🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 026
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, дами!

Събота е – да се усмихнем  и  насладим на кафето!

Çağatay Ulusoy отново подписа с OGM Pictures. Продължава подготовката за сериала "Кубра". Режисьор на проекта ще бъдат братята Yağmur - Durul Taylan. Сериалът от 8 епизода ще се излъчва по Netflix.
    В анкетата аз съм отбелязала, че искам да видя Чачо като: "Истински злодей - мафиот в екшън". Нямам идея какъв ще бъде новият му проект, но желанието ми да видя някои от моите любимци в отрицателна роля е голямо.
    Пожелавам успех на Чачо и тайно се надявам най-после да се появи и зарадва феновете си.

# 46

Здравейте , усмихнати , красиви и топли усмивки Heart Eyes

Цитат
В анкетата аз съм отбелязала, че искам да видя Чачо като: "Истински злодей - мафиот в екшън". Нямам идея какъв ще бъде новият му проект, но желанието ми да видя някои от моите любимци в отрицателна роля е голямо.
Аз също гласувах за това , също и като лекар . Няма да е в новият проект . Не познах за екшън , но ще има такъв .

Бирсен е писала в статията  че е по романа на  Афшин Кум, авторът на "Гореща глава''
Новият проект ще е адаптация по книга .
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cagatay-ulusoydan-yeni-dizi-geliyor/16284/

Феновете веднага са изровили инфо за книгата и са въодушевени, както винаги за новото превъплъщение .  
По принцип следват идеята и изменят след това .  Братя Тайланд са режисирали два исторически големи  проекта.  Не е обявено официално имена на герой предполагам ще е като в книгата .  

💥🆕 В току-що обявения нов проект “Kubra”, Чаатай Улусой ще играе ролята на Гьокхан Шахиноглу. Работи всеотдайно в производствения цех, където е високо ценен от Майстора. Той има приятелка и е известен в района си като респектиращ, лоялен и зрял млад мъж.
Един ден Гьокхан получава съобщение от потребител на име Kübra чрез виртуалната група, в която обикновено участва. Текстът гласи: „Ти си различен“. Но Гьокхан не може напълно да разбере това. В началото той не му обръща много внимание.
Въпреки това, докато съобщенията се увеличават, безпокойството на Гьокхан нараства, защото Kübra изглежда знае твърде много за него и всички близки до него. Kübra е трогателно и забързано приключение за човека и машината, ума и съвестта, вярата и силата от известния писател Афшин Кум.

Ще паднЪ нашият ще е социален тип в сериала , Божкеее и ще получава съобщения.  Айде да се учи и в реала . Феновете искат Алина Боз като Кюбра , ама тя не  ще платформи затова отказа Шивача .  Айде аз съм навита всеки път така .JoyСофииии , тоя път наистина се стегай отивамне при Казанова . Работливата ни пчеличка . Ще работи в цех .  

Новите ни режисьори са с впечатляваща автобиография .
Гювентам е успял да ги привлече за новият проект .  

Durul Taylan през 1969 г., Yağmur Taylan ; Роден е през 1966г. Дурул Тайлан завършва катедрата по индустриално инженерство на ITU през 1990 г. и работи като сценарист в продължение на 2 години. Yağmur Taylan учи в Медицинския факултет на университета Uludag между 1983-1989 г. Между годините 1990-1995 г.; Получава специализирано обучение по психиатрия в болницата за психиатрични и неврологични заболявания Bakırköy. Сърежисьорското дуо е известно в медиите като Taylan Brothers.

Братя Дурул и Ягмур Тайлан, които са работили като продуценти, сценаристи и режисьори в телевизионния сериал Sır Dünyası, излъчен по Star TV през 1998 г .; Сяда на режисьорския стол в продукции като Yıldız Tepe, Jinn and Periler, Vaka-i Zaptiye, Cradle Kertmesi. Taylan Brothers заемат място и в света на киното, като режисират филмите Vavien, Küçük Kıyamet и Okul.

