Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 136
  • 786
  •   1
Отговори
  • USA

Фермата е българската версия на риалити шоуто „The Farm“. Българската версия започва да се излъчва на 13 септември 2015 г. по bTV. Водещи и продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов.
Шести сезон, който се очаква от зрителите на шоуто, ще бъде посветен на тема, силно актуална за нашето време. Сезонът ще изненада зрителите с нови елементи, нови правила и впечатляващ кастинг от участници, който ще се състезават за голямата награда от 100 000 лв.
На 5 септември 2020 г. ще стартира новия сезон на „Фермата: Пътят на една мечта" по bTV.

# 1
Благодаря. Очаквам предаването с нетърпение.

# 2
Благодаря за новата тема,не се надявам много,но ще гледам и искам интересен сезон.
Тъкмо четох една статия в марица.Не знам до колко е достоверен сайта,уж от интервю на И и А.Та обесняват,че имало участник хранещ се със слънце и медитиращ гол.И двама силни контузени играчи.

# 3
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Надявам се на хубав сезон без разделение. И яко бачкане.

# 4
Дано да бъде хубав сезон, да не се набляга много на драматични събития. И да има повече можещи участници с различни умения.

# 5
  • София
Видях, че двама от неизвестните са ги обявили вече, пилот и магьосник, за втория имаше написани много хубави коментари от негови познати. Интересни професии са и двете и може да са интересни участници.

# 6
  • Разпиляна във въображението
Магьосникът съм го пропуснала. С изключение на двете актриси, другите споменати са ми неизвестни.

# 7
  • Sofia
Нова тема вече си имаме! bouquet
Записвам се и аз с надежда за хубав сеон.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 23:05 от avi10

# 8
  • Другата България
Записвам се и аз.
Ще го започна, естествено в събота съм на работа, но ще опитам да ви чета, и в неделя да гледам на запис.
Радвам се да видя много познати лица в темата, дано не ме откажат с ВИП-ове.
Благодаря за темата!

# 9
  • Вестерос
Мерси за темата и аз чакам с нетърпение.

# 10
  • USA
Досега са обявени: (мисля,че е достоверно инфо)
Участници
Даяна Ханджиева (27, актриса)
Илиян Кустев (43, главен готвач)
Йордан Белев (40, илюзионист)
Поли Хубавенска (29, певица)
Петър Петров (29, пилот)

Който има желание,може да поеме от втората тема.

# 11
  • София
На сайта ги обявиха тези, така че със сигурност участват. Ако само актрисата, певицата и готвачът са поканени, ще съм много доволна. И певицата не ми е известна дори като име, а за другите двама също не знам много, така че е ок, не са лица до втръсване. Даже шеф Кустев ще ми е интересен предполагам.
Във ВБ готвачите яко се излагаха, но от шеф Кустев не очаквам изцепки.

# 12
Благодаря за темата 🌺

# 13
  • София
Мерси за темата.
А Рая Пеева?

# 14
  • София
Мерси за темата.
А Рая Пеева?
Тя беше от жълтите медии, не е потвърждавана от ИиА, може и да са познали, де, но за момента е слух.

Общи условия

Активация на акаунт