Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 161
  • 786
  •   1
Отговори
# 15
🌻
Очаквам с интерес! Blush

# 16
  • Варна
Нямам търпение вече, да идва събота, че да видим всички участници и какво ще е разделението.
Благодаря за темата.

# 17
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Ще изпусна старта, надявам се Мари да качва епизодите. Flowers Rose

# 18
  • софия
Хайде и аз да се запиша в новата тема, че не остана Simple Smile

# 19
  • Вестерос
Като гледам сме старите муцуни, което е куул Simple Smile

# 20
  • Великобритания
Рая Пеева започва от понеделник с Деси и Сашо в Преди обед , така че не вярвам да е сред участниците , но пък нищо не се знае все още де Simple Smile

# 21
В България съм до неделя. После се надявам пак Мари да качва епизодите.

# 22
  • Великобритания
Иууу , сори за лошата вест - но пак ще има плеймейтка - Жанета Осипова
https://fermata.btv.bg/article/news/modelat-zhaneta-osipova-vliz … Y8WvKDN8koIoE8Lq0

# 23
  • София
Благодаря за темата! Simple Smile Надявам се на интересен сезон и колкото се може по-малко лиготии.

# 24
  • Sofia
Аман от плеймейтки,влизащи да доказват нещо си.И на кого точно ще го доказват? Thinking Много ни интересува,'щото...

# 25
  • София
Аман от плеймейтки,влизащи да доказват нещо си.И на кого точно ще го доказват? Thinking Много ни интересува,'щото...

Сигурно на тях им плащат.

# 26
Благодаря за новата тема,не се надявам много,но ще гледам и искам интересен сезон.
Тъкмо четох една статия в марица.Не знам до колко е достоверен сайта,уж от интервю на И и А.Та обесняват,че имало участник хранещ се със слънце и медитиращ гол.И двама силни контузени играчи.
Това е вярно, имам познат и ми казаха, че наистина има такъв човек Wink

# 27
  • Sofia

Сигурно на тях им плащат.
То е ясно,че им плащат.
Но на кого и какво ще доказва?Близките ѝ не я познават ли,или си мисли,че останалите сън не ни лови,ако не ни докаже каква е?
Не ѝ харесвал света,в който живее,но продавала визията си,за да си изкарва прехраната.Мъка...
Щом само по този начин може да си изкара прехраната,хич нищо повече няма нужда да ми доказва.

# 28
  • Асеновград
Здравейте , чакам с нетърпение предаването . Събота старта ще го изпусна , но се надявам след това да съм редовна.
Миналата година , много се забавлявах с коментарите тук.
Искаше ми се да са обикновени хора , непознати лица....нооо пък си имаме отново плеймейтка...

# 29
Хайде и аз тук, поне до първия спойлер, че обичам да ми е интересно, като гледам.
Тия известни, дето уж са известни, за сефте ги чувам.
Може някога да е било вълнуващо, ама сега вече е просто досадно да гледаш как поредната миска се напъва да "намери" , "предизвика" или "преоткрие" себе си.
И пак стискам палци да няма любовна история, че трети сезон още ми държи влага.
Дано този сезон започне с изграждане от началото. Не ми хареса идеята с "лукса" миналия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт