Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 - 2015 Кварталът на богатите/Medcezir - Яман Копер
2016 - 2017 Вътрешен човек/İçerde - Сарп Йълмаз
2018 - 2020 Защитникът/Muhafiz - Хакан Демир
2021 - Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2021 - Обади се на мениджъра ми - гост атьор/играе себе си
2023 - Шивачът/Terzi - Пейями Докумаджи
2024 - Кюбра/Kübra – Гьокхан
2024 - Безмилостен /Gaddar - Дахан
2025 - Мечтата на Ешреф /Eşref Rüya - Ешреф Тек
2015 - Див мед/Delibal - Баръш Аяз
2021 - Хартиени Животи - Мехмет Али
2024г - Джентълмен - Сайгън

Сериалът „Eşref Rüya“ е подготвен да посрещне публиката на Kanal D. Улуч Байрактар е режисьор на проекта. Музиката е поверена на Айтекин Аташ. Поредицата, написана от Етем Йозашък и Локман Марал ще се срещне с публиката през новата 2025 година.

Историята на Ешреф и Нисан ще докосне сърцата на публиката, от една страна Ешреф и неговия мистериозен свят, от друга страна невинността на Нисан, която внезапно се озовава в този свят.
Ешреф беше тласнат в света на престъпността поради самотата да остане сирак в млада възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са неговите братя и сестри, които той заменя с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят. От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземните организации, а от друга, неговото търсене на мир, който винаги е искал, никога не свършва. Нисан, която се появява неочаквано пред него, ще го завлече в непредсказуем вихър.

Докато Ешреф и екипът му се подготвят да разтърсят екрана, те също ще разкрият важността на приятелството и братството. В поредицата, в която Чаатай Улусой дава живот на героя на „Eşref“, Неджип Мемили, Толга Текин и Ахмет Ръфат Шунгар ще играят спътниците на Ешреф.

- Няма нужда, мога да се справя.
- Тези хора са опасни.
- Ти им счупи носовете.
- Можем да се справим. Как се казваш?
- Нисан!
- Ешреф, радвам се да се запознаем.

Тогава ще разбиеш сърцето ми.
Ти нямаш сърце.
Имам едно ... Просто не бие.

- Нахвърля се на всички, като ранен вълк.

Брат Ешреф най-накрая се събра отново с Рюя, без дори да подозира, че тя е основният му враг.

Ешреф - Старата колония нещо като затвор, лежал съм на това място. Бях на 15 години, когато ме доведоха тук и прекарах 3 години тук до 18 годишна възраст. Какво да ти кажа .. ужасно място.
- Каза, че е било заради убийство. Защо човек на 15 години убива някого?
- Така трябваше... някои не заслужават да живеят.
- Нито веднъж ли не съжали?

- Няма значение коя е.
- Любовта ти от детството?
- Единствената ми любов.

- Не съм луд, влюбен съм.
- Това не е любов, това е лудост.
- Наистина ли има някаква разлика между двете?

- Нормално. Така става с всички жени, които се изправят пред мен.

- Исках да поговорим.
- Каква е темата?
- Предателство. Бях предаден, Кадир.

Ешреф: Да. Влюбих се. От първия път, в който видях Нисан, си изгубих ума. Признавам, че се влюбих. Не знаеш как започна да бие сърцето ми, когато я видях за първи път. Завъртя ми главата. Помислих си, че тази жена трябва да бъде моя.
- Лъжеш. Защото не можеш да изпитваш нищо към никого, освен към Рюя.
- И аз така си мислех. Но съм сгрешил.
-Знаеш ли, и аз за първи път си го признавам пред себе си.
- Ще те убия!
-Защо?
- Знаеш защо.
- Направи същото, като мен. Иди и се влюби в друг.

- Добре, ще си тръгна... Но искам да знам нещо.
- Какво?
- Защо не ме предаде? Защо не им каза какво знаеш?
- Ако ти кажа, ще си тръгнеш ли веднага?
- Обещавам.
- Защото те обичам...❤️🩹

- Да, но този път идваш с мен.
- Къде?
- Нямам представа…
- Виж, беше грешка.
- Знам, но красива грешка.

