Отговори

Чаатай Улусой е роден на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай. От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“ и още същата вечер получава предложение за главна мъжка роля в сериала „Adını Feriha Koydum“, излъчен в България под името „Огледален свят“. Така започва кариерата му в киното и телевизията. Чаатай започва да развива таланта си, като посещава уроци по актьорско майсторство при квалифицирани преподаватели.

СЕРИАЛИ
2011 - 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 - 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 - 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 - 2020   Защитникът/Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 - Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2021 -  Обади се на мениджъра ми - гост атьор/играе себе си
2023 -  Шивачът/Terzi - Пейями Докумаджи
2024 -  Кюбра/Kübra – Гьокхан
2024 -  Безмилостен /Gaddar - Дахан
2025 -  Мечтата на Ешреф /Eşref Rüya - Ешреф Тек

ФИЛМИ
2011 г. Анадолски Орли/ Anadolu kartallari - Ахмет Онур
2015 - Див мед/Delibal - Баръш Аяз
2021 - Хартиени Животи - Мехмет Али
2024г -  Джентълмен - Сайгън

Tims&B Productions, една от водещите и най-продуктивни продуцентски компании в индустрията се съгласи с Чаатай Улусой  за своя изненадващ нов проект. Актьорът продължава да бъде следван от продуцентите, тъй като е един от водещите актьори с големи продажби в чужбина. Той е от най-скъпо платените актьори в Турция.

''Мечтата на Ешреф''/Eşref Rüya

Чаатай Улусой и Демет Йоздемир се завръщат в телевизията с "Eşref Rüya"/''Мечтата на Ешреф''. Това партньорство и споразумение е посрещнато с голям интерес в социалните мрежи.
Сериалът „Eşref Rüya“ е подготвен да посрещне публиката на Kanal D. Улуч Байрактар  е режисьор на проекта. Музиката е поверена на Айтекин Аташ. Поредицата, написана от Етем Йозашък и  Локман Марал ще се срещне с публиката през новата  2025 година.

Всяка сряда от 20:00 ч. по Kanal D - „Eşref Rüya”

Репетиция за четене. Споделяйки вълнението и щастието си, екипът позира заедно пред камерите. ''Eşref Rüya''  се готви да запали отново Огъня на любовта.

Герои и Актьори:

Официални профили на сериала в социалните мрежи:

Eşref Rüya зад камера на афишите  📸

"Понякога любовта е да знаеш всеки детайл от лицето наизуст.''

''Сърцето обича само веднъж''!

"Eşref Rüya'': ''Една любов, едно наказание''!

ДВЕ СТРАНИ НА ЛЮБОВТА

Историята на Ешреф и Нисан ще докосне сърцата на публиката, от една страна Ешреф и неговия мистериозен свят, от друга страна невинността на Нисан, която внезапно се озовава в този свят.

Ешреф беше тласнат в света на престъпността поради самотата да остане сирак в млада възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са неговите братя и сестри, които той заменя с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят. От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземните организации, а от друга, неговото търсене на мир, който винаги е искал, никога не свършва. Нисан, която се появява неочаквано пред него, ще го завлече в непредсказуем вихър.

ПРИЯТЕЛИ НА ЕШРЕФ
Докато Ешреф и екипът му се подготвят да разтърсят екрана, те също ще разкрият важността на приятелството и братството. В поредицата, в която Чаатай Улусой  дава живот на героя на „Eşref“, Неджип Мемили, Толга Текин и Ахмет Ръфат Шунгар ще играят спътниците на Ешреф.

Звездата на ''Eşref Rüya'', Чаатай Улусой се трансформира в Ешреф след интензивен подготвителен период. Най-голямата слабост на Ешреф, който променя баланса на силите в един труден свят, ще бъде любовта, която е отглеждал в себе си от години. Дълбоката рана в сърцето му ще започне да заздравява за първи път с появяването на Нисан. Талантлива музикантка, влюбена в изкуството. Бори се с живота в Истанбул със сестра си Афра. Изключително емоционална, чувствителна, жизнерадостна жена, която не губи детския си дух. Докато се опитва да свърже двата края, се опитва да напредне и в музикалната си кариера.

EşSan

Очите не лъжат! Сърцето му я разпозна преди ума.

- Ако те притесняват, обади се.
- Няма нужда, мога да се справя.
- Тези хора са опасни.
- Ти им счупи носовете.
- Можем да се справим. Как се казваш?
- Нисан!
- Ешреф, радвам се да се запознаем.

Разбирането на Ешреф бей за Романтизма:  ''Ти си вдъхновяваща жена''.

Ще забравя всичко.
 Тогава ще разбиеш сърцето ми.
 Ти нямаш сърце.
 Имам едно ... Просто не бие.

В живота ти ще има жена, която ще те накара да се почувстваш сякаш дишаш.
- Нахвърля се на всички, като ранен вълк.

