🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 024
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
Mrs.U.
@butischerbatsky
Beyaz show tarihinin en komik bölümü with Çağatay Ulusoy 💚

Най-смешният епизод в историята на бялото шоу с Чагатай Улусой 💚

https://twitter.com/butischerbatsky/status/1620404117314359296?s … U_MSnCaziphxdy2ug
     Не се удържах - направих гифки на нашия чаровник:

# 16
Здравейте  неделно и Сарп Съндай Sunglasses

Цитат
Един от продуцентите на Netflix - Сем Чабан, публикува тази снимка в Insta Story, като постави таг #Gentlemen и тагна Чаатай и Ебру Шахин. За съжаление акаунтът му е частен, но тези, които имаха достъп, го публикуваха в Twitter. Може би "Gentleman" ще излезе преди "Terzi", въпреки че снимките не са минали много време. Може би искат да пуснат трейлър. Това би било истинска изненада. 🙏

Не вярвам джентълмена да е преди премиерата на Шивача. Много време мина.  Терзи ще пуснат .  След като човек от НФ го е намекнал  ще чакаме скоро тийзър и дата на пускане , фотосесия , гала вечер и реклама.Hands Pray Ако ни изненадат с жиголото ще е истинска изненада. Двата проекта чакаме с интерес и търпеливо .

феновете са спретнали колаж с морско  меню. Да му е сладко на рибаря. И аз обичам рибка особено бяло филе приготвено.

Още от поредицата сетови снимки от Фериха.  В мрежите коментират никой досега не ги е виждал . Кой ги е пуснал  не разбрах, но му благодарим.

усмихнах се на това  Много съм влюбена в Чаатай  моля помогнете.

Не са сами  в лудостта  за утеха Joy

Аз също хо харесвам като по зрял  и като агънце сладък .

Цитат
Някои тук харесват Чаатай от онова време и съжаляват, че се е променил, но аз лично го харесвам повече такъв, какъвто е сега. Днес той има лице на зрял човек с богата гама от изживени емоции, по-разнообразни. Добавено е преживяване от преживявания, което личи както в очите, така и в усещането за вътрешна емоционална пълнота.

Скрит текст:
Тамара Попова
У каждого свой вкус.Для меня лучший образ и Чага в нем - Эмир.Да ,в 1 сезоне,Чага и был молодым юношей ,но 2 сезоне,само совершенство,не выглядел мальчиком, настоящий молодой мужчина.Если Чага будет следить за собой,он в любом возрасте будет привлекателен.А харизма у Чаге везде зашкаливает.Не люблю , с усами ,как в Йешилчам

Цитат
Всеки има свой вкус. За мен най-добрият образ и Чага в него е Емир.Да,в сезон 1 Чага беше млад мъж,но в сезон 2 е самото съвършенство,той не изглеждаше като момче,а истински млад човек. Ако Чага се грижи за себе си, той ще бъде привлекателен на всяка възраст. А харизмата на Чаго излиза извън мащаба навсякъде. Не ми харесва с мустаци, като в Йешилчам

Съвършенството на природата Sleeping

Ех , мечти и реалност . Ще го видим ли някога толкова истински усмихнат  отново в предаване, като гост. Последното му гостуване е при Беяз шоу с колежката Лидия за филма Див мед.

колежката Айча от Протектор на корицата на списание с нова фотосесия.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 13:10 от femmi2

# 17

Феми, редувам те, че поста ти стана много дълъг, а може да има още инфо, което да споделиш.

# 18
При комшиите голяма трагедия и земетресение с жертви. В Сирия също.
Бог да им е на помощ на хората. Дано няма повече трусове.
Турция обяви бедствено положение. Дано нашите любимци са добре и близките им. 🙏

Емка , Грасияс за редуването.Flowers Tulip
Токио фърли бомбата гиби и феновете са въодушевени.  
Чух ,че Чаатай Улусой се е съгласил за телевизионен сериал.