- Виж утре ще направиш крачка към съвсем различен живот и там няма място за мен.
-Тоест ще се забравим един друг ли?
- Научихме правилата на сираците от теб.
- Както казва татко Якуб: Няма да се влюбваш!
- Какво виждаш в това момиче?
- Рюя!
Танцовата сцена в последния епизод на сериала ''Eşref Rüya'' предизвика голям фурор в социалните мрежи, този момент събра милиони гледания и безброй ентусиазирани отзиви от зрителите.

- Почакай още малко ще намеря решение.
- Ела с мен! Да тръгваме, не отговаряй веднага, ще те чакам в парка до 10. Можем да имаме съвсем различен живот. Утре ще бъда там и ще те чакам!

- Братко Ешреф? Имам новини! Намерих Рюя! Намерих я!

Eşref Rüya
Епизод 13
„Казвам се EŞREF TEK!“
(ФИНАЛ НА СЕЗОНА) , където любовта , предателството и отмъщението се пресичат.

Ешреф: - Сираците! Махайте се! Вие сте всички, Ешреф е сам!

Какво ни очаква на финала?

Участват още Шенай Гюлер , Хакан Биджичи, Назлъ Булум.
Продуцент - OGM Пикчърс
Режисьор - Онур Билгетай
Сценарии - Дениз Мандиолу
ЖАНР - Драма
Закупен и излъчен по цифровата платформа Нетфликс

Продуцентска компания: "Ay Yapım" От създателите на хитовият проект ''İçerde'' - ''Вътре''.
Дахан е войник, служещ на Изток. Той е далеч от родния си град от две години... Връща се в отпуск, за да се възстанови след някои травматични събития, които е преживял. Когато се озовава в своя квартал, той не може да намери нищо, както го е оставил.Отчуждената му приятелка Айдан е изчезнала. Двамата имат толкова страстна любов, че дори когато са разделени, продължават да мислят един за друг. Това, че не може да я намери е много изтощително за Дахан.
В Главните роли:
Чаатай Улусой, Сюмейе Айдоан, Онур Сайлак
Участват още - Уур Йелдаръм, Алпер Чанкая, Ердал Йозячълар, Айтак Шаян, Фатих Берк Шахин, Неслихан Йелдан, Хакан Сюлънмаш и Лачин Джейлян.
Сериал, който се гледа без дъх с екшън сцените си.
Продуценската копания Ай Япъм получи правата върху рок песента на сериала изпълнена от Екрин Корай.
Режисьор - Синан Йозтюрк
Оператор - Толга Кутлуай
Сценарист - Хюрер Ебеолу
Жанр - екшън драма
Канал NOW TV - един сезон от 20 епизода.

Режисьор - Али Билгин
Сценаристи - Сия Калем, Билал Къврак
Във филма е използвана оригиналната композиция на Сезен Аксу.

Всичко е диво, всичко е тихо
''Исках да играя сложен образ и говорих с режисьора Али Бингин да направим филм. С разрешението на Керем Чатай започнахме подготовката за него отдавна.''
''Свирил съм на китара не и на барабани и бях притеснен дали ще се справя. Учителят ме успокои, че имам добър слух и ще успея.''

Участват:
Чаатай Улусой
Ерсин Араджъ
Емир Дорул
Продуцент - ОГМ Пикчърс
Сценарист - Ерджан Мехмет Ердем
Режисьор - Джан Улкай.
Жанр - Психологическа Драма
Когато миналото и настоящето се преплитат
Закупен и излъчен по платформата Нетфликс
От фондация „Живот без препятствия", "Хартиени Животи" е обявен за най-добър филм на 2021 г.
Чаатай за най-добър филмов актьор, Джан Улкай за режисьор.
Филмът получава награда на публиката и журито през 2022 год. от Измирския кино фестивал. Чаатай печели награда за най -добър актьор. Сценаристът и режисьорът също са отличени с награди.

(Първо място)
2011г. Най-добър дебют
2013г. Най-добър актьор
2013г. ТВ актьор на годината
2014г. Най-качествен актьор
2014г. Най-добър драматичен актьор
2014г. Най-добър драматичен актьор в сериал
2014г. Най-добър актьор
2014г. Най-добър актьор
2014г. Феномен на годината
2015г. Най-добър актьор
2015г. Най-добър драматичен актьор
2015г. Най-добър актьор
2015г. Най-добър актьор
2019г. Международна награда за звезда
2024г. Награда за най -добър актьор в ''Шивачът''

Той взе микрофона на трибуната и произнесе кратка реч на английски. Той благодари на всички и получи аплодисменти.