Режисьор - Интернет сериали и филми
андропауза
светци
Аз съм Грей
Кубра
Режисьор - Филми
вавиен
Малък съден ден
Училище
Режисьор - Телевизионен сериал
Vatanim Sensin (2016)
Кралицата на нощта (2016)
Великолепният век (2011)
Карайлан (2007)
Чуждестранният младоженец (2004)
Здрач (2003)
баща (2003)
Тайният файл (1999)
Феи и феи (2001)
Cradle Kertmesi (2002)
Vaka-i Zaptiye (2002)

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 13:44 от femmi2

# 47

Здравейте , усмихнати , красиви и топли усмивки Heart Eyes

Никаква Алина, малина или някаква друга. Докато Netflix се натуткат ще са минали повече от 10 месеца. Хазал ще е възстановена от ражданенето, ще е заснела втори сезон на "Пера палас", ще е минало лятото, почивките и ще е напълно готова за ново партньорство с Чаатай....смела фантазия, но е напълно възможно Heart Eyes

Божеее, искам да ги гледам отново заедно в нещо смело, дръзко, в роли на зрели хора, които знаят какво искат и как да го постигнат. Двамата като хора и професионалисти вече натрупаха много житейски опит, много преживявания, които ще има дадат повече възможности да разгърнат талантите си и да направят образи, които да оставят следи в съзнанието на публиката.

Много харесвам партньорството на Мишел Пфайфър и Робърт Редфорд, предствям си Хазал и Чаатай в нещо подобно.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 13:52 от DeniAra

# 48
Графикът на Çağatay Ulusoy включва три различни произведения, произведени от OGM pictures на платформата Netflix
* Филмът "Джентълмен" (краят на снимките е насрочен за 2023 г.)
* Сериалът "Шивачът" се състои от 3 сезона, чиито снимки приключиха, първият сезон ще излезе през 2023 г.)
* Сериалът "Кубра" започна първата подготовка за снимките.

Дени , смела мечта. Всички желаем това и се молим на Вселената . Hands PrayОбсесия. Феновете плачат за тях двамата . Толкова двойки повторно събраха. Гювентам е печен разчитаме на него. Вече нямат общ мениджър за жалост. Хазалка е инатлива. Нямаше изгледи да напуска ЕА.
Не вярвам да са се разделили с лошо напротив  запазили са  уважението. Гинчо наричаше Хазалка - Кралица ! Дръзко и красиво ще е Уауууу!  Сякаш в тоя Кубра не си ги представям . Искам много любовно и изгарящо. ❤️‍🔥 Екшън стил Бонд . Мисис и Мистър Бонд .  Нетфликс докато се натуткат ще мине годината и е възможно и Пера Палас да заснеме и ще е свободна след това. Зависи ако съберат каста бързо на новия проект може и по рано да почнат снимките.

Дени , ти мислиш ли Хазал, като е омъжена с две деца ще се съобразява в интимни сцени  какво играе и с кого? Аз ги искам на платформа двамата , може и филм .  За химия , флуиди и всичко такова не се съмнявам изобщо . Зрели и талантливи , допълващи се играят с очи.🤎🤎🤎♥️💚

Любимата песен с нежни гласове и нежни фемирчета .  Ако можех да правя субтитри щях да сложа .

Гранде Аморе е  като за нашите хора в ОС . В съзнанието ми изплуват толкова моменти Sob Красиво изпята песен с емоция . SobRevolving Hearts

Шедьовъра на Габи . Sparkling Heart

Какво ще кажете за идеята по книгата . Ще е фантастика напревара с времето. Може и ефекти да има.

Това  за любимеца ме просълзи.  Дори да не го показва е благодарен за подкрепата и любовта .Heart

https://twitter.com/glatefrondelly/status/1626810003888779264

Цитат
Отговаряйки на
@cagatayyfanclub
  и
@cagatayulusoyy
Красиви мой крале, така е, продължавайте да жънете успехи . Можете да създавате и интерпретирате всички герои, които попаднат в ръцете ви, продължавайте да бъдете онзи прекрасен млад мъж, собственик на прозрачна душа със собствена яркост, очите ви са отражението от твоята същност. Бог да те благослови безкрайно

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 16:47 от femmi2

# 49

Любимата песен с нежни гласове и нежни фемирчета .  Ако можех да правя субтитри щях да сложа .

И аз много харесвам това видео и песента към него.
С удоволствие го гледам всеки път Sparkling Heart

@khalidulusoy
اكثر ممثل اختياراته مختلفه ومميزه وجريئه .. شاتاي صاحب العقليه النادره المميزه والاهم استمراره على نت لانه عادل ومش خاضع لريت ..
المُلهم ❤️
#cagatayulusoy

Повечето от актьорите имат различни, изявени и смели избори. Чаатай има рядък и изящен манталитет и най-важното е, че продължава в мрежата, защото е справедлив и не подлежи на обреди.
Вдъхновяващ ❤️

Наистина е вдъхновяващ...