''Нашата история с теб е написана с кръв Ешреф Тек''

Eşref & Nisan - I Love You

Първата целувка между Ешреф и Нисан Kiss

Устните на Ешреф докоснаха Рюя, която той търсеше от години, Нисан запали огън в сърцето на Ешреф или угаси собствения си огън, който тя беше запалила преди много години, трудно беше за разбиране!
Брат Ешреф най-накрая се събра отново с Рюя, без дори да подозира, че тя е основният му враг.

Ревност

Изненадата от Ешреф  

В ОПАСНОСТ

Нисан - Какво е това място?

Ешреф - Старата колония нещо като затвор, лежал съм на това място. Бях на 15 години, когато ме доведоха тук и прекарах 3 години тук до 18 годишна възраст. Какво да ти кажа .. ужасно място.

- Каза, че е било заради убийство. Защо човек на 15 години убива някого?
- Така трябваше... някои не заслужават да живеят.
- Нито веднъж ли не съжали?

Коя е Рюя? Тази платонична любов, която спомена? Ти така я нарече,  когато беше ранен.
 - Няма значение коя е.
- Любовта ти от детството?
 - Единствената ми любов. Heart

- Луд ли си? Наистина питам?
 - Не съм луд, влюбен съм.
- Това не е любов, това е лудост.
-  Наистина ли има някаква разлика между двете?

Пистолетът, от който капе кръв, шокът на лицето ѝ да види как мъжът, който я е отвел, за да следва мечтите си, извършва такава жестокост и тъгата в неговото  лице, защото тя видя страната, която той се опитва да скрие.

УРОК ПО СТРЕЛБА  Misc Gun

Ешреф - Първо слагаш патрона, дърпаш към себе си, патронът е в цевта, подравняваш, мушката и мерника трябва да са на една линия. Прицелваш се в целта и губиш всичко друго от поглед.

- Сърцето ми сякаш ще изскочи.
 - Нормално. Така става с всички жени, които се изправят пред мен.

Не разбирам защо се срещнахме тук?
- Исках да поговорим.
- Каква е темата?
- Предателство. Бях предаден, Кадир.

ПРИЗНАВАМ СИ ВЛЮБИХ СЕ Heart

Ешреф Тек се е влюбил....Забрави ли Рюя?
Ешреф: Да. Влюбих се. От първия път, в който видях Нисан, си изгубих ума. Признавам, че се влюбих. Не знаеш как започна да бие сърцето ми, когато я видях за първи път. Завъртя ми главата. Помислих си, че тази жена трябва да бъде моя.
- Лъжеш. Защото не можеш да изпитваш нищо към никого, освен към Рюя.
- И аз така си мислех. Но съм сгрешил.
-Знаеш ли, и аз за първи път си го признавам пред себе си.
- Ще те убия!
-Защо?
- Знаеш защо.
 - Направи същото, като мен. Иди и се влюби в друг.

Ешреф и Нисан - Огън в пламъци Nature Fire

''В този свят оставям приятелите си зад себе си, а враговете пред себе си'' - ЕШРЕФ ТЕК !

Защо ме предаде?

Целувката на Ешреф и Нисан, пълна с любов: Обичам те!

- Ешреф, моля те, махай се.
- Добре, ще си тръгна... Но искам да знам нещо.
- Какво?
- Защо не ме предаде? Защо не им каза какво знаеш?
- Ако ти кажа, ще си тръгнеш ли веднага?
- Обещавам.
- Защото те обичам...❤️‍🩹

- Пак ли тръгваш?
- Да, но този път идваш с мен.
- Къде?
- Нямам представа…
- Виж, беше грешка.
- Знам, но красива грешка.

Ешреф - Не мисля , че в този живот има друга достойна жена в която да се влюбя.
- Виж утре ще направиш крачка към съвсем различен живот и там няма място за мен.
-Тоест ще се забравим един друг ли?
- Научихме правилата на сираците от теб.
- Както казва татко Якуб: Няма да се влюбваш!
-  Какво виждаш в това момиче?
- Рюя!

Легендарният танц Зейбек!

Чаатай и Демет - Ешреф и Нисан очароваха всички и допринесоха за  културното наследство с танца Зейбек, един от най-обичаните жанрове на турските народни танци.
Танцовата сцена в последния епизод на сериала ''Eşref Rüya'' предизвика голям фурор в социалните мрежи, този момент събра милиони гледания и безброй ентусиазирани отзиви от зрителите.

- Да те чакам ли докато умра?
- Почакай още малко ще намеря решение.
- Ела с мен! Да тръгваме, не отговаряй веднага, ще те чакам в парка до 10. Можем да имаме съвсем различен живот. Утре ще бъда там и ще те чакам!

''В най-трудния ден от живота си, Ешреф взе решение, отказа се от Нисан, но направи голяма жертва и се отказа от себе си.''
- Братко Ешреф? Имам новини! Намерих Рюя! Намерих я!

