Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 139
  • 786
  •   1
Отговори
# 45
Записвам се в темата,за да ви следя.Повече харесвам и гледам Игри на волята,но не се отказвам и от Фермата🙂.Днес ще гледам старта,но от понеделник ще ми е по-трудно.Специално за тези две предавания си купих  още един телевизор,но съм поръчала приемник от юни,а още го няма.Ще се мъча с телефона и от линковете тук.

# 46
Благодаря за темата! Днес няма да мога да гледам, само ще ви чета! Дано ни изненадат приятно!

# 47
  • Вестерос
Записвам се в темата,за да ви следя.Повече харесвам и гледам Игри на волята,но не се отказвам и от Фермата🙂.Днес ще гледам старта,но от понеделник ще ми е по-трудно.Специално за тези две предавания си купих  още един телевизор,но съм поръчала приемник от юни,а още го няма.Ще се мъча с телефона и от линковете тук.
Не можеш ли да си връщаш? Аз мин. година гледах Фермата и после си връщах Игри на волята.

# 48
  • София
Аз примерно не мога, но  гледам онлайн, каквото съм пропуснала.По принцип, ако трябва да избирам гледам по телевизията НОВА, а на запис БТВ, защото вторите си  качват предаванията по-бързо.

# 49
Не.Тъй като при мен дилемата е между Игрите,Фермата и ММ😂.Той не може да ги изтърпи и 5мин.Аз гледам от телефона.Ако успея да го изгоня нанякъде,тогава съм пред телевизора.

# 50
Нямам търпение вече да започне. Гледам, че сме същите муцуни - надявам се и темата да е активна Simple Smile

# 51
  • Другата България
Нямам търпение вече да започне. Гледам, че сме същите муцуни - надявам се и темата да е активна Simple Smile
А аз се надявам да не е толкова активна, че нямам време, а искам да съм прочела всичко...Joy

# 52
Хоп и аз в темичката за поредна година Simple Smile Радвам се да засека всички муцунки от предишните теми Kissing Heart

# 53
  • Великобритания
Аз пък мога да превъртам назад и така ще гледаме или фермата или Игрите
Но ми се иска да мога да превъртам и напред , че вече нямам търпение за фермата

# 54
  • София
Хайде и аз съм на линия.Вече изпаднах в риалити-абстиненция.Ще гледам и двата формата,много ясно.
На този му пожелавам да е много успешен,без мъка и сълзи. Simple Smile

# 55
  • London
И аз се записвам.Привет на всички.Много ми се иска да няма сълзлива любовна драма. Искам,състезание,битки,борба на характери,справедливи победи и т.н.

# 56
Аз ще гледам назад заради дребния,малко късно ще се включа с впечатления.Игрите ги гледах с половин око покрай мъжа ми,той ги предпочита.Но като можем да превъртаме няма драми и проблеми.

# 57
Още малко остана до началото! Нямам търпение!
В спойлер за нетърпеливите една снимка от страницата на предаването във ФБ
Скрит текст:

# 58
Благодаря за темата! 😊
Надявам се да са подбрали интересни участници.

# 59
  • София
Записвам се в темата за началото на сезона, пък да видим колко време ще го следя.

Общи условия

Активация на акаунт