# 50
Здравейте , навън е хубаво времето , направо е за тънки дрехи🌞

Сарп Съндай неделна традиция  

да се почерпим с елексира  ще има за всички как е наредил бутилките .  Само за ценители . Знае  как да ни опияни и зарадва и  рибка е уловил🍷🍷🍷🍷💦🐟🐟  

Вино , море  любов и Огън! ❤️‍🔥

Вдъхновяващ и с Гранде харизма ,която притежава. Тези, които твърдят обратното, че я е изгубил са слепи!

И този път избра нещо
различно. Кубра е изкуствен интелект. Търсим  партньорка в лицето на приятелката.
Може този път да се сбъдне мечтата на Хафсанурчето да играе с батко Чаатай. Тя си го обича.😍 Нямам против.
 В между мен и света ми хареса как играе.

Искам пак клюки ,интриги да се върнем към нормалното. Кога ли ще издебнат Дуда или Чаго да ги разпитат за раздялата. Подробности няма да вденат.
Някой сериали почнаха снимки. Преживяното ще се отрази на играта на актьорите. Може и да има промени в сценария.
Ще минат години докато се съвземат. Икономиката е силна и много средства се събраха. Няма да оставят хората на улицата. Вече има молби за осиновяване на дечица. Важното в средствата да се използват по предназначение.
В такива трагедии не трябва да се критикува и да се превръща в търг кой колко дарил що се усмихнал ,пуснал ли е туит. Сега ,като отложиха платформите премиерите за февруари дали ще излъчат повече турско със старите премиери по план. Трябва от март да възнообновят излъчването.  Нетфликс ти убива желанието и се изнервяш с това бавно темпо. Миналото лято завършиха снимките на Терзи. Тази година се радвахме, че ще е силна и ще го гледаме много любимеца.  Не му е в стила да снима много проекти  , но си изпълнява договора . Няма да играе в нещо което не е сигурен и не му харесва затова отказва проекти и сценарии. Много колеги снимат повече продукции . Аркадаша Киво също чака два филма за Нетфликс и сега снима за обществената тв.  
Озан красавеца също има филм за НФ и чакаме да го пуснат и да го изгледаме . Сега снима отново за тях сериал . Снимаха извън Истанбул. Само да е здраве и да няма повече бедствия никъде. Всичко ще изгледаме.

ВКМ компанията с която Чаго изпрати помощи и палатки  е на Елмаз Ердоган . Актьори снимат за него. Приятели са с Киво и ще снимат продължение на Организето за Дисни .

Йълмаз Ердоган каза, че BKM отново започва да снима своите проекти. Той изрази и дълбоката си скръб от земетресението, което удари страната и отбеляза, че компанията е мобилизирала всички свои ресурси, за да помогне на оцелелите. Въпреки продължаващите усилия за справяне с последствията от бедствието, все още е необходима помощ за региона. Затова BKM реши да прехвърли приходите от предстоящите премиери в зоната на бедствието. Изпълненията на трупата ще бъдат подновени от 21 февруари.

Клипчета от Шахмаран радвам се за успеха най вече заради Бурак.   

Искам гифки с целувките и мократа интимна сцена. Зор е с тегленето от Туитър ми е по лесно да режа гифки

Това е страхотно с гласа на Енрике Иглесиас и невероятните , уникални , страхотно изгарящи ХазЧаг💕🤎🤎🤎💚♥️💋

Son  tan hermosos  estos actores, su carisma,  su talento en las  escenas   que   nos  isieron sentir  emociones ,  ojalá tengamos otros bellos proyectos juntos... Ustedes están  en nuestro corazones.

Тези актьори са толкова красиви, тяхната харизма, талантът им в сцените ни накараха да изпитаме емоции, надявам се да имаме други красиви проекти заедно... Вие сте в сърцата ни.

Колежката  Селин Шекерджи от Йешилчам с нов проект .
Талантлива е спор няма .

Селин Шекерджи получи ролята на Дениз, по-голямата сестра на Бурджу Озберк, в новия телевизионен сериал на Kanal D "Queen / Kraliçe". Подготовката за снимките на проекта, в който главните роли ще изпълнят Гьокхан Алкан и Бурджу Озберк, тече с пълна сила. Сценаристи - Сердар Сойдан, Керем Бозок и Екин Акчай. Режисьор Джевдет Мерджан. В сериала Гьокхан Алкан ще играе капитана на отбора и известен баскетболист на име Атеш, а Бурджу Озберк ще играе ролята на съпругата му Дениз.

Гонджа Вуслатери отказа да участва в проекта в последния момент, а на нейно място ще влезе Селин Шекерджи. Йозгюн Караман ще влезе в ролята на брата на Зейнеп и Дениз на име Али. Това е разказ за живота и семейните отношения на трима братя и сестри.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 22:17 от femmi2

# 51
# 52

Ех , че красиво това .Heart Eyes Обичам делфинчета  и искам да го видя реално да ги погаля . Умни животинки.

Бирсен потвърди ,че ще е  по книга сериала и ще има две главни героини.  Почнаха измененията. Нали беше изкуствен интелект Кубра. Явно не могат да открият още подходящите и повечето са заети .
Има предположения за Йозге Яъз не ща  да е тя. Красива е но  е скована. 
 В тоя проект е малко вероятно да е Хазалка , надеждата умира последна . Дано доживеем това жадувано от цял свят партньорство отново. Продуцента няма да съжалява ще е на печалба . Нашите се разбират  специални колеги са . Имаме нужда да ги видим отново заедно, като премиерата от Протектор . Иншалах. Боже, сбъдни това желание ! 😭🙏🙏🙏☘️ Може и с Мишо двамата да са там , важното е да има гала.  

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cagatay-ulusoyun-yeni-dizisi … yarlanacak/16387/

Новият сериал на Чаатай Улусой Kübra ще бъде адаптиран от произведението на кой известен автор?
Подробностите около новия сериал на Чаатай Улусой Kübra станаха любопитни. Подготовката за новия сериал на Чаатай Улусой, Kübra, продължава. Сериалът, подписан от OGM Pictures, ще бъде пуснат в Netflix. Проектът, в който Taylan Brothers ще седнaт на режисьорския стол е подписан от Афшин Кум, авторът на "Гореща глава"...

Книгата се фокусира върху историята на Gökhan Şahinoğlu, който работи в производствен цех. Съобщение от потребител на име Kübra, от групата за виртуално приятелство, до телефона на Şahinoğlu, неговата приятелка, с която той е в конфликт, променя всичко. В сериала ще има 2 главни героини, които продължават да се избират.

да ги избират и да почват снимките . Що да не се повтори с някоя колежка може и Айча Туран . Шекерджи е заета , подписала е за друг проект. Много ги харесах двамата в Йешилчам. Имаха химия.😍 Нищо не се споменава за сценариста кой е ?  След като толкова проекти има за НФ е редно да не се  мотат , а да пускат премиерите и да няма голяма пауза. Конкуренцията не спи. След тоя проект да си даде почивка и след година и нещо  да снима за обществената тв.  Нещо международно може стига да пожелае има правилните хора . Амбиция и желание.
Признала съм му усета за истории и се стреми да е различен . Сега ще работи в цех и гадаенето на визията ще започне. Залагам, че няма да е фрапантна. Не мога да повярвам ще е социален тип ще си чати ,това само в сериал ще ни огрее ,в реала не ще да чуе за мрежи. Каква ирония😂 Дали изобщо му пишат в официалния му ИГ профил като не се интересува. Все си мисля  че чете няма как да знаем, като мълчи.   Гениален актьор и решения. 👏 Приятелката му няма да издържи на съобщенията. Нормална реакция. Това е актуално сред обществото и ще предизвика интерес историята.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 19:36 от femmi2

# 53

Красота , харизма , талант извън границите . Sparkling Heart кога ли ще му видим очите отново ? Кълбото шепне скоро може още тази седмица. 🙏 Хазалчето затихна. Не е от тези които крият децата си ще покаже и малката принцеса.  

този колаж е Прелест и асоциация  

Синева , докъде стигна ОС по бтв ?  Предстои Халил да отвлече Фера  и принца ще я спаси и тогава ще се сдобрят и ще са по влюбени отвсякога. Няма да е лесно с близките .  Емко разбра за лудия  и годежа и избухна .  Не ще да изслуша Фера и с право, трябва да си говорят и споделят .

