Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 784
  • 619
  •   1
Отговори
# 30
Хепи Ванчето я забелязах, когато се похвали, че стои 7 минути на планк, като минаваха през онова вълненото нещо за здраве. Simple Smile Отначало с Надежда двечките ги бърках, много еднакви ми се струваха.
Сега - не разбрах на Илиян-Йогата какъв му е планът на хранене, нали през няколко дни щеше да яде, вчера що пак ядеше нещо по време на антракта? Joy Ох, напиках се от смях като Иван го имитираше... Joy
Интересен ми е Йогинът, но ме и дразни някак леко, де... Simple Smile

# 31
Интересно ми е да погледна някой от миналите сезони, може и да го изгледам. Благодаря за предложенията, Слънчев Ензим!

# 32
Асен е Овен и това обяснява напереното му до наглост държание, непризнаването, че е по-слаб, че не се е справил и т.под. Огромно самочувствие, самодоволен и всеки негов неуспех се дължи разбира се на късмета на другия участник - опция другия да е по-добър не съществува. Дразнещ пуяк - видя се що е масово недолюбван.

# 33
Най добри бяха сезоните в които нямаше разделение на участниците.Продуцентите  развалиха предаването! Достатъчно в реалния живот се разделяме на какви ли не!Изгуби се българския дух на формата!

# 34
  • София
Благодаря за темата. Гледам на запис по принцип и обикновено чак уикендът наваксвам.  Много ми е глупаво- дуел без отпаднал, защо изабщо някой да си хаби силите...

# 35
И според мене това е много нечестно спрямо победителя...
Да не говорим за връщането на отпаднали участници.

# 36
Поизпуснах го дуела вчера, но утре ще го гледам по Бтв лейди.
Обаче се кефя, че Митко е напердашил Асен.
На Асен сигурно топките са му ампутирани щом избра Митко за съперник.

# 37
  • при късмета
Връщат отпаднал участник или победен на дуел остава само когато има излязъл играч непредвидено. Както Габи в случая. Или като изгониха миналия сезон, този селтак дето си позволи да посегне. Защото иначе няма им излезе схемата и броя хора, които трябва да останат на финал, ще са с един по-малко, а това обърква всичко

# 38
Аз си мисля, че Иван и Андрей се страхуваха да не би чичо Митко да отпадне още в началото и за това измислиха това: никой да не отпада. Но в случая се облагодетелства Асен.

# 39
  • София
С пожелание за една по-интересна втора седмица. Simple Smile
Първата бе доста разочароваща, като дуела бе апотеоз на цялата лошотия, като нови правила, ниво на участниците, работа за вършене и разбира се неплануваното напускане на най-силната жена, Габриела.
Визитките бяха обещаващи, хубаво е, че няма никакво разделение на участниците и всичко хубаво приключи сякаш с това.

След седмица 1 моите симпатии:
+ Петър, Данчо, Калоян, Стоян, Боби, Ваня и Дана
= Илиян (йога), Миро, Ангел и Даяна
- Илиян (готвач), Асен, Митко, Поли, Надежда, Милена, Мария, Антония и Жанета

Като цяло жените са много слаб каст до тук.

# 40
  • Sunshine state
На мен вече като цяло не ми харесват облекченията и подаръците, които им се правят. Трябваше опосумите да си спазват началната идея - вкарваш ги на гола поляна, с пособията на прадедите ни и да се оправят. Какви са тези бири, торти, пасти и винтоверти.
И аз съм на същото мнение. От скучно, по-скучно взе да става.

# 41
  • при късмета
Облекчения, ел. инструменти, започнати или направо налични условия, налични цигари и алкохол по подразбиране и т.н. не се харесват още от миналия сезон, в който на единия отбор бяха осигурени от начало. Нямат мотивация така. Дали ще се разхождат по бански по цял ден или ще работят колкото се може повече, ако знаят, че тютюна ще е в кошница, която трябва да се спечели, а не им е осигурен изцяло. Или бейлис, бира или каквото и да е, което не е от първа необходимост за храна

# 42
Понеже по-горе видях да се споменава излизането на Габи от играта, та да кажа нещичко... Може да прозвучи много цинично, но според мене женичките реваха с крокодилски сълзи за нея. Просто отпадането на такова спортно и яко момиче им дава Някакви шансове да стигнат по-напред в играта. Simple Smile А и кога па успяха да се сближат толкова, че такива сълзи и сополи.

# 43
Голяма скука туй предаване. Ни работа вършат, ни клюки и интриги правят. Да бяха пуснали ВБ сякаш. Sleepy

# 44
  • España (Плевен)
Кажете, кога и къде е повторението на епизодите?

Общи условия

Активация на акаунт