Този път няма да се надяваме напразно кълбото ми го шепне.
Не искам да се занимава с Ако кралят загуби.
Не ми вдъхва доверие.Rolling Eyes  
Може да ни изпълни желанието за следващ герой, като в анкетата.    
Гуруто Бирсен какво ще дума по въпроса. Тя е точна за тия неща.
Ще продължи ли с Гювентам или с друг продуцент ? Какъв жанр ще е сериала и по кой канал ще се излъчва?  
Наскоро имаше инфо ,че ОГМ Пикчърс и психоложката са му предложили проекти за избор. Вероятно е избрал един от тях. Ще е вълнуващо всяка седмица да е на екран и да му се наслаждаваме♥️
Нека мине време и излъчат от досегашните проекти. НФ са като костенурки. Ако е вярно може и есенния  сезон да се завърне или в летния.
За летния ме съмнява да се навие. Легендата се завръща на роден екран при неговите условия. Шивача да сме го изгледали досега не се споразумяха с Аджун.

Ще има инфо якънда за проект. Сега всички са разтревожени заради земетръса. Времето в Турция и районите се влошава.Правителството обяви траур в Турция.
Отменени са сериали, програми ,събития. 
Започнаха да се събират средства за възстановяване. 
В Сирия е още по страшно. Какво ли не преживя света.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 22:24 от femmi2

# 19

Няма настроение след трагедията въпреки това форума е за разтоварване.
Възмущават се в мрежите че много актьори и личности не са реагирали  с пост .
Това не значи, че са лоши хора и не скърбят за трагедията и жертвите. Помагат без шум. Някой писаха под натиск и пак недоволни.Не адвокатствам само изразявам мнение.
Няма да скрия , че ще се зарадвам да видя Чаго  да помага или да напише пост.  Продуценти изпращат помощи и генератори , каравани . Колеги отиват на място, като доброволци.

Цитат
Хазал Кая помоли последователите си да не споделят непроверена информация за помощ. Когато се случи такава огромна катастрофа, трябва да се разчита преди всичко на професионализма на тези, които са спечелили доверието. Следователно хората трябва да помагат на фондации, които вдъхват доверие, например фондация Haluk Levent AHBAP

Някой използват  да вдигат цените
Цитат
Селчук Йонтем беше възмутен от поведението на някои търговци, които безсрамно се възползват от проблемите в страната, като вдигат цените на стоките от първа необходимост, в частност на одеялата. Както и тези, които се занимават с грабежи (мрежата вече е пълна с такива видеоклипове). За един актьор подобно поведение е върхът на безнравствеността.

Нетфликс с изненада с Виолата през март.
Сделката е сключена отдавна с шефовете не е от днес за утре.
За Шивача ми омръзна да гадая. Може да познае Ранини, може и по рано от лятото да пуснат премиерата.  Желаем гала и всичко, както си трябва ,ако са още в траур няма да има. Говоря ако го пуснат през март.
Журналистите на галата на Терзи няма да пропуснат да го питат за раздялата. Не е мястото там и ще се ядоса.
Ко пожелае ще отговори.  Не е пиар! Двамата с мениджъра му ненавиждат такива неща. Боже,  ще рече човек, че само с това се занимава Чаго с поредния пиар.Joy
Ще има да си чакат яхтени изпълнение с Дуда. Може с някой нов вампир пепел ми на клавишите. Това, че са били в Амстердам не значи, че после не могат да се разделят. На снимките не бяха, като влюбени и си личеше.
Дали има изневяра и от кого те си знаят. Свободата добре се отрязва на любимеца.
И други двойки се разделиха изненадващо.

Мрънкам Бирсен да сподели за новият проект за обществената тв. Не е снимал за тях от Ичерде. Легендата се завръща. Аджун да му се чудиш на акъла и нюха.
Прецака Шивача, който щеше да му донесе рейтинг и популярност. Сега може и да съжалява, но е късно.

Изключително ме радва тази оценка и признание което си е заслужено.
Обичат си турците ЧУ и се гордеят с него . Nature Star

https://twitter.com/_kivo3/status/1622256191165419520

Според вестник Таквим Чаатай Улусой е най-успешният турски актьор
Сезон 2018 до сезон 2022 г.

Чаатай беше вратата към началото на турците за Netflix със сериала Al-Muhafiz, чиито печалби и гледания не са спрели досега
Най-гледаният сериал  Йешилчам  на Blu TV
- Филм „Животи от хартия“ в Топ пет, най-гледаните „филми“ на Netflix

Сред успешните решения на Çağatay беше отказът от поредицата Probros И Kingfisher, Chatay вече има сериала Терзи  за Netflix, състоящ се от няколко сезона, има има филм Gentleman за Netflix с  Ебру Шахин. Чаатай  продължава да взема успешни решения.
https://twitter.com/_kivo3/status/1622258619428241410

Цитат
Ентусиазмът към шивача е поразителен. Вълнувам се от него. Чувствам го като герой, който е уверен в избора на легендата Чаатай . Иска ми се Netflix да побързат и да пуснат първия сезон 😩❤️❤️

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 00:02 от femmi2

# 20

Няма настроение след трагедията въпреки това форума е за разтоварване.  
Не мога да подмина и да не изкоментирам следното
Възмущават се в мрежите че много актьори и личности не са реагирали  с пост .
Това не значи, че са лоши хора и не скърбят за трагедията и жертвите. Помагат без шум. Някой писаха под натиск и пак недоволни.Не адвокатствам само изразявам мнение.
 Няма да скрия , че ще се зарадвам да видя любимеца да помага или да напише пост .
 И да не го направи няма да го отсвиря.  
Света се Обедени Heart Лео Меси е дарил милони средства .  Продуценти изпращат помощи и генератори , каравани .  Колеги отиват на място, като доброволци.
    Феми, че кой ти пречи да се разтоварваш във форума?! Някой насила ли те принуждава да се разхождаш из темите и да четеш коментарите на съфорумките?!
     В крайна сметка всеки има право на лично мнение, което изказва без притеснение. Въпрос на възпитание, гледна точка и отношение към актуални и реално случващи се събития.
    Извинявай за грубия тон, но в момента ми звучиш точно като объркан адвокат, който няма представа какво и кого защитава.

# 21
    Феми, че кой ти пречи да се разтоварваш във форума?! Някой насила ли те принуждава да се разхождаш из темите и да четеш коментарите на съфорумките?!
     В крайна сметка всеки има право на лично мнение, което изказва без притеснение. Въпрос на възпитание, гледна точка и отношение към актуални и реално случващи се събития.
    Извинявай за грубия тон, но в момента ми звучиш точно като объркан адвокат, който няма представа какво и кого защитава.

+1
Напълно съм съгласна.

# 22
Емка , разбира се че никой не ме кара насила за нищо . За натиск имах предвид известна личност. Не е нужно да се плюе кой какво направил или не и затова се паля.

Sleeping

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 10:00 от femmi2

# 23
Стана ми любопитно. Каква е драмата с Джан Яман? Знам, че напусна Турция, за да снима в Италия, не знаех, че случая е "всяка крушка си има опашка"
Преди време бях чела статия, в която се критикуваха негови думи, че се считал за по-голям актьор от Къванч, защото имал по-голяма популярност в света от него.

По темата не смятам, това дали си постнал или не нещо в мрежите за трагедията за показателно дали си или не състрадателен към жертвите.
Много хора не обичат да афишират чувствата и действията си, а други пък мислят, че щом са написали нещо съчувствено в мрежата са се отчели по въпроса.
Така че дали си писал или не, не е толкова важно и не е показателно. Няма лошо известни личности да напишат пост на солидарност, но няма лошо и в това да не са го направили.
По-важно е хора с възможностти да помогнат реално. Но благотворителността според мен трябва да се прави тихо и да не се афишира, освен с цел да провокира и други хора да я споделят.
Защото, ако направиш добро и биеш тъпана не е сигурно от добро сърце ли е било или да си прави пиар.

П.П. Някак съм сигурна, че Чатай помага и то сериозно. Човек, на който не му е чужда благотворитеността няма да остане безучастен. Ще стане известно след време.

# 24
Синева , тези думи за Джан и Киво са изопачени. Не вярвай на турската преса какво пишат за Джан .
Нарочиха го човека и избяга с право . Много помага благотворително. Heart

Цитат
Много хора не обичат да афишират чувствата и действията си, а други пък мислят, че щом са написали нещо съчувствено в мрежата са се отчели по въпроса.
Така че дали си писал или не, не е толкова важно и не е показателно. Няма лошо известни личности да напишат пост на солидарност, но няма лошо и в това да не са го направили. Някак съм сигурна, че Чатай помага и то сериозно. Човек, на който не му е чужда благотворитеността няма да остане безучастен. Ще стане известно след време.

Това имам предвид и  аз и ще те цитирам. Да си хейтят колкото си искат.
Чачи със сигурност не е останал безучастен. Важното е да се спасят повече човешки животи. Браво и на колегите, които изразиха чуствата си и помагат, като доброволци.