Броят на последователите в Instagram на  Çağatay Ulusoy отново се увеличи със 100 000 фена за един месец, сега 8,1 милиона. честито ! ❤️

Това само той го умее представете си като пуснат проектите как ще дръпне . За джентълмена съм объркана кога ще се натуткат от платформата. Дано да е до края на годината . Терзи премиерата гаранция ще е през тази. Ако ни възнаградят с два сезона ще е супер. Губя нерви и търпение . Чачи е спокоен и той губи търпение!  

https://twitter.com/Yaneth202122/status/1627414429145997313
 🥵🤤😍
с надпис мойто гадже и мъж , мечтай си джанъм и въздишай всички сме така . Joy Хубавото е че вече е сингъл след пиявицата  и така да  се задържи. Разрешавам флирт да внимава и пази. Имам му доверие.   

Повечето турски канали се връщат към нормалното излъчване на сериали. ТРТ 1 и Атв все още не.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 19:08 от femmi2

# 54
Цитат
ꫝ ༄♡ | Fan Account
@Yaneth202122
My boyfriend, my big boy
 🥵🤤😍
b]#ÇağatayUlusoy

Преведено от английски
Моето гадже, моето голямо момче[/b] 🥵🤤😍
#ÇağatayUlusoy

# 55
Цитат
ꫝ ༄♡ | Fan Account
@Yaneth202122
My boyfriend, my big boy
 🥵🤤😍
b]#ÇağatayUlusoy

Преведено от английски
Моето гадже, моето голямо момче[/b] 🥵🤤😍
#ÇağatayUlusoy

Емка:hugs: , Грасияс за това гадже и гифките.  
Мъж та дрънка ,ще се фукам с него да ми завиждат ко ще да ми се сърди ще го умилостивим. Той е мой само мой. Kiss Нали ще бъде социален в Кубра  ще го светнем за нещата.
Сигурно не знае и как се натискат клавишите:joy:
Забравил е как се лайква. Гениално да избере такава роля.  Сладур. Мрежите крият опасности и фалшиви снимки ползват.  
Ще е нормално момче работливо уважавано  в проекта с гадже както повечето хора. Връзката на Гьокхан  ще е проблемна.

За жалост има ново заметресение силно  в Хатай в епицентъра град Узунбаг.  Какво се случва с тази природа. Боже милостиви. Sob само да няма в Истанбул. Сеизмолозите предупреждават и в Турция затвориха училища ,които няма да издържат. Отново ще преустановят всичко тъкмо влизаха в нормалното. Хората са измъчени.
Каналите преустановиха програмата си и сега излъчват новини.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 20:49 от femmi2

# 56
Здравейте,момичета!
Приемате ли нови попълнения?
Ако преди няколко месеца някой ме беше казал,че ще се прехласна така по актьор от турски сериал,щях да му се изсмея,защото до сега дори не съм гледала такива. Но, откакто започна Огледелен свят по Бтв,нещо ме залепи за екрана. Разбира се,изгледах го в интернет,както и всичко ,в което играе Чаатай Улусой,остана ми само втория сезон на Йешилчам,но не го намирам с превод.
Уникален актьор,уникален! Как е възможно човек да притежава такава харизма!  Може би, когато изгледаш последоватено всичките му филми, виждаш забележителния му талант и прогрес.Всичките му роли са толкова различни и толкова добри,че не мога да кажа коя ми е любима.  Наистина съм много впечатлена!
Не мога да спра да го гледам!
На вашата тема попаднах именно,докато търсех преведен,дори и на руски, втория сезон на Йешилчам.
Вие гледахте ли го? Къде?
За съжаление турците преживяват голяма трагедия! Сърцето ми се къса за тези хора! Чувствам ги много близки,защото прекарвам всяка година по три месеца през лятото в Турция,познавам много хора и наистина ги обичам!

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 22:24 от nezito

# 57
Ако преди няколко месеца някой ме беше казал,че ще се прехласна така по актьор от турски сериал,щях да му се изсмея,защото до сега дори не съм гледала такива. Но, откакто започна Огледелен свят по Бтв,нещо ме залепи за екрана. Разбира се,изгледах го в интернет,както и всичко ,в което играе Чаатай Улусой,остана ми само втория сезон на Йешилчам,но не го намирам с превод.
Уникален актьор,уникален! Как е възможно човек да притежава такава харизма!  Може би, когато изгледаш последоватено всичките му филми, виждаш забележителния му талант и прогрес.Всичките му роли са толкова различни и толкова добри,че не мога да кажа коя ми е любима.  Наистина съм много впечатлена!

Не съм точно домакин в темата, но се радвам да прочета красиви думи за Чаатай. Добре дошла сред нас Hug
Чаатай наистина е уникален актьор. Всяка негова роля е един нов свят от емоция, сила и образ. Шедьоврите, които създава с таланта си са завладяващи и държат сърцата ни безкрайно дълго, почти до появата на нова роля.