Eşref Rüya

Епизод 13

„Казвам се EŞREF TEK!“

(ФИНАЛ НА СЕЗОНА) , където любовта , предателството и отмъщението се пресичат.

Нисан: - Какво искат от теб?
Ешреф: - Сираците! Махайте се! Вие сте всички, Ешреф е сам!

Зад кулисите на тези спиращи дъха моменти 📷 | Eşref Rüya

Специално зад кулисите 🔥 Eşref Rüya

Сериалът ''Eşref Rüya'' е удължен за втори сезон! Първият ще завърши с епизод 13, който ще се излъчи на 18 юни. Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, които наистина спечелиха сърцата на феновете, се завръщат на екран като герои, чиито взаимоотношения и събитията около тях те карат да се тревожиш всяка минута. Този проект с ярък актьорски състав и интригуващ сюжет определено ще бъде запомнен от мнозина.
Какво ни очаква на финала?

Анализи на епизодите от Gözde:

Имението от сериала - любителски кадри от diana_atanasova55

''Истински джентълмен''/Tam Bir Centilmen

Филмът "Истински джентълмен"/Tam Bir Centilmen ще потопи зрителя във впечатляващата атмосфера на желанието за истинско щастие на Сайгън, който живее ослепително, но дълбоко в себе си изпитва голямо нещастие.

В главните роли - Чаатай Улусой и Ебру Шахин.
Участват още Шенай Гюлер , Хакан Биджичи, Назлъ Булум.
Продуцент - OGM Пикчърс  
Режисьор - Онур Билгетай
Сценарии - Дениз Мандиолу  
ЖАНР - Драма
Закупен и излъчен по цифровата платформа Нетфликс

''Безмилостен''/Gaddar

"Gaddar" (Превод на заглавието  ''Безмилостен'',  ''Брутален'',  '' Безпощаден'', ''Жесток'')
Продуцентска компания: "Ay Yapım"  От създателите  на хитовият проект ''İçerde'' - ''Вътре''.

Дахан е войник, служещ на Изток. Той е далеч от родния си град от две години... Връща се в отпуск, за да се възстанови след някои травматични събития, които е преживял.  Когато се озовава в своя квартал, той не може да намери нищо, както го е оставил.Отчуждената му приятелка Айдан е изчезнала. Двамата имат толкова страстна любов, че дори когато са разделени, продължават да мислят един за друг.  Това, че не може да я намери е много изтощително за Дахан.

В Главните роли:
Чаатай Улусой,  Сюмейе Айдоан, Онур Сайлак
Участват още - Уур Йелдаръм, Алпер Чанкая, Ердал Йозячълар, Айтак Шаян, Фатих Берк Шахин, Неслихан Йелдан, Хакан Сюлънмаш и Лачин Джейлян.
Сериал, който се гледа без дъх с екшън сцените си.
Продуценската копания Ай Япъм получи правата върху рок песента на сериала изпълнена от Екрин Корай.
Режисьор - Синан Йозтюрк
Оператор - Толга Кутлуай
Сценарист - Хюрер Ебеолу
Жанр - екшън драма
Канал NOW TV - един сезон от 20 епизода.

Посланието на сериала: ''Аз не бях жесток, средата ми беше лоша"

ФИЛМОВИ ПРОЕКТИ

''Анадолски Орли''/Anadolu kartallari  

Филмът, поръчан за стогодишнината на турските военновъздушни сили е заснет в сътрудничество с турските военновъздушни сили във военновъздушната база в Коня. По-специално са представени някои въздушни сцени. Разкрива се животът на петима приятели, които живеят с мечтата да станат пилоти.

Участие с колегите в Беяз Шоу

Див мед/''Delibal''

В главните роли Чаатай Улусой и Лейля Лидия Тугутлу.

Продуцентска компания Ай Япъм
Режисьор - Али Билгин
Сценаристи - Сия Калем, Билал Къврак
Във филма е използвана оригиналната композиция на Сезен Аксу.

Любовна история и дълбок филм, който ще ви разтърси Sob Невероятно превъплъщение на човек с биполярно разстройство.

Песента от филма в изпълнение на Чаатай Sleeping

Balmorhea - Спомен
 Всичко е диво, всичко е тихо

В интервю Чаатай разказва, че е отслабнал за ролята и е посещавал уроци по барабани.
''Исках  да играя сложен образ  и говорих  с режисьора Али Бингин да направим филм. С разрешението на Керем Чатай  започнахме подготовката за него отдавна.''
''Свирил съм на китара не и на барабани и бях притеснен дали ще се справя. Учителят ме успокои, че имам добър слух и ще успея.''

Гала вечер на филма в Истанбул

Гала вечер на Див мед  в Берлин - Германия. Когато получаваш и даряваш любов Heart

Скрит текст:
Участие в Беяз Шоу

Чаатай в интервю за CosmopolitanTR  2016 за проекта ''Делибал''

''Хартиени Животи''/Kagittan Hayatlar

"Хартиени Животи'' в ролята на клошар Мехмет Али. Чаатай се явява и творчески продуцент на филма.  Този тежък проект и роля  му носи международен успех и  се задържа в челните класации на Нетфликс.

Участват:  
Чаатай Улусой
Ерсин Араджъ
Емир Дорул
Продуцент - ОГМ Пикчърс
Сценарист - Ерджан Мехмет Ердем
Режисьор - Джан Улкай.
Жанр - Психологическа Драма
Когато миналото и настоящето се преплитат
Закупен и излъчен по платформата Нетфликс

От фондация „Живот без препятствия", "Хартиени Животи" е  обявен за най-добър филм на 2021 г.
Чаатай за най-добър филмов актьор, Джан Улкай за режисьор.
Филмът получава награда на публиката и журито през 2022 год. от Измирския кино фестивал. Чаатай печели награда за най -добър актьор.  Сценаристът и режисьорът също са отличени с награди.

ПРЕВОДИ

НАГРАДИ

Скрит текст:
2010 година  Най-добър модел на Турция
(Първо място)
2011г.  Най-добър дебют
2013г.  Най-добър актьор
2013г.  ТВ актьор на годината
2014г.  Най-качествен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор в сериал
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Феномен на годината
2015г.  Най-добър актьор
2015г.  Най-добър драматичен актьор
2015г.  Най-добър актьор
2015г.  Най-добър актьор
2019г.  Международна награда за звезда
2024г.  Награда за най -добър актьор в ''Шивачът''

Çağatay Ulusoy - Elle Style Awards 2014 - Актьор на годината/Най-добър актьор

Награда Златен Келебек 2015 г. за ролята на Яман Копер

Чаатай Улусой - GQ Men Of The Year 2019 год. Международна награда за звезда.

Çağatay Ulusoy получи наградата "Телевизионна звезда" от GQ Men Of The Year 2019 в Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства. Красивият  актьор бързо излезе на сцената и получи наградата си.
Той взе микрофона на трибуната и произнесе кратка реч на английски. Той благодари на всички и получи аплодисменти.

„Това е първата ми награда в чужбина. Успехът на турските телевизионни сериали оказва влияние върху всички в много страни, особено в Близкия изток, в продължение на 20 години. Радвам се да бъда част от тези отношения между Турция и Близкия изток. Успехът се увеличава, докато споделяте. „Горд съм да споделя тази награда с моето семейство и фенове по целия свят.“

СЕРИАЛНИ ПРОЕКТИ

''ВЪТРЕ''/İçerde

Сарп Йълмаз е първи по успех във випуска. В академията също учи и брат му Мерт, който преди години бива отвлечен. След въпросното отвличане Мерт продава носни кърпи на улицата. Успява да се спаси от тази съдба и постъпва в академията благодарение на Мелек, която нахлува в живота му. Завършва академията втори по успех след брат си Сарп, за чието съществуване дори не подозира .Баща им Метин е шофьор на камион. Той бива принуден да поеме вината за убийството на осем души. Това злодеяние всъщност го е извършил Джелял Думан. Метин бива вкаран в затвора и това преобръща  живота на семейството му.

Главните роли:
Чаатай Улусой
Арас Булут Йенемли, Четин Текиндор, Уур Йюджел, Бенсу Сорал, Дамла Джолбай
Продуцент -  Ай Япъм
Жанр - Екшън, Драма
Сценарий - Ертан Курталан
Топрак Караолу
Режисьор - Улуч Байрактар
Музика - Тойгар Ъшъклъ

Излъчен по Show TV един сезон от 39 епизода.

Ичерде - Финал Гала вечер

''Защитникът''/The Protector

Обикновеният млад мъж Хакан научава, че трябва да защитава Истанбул с тайна мисия, дадена му от историята. Животът му внезапно се преобръща и той влиза в епично приключение.
Освен Чаатай Улусой в проекта участват Айча Айшин Туран, Хазар Ергючлю и Мехмет Куртулуш, Окан Якабалък.  
Режисьор Джан Евернол,  Умут Арал  и всепризнатия оператор Гьокхан Тириаки.
Премиерата на сезон 1 е през 2018 г. След успеха и интереса Нетфликс - Турция заснемат още три сезона на фантастиката.

'Протектор'' - Хакан Мухафиз - Премиера през 2018г.

Той е първият турски актьор подписал договор със световната цифрова платформа Нетфликс, стъпваща на турския пазар със фентъзито '' Защитникът'' който им носи голям успех и занапред. Неслучайно Чаатай Улусой снима още проекти за платформата и е наричан КРАЛЯТ на Netflix - Турция

''Преди Netflix дори да планира да стартира това шоу бях отбелязал това, като цел за себе си: да участвам в шоу на Netflix. Фокусирах се върху тази цел.”

Именно тази страст и устрем означаваха, че той беше лесен избор за първите награди на GQ в Близкия изток.

''Мислех, че ще е важно за кариерата ми и бях прав. Попаднах в съвсем различен свят, всички се озовахме в реалността, но и поех много рискове, когато взех решението. Научих много нови неща, срещнах нови хора в глобален смисъл и придобих международен опит.Видях страхотна обратна връзка от цял свят за работата, която сме свършили и осъзнах, че наистина вършим страхотна работа. Имах шанс да достигна до аудитория, която досега беше недостижима за нас''.

ГАЛА ВЕЧЕР НА ''ПРОТЕКТОР''

Презантация на "Протектор" в Рим - Италия

Презантация на сезон 2 и 3

СТРАСТ И СЪБЛАЗЪН - Хакан и Лейля

"Йешилчам"/Yesilçam

Yesilçam  е историческа драма, режисирана от Чаан Ърмак и написана от Волкан Зюмбюл и Левент Джантек.  Сериалът, излъчван по турската цифрова платформа Blu TV е за турското кино през 60-те години на миналия век.
Сериалът се състои от два сезона.  Главните роли се изпълняват от Чаатай Улусой, Афра Сарачолу и Селин Шекерджи.

Репетиция за Тангото People Dancers

Интервю за Астана тв с руски субт. специално направено за първата му роля и сериал "Нарекох те Фериха". Разказва за колегите си и героя Емир, от който е научил много.

НОСТАЛГИЯ

Сериалът "Нарекох те Фериха" на продуценска компания Мед Япъм на Фатих Аксой  е излъчен на 14 януари 2011 г. Никой не е предполагал, че проектът ще успее да завладее не само турската публика, но и останалия свят. За главната роля е поканен победителят в конкурса, най-добрият модел на Турция Чаатай Улусой. Той е толкова неподготвен за ролята, че е трябвало да бъде дублиран за първите 13 епизода, но именно ролята на Емир Сарафоулу, принцът на нощта, превърна младия актьор в звезда на турското кино и по-голямата част от света, където този сериал беше показан. Главната героиня е изиграна от вече обичаната млада актриса Хазал Кая.
След края на поредицата актьорите тръгват по свой път, но в сърцата на публиката завинаги остават Femir - най-добрата двойка на турското кино.

Eдно семейство, живеещо в сянката на богатите обитатели на истанбулския квартал "Етилер" се бори за по-добър живот. Ръза е портиер, а Зехра чистачка, която има изключително големи амбиции за дъщеря им Фериа. Момичето израства между два свята – в единия желанията и възможностите са безкрайни, другият пък е твърде близо до действителността в приземния етаж, който тя обитава със семейството си. Фериа е приета да учи в престижен университет, където мечти и реалност се смесват, а хубавата дъщеря на портиера се представя за богато момиче и твърде скоро става принцеса в един свой измислен розов свят. И какво от това, че тази фантазия ще погълне семейството и приятелите й? Майка и дъщеря ще започнат борба, от която връщане назад няма.

Сериалът "Огледален свят" е сред десетте най-гледани турски телевизионни поредици и се превърна в истински хит в световен мащаб. Има един от най-високите телевизионни рейтинги в Турция, Румъния, България, Азербайджан, Иран, Пакистан, Афганистан и е първата турска телевизионна поредица, продадена на Индия.

В главните роли
Чаатай Улусой и Хазал Кая  
Участват още: Юсуф Агюн, Джейда Атеш, Вахиде Перчин, Метин Чекмез,  Уур Дениз, Баръш Калъч и други.
Режисьори - Мерве Гиргин,  Баръш Йош
Сценаристи - Мелис Дживелек, Сърма Янък
Жанр - Драма
Канал - шоу тв
Сериалът се състои от два сезона.

Музиката от сериала

''Приливи и Отливи''/Medcezir - Римейк на американския сериал  ''Кварталът на Богатите''

Сюжетът се съсредоточава върху историята на талантлив тийнейджър Яман, чийто живот се променя драматично след случайна среща с адвокат Селим.Впечатлен от младия мъж, Селим го кани да живее в богат район на Истанбул, където Яман за първи път се сблъсква със света на лукса, интригите и висшето общество.

В главните роли Чаатай Улусой и Серенай Саръкая. Участват още Танер Олмез, Хазар Ерч. Баръш Фалай, Мине Тугай и др .  
Сценарист - Едже Йоренч
Режисьор - Али Билгин
Музика - Тойгар Ъшъклъ
Жанр - Драма
Продуцент - Ай Япъм

Зад камера Movie Camera

Шивачът/''Terzi''

ГАЛА ВЕЧЕР

За цяла година Нетфликс излъчи и трите сезона. Проектът се радва на голям успех по света,  интерес и високи рейтинги  още от старта. Чаатай се поготви за ролята , като се обучи на шивашки етикет и свири на турски инструмент.

"Шивачът" разказва историята на Пейями млад и известен шивач, който е наследил таланта и успешния си бизнес от дядо си. Със смъртта на дядо си Пейями поставя най-голямата си тайна, психично болния си баща, в сърцевината на живота си в Истанбул и сега трябва да се грижи за него, без нито една душа да разбере истината. Есвет, докато бяга от насилствена връзка и крие собствената си мистерия се озовава в центъра на тайната на Пейями. Дори Димитрии най-добрият му приятел не знае за съществуването на Мустафа, вярвайки на семейните предания, че родителите му  са загинали при злополука.
В главните роли:
Чаатай Улусой
Салих Бадемджи
Шифанур Гюл  
Продуцент - OGM Pictures
Режисьор – Джем Карджъ
Сценаристи - Рана Маматиолу и Бекир Баран Саткъ
Жанр - психо драма

Гала премиера на „Kübra"

Cagatay Ulusoy за списание GQ HYPE 2024

''КЮБРА''/ Kübra

В центъра на събитията е млад мъж на име Гьокхан Шахинолу. Работи в производствен цех и се отдава изцяло на задълженията си. Младежът е регистриран във виртуален сайт за запознанства и всичко започва да се преобръща в момента, в който получава съобщение от определен получател със странен псевдоним. Неизвестният адресант твърди '' Ти си различен''. Съобщенията все повече зачестяват . В резултат на това той започва да се чуди кой е този човек, който знае всичките му тайни?  Осъзнавайки, че Кюбра има свръхестествени сили, Гьокхан тръгва на опасно пътешествие.  

В Главните роли  
Чаатай Улусой и Аслъхан Малбора.  
Участват Още - Айтак Шаян, Ахсен Ероглу , Незан Кесал , Мехмет Мюмтаз Тайлан
Продуцент - OGM  Пикчърс и закупен и излъчен по Нетфликс.
Режисьори - братя Тайлан
Сценаристи - Рана Маматлиоолу, Бекир Баран Саткъ, Мурат Уюркулак.
ЖАНР -  Мистерия, Драма.
Сериалът е адаптация на едноименния роман на писателя Афшин Кум.

Код червено Nature Fire

"Научавам всичко за живота в морето и от рибите. Когато хвана риба, буквално се превръщам в такава. Морето ту се тревожи, ту се успокоява, после се успокоява, после бушува. Гмуркането ми доставя невъобразимо удоволствие и спокойствие.''
Çağatay Ulusoу

Той прави това, което му доставя най-голямо удоволствие. Обожава морето, тишината, гмуркането и риболова.  Сред другите му хобита и таланти са свиренето на инструменти, композиране и рисуване.  Извън светлините на прожекторите пази личният си живот. ''Щастието обича тишината."

АРХИВ - Стари Теми

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА.
Приятни емоции с красивата ни тиха лудост

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 19:55 от femmi2

# 1
Ще чакам Нисанка да употреби вече подарения ѝ пистолет. Да се докаже/покаже на учителя си.

# 2

Отново в чудесна къщичка си ни поканила, Феми!
Да я изпълним с усмивки, настроение и позитивизъм!
Да се забавляваме и отразяваме всичко свързано с нашия красив и талантлив Патрон.
И да не забравяме да уважаваме и ценим личното мнение на пишещите.

# 3
Добре заварила в новата ни темичка . Hug Да си пожелаем добър финал и търпение до сезон 2

Ехаааа .. благодаря ...  Удоволствието е мое HeartFlowers TulipFlowers TulipAnimal Paw Prints

Цитат

От Канал  D
https://www.kanald.com.tr/esref-ruya/haber/zeybekte-ask-provalarda-emek-var?p=1

Има любов в Зейбек и усилия в репетициите!

Появиха се кадри от репетиция на сцената zeybek с Чаатай Улусой и Демет Йоздемир във феноменалния телевизионен сериал Eşref Rüya на Kanal D.

ТАЙНАТА ЗА ЗЕЙБЕК НА ЕШРЕФ Е РАЗКРИТА!

ЗАД КУЛИСИТЕ НА „ЕШРЕФ ЗЕЙБЕК“

ТЕ РЕПЕТИТРИРАХА ТАЗИ СЦЕНА ТРИ ДНИ

Дуото се подготви за сцената, която представлява важен поврат в любовната история на Ешреф Тек и Нисан, за три дни с помощта на специален инструктор по танци. Видеото от репетицията, в което Улусой и Йоздемир работят щателно, за да пресъздадат сцената, беше обсипано с възхищение.

БЛАГОДАРЯ, ЕШРЕФ“

Сцената със зейбек в последния епизод на „Ешреф Руя“, която се фокусира върху топла любовна история, осветяваща един мрачен свят, продължава да бъде обект на обсъждане. Сцената, в която Ешреф Тек, който е поставил мафиотския свят на колене, коленичи пред Нисан, по която е загубил сърцето си, се е запечатала в спомените. Сцената, в която Чагатай Улусой се превръща в гигант с изпълнението си на зейбек, счупи рекорди за гледаемост във всички категории аудитория и се превърна в една от най-обсъжданите публикации в социалните мрежи. Дори Турската федерация по народни танци не можа да остане безразлична към изпълнението на зейбек на Ешреф. В публикацията, направена от официалния акаунт, Ешреф и екипът на сериала бяха благодарени за приноса им към културното наследство.

Продуциран от Tims&B, „Ешреф Руя“ ще се срещне със своята публика в сряда, 18 юни, от 20:00 часа по Kanal D с финала на сезона, пълен с изненади.

И Още една статия от канала

https://www.kanald.com.tr/esref-ruya/haber/esref-askini-zeybekle-ilan-etti?p=1

Феноменалният сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ отново завладя милиони зрители с 12-ия си епизод, в който любовта и предателството изиграха водещи роли.

ЕШРЕФ КОЛЕНИЧЕШЕ ОТ ВЛЮБОВ!

ЕШРЕФ ИГРА, МИЛИОНИ ГЛЕДАХА

Сериалът, в който Ешреф и Нисан признават чувствата си един на друг и се отдават на любовта в селската къща, беше белязан от сватбената сцена, на която двамата присъстваха като гости. Романтиката достигна своя връх в моментите, когато Ешреф танцуваше зейбек, а Нисан го акомпанираше. Турската федерация по народни танци не остана безразлична към сцената, която се превърна в едно от най-обсъжданите видеа в социалните мрежи веднага след публикуването си. В публикацията, направена в официалния акаунт, екипът на сериала беше благодарен за приноса им към културното наследство.

ЩЕ СЕ СБЪДНЕ ЛИ МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ?

В сериала, където Чийдем и Кадир прилагат предателския си план за елиминиране на Ешреф и Сердар Амир, застрелването на Сердар Амир, който я задържа, се превръща в един от ключовите моменти на епизода. В „Ешреф Руя“, където картите са преразпределени с клеветата на Чигдем срещу Сердар Амир, за да се оневини, предложението, направено на Ешреф от Нисан, която е получила предложение за работа от Гърция, отваря нов прозорец към историята. Предложението да изостави всичко и всички и да започне нов живот заедно поставя Ешреф на кръстопът между поемането на управлението на „Йетимлер“ и живеенето на собствения си живот. На финала, когато наетият от Ешреф човек се обажда и казва, че е намерил Руя, както Ешреф, така и публиката преживяват голям шок.

ЕШРЕФ Е „ЕДИНСТВЕНИЯТ“ ВЪВ ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ

Похвален за изпълнението на Чаатай Улусой като зейбек, сериалът „Ешреф Руя“ се доказа като едноличен лидер в сряда вечер, оставяйки своя отпечатък във всички категории зрители. Сериалът постигна гледаемост от 7.20 и дял от гледания от 23.61 по Tüm Kişiler. „Ешреф Руя“, който постигна гледаемост от 6.26 и дял от гледания от 24.11 в AB Group, удвои най-близкия си конкурент с гледаемост от 7.61 и дял от гледания от 25.59 по 20+ABC1.

Продуциран от Tims&B, сериалът „Ешреф Руя“ ще се срещне със своята публика по Kanal D в сряда, 18 юни, с финала на сезона, пълен с изненади.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 17:08 от femmi2

# 4
Аплодисменти за покрепата, която вашата тема оказва на Ешреф и Нисан:

# 5
Тези фотки и аз ще ги повторя - страхотни са:

# 6
Аплодисменти за покрепата, която вашата тема оказва на Ешреф и Нисан:

Блафодаря Фло . Flowers Tulip За Демет и Чачи винаги ... и разбира се и отделно и като партньори:heart_eyes:

''Ако светът свършваше, щях да искам да съм до теб''

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 17:44 от femmi2

# 7
# 8
Благодаря за новата тема! Heart И аз да кажа, чакам финала на сезона със смесени чувства. Не ми се иска да свършва. Какво ще гледам лятото? А наесен мисля, не е добре октомври. Трябва да започнат първи още началото на септември. А и какво ни е подготвил Етем за финала? Само той си знае... но ще е грандиозно, само да е по малко трагично! Hands Pray Heart

# 9
tigasa, благодаря за линка.
Българските медии решиха да ни изненадат, ама много са закъснели. Вече знаем всичко.
И да ги редактирам малко, та и те да научат нещо. Не е вярно, че "Чагатай се завърна на екраните като Ешреф след дълга пауза". Чаатай се завърна на екраните с "Gaddar" и малко след това започна подготовката на „Eşref Rüya“.
Няма да е зле да изписват правилно името на Чаатай.

Демет Йоздемир получи шокиращ хонорар

Автор: Труд news,14.06.2025
Хонорарът на Демет Йоздемир за епизод от сериала „Мечтата на Ешреф“ предизвика истински фурор сред зрителите! Актрисата, която играе ролята на Нисан в популярната поредица, получава впечатляваща сума за всяка своя поява в проекта. Тя си партнира с Чагатай Улусой. Демет не само играе ролята си с талант, но и привлича вниманието на зрителите с гласа си. Хонорарът ѝ за един епизод е наистина впечатляващ.

Демет Йоздемир се превърна в една от най-високоплатените актриси в турската телевизия. Приходите ѝ идват не само от работата ѝ в сериали, филми и дигитални платформи, но и от реклами. За последния си рекламен договор тя получи колосалните 25 милиона турски лири. С тези пари звездата закупи луксозен имот в Атина на стойност 38 милиона турски лири.

За всеки епизод в „Мечтата на Ешреф“ Йоздемир получава 1,5 милиона турски лири. Нейният колега Чагатай Улусой печели още повече - 3,5 милиона на епизод. За сравнение, миналия сезон за сериала „Безмилостен“ Улусой взема 2,5 милиона лири на епизод, но в новия проект чупи собствения си рекорд. Чагатай се завърна на екраните като Ешреф след дълга пауза.

# 10

Flowers Tulip ФЕМИ* благодаря за новата тема,
Чаго е радост за окото, пак му броят парите
Joy

# 11
За много и хубави новини около Чаатай, момичета HugCocktail Благодаря ви за всичко споделено Hands Raised Hands

# 12
Мили , дружки много благодаря на всички. Kissing Heart

В неделя вечер да си сипем от огненият  елексир и Наздраве! 🍷🍷🍷🍷🔥🔥😋🥰

Да полеем Финалито на супер успешният сезон. 🍀Да пожелаем хубаво лято на нашите любимци и на нас самите.🏝️🏝️🏞️🏖️🏖️🏖️  Да трупаме красиви спомени. Само да сме здрави всички и да няма бедствия.  

😎😎😎💚💚💚💚🖤🖤🖤💋💋💋

🤗🤗🤗🔥❤️‍🩹🤍🤍💘🩷❤️🖤🖤🥹🥹🥹😰💪💪💪

💪💪💪🔥💥💥💥🙀🙀💯💯🌟🌟🌟👏👏Misc GunMisc Gun

😎😎😎😻🤫🤤🤤🖤🖤🖤💥🔥✨✨

🥰😚😚🙂💅

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 22:12 от femmi2

# 13
Айде на бомбата, момичета - статия от Б.А.:

Полат Ягджъ, шефът на Poll Films, компания която представи 7 филма на публиката за една година, внасяйки оживление в кината и чупейки рекорди по боксофис, отново направи светкавичен трансфер, за който ще се говори много. Ягджъ се ръкува с Чаатай Улусой, една от най-популярните звезди на страната ни, който се появи пред публиката с телевизионния сериал „Ешреф Руя“.

ИМЕТО НА ПЪРВИЯ ФИЛМ Е „БЕЗСЪННИЯТ ЧОВЕК“

Полат Ягджъ, чийто последен филм „Моята магическа майка: Всички сме едно“ достигна 500 000 зрители за 2 седмици, се е съгласил по принцип с Чагатай Улусой да заснеме 2 филма. Работата по първия филм на Улусой, „Uykusuz Adam“, чиито снимки са планирани за юли, ще започне в следващите дни.

Misc BombMisc BombMisc Bomb

# 14
Айде на бомбата, момичета - статия от Б.А.:

Полат Ягджъ, шефът на Poll Films, компания която представи 7 филма на публиката за една година, внасяйки оживление в кината и чупейки рекорди по боксофис, отново направи светкавичен трансфер, за който ще се говори много. Ягджъ се ръкува с Чаатай Улусой, една от най-популярните звезди на страната ни, който се появи пред публиката с телевизионния сериал „Ешреф Руя“.

ИМЕТО НА ПЪРВИЯ ФИЛМ Е „БЕЗСЪННИЯТ ЧОВЕК“

Полат Ягджъ, чийто последен филм „Моята магическа майка: Всички сме едно“ достигна 500 000 зрители за 2 седмици, се е съгласил по принцип с Чагатай Улусой да заснеме 2 филма. Работата по първия филм на Улусой, „Uykusuz Adam“, чиито снимки са планирани за юли, ще започне в следващите дни.

Misc BombMisc BombMisc Bomb
Катя, благодаря за тази изненадваща и бомбастична новина.
Ехаа, с удоволствие ви казвам: Наздраве, момичета!
Все с такова приятно инфо да пълним новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт