината им е под конец, и там грижи няма освен да поливат. Фермерът нареди жените да се занимават с градината и кухнята, ама и там една Надежда видях да готви основно /пак казвам, не съм гледала внимателно/. В строителните дейности жените не се включват. Е, какво правят? А, сетих се - йога. Ами...добре.
Магазин влиза, храна си купуват, консултанти влизат, баби влизат да им готвят, дядовци после ще дойдат за друго предполагам....дотук нищо особено. Ама нищо, дано е само първоначално впечатление това, ама като гледам, не е само моето.
Митко една седмица ходи само с тази риза, за сметка на Ангел, на когото голия тумбак тотално отвращава вече.
Жанета щедро показва плът, на Дането задните части ги разгледахме обстойно, слушайки подмятанията и на мъжете, Антония и Ангел проведоха един "дълбокомислен" разговор за това като на Ачо му се ....такова, да наблегне на овцете ...аз друго не помня за тази седмица.
Хора като Пламен, Борислав, Калоян, Поли изобщо не ги дават, наблягаме на уж интересното за зрителя.
Ама зрителяТ вече не е глупак....

Общи условия

Активация на акаунт