Няма преводи на български и руски на Йешилчам. Аз го гледах на турски тук: https://turkru.tv/yeshilcham18/.
За съжаление руските преводачи не са сметнали за необходимо да превеждат сезона. Българските преводачи изобщо не са започвали да го превеждат. Може би няма достатъчно интерес към проекта...

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 23:16 от DeniAra

# 58
Здравейте,момичета!
Приемате ли нови попълнения?
На вашата тема попаднах именно,докато търсех преведен,дори и на руски, втория сезон на Йешилчам.
Вие гледахте ли го? Къде?
За съжаление турците преживяват голяма трагедия! Сърцето ми се къса за тези хора! Чувствам ги много близки,защото прекарвам всяка година по три месеца през лятото в Турция,познавам много хора и наистина ги обичам!

Здравей Нези нали може така да се обръщам към теб за по лесно.
Добре дошла сред нас надявам се да се чувстваш комфортно тук.
Питай каквото искаш ако имаш въпроси за Чачи ще ти отговорим. Тук сме като енциклопедия за него хеле пък аз. 
Въпроса за харизмата си го задавам от години от както го открих. Той е дар от Бога. Толкова искрено ,талантливо красиво  ,скромно същество. Много го Обичам. Heart
Ролите са му уникални и оставят отпечатък в теб.
Има усет и всеки път е различен. Знае какво иска и как да го постигне.
ОС ми е любим и специален сериал и сантиментален. Емко е толкова реалистичен и си приличат по характер с Чаатай. И аз не бях гледала нищо турско и не бях лудвала така докато не видях него и всичко се преобърна.  И още ме държи. Flushed

Ако мога да ги подредя в класация на първо място е Фериха - ОС заедно с Хазалчето.
След това като проект Ичерде уникален е като турският Джеймс Бонд. ❤️‍🔥 След това Баръш в див мед ,звяр.
Хакан в Протектор. Много специално място заема в сърцето ми Хартиен Живот като Мехмет Али. Разбита останах след този филм и роля и история.😭😭😭👏  Заслужен успех международен и награди. 

За Йешилчам го гледах хаотично  мисля че втори сезон го има с руска озвучка.
Нези пробвай от линка който е посочила Дени.
Сега търпеливо чакаме новите му проекти по Нетфликс  и не се съмняваме че ще ни залепи за екрана и дълго ще се говори затова.

Дано свърши кошмара при тях. Всички сме съпричастни .
След новия трус отново гилдията се мобилизира.
Седеф Авджъ е изляза мъката си в туит. Disappointed Relieved
Дано да няма много жертви като първия път. 
Това няма как да го забравят и да не го помнят цял живот.
Да видиш родния си град и дом разрушен.

# 59
Дени,Феми,благодаря за приема!
Жалко,ще трябва да гледам Йешилчам на турски... Хващам по някоя и друга дума,но едва ли ще разбера много...
Феми,и аз така бих подредила ролите му,но със сигурност ще намеря малко място и за Яман. Незнам имали ли са нещо общо Серенай и Чаатай,но определено между тях имаше химия и някои много силни моменти в сералиала.
Иначе и аз не харесвам Серенай.
Прочетох много от нещата,които сте писали за любимеца!
И аз бих искала да е по-активен и да се показва по-често, но от друга страна мога да  го разбера. Обожавам природата и морето,по цяло лято сме с каравана на един турски остров,на брега на морето и обожавам тази част от годината,когато още няма хора. А с неговата известност, просто няма как да остане незабелязан.
Дори не мога да си представя какво се изисква,за да успееш така да пресъздаден един образ,че напълно да се слееш с него. Със сигурност е натоварващо и после човек има нужда да остане сам със себе си.
А той така успява да влезне в кожата на героя си! Не се сещам за друг актьор,който така да умее да се променя в името на ролята. Прави го толкова естествено и умело,че докато гледаш,пред теб преминават всичките му емоции.  Или ти се къса сърцето,или се усмихваш широко, заедно с неговата неповторима усмивка!
Как да не го обичаш! Как да не завиждаш на всики,който го познава!
Честно казано,надявах се,че докато изгледам всичко досега, ще излезне и някой нов филм или сериал,но,явно няма да стане така .
Дано и следващите му проекти да не останат с малък интерес, като последния и да можем да ги гледаме преведени!
Хубав ден,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт