Отговори

Чаатай Улусой е роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай.  От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“ и още същата вечер получава предложение за главна мъжка роля в сериала „Adını Feriha Koydum“, излъчен в България под името „Огледален свят“. Така започва кариерата му в киното и телевизията. Чаатай започва да развива таланта си, като посещава уроци по актьорско майсторство при квалифицирани преподаватели.

СЕРИАЛИ
2011 - 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 - 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 - 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 - 2020   Защитникът/Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 - Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2023 -  Шивачът/Terzi - Пейями Докумаджи
2024 -  Кюбра/Kübra – Гьокхан
2024 -  Безмилостен/Gaddar - Дахан

ФИЛМИ
Анадолски Орли/ Anadolu kartallari - Ахмет Онур
Див мед/Delibal - Баръш Аяз
Хартиени Животи - Мехмет Али
Джентълмен - Сайгън

Tims&B Productions, една от водещите и най-продуктивни продуцентски компании в индустрията, се съгласи с  Чаатай Улусой  за своя изненадващ нов проект. Актьорът продължава да бъде следван от продуцентите, тъй като той е един от водещите актьори с големи продажби в чужбина.
Той е от най-скъпо платените актьори в Турция с рекорден хонорар от 3,5 млн т.л.  на епизод.

ПРЕДСТОЯЩ ТВ  СЕРИАЛ - Eşref Rüya  -   ''Почтен Сън'' или ''Мечтата на Ешреф".    
Ешреф започва кариерата си като чирак автомонтьор на 14-годишна възраст, когато среща момиче, в което веднага се влюбва и я кръщава Руя
( Сън -''Мечта''). Години по-късно той се превръща в силен и уверен мъж и същото момиче се появява отново в живота му, но вече като негов противник.

"Tam Bir Centilmen" -  Премиера на филма 26 септември по Netflix!  

Филмът "Истински джентълмен"/Tam Bir Centilmen ще потопи зрителя във впечатляващата атмосфера на желанието за истинско щастие на Сайгън, който живее ослепително, но дълбоко в себе си изпитва голямо нещастие. Външно той е уважаван човек, заел своето място в света на лукса и блясъка. Повечето хора го възприемат като любимец на богатите жени, съблазнителен и безчувствен хищник. Но зад всичко това се крие съвсем различна истина.
Сайгън дава на всяка жена това, което иска, онези емоции от дълбините на душата си, които желаят, но не смеят да изразят. Неговата работа е да ги накара да се почувстват специални, ценени и важни.
Но има един въпрос, който Сайгън никога не си е задавал: „Къде е собственото ми щастие?“ Това е въпросът, който изниква в съзнанието му, когато среща младата и чиста Нехир (Ебру Шахин) и всички баланси, които внимателно установява, рухват и животът му се обръща с главата надолу.

Продуцент - OGM Пикчърс  
Режисьор - Онур Билгетай
Сценарии - Дениз Мандиолу  
ЖАНР - Драма
В главните роли - Чаатай Улусой и Ебру Шахин.
Участват още Шенай Гюлер , Хакан Биджичи, Назлъ Булум.

''Бъди Истински Джентълмен''

Broken HeartCold Sweat

Филмът ''Истински Джентълмен'' е история за втори шанс.
Чрез Сайгън той ни показва, че въпреки че миналите ни решения могат да ни бележат, винаги има начин да променим хода на живота си. 🥹

Актьорът Чаатай Улусой, който преди това ни удиви в Kubra, без съмнение е харизматичен изпълнител. Играейки богочовек с разрушителна жилка, той беше запомнящ се и въздействащ.
В „Истински джентълмен“, груб драматичен филм за влюбено жиголо, Улусой се чувства, като у дома си. Неговата харизма работи усилено и около него има мистерия, на която филмът отчаяно зависи. Това работи в негова полза, тъй като филмът обсъжда темите за любовта и самотата, разкривайки пращяща химия, която ви кара да копнеете да го виждате повече.  Връзката на Saygın с Nehir и Serap формира по-голямата част от времето на изпълнение, докато той опознава себе си повече чрез тези предизвикателства.

Трудолюбивият и успешен актьор Чаатай Улусой след дълго снимане за платформи се завърна на екраните през 2024 г . на  с нова екшън  драма  "Gaddar" (В Превод на заглавието  ''Безмилостен'',  ''Брутален'',  '' Безпощаден'', ''Жесток'')
Продуцентска компания: "Ay Yapım"  От създателите  на хитовият проект ''İçerde'' - ''Вътре''.
Главните роли - Чаатай Улусой,  Сюмейе Айдоан, Онур Сайлак
Участват още - Уур Йелдаръм, Алпер Чанкая, Ердал Йозячълар, Айтак Шаян, Фатих Берк Шахин, Неслихан Йелдан, Хакан Сюлънмаш и Лачин Джейлян.
Сериал, който се гледа без дъх с екшън сцените си.
Продуценската копания Ай Япъм получи правата върху рок песента на сериала изпълнена от Екрин Корай.
Режисьор - Синан Йозтюрк
Оператор - Толга Кутлуай
Сценарист - Хюрер Ебеолу
Жанр - екшън драма
Канал NOW TV - един сезон от 20 епизода.

РЕЗЮМЕ НА ИСТОРИЯТА

Скрит текст:
Дахан е войник, служещ на Изток. Той е далеч от родния си град от две години... Връща се в отпуск, за да се възстанови след някои травматични събития, които е преживял. Но когато се озовава в своя квартал, той не може да намери нищо, както го е оставил.
Отчуждената му приятелка Айдън е изчезнала. Двамата имат толкова страстна любов, че дори когато са разделени, продължават да мислят един за друг.  
Това, че не може да я намери е много изтощително за Дахан...
Семейството му е разбито, той научава, че сестра му е избягала с мъж, брат му е напуснал училище и е попаднал в мръсния бизнес, баща му и майка му са обидени и притеснени.
Оказва се, че Дахан е този, който е закрилял семейството, но когато си тръгва, всичко се разпада.
Нещата в квартала не са както преди, лошите хора са наоколо, старите му приятели са замесени в различни незаконни дейности.
В такава хаотична среда се появява и тип, наречен "Мениджър". Той предлага на Дахан работа. Въпреки че Дахан яростно отказва в началото, за да защити най-добрия си приятел Самет, се озовава насред проблеми. Когато Самет умира, Дахан се съгласява да работи като наемен убиец, за да плати дълга си към директора, в противен случай детето и съпругата на Самет ще умрат!
След като разбира, че приятелката му Айдан има връзка с друг мъж, психиката на Дахан се влошава напълно.
Мечтите му да си я върне са попарени. В същото време той осъзнава, че семейството и близките му са в опасност заради работата му.
Ако продължава да върши тази мръсна работа и да защитава близките си, трябва да стане още ПО-ЖЕСТОК.

Посланието на сериала: ''Аз не бях жесток, средата ми беше лоша"

Понякога животът изважда Жестокостта в теб, дори и да не го искаш.💥

Дахан има само една възможност да защити близките си да бъде жесток.
Когато се бориш със злото, трябва да си като тях, не бял или сив, а черен.

Айдaн e любимата на Дахан. Връзката между тях се разклаща, когато инатът влезе в действие.

Final ''Gaddar''

Перфектният план

Сериалът завършва с отворен край. Дахан създаде семейство, но не избяга от призванието си.
''Преди бях Дахан нормален човек, сега съм ''Gaddar'' Nature Boom

Забавни моменти Gaddar

Сюмейе Айдоан - партньорката му в ''Gaddar'' споделя в интервю за списание: - ''Чаатай се отнася с много уважение към всички около себе си, така че нито за секунда не съм се чувствала зле или неудобно да работя с него.“

Чаатай за избора на проекта: ''Избрах да се завърна с ''Gaddar'' заради историята и с екипа, с който съм работил от преди това и познавам.''

Заглавната песен на сериала с превод

Скрит текст:
Ти пръв каза здрасти, жестоко
Тогава ти го събори, жестоко
Казваш чакай, чакай, жестоко
Ще пропилееш много от парите ми, жестоко
Бог да се смили над теб жесток
Жесток, жесток, жесток жесток
Ха, ха, ха, ха, предателски жесток
Наричаш ме славей, жесток
Постоянно пееш, жестоко
Вече съм изгорял, жесток
Винаги съм се заблуждавал от теб, жестоко
Ха, ха, ха, ха, предателски жесток жесток.

ФИЛМОВИ ПРОЕКТИ

''Анадолски Орли''/Anadolu kartallari  

Скрит текст:
Филмът, поръчан за стогодишнината на турските военновъздушни сили е заснет в сътрудничество с турските военновъздушни сили във военновъздушната база в Коня. По-специално са представени някои въздушни сцени.
Разкрива се животът на петима приятели, които живеят с мечтата да станат пилоти. Изживените трудности при обучаването за летене, семействата им, любовта, раздялата, конкурентите, приятелите, жертвите...
Петима приятели си помагат взаимно в този свещен, но много труден и пълен със стрес период. През този период тези, които подкрепят обучението им, им показват пътя. Международната практика на Анадолските Орли ще бъде преживяването, което ще промени живота им.

Див мед/''Delibal''  

В главните роли Чаатай Улусой и Лейля Лидия Тугутлу.
Продуцентска компания Ай Япъм
Режисьор - Али Билгин
Сценаристи - Сия Калем, Билал Къврак
Във филма е използвана оригиналната композиция на Сезен Аксу.

Любовна история и дълбок филм, който ще ви разтърси Sob Невероятно превъплъщение на човек с биполярно разстройство.

РЕЗЮМЕ

Скрит текст:
Турският филм ''Див мед” е трогателна драма, която разказва за сложните превратности на любовта, вдъхновението и преодоляването на житейските препятствия.
Тази история е за Баръш  човек, в когото таланти, страдание и истинска радост от живота съществуват едновременно. За студент от Архитектурния факултет, ярък представител на по-младото поколение, изгарящ от желание за саморазвитие и себеизразяване. Той има две страсти в живота си: музика и архитектура.
Баръш страда от биополярно разстройство. Емоционалното му състояние се променя от периоди на еуфория до дълбока депресия. Но въпреки тези трудности той не губи способността си да се наслаждава на живота, намирайки източник на вдъхновение и утеха в музиката и изкуството. Всичко се променя, когато Баръш среща Фюсун. С тази среща започва тяхната любовна история, която оказва дълбоко влияние върху него.

Песента от филма в изпълнение на Чаатай Sleeping

ПРЕВОД НА ПЕСЕНТА

Скрит текст:
Спи моята любов в гърдите ми
безгрижен, спокоен
Повярвай ми с усмивка на лицето си
усмихнат мир

Знаеш ли, нямаше ни и двамата.
Но ние наистина бяхме готови
Ако тъмните облаци натиснат отново изведнъж.

Моля, нека никой не напуска тази къща.
Никой не трябва да изоставя никого в тази история
Без щастлив край
бъди щастлив завинаги
Молитвите ми да ни покриват
Не позволявайте на копнежа да изстине

Balmorhea - Спомен
 Всичко е диво, всичко е тихо

Leyla Lydia Tuğutlu - Оглупял/а от любов

Превод на песента

Скрит текст:
Обичай ме, обичай ме,
кажи, че ме обичаш
Излъжи ме, излъжи ме,
давай, излъжи ме.
Обичай ме, обичай ме,
кажи, че ме обичаш.
Напусни ме, напусни ме,
просто кажи, че се нуждаеш от мен.
Не ми пука за нищо друго, освен за теб.

Скъпи, страхувам се, че се изправяме пред проблем.
Не ме обичаш вече, знам.
И може би няма нищо, което да направя,
за да започнеш отново.
Мама казва, че не трябва да се притеснявам,
че трябва да се придържам към друг мъж.
Мъж, който със сигурност ме заслужава.
Но аз мисля, че това си ти.

Затова плача, и се моля, и умолявам:
Обичай ме, обичай ме,
Кажи, че ме обичаш
Излъжи ме, излъжи ме,
Давай, излъжи ме.
Обичай ме, обичай ме
Престори се, че ме обичаш
Напусни ме, напусни ме
Просто кажи, че се нуждаеш от мен.

В интервю Чаатай разказва, че е отслабнал за ролята и е посещавал уроци по барабани.
''Исках  да играя сложен образ  и говорих  с режисьора Али Бингин да направим филм. С разрешението на Керем Чатай  започнахме подготовката за него отдавна.''
''Свирил съм на китара не и на барабани и бях притеснен дали ще се справя. Учителят ме успокои, че имам добър слух и ще успея.''

Гала вечер на Див мед  в Берлин - Германия. Когато получаваш и даряваш любов Heart

Чаатай в интервю за CosmopolitanTR  2016 за проекта ''Делибал''  

''Хартиени Животи''/Kagittan Hayatlar

"Хартиени Животи'' в ролята на клошар Мехмет Али. Чаатай се явява и творчески продуцент на филма .  Този тежък проект и роля  му носи международен успех и  се задържа в челните класации на Нетфликс.
Продуцент - ОГМ Пикчърс.
Сценарист - Ерджан Мехмет Ердем
Режисьор - Джан Улкай.
От фондация „Живот без препятствия", "Хартиени Животи" е  обявен за най-добър филм на 2021 г.
Чаатай за най-добър филмов актьор, Джан Улкай за режисьор.
Филмът получава награда на публиката и журито през 2022 год. от Измирския кино фестивал. Чаатай печели награда за най -добър актьор.  Сценаристът и режисьорът също са отличени с награди.
Жанр - Психологическа Драма
Когато миналото и настоящето се преплитат.

На пръв поглед Paper Lives изглежда, като филм пълен с драма и напрежение с който можете да повярвате отново в любовта, избрана отвъд собствената ви кръв или в доброто сърце на човек, който защитава дете от улицата, като надежда за по-добър свят. Сценарият на Ерджан Мехмет Ердем обаче обещава по-голяма дълбочина. Филмът не разочарова и по смел начин добавя послание към подсъзнанието ви, с което ще се запитате колко ви е грижа или сте се грижили за вътрешното си дете от неговите травми и как те влияят на възрастното му същество.

ПРЕВОДИ

НАГРАДИ

Скрит текст:
2010 година  Най-добър модел на Турция
(Първо място)
2011г.  Най-добър дебют
2013г.  Най-добър актьор
2013г.  ТВ актьор на годината
2014г.  Най-качествен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор в сериал
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Феномен на годината
2015г.  Най-добър актьор
2015г.  Най-добър драматичен актьор
2015г.  Най-добър актьор
2015г.  Най-добър актьор

Награда Златен Келебек 2015 г. за ролята на Яман Копер

Чаатай Улусой - GQ Men Of The Year 2019 год. Международна награда за звезда.

„Много съм щастлив и развълнуван да бъда част от това събитие и аз съм толкова развълнуван да дойда в Абу Даби и да видя тази страхотна страна.“
„Когато излезеш на сцената всичко се променя. Каквото и да почувствам в този момент ще го кажа.”

СЕРИАЛНИ ПРОЕКТИ

''ВЪТРЕ''/İçerde

Главните роли
Чаатай Улусой
Арас Булут Йенемли
Четин Текиндор
Уур Йюджел
Бенсу Сорал
Дамла Джолбай
Продуцент -  Ай Япъм
Жанр - Екшън, Драма
Сценарий - Ертан Курталан
Топрак Караолу
Режисьор - Улуч Байрактар
Музика - Тойгар Ъшъклъ
Излъчен по канал шоу тв един  сезон от 39 епизода.

Резюме

Скрит текст:
Сарп Йълмаз е първи по успех във випуска. В академията също учи и брат му Мерт, който преди години бива отвлечен. След въпросното отвличане Мерт продава носни кърпи на улицата. Успява да се спаси от тази съдба и постъпва в академията благодарение на Мелек, която нахлува в живота му. Завършва академията втори по успех след брат си Сарп, за чието съществуване дори не подозира. Майката на Сарп – Фюсюн живее в беден квартал и работи в гостилница, която е нарекла на малкия си син Умут, който е отвлечен и за когото не спира да страда. Опитва се да забрави мъката си като осиновява момиче на име Ейлем, което на 12 години губи родителите си при катастрофа. Ейлем винаги е била кротка и никога не е създавала проблеми на Фюсюн. Ейлем и Сарп израстват заедно и са като истински брат и сестра. Завършва университет и работи като журналистка. Баща им Метин е шофьор на камион. Той бива принуден да поеме вината за убийството на осем души. Това злодеяние всъщност го е извършил Джелял Думан. Метин бива вкаран в затвора и това преобръща нагоре с краката живота на семейството му. Полицията слага белезниците на ръцете му пред Сарп и Умут, като този спомен ги травмира завинаги. След като Метин влиза в затвора, отвличат Умут. Връзката между братята прекъсва, но въпреки това двамата избират да постъпят в академията и след години без да подозират се намират в едно и също училище.

''Ичерде'' зад камера:smiles:

Защитникът/The Protector

''Протектор'' - Хакан Мухафиз - Премиера през 2018г.

Той е първият турски актьор подписал договор със световната цифрова платформа Нетфликс, стъпваща на турския пазар със фентъзито '' Защитникът'' който им носи голям успех и занапред. Неслучайно Чаатай Улусой снима още проекти за платформата и е наричан КРАЛЯТ на Netflix - Турция

''Преди Netflix дори да планира да стартира това шоу, бях отбелязал това като цел за себе си: да участвам в шоу на Netflix. Фокусирах се върху тази цел.”
Именно тази страст и устрем означаваха, че той беше лесен избор за първите награди на GQ в Близкия изток.

"The Protector" беше първият турски проект в платформата Netflix и вие станахте пионер. Как беше това преживяване за теб, първите стъпки, как се почувства? В кой свят се потопихте?

''Разбира се, беше вълнуващо и ми дава гордост. Мислех, че ще е важно за кариерата ми и бях прав. Попаднах в съвсем различен свят, всички се озовахме в реалността, но и поех много рискове, когато взех решението. Научих много нови неща, срещнах нови хора в глобален смисъл и придобих международен опит. Успях да видя нашия сектор от друга гледна точка. Видях страхотна обратна връзка от цял свят за работата, която сме свършили, и осъзнах, че наистина вършим страхотна работа. Имах шанс да достигна до аудитория, която досега беше недостижима за нас. Разбира се, всички тези отзиви ме изпълват с гордост и ме радват. Най-важното във всичко това е, че работата с най-известната интернет платформа в света, като Netflix пред мен се откриха нови перспективи''.

ГАЛА ВЕЧЕР НА ''ПРОТЕКТОР''

Презантация на "Протектор" в Рим - Италия

Скрит текст:
Протектор е първият турски сериал на платформата Нетфликс. Главният актьор Чаатай Улусой  представи сериала пред международната преса и говори за характера на Хакан в панела, в който той участва с актьорите от Dogs of Berlin, втората немска продукция след La Casa de Papel  и Дарк, на събитието.
The Protector, фентъзи драма за приключенията на Хакан, чийто свят се обърна с главата надолу, след като научи, че трябва да защити Истанбул с тайна мисия. Освен Чаатай Улусой, в актьорския състав са още Окан Якабалък, Айча Айшин Туран, Хазар Ергючлю и Мехмет Куртулуш.
The Protector  зад камерата с режисьора Джан Евернол ,  Умут Арал  и всепризнатия оператор Гьокхан Тириаки .
Премиерата на сезон 1 е през 2018 г. След успеха и интереса Нетфликс - Турция заснемат още три сезона на фантастиката.

СТРАСТ И СЪБЛАЗЪН - Хакан и Лейля Nature Fire Heart Eyes Kiss

Умут Арал, един от режисьорите на "Протектор"  в интервю за работата си над проекта и Чаатай Улусой

Скрит текст:
''Чаатай е наистина амбициозен и обича да прави филми. Той не е само актьор, но също така се интересува от писане на сценарии, заснемане на късометражни филми и участва в целия творчески процес, без значене в кой проект играе.
Чаатай става героят, който играе. Когато започна работата по "Протектор" за много от емоционалните сцени Чаатай настояваше да ги подобри, докато накара Хакан да оживее. Това е възможно най-доброто сътрудничество между актьор и режисьор. Това се случва, когато и двамата са свръх амбициозни. Направихме история в историята с "The Protector", като от Хакан се появи и Харун. Това беше различно преживяване за всички нас, когато един и същ актьор играе и двете роли. Освен това той ставаше и везир в определени сцени. Когато заставаше пред огледало, той наистина се наслаждаваше на тези сцени, което беше забавно и за нас.''

Източник: https://www.northamericaten.com/meet-umut-aral-the-pioneering-filmmaker

Чаатай Улусой с восъчната си фигура, като първи герой на Netflix, заела своето място в турския музей на мадам Тюсо в Турция.

"Йешилчам"/Yesilçam

Yesilçam  е историческа драма, режисирана от Чаан Ърмак и написана от Волкан Зюмбюл и Левент Кантек. Сериалът, излъчван по турската цифрова платформа BluTV, е за турското кино през 60-те години на миналия век.
Сериалът се състои от два сезона.  Главните роли се изпълняват от Чаатай Улусой, Афра Сарачолу и Селин Шекерджи.

Йешилчам зад кадър

Интервю за Астана тв с руски субт. специално направено за първата му роля и сериал "Нарекох те Фериха". Разказва за колегите си и героя Емир, от който е научил много.

НОСТАЛГИЯ

Ако ти знаеше…“
Елчин Сафарли

Заобикаляме отдалече истинските си чувства и говорим само за това, колко различни сме били, и че за да го разберем окончателно, е трябвало да поживеем няколко години заедно. А това не е нищо друго, освен лъжа, под която има грамада от гордост.
В действителност, дълбоко в душите ни всичко е по-различно, не толкова егоистично. И ние тъгуваме, и ние се въртим в леглото заради нахлуващите спомени. Не вярвам, че любовта се забравя. Невъзможно е да я пуснеш да отлети. Тя е като гълъб в клетка без вратичка – остава си там завинаги в теб. Просто с времето започваш да се отнасяш по друг начин към онова, което е било.

Но в крайна сметка непременно ще се намери някой, който ще те обикне заедно с твоите спомени и това няма да е от милосърдие.
Онова, което е останало там, в миналото, са подводните течения на океаните, които някак неусетно променят ландшафта, но никога не изчезват.

Blush Blush Purple Heart Purple Heart Simple SmileGreen Heart Green Heart

Сериалът "Нарекох те Фериха" на продуценска компания Мед Япъм е излъчен на 14 януари 2011 г. Никой не е предполагал, че проектът ще успее да завладее не само турската публика, но и останалия свят. За главната роля е поканен победителят в конкурса, най-добрият модел на Турция Чаатай Улусой. Той е толкова неподготвен за ролята, че е трябвало да бъде дублиран за първите 13 епизода, но именно ролята на Емир Сарафоулу, принцът на нощта, превърна младия актьор в звезда на турското кино и по-голямата част от света, където този сериал беше показан. Главната героиня е изиграна от вече обичаната млада актриса Хазал Кая.
След края на поредицата актьорите тръгват по свой път, но в сърцата на публиката завинаги остават Femir - най-добрата двойка на турското кино.

Режисьори - Мерве Гиргин,  Баръш Йош
Сценаристи - Мелис Дживелек , Сърма Янък
Жанр - Драма
Канал - шоу тв
Eдно семейство, живеещо в сянката на богатите обитатели на истанбулския квартал "Етилер" се бори за по-добър живот. Ръза е портиер, а Зехра чистачка, която има изключително големи амбиции за дъщеря им Фериа. Момичето израства между два свята – в единия желанията и възможностите са безкрайни, другият пък е твърде близо до действителността в приземния етаж, който тя обитава със семейството си. Фериа е приета да учи в престижен университет, където мечти и реалност се смесват, а хубавата дъщеря на портиера се представя за богато момиче и твърде скоро става принцеса в един свой измислен розов свят. И какво от това, че тази фантазия ще погълне семейството и приятелите й? Майка и дъщеря ще започнат борба, от която връщане назад няма.
Сериалът "Огледален свят" е сред десетте най-гледани турски телевизионни поредици и се превърна в истински хит в световен мащаб. Има един от най-високите телевизионни рейтинги в Турция, Румъния, България, Азербайджан, Иран, Пакистан, Афганистан и е първата турска телевизионна поредица, продадена на Индия.

Принцът на нощта Emir Sarrafoglu Nature FireOpen MouthHeart EyesHeart Eyes

Femir - Да пазя нашата любов Two Hearts

Съвършенството е концепция, която се отнася до състоянието на това, което е перфектно, което няма грешки или недостатъци.
Няма как да заличим следите  в сърцата си.

Шивачът/''Terzi''

ГАЛА ВЕЧЕР

За цяла година Нетфликс излъчи и трите сезона. Проектът се радва на голям успех по света,  интерес и високи рейтинги  още от старта.

Главните роли
Чаатай Улусой
Салих Бадемджи
Шифанур Гюл
Във втори сезон участва Беррак Тюзюнатач в ролята на Джемре
Продуцент - OGM Pictures
Режисьор – Джем Карджъ
Сценаристи - Рана Маматиолу и Бекир Баран Саткъ
Жанр - психо драма

РЕЗЮМЕ

Скрит текст:
"Шивачът"  разказва историята на  Пеями млад и известен шивач, който е наследил таланта и успешния си бизнес от дядо си. Със смъртта на дядо си Пеями поставя най-голямата си тайна, психично болния си баща, в сърцевината на живота си в Истанбул и сега трябва да се грижи за него, без нито една душа да разбере истината. Но тогава Есвет, докато бяга от насилствена връзка и крие собствената си мистерия, се озовава в центъра на тайната на Пеями.
Дори Димитрии най-добрият му приятел  не знае за съществуването на Мустафа, вярвайки на семейните предания, че родителите на Пеями са загинали при злополука. Един ден Пеями посещава дома на Димитрии за да накара годеницата му да облече сватбената си рокля. Позовавайки се на семейната традиция булката да не се вижда, майката на Димитри Лиа държи Пеями със завързани очи, докато той измерва Есвет (Шифанур Гюл), чието лице също остава под воала. Като такава, асистентката на Пеями - Сузи също не успява да научи как изглежда Есвет. В края на сесията им Есвет чува Сузи да говори за осигуряване на болногледач за Мустафа и историята наистина започва, когато Есвет се появява в дома на Докумаджи, като Фирузе, предполагаем болногледач, изпратен от агенцията. Тя и Димитрий са сгодени, като не споделят много подробности за това как са се събрали. ''Шивачът'' е базиран на истинска история и като такъв има подобен психологически привкус.

Страстта му зад камерата. Чаатай Улусой сам режисира последната сцена от първия сезон на сериала ''Terzi''  в която се снима неговият герой. Oт първите стъпки на снимачната площадка работата зад камера означава не по-малко от работата пред нея.Movie CameraMovie Camera

Всичко за сериала "Terzi"

👌🔥🔥💋💋🤪
Експлозия от страст - Пейями и Джемре

Гала премиера на „Kübra"

Режисьорите на сериала ''Кюбра'' разказаха как са работили с Чаатай Улусой.

Скрит текст:
''Чаатай наистина е един от актьорите, които харесваме най-много сред актьорите, с които сме работили досега. Той е много талантлив актьор.
Той е красив, трудолюбив, талантлив, скромен, дисциплиниран... Гледахме го отдалеч. Старае се. Получи се по-добре, отколкото очаквахме. Чаатай направи голям принос. Той се оказа по-добър, отколкото очаквахме като човек, характерът му се оказа по-добър. Нуждаем се и от структура на характера, за да функционираме.
Например упоритата работа е много важно нещо и идването на снимачната площадка всяка сутрин.
Чaатай е човек, който много добре разграничава личността си от характера си. Той има свой собствен
специален свят.'

Cagatay Ulusoy за списание GQ HYPE 2024

''КЮБРА'' - Премиера по Нетфликс  
ЖАНР - Мистерия,  Драма
В Главните роли Чаатай Улусой и Аслъхан Малбора  
Участват Още - Айтак Шаян, Ахсен Ероглу , Незан Кесал , Мехмет Мюмтаз Тайлан
Продуцент - OGM  Пикчърс
Режисьори - братя Тайлан
Сценаристи - Рана Маматлиоолу, Бекир Баран Саткъ, Мурат Уюркулак.
Сериалът е адаптация на едноименния роман на писателя Афшин Кум.

В центъра на събитията е млад мъж на име Гьокхан Шахинолу. Работи в производствен цех и се отдава изцяло на задълженията си. Главният герой на „Кюбра” никога не се е страхувал от работа и благодарение на това винаги е успявал да постига целите, които си е поставял.  Когато има свободно време, Гьокхан предпочита да го прекарва свободното време в соц. мрежи. Младежът е регистриран във виртуален сайт за запознанства и всичко започва да се преобръща в момента, в който получава съобщение от определен получател със странен псевдоним. Неизвестният адресат твърди '' Ти си различен''. Първоначално той не обърна особено внимание на това съобщение. Само в този момент съобщенията не спират да идват и всеки път те се увеличават. Всяко ново съобщение започва още повече да събужда интереса на младия човек. Както се оказва, човекът, който е написал адреса му, знае почти всичко за живота и дори миналото на Гьокхан. В резултат на това той започва да се чуди кой е този човек, който знае всичките му тайни?  От този момент нататък животът на Гьокхан вече няма да бъде толкова спокоен, колкото преди.Осъзнавайки, че Кюбра има свръхестествени сили, Гьокхан тръгва на опасно пътешествие. По пътя си той среща, както съюзници, така и врагове и ще се окаже, че участва във война, която той смята за ''Войната на Тъмнината и Светлината“.

Чаатай Улусой се представя звездно, като Gökhan Şahinoğlu. Всеки момент е силен, значим и емоционален.

КЛАСИКА В ЖАНРА. ГРЕХОВЕН АПОЛОН!
ОГЪН В ОГЪНЯ

Код червено - Чоооооок Саджъъъъък Nature Fire

"Научавам всичко за живота в морето и от рибите. Когато хвана риба, буквално се превръщам в такава. Морето ту се тревожи, ту се успокоява, после се успокоява, после бушува. Гмуркането ми доставя невъобразимо удоволствие и спокойствие.''
Çağatay Ulusoу

Той прави това, което му доставя най-голямо удоволствие. Обожава морето, тишината, гмуркането и риболова.  Сред другите му хобита и таланти са свиренето на инструменти, композиране и рисуване.

Чаатай Улусой направи шоу с лова си! Споделянето в социалните медии предизвика фурор

"Обичам тъмнината. Харесвам тъмнината, забравям всичките си усилия, когато гледам звездите в тъмното небе. Обичам да стоя в тъмнината, да бъда сам със себе си. В тъмното мога да видя светлината много ясно''
Çağatay Ulusoy
''Понякога предпочитам уединени места, за да прочистя ума си. Можете да мислите за това като за вид медитация. Обикновено ходя на места, където мога да се наслаждавам на хобитата си. Тоест не ходя и не седя в колиба, нямам нужда от такава изолация. Предпочитам места, които са свързани с това, което обичам да правя. Харесва ми да съм сам и да, понякога хората все още трябва да изминат известно разстояние, за да стигнат до мен''.
''Самите герои, които харесвах да играя до този момент, бяха много цветни и оставиха своя отпечатък върху мен''
''Опитвам се да избирам герои, които нямат нищо общо с мен, които ще карат ръцете ми да се изпотяват и сърцето ми да бие, докато го изследвам и описвам.
“Çağatay Ulusoy  
'Мисля, че е важно да си на точното място в точното време. Възможността да работя с хора, които ме разбират, познават и ми дават възможност да бъда себе си е най-големият ми късмет.''
“Не виждам парите, като материално нещо. Вярвам, че парите са енергия. Работя усилено, за да ги спечеля. Има взаимна обмяна. Не се съпротивлявам, когато ги спечеля и не се колебая да ги харча. Това е начин да инвестирам в себе си и живота си и да го споделя с любимите си хора. Това е средство, а не цел."
Чаатай Улусой

АРХИВ - Стари Теми

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА!
Приятни емоции  с Красивата ни тиха лудост!

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 18:58 от bubanka

# 1

Я да преместя Яманчетата от предната тема тука...

Феми , благодаря за новата къщичка.Да си я изпишем все с хубави емоции.

# 2
Добре заварила в новата ни темичка .Flowers Four Leaf Clover Да си я изпишем в здраве , приятни споделени емоции и приятна компания . Темата я правих в последният момент , но ми хареса как се получи . Наложи се заради ограниченията да премахна някой неща и редактирах. Не знам защо така се получава.. като я права и я пращам на себе си се събира цялата и после като публикувам в нова тема и не се вижда цялата . Важното, че я направих завършена. Благодаря за страхотната свежарска шапка на Еми за оформлението и на Диди за гифчето.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 21:51 от femmi2

# 3

Скачам и аз в новата ни къщичка, както винаги уютна и добре подредена.
Феми, благодаря ти!

Убедена съм, че и тук ще пишем спокойно, ще споделяме откровено и без страх от цензура.
Ще тръпнем в очакване на нова информация, снимки и видеа с Чачо.
Ще се забавляваме в свободното си време.

Бъдете здрави и усмихнати, момичета!
Приятни минути в темата!

# 4
Привет! Heart Страхотна нова темичка! Благодаря! Heart Записвам се и съм в очакване на новини за новия сериал на Чачко.

# 5
Ново - невиждано от Птичката - късометражният филм режисиран и написан от  Чачо и брата Аталай .

От очите на Ерсин Аръджъ, Чаатай Улусой и неговите приятели.
https://x.com/cagatayyfanclub/status/1845425743569846671

# 6
Феми Ерсинката ако продължава така да тв радва ще взема да му стана фен вече.😅👍😉 Ревнувам толкова Мерт не е пускал😅

# 7
Поздрав от Ali Av:

Феми, сега видях, че си писала. Благодаря, че ни подсети и за "Птичката".
Утре ще потърся в архива си този късометражен филм и ще го пусна.

# 8
Поздрав от Ali Av:

Феми, сега видях, че си писала. Благодаря, че ни подсети и за "Птичката".
Утре ще потърся в архива си този късометражен филм и ще го пусна.

Али е Ав е страхотен творец и винаги с точен музикален фон. Феновете са талантливи ,като любимеца си.

# 9
# 10
# 11
Здравейте, дами!

Нов ден, нова седмица, нова тема и стари снимки и спомени за вълнуващите проекти и герои, които Чачо ни подари.
Да започнем седмицата с инерция и надежда за прекрасните неща, които ни предстоят. Да направим престоя си в темата и днешния ден незабравими.
Продължават терзанията на феновете за новата партньорка на Чаатай, продължават и догадките и предположенията за участие в нов проект. А къде е истината само Чачо си знае.
Цитат
Говори се, че на Cagatay Ulusoy е била предложена важна роля в телевизионния сериал Karadut и че актьорът е приветствал това предложение ✍️
#Karadut #ÇagatayUlusoy

"Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда."

Желая ви ден, изпълнен с постижения и радост и седмица, богата на щастливи събития!

# 12
Здравейте ! ☀️

Всеки иска Чаатай бей, но  не може да огрее навсякъде! Ако е гост актьор някъде преди снимките на новото дизи така по ми се вярва че може да участва.

# 13
IMDb Starmetre

# 14
Привет и от мен! Малко по късно ще пусна поредния порцион Heart

Общи условия

Активация на акаунт