🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 28 348
  • 723
  •   1
Отговори

Продуцент - OGM Pictures
Режисьор – Джем Карджъ
Сценаристи - Рана Маматиолу и Бекир Баран Саткъ
Жанр - психо трилър
Сериалът Шивачът ще се срещне със своята публика на екраните на Netflix премиерно през 2023 г.
"Шивачът"  разказва историята на  Пеями млад и известен шивач, който е наследил таланта и успешния си бизнес от дядо си. Със смъртта на дядо си Пеями поставя най-голямата си тайна, психично болния си баща, в сърцевината на живота си в Истанбул и сега трябва да се грижи за него, без нито една душа да разбере истината. Но тогава Есвет, докато бяга от насилствена връзка и крие собствената си мистерия, се озовава в центъра на тайната на Пеями.

Предстоящ заснет проект - филма "Джентълмен" за платформата Нетфликс.
Продуцент - ОГМ - Пикчърс
Режисьор - Онур Билгетай
Сценарист - Дениз Мандиолу
Това е поредната предизвикателна роля и визия на жиголо.
Проектът се чака с голямо нетърпение и интерес от феновете. Партнира му Ебру Шахин в ролята на Нехир . Тя обича да пее и учи в музикално училище.  Когато се запознават Сайгън се влюбва и се променя живота му.

"Научавам всичко за живота в морето и от рибите. Когато хвана риба, буквално се превръщам в такава. Морето ту се тревожи, ту се успокоява, после се успокоява, после бушува. Гмуркането ми доставя невъобразимо удоволствие и спокойствие.''
Чаатай Улусой

''Обичам тъмнината. Харесвам тъмнината, забравям всичките си усилия, когато гледам звездите в тъмното небе. Обичам да стоя в тъмнината, да бъда сам със себе си. В тъмното мога да видя светлината много ясно''.
Чаатай Улусой

''Самите герои, които харесвах да играя до този момент, бяха много цветни и оставиха своя отпечатък върху мен."
Чаатай Улусой

Чаатай Улусой е турски актьор и модел.

Роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай.  От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“ и още същата вечер получава предложение за главна мъжка роля в сериала „Adını Feriha Koydum“, излъчен в България под името „Огледален свят“. Така започва кариерата му в киното и телевизията. Чаатай започва да развива таланта си, като посещава уроци по актьорско майсторство при квалифицирани преподаватели.

Сериали
2011 – 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 – 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 – 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 – 2020   Защитникът/ Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2022 Шивача/Terzi - Пеями

Филми
Анадолски Орли/Anadolu kartallari - Ахмет Онур
Див мед/Delibal - Баръш Аяз
Хартиени Животи

"Хартиени Животи" - в ролята на клошар Мехмет Али.
Този тежък проект и роля  му носи международен успех и  се задържа в челните класации на Нетфликс.
Продуцент - ОГМ Пикчърс.
Режисьор - Джан Улкай.
От фондация „Живот без препятствия", "Хартиени Животи" е  Обявен за най-добър филм на 2021 г. Чаатай за най - добър филмов актьор. Джан Улкай за режисьор.  

Филмът получава награда на публиката журито през 2022 год. от Измирския кино фестивал. Чаатай спечели награда за най -добър актьор.  Сценаристът и режисьорът също са отличени с награди.  
Жанр - Психологическа Драма
Когато миналото и настоящето се преплитат.

НАГРАДИ

Скрит текст:
2010 година  Най-добър модел на Турция
(Първо място)
2011год.  Най-добър дебют
2013 год  Най-добър актьор
2013год.  ТВ актьор на годината
2014г.  Най-качествен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор в сериал
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Феномен на годината
2015 г. Най-добър актьор
2015г.   Най-добър драматичен актьор
2015г.  Най-добър актьор
2015г. Най-добър актьор

ПРЕВОДИ

Видео от гостуването при Беяз шоу. Усмивки от сърце.

Награда Златен Келебек 2015 г. за ролята на Яман Копер

Чаатай Улусой - GQ Men Of The Year 2019год. Международна награда за звезда.