Под натиск имах предвид за поста на Серенай за Адана,  който не бил навреме. Реагира пак се намериха недоволни.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 21:20 от femmi2

# 25
Синева , тези думи за Джан и Киво са изопачени. Не вярвай на турската преса какво пишат за Джан .
Нарочиха го човека и избяга с право . Много помага благотворително. Heart
Ясно ми е, че пресата преувеличава или откровено си измисля. Все търсят сензация и скандали.
Жалко, че го е стегнала шапката и е спрял да снима в Турция. Можеше още многохубави роли да изиграе.
Но нищо не сезнае.

Все пак какъв е бил повода да си бие камшика? Не съм следила изкъсо какво се случва, случайно преди доста време бях попаднала на тази статия.

# 26
Синева , я кажи докъде стигнаха в ОС ако  гледаш? Предстои РД на Фера и ще и скроят номер. Емко ще избухне ,обича я  въпреки всичко и болката.

За Джан му се подиграха за една дума, която каза но си е прав. Изрази се по модерно за либидото.
И още неща и си би камшика за Италия.
Там го обичат хората и снима проекти.  

За първи път тв канали конкуренти се обединяват заради трагедията. Ще има програма в която ще участват актьори от продукции на каналите и продуцентите за набиране на средства.

Таркан не е писал туит, но е помогнал.  Досега не съм чула някой друг да е превел такава сума, като него. 

Докато  хора ,които честно казано нямат какво да правят, започнаха да тровят Таркан, който не написа редовен туит със съболезнования за жертвите на земетресенията, се оказа, че певецът е превел 1 милион турски лири на жертвите на земетресението на първия ден исега работи с инженери, разработващи планове за възстановяване на региона.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 00:38 от femmi2

# 27
Синева , я кажи докъде стигнаха в ОС ако  гледаш? Предстои РД на Фера и ще и скроят номер. Емко ще избухне ,обича въпреки всичко и болката.

Докато  хора ,които честно казано нямат какво да правят, започнаха да тровят Таркан, който не написа редовен туит със съболезнования за жертвите на земетресенията, се оказа, че певецът е превел 1 милион турски лири на жертвите на земетресението на първия ден исега работи с инженери, разработващи планове за възстановяване на региона.
Гледам филма по бТВ, че ми се ще дублиран и с добро качество, а с бг аудио в нета качеството е ужасно. Все още излъчването по бТВ не са стигнали до там където спрях да гледам в нета, та сега гледам с превъртане само сцените с двамата сладури.
Предполагам, че следваща седмица вече ще гледам нови за мен епизоди.
Да гледах РД и гадния подарък кофа за смет. Санем се загаджи с таткото, снахата се сдуши с Джансу, лелчето се върна в портиерския апартамент да пази батко си от набезите на шавливата леля на снахата, Ферия остави отворено и нашето момче влезе и видя беднотията. Горкичката в земята потъна, каза на братовчедката, че се е почувствала все едно е гола. А и да отиде гримирана и начервисана "ето ме на вземи ме щом си ме искал", но нашия устоя на изкушението. Обича си я, нищо че се сърди, не я иска за една нощ, а завинаги.

п.п. Таркан голям. Честно това е много нелепо, все едно някои хора живеят в социалните мрежи. Щом написал, че е солидарен е голяма работа, а щом не е му скачат.
 Не са важни думите, постовете, а действията. Истинският свят, а не виртуалния.
Сигурна съм, че Чачо е дал своята лепта,но го прави без да парадира.

п.п.Ерушка е малък войник, директно е отишла на терен да помага. Изумява ме, много е смела там е много опасно.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 00:35 от sineva 1

# 28
Душицата ми златнаааа♥️🤍🤍 знаех си и всички , които го познаваме, че не е стои безучастен и сме зад него винаги. Заедно са помогнали с Галата Сарай.  Сега ко продължат да го хейтят не знам какви хора са ?!

От Бирсен Антулташ

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cagatay-ulusoydan-250-bin-ahbapa-yartd/15863/

250 хиляди TL финансова помощ от  Чаатай Улусой и общо 70 палатки
Çağatay Ulusoy оказва помощ при земетресение чрез други институции. Çağatay Ulusoy беше сред известните имена, които се мобилизираха за земетресението. Известният актьор първо дари 250 хиляди TL на AHBAP чрез някой друг.  

Известният актьор закупи и 50 шатри със Спортен клуб Галатасарай и 30 шатри с БКМ.

Хубавото е че Света се Обедени и показа човечност,  както за войната , така и за земетресението в Турция и Сирия.  10 годишният Манол от Кърджали  е дарил спестяванията си от касичката си за Турция. Hands Clap
Хората са в шок дори и животинките усетиха ужаса.

Хазалка  рискува да роди в офиса и е там за да помага на родната си страна и хората останали без дом. Винаги съм се гордяла с нея и сега също .Heart SobSob Тя е  активна и е посланик на Уницеф Турция.
https://twitter.com/OguzhanUgur/status/1623771517946327040
Скъпата ни  Хазал Кая е в офиса на Бабалан тв  и подкрепя отбора. Ние сме благодарни. Няма да забравим

Повече от пет милиона турски лири бяха дарени в сметката на Ahbap в предаването на живо на BabalaTV, което беше открито от важни имена като Данла Билич, Джемал Джан Кансевен, Хазал Кая, Нургюл Йешилчай, Джейда Касабалъ, Фърат Албайрам, Берил Позам , Джанер Топчу, Бурак Джан, Фарах Зейнеп Абдула.

Цитат
Дигиталната платформа Netflix пусна изявление, в което се казва, че всички служители на компанията са дълбоко натъжени от случващото се в страната. Цялата им енергия е насочена към зоните на бедствия. Те дариха 6 милиона турски лири на благотворителни организации. Освен това служители на Netflix по целия свят набират средства в помощ на пострадалите. Самата компания възнамерява да отдели допълнителна помощ. Подкрепата на хората ще продължи. Съболезнования на семействата на жертвите,
Компанията пожелава бързо възстановяване на пострадалите.

Цитат
п.п. Таркан голям. Честно това е много нелепо, все едно някои хора живеят в социалните мрежи. Щом написал, че е солидарен е голяма работа, а щом не е му скачат.
 Не са важни думите, постовете, а действията. Истинският свят, а не виртуалния.
Сигурна съм, че Чачо е дал своята лепта,но го прави без да парадира.

Таркан е голям певец и човек .  Грозно е да се мери кой колко е дарил .  Нямат друга работа и само плюят дори в тази трагедия .Imp Чаатай помага тихо в негов стил . Няма да слага туит за харесвания дори и в този случаи .
 Не живее във виртуалния свят . Често го дялкаме че дори проектите си не рекламира .  Винаги се отчита за Ататюрк и национални празници.  Заметресението не е в Истанбул, но си притесняваме за него .  
Да покаже признак, че е жив .Hands Pray    

Почти всички действащи лица в пунктовете за събиране на помощи са заловени от случайни свидетели. И така, Еркан Колчак Кестендил и Джансу Тосун, които събират помощ за жертвите, попаднаха в кадър.

Възможно е и Чаго да е там и да не са го снимали .

Цитат
Международните дигитални платформи решиха да отменят премиерите на сериали и филми, които трябваше да излязат през февруари. Blu TV отложи планираната за 9 февруари премиера на втория сезон на сериала "Степ". Exxen не е пуснал нови епизоди от поредицата Leyla и Majnun. Disney Plus отложи премиерата на мюзикъла "Алиса в страната на чудесата", планирана за 10 февруари. Netflix отложи премиерата на 10 Days of a Good Man, също планирана за 10 февруари.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 21:48 от femmi2

# 29

По повод всички дра̀ки във форума по адрес на едни или други актьори, "приносът" им за пострадалите в земетресението и желанието на феновете да демонстрират, че техните любимци са по-по-най, си позволявам да цитирам Серенай Саръкая.
     Думите й ме развълнуваха - искрени и безкрайно точни:

„Два дълги дни минаха в отчаяние. Думата е завършена. Всичко е загубило смисъл. Колкото по-големи са болката и отчаянието, толкова по-голям е гневът. Разбирам… Така се чувствам и аз… Всички сме толкова тъжни, уморени и ядосани. Когато човек не може да направи нищо, той се чуди къде да атакува. Сега е моментът да бъдем по-обединени от всякога…”

Честит празник, Феми!

Бъди здрава, усмихната, влюбена и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт