Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 196
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
  • Другата България
Добре, че писа, че ме беше срам да кажа за "известните".
Че и аз за първи път ги чувам.

# 31
  • London
Запис. Мерси за темата.

# 32
  • USA
Преди няколко дни си писахме с Мари_мар и ще качва епизодите както на Фермата,така и на Игрите.
Темата ще я поеме Годайва,която я стопанисваше и миналата година.

Приятно гледане.

# 33
Привет, дами!🙂
Драго ми е да ви заваря в пълен състав. Ще ги нищим и тоя сезон, какво да се прави.😁
Благодаря на грижещите се за темата и качването на епизодите!

# 34
  • SF
Здравейте и от мен!
В миналия сезон коя беше плеймейтката?

# 35
Май Маряна Маринова. Не знам дали се води плейметка. С гъзището.

# 36
Първият сезон беше най добър.Нямаше такива разделяния.....Бедни богати,известни неизвестни,живеещи в бг,неживеещи......На Иван и Андрей мераците.Уж трябва да се сплотяваме,пък все търсят напрежение и интриги.

# 37
Благодаря за темата!
То не останало... Stuck Out Tongue Winking Eye Изчерпа ми се търпението вече, толкова я чакам тази ферма, че и Жанета ще преглътна някак си. Ако участва, де.. дано не.
И дано поне не са разделени пак с ограда, или нещо такова, че ми е трудно да ги запомня. Joy

# 38
И аз ще следя сезона, гледах последните два и ми допаднаха. Иска ми се обаче да видя и първите, но не знам дали някъде ги има онлайн. По торентите сигурно са качени , но не ми се теглят, трият после и т.н.

# 39
  • Разпиляна във въображението
От кадрите, които дават няма огради. Има издигнати скелети на сгради, които ще трябва да затварят.

# 40
Аман от плеймейтки,влизащи да доказват нещо си.И на кого точно ще го доказват? Thinking Много ни интересува,'щото...

Сигурно на тях им плащат.
То е ясно,че им плащат.
Но на кого и какво ще доказва?Близките ѝ не я познават ли,или си мисли,че останалите сън не ни лови,ако не ни докаже каква е?
Не ѝ харесвал света,в който живее,но продавала визията си,за да си изкарва прехраната.Мъка...
Щом само по този начин може да си изкара прехраната,хич нищо повече няма нужда да ми доказва.

Нищо на никой няма да доказва.Влиза, за да си вдигне цената.Щом живее от това да продава визията си, какъв по-добър начин да я рекламира?

# 41
  • Великобритания
Няма да са разделени , силно застъпени ще са традициите , Което всъщност на мен най много ми харесва
https://fermata.btv.bg/video/videos/ivan-hristov-balgarskite-tra … Jl1BsgejJWF7dNd9w

# 42
  • Sofia
Скрит текст:
Аман от плеймейтки,влизащи да доказват нещо си.И на кого точно ще го доказват? Thinking Много ни интересува,'щото...

Сигурно на тях им плащат.
То е ясно,че им плащат.
Но на кого и какво ще доказва?Близките ѝ не я познават ли,или си мисли,че останалите сън не ни лови,ако не ни докаже каква е?
Не ѝ харесвал света,в който живее,но продавала визията си,за да си изкарва прехраната.Мъка...
Щом само по този начин може да си изкара прехраната,хич нищо повече няма нужда да ми доказва.

Нищо на никой няма да доказва.Влиза, за да си вдигне цената.Щом живее от това да продава визията си, какъв по-добър начин да я рекламира?
Да де,ама понеже тя твърди,че вече излизала от този етап на живота си,че ще доказва там каквото ще доказва,та затова...Иначе и на мен ми е ясно,че е за реклама.Четох и че влизала,за да се спасява от съдебни дела,ама това колко е вярно...

# 43
Коментар в Интернет относно влизаето на Жанета:
"Като каква ще е вътре - овца или коза - дето ще доят..."

# 44
  • Sunshine state
С интерес ще гледам, че съм зажадняла за риалитита. Дано нямат много удобства. ✌🏻

Общи условия

Активация на акаунт