Реклама - КОЛИНС ДЖИНС

Гала вечер на Див мед  в Берлин - Германия. Когато получаваш и даряваш любов:heart:

Интервю за Астана тв с руски субт. специално направено за първата му роля и сериал "Нарекох те Фериха". Разказва за колегите си и героя Емир от който е научил много.

Сериалът  Нарекохте Фериха на продуценска компания Мед Япъм е излъчен на 14 януари 2011 г. Никой не е предполагал, че проектът ще успее да завладее не само турската публика, но и останалия свят. За главната роля е поканен победителят в конкурса, най-добрият модел на Турция Чаатай Улусой. Той е толкова неподготвен за ролята, че трябваше да бъде дублиран за първите 13 епизода, но именно ролята на Емир Сарафоулу, принцът на нощта, превърна младия актьор в звезда на турското кино и по-голямата част от света, където този сериал беше показан. Главната героиня беше изиграна от вече обичаната млада актриса Хазал Кая.
След края на поредицата актьорите тръгнаха по свой път, но в сърцата на публиката завинаги останаха Femir - най-добрата двойка на турското кино.

Стари теми

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА И ПРИЯТНО ЗАБАВЛЕНИЕ!

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 16:33 от femmi2

# 1

Хубава нова къщичка си ни спретнала, Феми! Благодаря ти!
     Да я изпълним с много настроение, усмивки и актуални снимки на Чачо! Патронът да не се спотайва, а да ни радва с присъствие в социалните мрежи и още по-вълнуващи проекти.

# 2

Феми, хубава нова тема, Благодаря!
Дано да си я изпишем с новите проекти на Чачо и повече актуални снимки. Вечe и аз не знам кой от проектите му чакам с по- голямо нетърпение, може би Джентълмена.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 15:31 от cvetansk

# 3
Благодаря!  Радвам се че ви харесва.  Всичко е с много любов . Heart
Дано звездите ни чуят и да се показва по често .
Анкетата хареса ли ви като замисъл ?
Гласувах за лекар и злодей в екшън.
Като пуснат проектите ще спретнем и за геройте.

Уауууу това е чок готино и секси.Sunglasses

Риза ли може и без Stuck Out Tongue Winking Eye

следобедно снежно кафенце в новата ни къщичка

Цвети  Flowers Hibiscus джентълмена ми е повече любопитен и Терзи го чакам с нетърпение и интерес.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 15:28 от femmi2

# 4
Страхотна тема за Чаатай си спретнала, Феми! С удоволствие ще влизам да чета за него и Хазалчето.

Дано си на кадем за Чачо и да ни зарадава с хубави проекти и скоро да видим Джентълменът и Шивачът .

# 5
Здравейте!

Ебру Шахин
„Нашата комуникация с Çağatay е много добра❜

Актрисата Ebru Şahin наскоро беше видян в Karaköy.
Журналист: „Ти игра с Чагатай Улусой във филм, който ще излезе скоро. Какъв партньор стана?“
Ебру: „Това беше много добър проект, комуникирахме много добре с Çağatay,
надявам се, че свършихме много добра работа с целия екип“,
отговори тя на въпроса за Чагатай Улусой.

# 6

Здравейте и хубав уикенд. Не можах да  подмина тази красота и да не я споделя. Господ дал талант и красота и сексапил.❤️‍🔥

Туркиш пресата са отразили репортажа с Ебрушка и споделеното за Джентълмен.
Готина Ебру усмихната и нежна . Черната рокля и стои като излята.🖤

Репортажа в ютуб

Цитат
Ебру Шахин, която беше забелязана на партито на списание Magnet Quaterly каза , че наскоро е приключила снимките на филма "Джентълмен" с Чаатай Улусой. Работата с актьора беше много лесна и приятна. Надявам се, че ще се говори много за проекта.  

Табики ,че  ще се говори за този нестандартен проект и ще е успешен.  
Нетфликс ти късат нервите с това бавно темпо. За работата с Чачи всеки , който е работил с него споделя хубави думи. Спокоен , професионалист и не се прави на голямата звезда и помага да се отпуснеш.

Синева, радвам се че ти харесва оформлението. Шапката , която измайстори Цвети е трепач.  
При нас  в темата спокойно може да си четеш за Чачо и Хазалчето . Отразяваме всичко с тях.
През февруари Хазалка ще роди и след това ще заснеме реклама и лятото втори сезон на Пера Палас.  Винаги съм вярвала , че няма да си остави кариерата.  
Не е лесно  успява  да балансира и съчетава всичко. Не може да се разчита на старата форумна тема. Превърна се в сбирщайн от корейци и китайци и се отделихме. Не съм вярвала, че  ще съсипят така тази хубава тема от години и няма да се съобразяват. Сега ги е яд че шивашката тема потръгна и хората се интересуват влизат, пишат и четат. Чаго ще им натрие носа на тези , които пишат глупости. Ще е на върха !
Синева , гледаш ли по бтв ОС имаш ли време ? Не съм гледала тая седмица  поглеждайки за кратко  Сахер лъже за хамилето от МехметЯ. Разбра се и за пръстена, че го е откраднал от сестра си. Приятелите на Емир са разбрали за лъжливата Фера. Ап . 10 колко неща ще види и ще мине през стените  и парка.
За анкетата съм  направила да се гласува с две опции. Не съм писала дни на активност предполагам, като автор мога да затворя анкетата, когато реша.

Селинката е публикувала тези снимки от Йешилчам в своя ИГ профил.
За нас са нови , защото не ги е споделяла преди . Вероятно и е мъчно за колегата и проекта .
Като ръкавица и лепна ролята на Мине. Химията с Чачи се усещаше въз въздуха . Nature Fire
Катарзис  изживяха Мине и Семих .
Феновете сравняват приликата с баща му

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 18:42 от femmi2

# 7
Феми, гледам ОС. Вторият сезон ми допада много повече. Гледам го по бТВ, малко съм капризна и качеството в нета ме изнервя. Така че съм решила да си го догледам по тв. Жалко, че скоро Вахиде ще напусне сериала, сега  с превъртане гледам епизодите , нашите красавци основно, защото са все серии, които вече съм гледала с компромисно качество и знам сюжета.
Хазалчето е просто майка-героиня с толкова деца и толкова успешна и активна кариера. Сигурно мъжа й и помага много, че е трудно с няколко дини под една мишница, но е страхотно, че може да съчетае двете неща-успешна кариера и добро семейство. За жена-актриса е важно, мъжете имат повече свобода и време да свият гнездо, но една жена е добре да създаде семейство и деца навреме и после да има време и за себе си и в професионален план. Но малко актриси успяват и в двете, в повечето случаи едното куца за сметка на другото. Много ми импонира, като излъчване и държание. Ще е истинско щастие, ако двамата с Чачо отново се съберат на снимачната площадка, ще е истински фурор за феновете.
Ебрушка си е допаднала с Чачо, те и двамата са много добродушни и мили няма как да не си допаднат.
Ебру имаше проблеми след първия сезон с Акън. Дори се наложи да вика продуцента си за разговори на високо равнище, защото екипа не можа да се справи с вербалната агресия, то тя премина и във физическа с друг член на екипа, чак полицията се намеси. Кофти история.
Пак харесвам Акън, като актьор и му симпатизирам, но вече с малко резерви. Не харесвам агресорите, особено тия с алкохолни изпарения наоколо. Дано си е взел поука.  
То това май беше някаква несподелена любов и после избиване на комплекси. Никога няма да разберем какво се е случило. Само догадки.
А Чачо е душичка, как няма да си допаднат с Ебрушка?!
Дано не е последното им партньорство и да ги видим заедно  в някой сериал. Толкова са хубави и харизматични ще са много красива  двойка .  Ебру изглежда страхотно до висок мъж, така че остава само да се надяваме.
п.п. В анкетата гласувах, че искам да го видя, като секси доктор. Ще е хубав в бяла престилка.Innocent

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 16:46 от sineva 1

# 8
Като секси лекар и аз искам да го видя . В Ичерде за кратко беше с престилка в болницата когато раниха шефа на полиса и Сарп го посети . Страхотен е!  
Ех ,  ко можехме да се докоснем до тази душичка как да не завидиш на всеки .
Със Софи само на приказки ще одим на сета при Казанова Joy друго си е реално.
За Акън и Ебру съм слушала че са имали проблеми заради нрава му . За алкохол и такива неща за сефте чувам . Имаше напрежение и с продуцентката . Не знам не съм запозната подробно .

Синева опитай от тук трябва да е с хубаво качество на руски.
https://vk.com/topic-58199741_34968703
скролваш надолу за епизодите
Втори сезон се случават много неща и принца и принцесата преоткриват отново любовта си . Емко никога не е преставал да я Обича въпреки гнева си и лъжата . Не даде и косъм да падне от нея, когато разбра, че я тормозат .

ПЕ гледала  ли си това е продължение след като убиват Фера .  Не потръгва с рейтинга и шоу тв го спират . Зрителите не искат да гледат безсмислени истории без ХазЧаг .
Това е единствиният провален проект в кариерата му .  Играе, като звяр и ти къса сърцето .

FearfulSobSobBroken Heart

https://www.youtube.com/watch?v=FggNHjSs0qM
Зад кадър от Див мед
Бях забравила за това видео .  
Луд звяр е на барабаните взимаше уроци за ролята и отслабна с 8 кила .
С колежката Лидия ги харесах двамата . Хубави думи казаха един за друг и работата .  

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 16:47 от femmi2

# 9

Flowers Blossom Феми* много хубава тема си направила
и дано докато я изпишем пуснат последните проекти на Чаго,
красива двойка са с Ебру
Heart Eyes

# 10
Софи, да ги пускат вече проектите. От кога ги е заснел. Уморихме се от чакане. Исках в новата шивашка къщичка да имаме повече актуални неща за заглавния пост.

Уауууу на какъв Огън и Пожар попаднах
Тези снимки за сефте ги виждам . Сет в Хилс клуба .  От нерде  ги намират ?  Ейвалах на феновете . Hands Clap
Софи ,  ще си поделим принца  давай червеното вино от избата   и музиката да свири

това фото може ли да се резне да е сингъл

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 21:18 от femmi2

# 11
# 12
Видях, че сте пуснали статията, ама аз ще я повторя. Толкова малко се пише за Чачо, че думите на Ебру са като балсам за душата ми, пък и колажа ми хареса, а Ебру е уауу.

Ebru Şahin: „Нашата комуникация с Çağatay е много добра“

Ebru Şahin, която се появи пред камерата с Çağatay Ulusoy в новия си филм "Джентълмен", направи изявления за проекта.
Ебру Шахин беше забелязана предишния ден в компанията на приятели. Отговаряйки на въпросите на репортерите на таблоида на излизане, красивата актриса разказа за филма "Джентълмен", в който застана пред камерата с Чаатай Улусой.
Шахин каза: „Това беше много добър проект. Имахме добра комуникация с целия екип. Нашата комуникация с Çağatay е много добра.“ Шахин привлече внимание с визията си.
Източник: gecce.com

# 13
Емка Flowers Blossom Грасияс за статията нека има. И за мен са като балсам думите й за любимеца .
 Ебру е красавица.  Има ли жена, която да не и завиди за косата . Heart Eyes

KissBlue HeartKissNature FireNature Fire
Чок Саджък и горещоооо  , нуждая се от лед

За тигъра с ризката е тая песен

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 17:55 от femmi2

# 14

Mrs.U.
@butischerbatsky
Beyaz show tarihinin en komik bölümü with Çağatay Ulusoy 💚

Най-смешният епизод в историята на бялото шоу с Чагатай Улусой 💚

https://twitter.com/butischerbatsky/status/1620404117314359296?s … U_MSnCaziphxdy2ug

Общи условия

Активация на акаунт