Чаатай Улусой
Арас Булут Йенемли, Четин Текиндор, Уур Йюджел, Бенсу Сорал, Дамла Джолбай
Продуцент - Ай Япъм
Жанр - Екшън, Драма
Сценарий - Ертан Курталан
Топрак Караолу
Режисьор - Улуч Байрактар
Музика - Тойгар Ъшъклъ
Излъчен по Show TV един сезон от 39 епизода.

Режисьор Джан Евернол, Умут Арал и всепризнатия оператор Гьокхан Тириаки.
Премиерата на сезон 1 е през 2018 г. След успеха и интереса Нетфликс - Турция заснемат още три сезона на фантастиката.
Именно тази страст и устрем означаваха, че той беше лесен избор за първите награди на GQ в Близкия изток.

Сериалът се състои от два сезона. Главните роли се изпълняват от Чаатай Улусой, Афра Сарачолу и Селин Шекерджи.

След края на поредицата актьорите тръгват по свой път, но в сърцата на публиката завинаги остават Femir - най-добрата двойка на турското кино.

Сериалът "Огледален свят" е сред десетте най-гледани турски телевизионни поредици и се превърна в истински хит в световен мащаб. Има един от най-високите телевизионни рейтинги в Турция, Румъния, България, Азербайджан, Иран, Пакистан, Афганистан и е първата турска телевизионна поредица, продадена на Индия.
Чаатай Улусой и Хазал Кая
Участват още: Юсуф Агюн, Джейда Атеш, Вахиде Перчин, Метин Чекмез, Уур Дениз, Баръш Калъч и други.
Режисьори - Мерве Гиргин, Баръш Йош
Сценаристи - Мелис Дживелек, Сърма Янък
Жанр - Драма
Канал - шоу тв
Сериалът се състои от два сезона.

Сценарист - Едже Йоренч
Музика - Тойгар Ъшъклъ
Жанр - Драма
Продуцент - Ай Япъм

"Шивачът" разказва историята на Пейями млад и известен шивач, който е наследил таланта и успешния си бизнес от дядо си. Със смъртта на дядо си Пейями поставя най-голямата си тайна, психично болния си баща, в сърцевината на живота си в Истанбул и сега трябва да се грижи за него, без нито една душа да разбере истината. Есвет, докато бяга от насилствена връзка и крие собствената си мистерия се озовава в центъра на тайната на Пейями. Дори Димитрии най-добрият му приятел не знае за съществуването на Мустафа, вярвайки на семейните предания, че родителите му са загинали при злополука.
Чаатай Улусой
Салих Бадемджи
Шифанур Гюл
Продуцент - OGM Pictures
Режисьор – Джем Карджъ
Сценаристи - Рана Маматиолу и Бекир Баран Саткъ
Жанр - психо драма

В центъра на събитията е млад мъж на име Гьокхан Шахинолу. Работи в производствен цех и се отдава изцяло на задълженията си. Младежът е регистриран във виртуален сайт за запознанства и всичко започва да се преобръща в момента, в който получава съобщение от определен получател със странен псевдоним. Неизвестният адресант твърди '' Ти си различен''. Съобщенията все повече зачестяват . В резултат на това той започва да се чуди кой е този човек, който знае всичките му тайни? Осъзнавайки, че Кюбра има свръхестествени сили, Гьокхан тръгва на опасно пътешествие.
Чаатай Улусой и Аслъхан Малбора.
Участват Още - Айтак Шаян, Ахсен Ероглу , Незан Кесал , Мехмет Мюмтаз Тайлан
Продуцент - OGM Пикчърс и закупен и излъчен по Нетфликс.
Режисьори - братя Тайлан
Сценаристи - Рана Маматлиоолу, Бекир Баран Саткъ, Мурат Уюркулак.
ЖАНР - Мистерия, Драма.
Сериалът е адаптация на едноименния роман на писателя Афшин Кум.

Тема 17 Тема 18 Тема 19 Тема 20

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА.
Приятни емоции с красивата ни тиха лудост