🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 034
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Нази:hugs:  за колко време изгледа всичко , маратон си направила. Надявам се новите проекти да са с превод поне на руски, ако не на бг.  Интереса е засилен особено за жиголото и от двата фандома. Ще разбива класации.
В последно време се усеща недостиг на желаещи за преводи.
То  си е  труд и време.
Съжалявам ,че филма на Хазалка и Онур Туна не го преведоха. Гледах го няколко пъти и ми е от любимите. Заслужава си.  
Сега с този ужас нищо не е сигурно всичко се променя. Но се молим да няма повече трагедии въпреки, че сеизмолозите сигнализират. Турски учен е предвидил това което се случи, но не са го послушали да вземат мерки. Казва също че трусовете ще продължат още и в Мраморно море.
Как ще се живее така.
Света какво ли не преживя напоследък.

НФ дали ще пусне видео както прави по принцип за премиерите си. Може би март ще излъчи турските продукции ,които отложиха.
Като изгледаш втори сезон разкажи впечатления от Йешилчам. Ще ти издам че ще има танго между Семих и Мине.
Любимеца се постара в танците. Погледи , движения ,страст.
Яман все го забравям.
Не ми е от интересните проекти и роли. Сценария не ми хареса.
Не съм го гледала и като хората заради Серенай.  
Тая тема за връзка между тях е  изтъркана.. Някой още вярват истината е че нищо не са имали. Мениджъра му отрече връзка и на него не вярват. Той не долюбва Серенай и не го крие. Що се отнася до асоциалността му много пъти съм коментирала, че в началото не беше такъв темерут.  
Рязко се промени като се загаджи и сега си личи как добре му се отразява свободата. Ще има вампири такъв мъж няма как да не му се лепят кадъни.
Той си обича самотата, тъмнината, тишината и природата ,морето.
И аз обичам природа и шума на моренцето и вълните.  Нямаме каравана иначе щях и аз да стоя на някой остров красив, но ще ми липсва цивилизацията.  Ще се срещнем с рибаря и ще ловим рибка.
Той може да си позволи лукс ,но не го демонстрира. За него не е проблем и на полеви условия да спи и  обикаля затънтени места, където няма папараци.  
Има много талантливи актьори в Турция.
На Чачи всичко му се получава с лекота.
Каква сексапилна визия е в жиголото омекват ти капачките❤️‍🔥 никой колега досега не е играл такава роля сред турските колеги. Отново е новатор.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 17:16 от femmi2

# 61
Да,точно маратон се получи. Не си спомням кога започна ОС по Бтв,но малко след това започнах. И като почнах,няма спиране.  Луда работа!  Направо! Grinning
Скоро ще изгледам и втория сезон на Йешилчам и ще споделя. Ако въобще съм разбрала нещо. Wink
Чаатай е много готин като Яман,заслужава си да му дадеш шанс, въпреки дразнещата Серенай. Не е лошо сериалчето.
Харесва ми,че  там пее и го прави много хубаво!
И с танците добре му се получава в Йешилчам.
Но то на него какво не му се получава!
А къде видяхте как изглежда като жиголо?
Ох,дано по-скоро се успокоят нещата при турците и да свърши тоя кошмар! Моля се за това!!!

# 62

Здравейте в тон с латето да наредим красотите

Цитат
И с танците добре му се получава в Йешилчам.
Но то на него какво не му се получава!
А къде видяхте как изглежда като жиголо?

Това е снимка зад кадър от джентълмен . Публикува я актриса , която играе клиентка на Сайгън .
ОТ НФ побесняха, че качи фотото и я накараха да го изтрие . Военна тайна не пазят толкоз и прекаляват.

какво ще кажеш за визията му найс а ? Като Емир преди 12 години , тази усмивка те пленява и заслепява. Русите кичури му отиват Nature Fire Има клипчета снимани от фенове навън .
ето  клипчето в унито , където учи Нехир . Това е от последния снимачен ден от декември миналата година. Снимаха до 5 часа сутринта и бяха уморени, но издържаха . Ще има и кареоки и серенада .
https://twitter.com/huyde12/status/1606708462657871875

Вълнуващо танго - Йешилчам Sleeping

Вчера капитана - Баръш Калъч навърши 45 год . Да е жив и здрав и все така очарователен и  успешни проекти. Birthday
Снимки с Чачи те са си приятели Heart Eyes

Наздраве ! Champagne

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 14:51 от femmi2

# 63
Здравейте, дами!

Днес непрекъснато попадам на статии, свързани с моите любимци.
     Пускам и статията за Чачо.

Дори след 6 години решимостта на Чаатай Улусой по отношение на сериала продължава!

Известният актьор Çağatay Ulusoy се появи пред камерата за различни проекти през последните години, но всички тези продукции бяха дигитални проекти.
Миналата година телевизионният сериал, наречен „Süslü Korkuluk“, който предизвика голямо вълнение, беше планиран да бъде излъчен на екрана на TV8, но когато не можа да се постигне споразумение в бюджета, проектът беше заснет за Netflix под името Terzi ( шивач).
Феновете на сериала, които за последно са гледали Чагатай Улусой на телевизионния екран през сезон 2016 – 2017, копнеят да могат да видят известния актьор в дългогодишна телевизионна продукция, чийто нов епизод се излъчва всеки ден от седмицата.
Актьорът, чието име стана известно с Фериха, блести със сериалите, излезли между 2011 и 2012г., а след това направи голям скок в популярността си с Medcezir.
Çağatay Ulusoy, когото можехме да гледаме на екрана с образа на Sarp в телевизионния сериал İçerde (Вътре), продължил 39 епизода, видя като правило за себе си да участва в дигитални проекти през следващия период.
Актьорът изигра главната роля в първата турска родна продукция на Netflix със сериала Hakan Muhafız (The Protector) - фантастична героична история.
След това гледахме Чаатай  в сериала Yeşilçam, който се прожектира по Blu TV, последно засне проекта, наречен Terzi за Netflix. Тогава актьорът се срещна с Ебру Шахин във филма Centilmen (Gentleman), също проект за Netflix.
Чаатай Улусой се появи на телевизионния екран само като гост в 1 епизод от сериала Menajerimi Ara (Call My Manager) през последните 6 години. Освен това в пресата беше отразена информацията, че актьорът, който винаги се е занимавал с дигитални проекти, сега отново ще започне дигитален сериал.
Актьорът, който ще изпълни главната роля в 8-серийния Netflix сериал Kubra, подготвян от OGM Pictures, отново показа решимостта си да стои далеч от телевизионните проекти.
Актьорът, за когото се знае, че има много оферти, предпочита по-планираните и сезонни работи, като участва в дигитални сериали.
Сред информацията е, че млади актьори общо взето ще участват в новия сериен проект Kubra, режисиран от братята Yağmur и Durul Taylan, и продължават преговорите за попълване на актьорския състав.
Източник: seriesturkish.com

# 64

Гилдията събраха милиарди и пак хората молят за помощи .
 Няма да се доверят повече на държавни институции. Ще има избори и тогава ще си проличи.

Емка , Грасияс за статията с превод . Снима проекти не ги пускат ще крещя и чупя вече .  От Йешилчам не сме го гледали на екран  и ни липсва . Sob
 Не е добре че бяга от Обществената тв . От 6 години снима на платформи , защото е с много предимства.
Не губя надежда, че ще се съгласи за нов проект на роден екран . Само трябва да го грабне сценария . Аджун съсипа плашилото и не се договориха с Гювентам .  Продуцента не ще да чуе за канал 8 . Чаго не знам дали ще се навие пак за Аджун .  
Нези, това е за теб танцуващ Чаатай в нощен клуб в ролята на Пейами
Бог знае кога ще се насладим на тези кадри
Умопомрачителен !
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1571580804907556865

Наливаме виното от избата и Наздраве с лепотаца !
Ех , Чачииии , що си такъв и виното да не може да опитаме и да не рекламираш.🍷
Обожавам тази песен и текст и глас. Моята любимка Шека Алексич. Сладурка❤️

Червени шорти , червено вино цвета на любовта и Огъня . Наздраве за свободата !
Времето  създава пролетно настроение .

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 18:30 от femmi2

# 65
О, много благодаря за снимките и клипчето! Страхотен! Heart Eyes
Малко ми е странен с русите кичури,но няма да го върнем и така! Wink
Най-любимата ми негова визия е с късата коса,като Сарп. И фотосесиите  му с късата коса са страхотни!
Имам чувството,че няма да се снима повече за сериали по турската телевизия.  За съжаление...
Сега прочетох,че това ще бъде едната партньорка на Чаатай в "Кубра"
https://images.app.goo.gl/i7W1DY13U8nKkeDa8

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 15:59 от nezito

# 66
От Бирсенката
Първата главна в Кубра е избрана. Чаатай  Улусой ще си партнира с Бюшра Дювели.

Харесвам я добра актриса е  но е като маркуч, както вика Дидето  и джентълмена не е нисък Joy
Гинчо си знае работа общ мениджър са с двамата и я уреди с голяма звезда .  Досега не е снимала с чак такава с изключение на Киво. Играха двамата  в хайде бе сине. Филма е хубав. В Турция имат школовка за деца таланти.  

Айде дружки кажете какво мислите за избора ще си паснат ли ? Дали ще играе Кубра или другата му приятелка от квартала?
Какво да кажа за Бюшра по добре тя отколкото някоя бездарна.
Епизодите са малко и няма да е изцяло любовен сериал.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 19:08 от femmi2

# 67

Оххх, не знам, толкова отдавна не съм го гледала, че вече не знам с коя точно ще си пасне и с коя не.
Тази актриса не съм я гледала никъде, но аз така и не гледам всичко турско. Не знам добра ли е, не е ли, но ми се вижда малко суха и висока. Обаче новините не казват каква ще го играе, така че очакваме още едно име за главна женска роля. Инфото споделя, че ще са две....интересно - трима ГГ

# 68

и аз го харесвам с тази визия Уаууу е ! Огън и плам ! Nature FireKissKiss

Дени ,  толкоз партньорки извъртя на екрана сигурно и на нашия вече му се зави свят😂🤪🤪💋
Толкоз устни целувани , погледи , жестове.
Завиждам неблагородно.

Бюшра е бивша на любимеца ти Бурак Дениз. Много ги харесвах като чифте  

Бюшра притежва френска изтънченост. Преди я имаше напоследък я позагуби.Rolling Eyes важното е че е без хирургични намеси . Трима главни в книгата не е така .
Бюшра снима  сериал в момента за НФ заедно с Озан Долунай и Окан Якабалък .
Дали са свършили снимките или има още да снимат ? Прекъснаха заради земетресението.
Гинчо я уреди двама красиви и талантливи мъже и интересни проекти. Няма как да не е доволна от мениджъра.

ето ги двете с Хазалка , сладурки. Снимката е истинска не е колаж

Бюшра Девели, място и дата на раждане
Възраст - 29 години
Ръст - 1, 80
Дата на раждане 25 август 1993 г
Зодия Дева
Място на раждане
Измит, регион Мармара, Турция
Вид дейност
актриса

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 22:11 от femmi2

# 69

Бюшра е бивша на любимеца ти Бурак Дениз . Много ги харесвах като чифте .

Бюшра Девели, място и дата на раждане
Възраст - 29 години
Ръст - 1, 80
Дата на раждане 25 август 1993 г
Зодия Дева
Място на раждане
Измит, регион Мармара, Турция
Вид дейност
актриса

Вярно бе, пък аз се чудя откъде ми е позната без да съм я гледала в някой сериал. Ама те, любимците ми с толкова жени се снимат, излизат, играят и т.н, че май само лепките се помнят. Скоро след раздялата на Бурак с онази русата Дидем или както там се казваше бяха писали, че с тази жена са се виждали и разни други неща, но мадамата отрече да са подновили отношения. Сигурна съм, че Чаатай ще си пасне с това момиче. С него всяка си пасва, така че няма драма Grinning

# 70
Ха , ха лепките и пиявиците се помнят , важното че се отървахме от нея в реала и няма връщане. Ще се изкефя ако наистина е кръшнал дори с вампир😂
И аз имам усещането че ще си паснат . Тя е 1 , 80 той също е висок и двамата са талантливи . Гледала съм я новата колежка .  Мисля че има гадже и нема да ги сватосваме Joy аз не примирам затова.

https://www.vbox7.com/play:d2dfd70d
лепотац с румени устни  ох искам да думка на барабанки , представям си го със затворени очи как му пее Шека и той свири Stuck Out Tongue Winking Eye не мога да спра да я слушам , колоните прегряха

Отзивите за новата колежка са добри и по коментарите в мрежите мислят ,че ще си паснат и е добър избор.
С него всяка се отпуска умее да предразполага.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 18:48 от femmi2

# 71
Сладка е!  Малко е като "отпрана летва",ама...
Забелязала съм,че  в зависимост от партньорките Чаатай изглежда висок,и не толкова висок.
Да се надяваме,че ще се получи химията между тях!
Аз не съм я гледала,защото наистина не гледам друго турско.
Феми,днес ми напълни душата със снимки и клипчета! Hug

# 72
Сладка е и феновете са доволни . Да видим следващата коя ще е . Добре че не са лелки . Може и да се загаджи с некоя пепел ми на клавишите и мислите , рано му е и сега не му е до това още повече след трагедията.

Нези  , ако искаш да видиш новата колежка може да  си пуснеш бтв лейди . Там я дават в проект с Алперен всяка вечер мисля  беше от 20 или от 21 часа.

За еротик изпълненията какво ще кажеш пълни ти душата и сетивата.
Аз настръхвам голям Звяр и Огън е.💋💋❤️‍🔥🥵  Запазена марка до стената . В новите проекти ще е още по хард Stuck Out Tongue Winking Eye това са НФ все пак.
 клипче от Протектор - ЛейКан Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 00:50 от femmi2

# 73

Охх, не знам как ще изглеждат двамата в сериала
за хората и изкуствения интелект но това оприличаване на Бушра
с " отпрана летва" искрено ме разсмя
Joy

# 74

Готин морски колаж са спретнали Heart Eyes
Повечето фенове  са доволни от първата избрана главна. Между другото като се обяви проекта си помислих за Бюшра дали е възможно да си партнират ,щото снима друг сериал.  
Ех , тази интуиция.
Интересанте ,досега с две главни не е играл.
И този проект още е в процес но предизвиква размисъл и интерес.  
Как да не го обичаш и вълнуваш. Умее ги нещата.  

Софи 🌼 и мен ме разсмя.Joy
Даже предпочитам ниски за ашкъма.
Айде кога ще ходим при Казанова ще го вържем докато не ни заведе в избата при елексира.😂🍷🍷🍷 Ще си останем с мерака и колажите.
Ще му помогнем  в  гроздобера само да не ни разсейва с червените шорти. ❤️‍🔥

Тв каналите в Турция се завръщат към излъчването на сериалите си. Още е прясна раната от ужаса, така се прехранват много хора.  Респект за гилдията и за всички спасители в Турция и чужбина.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 10:41 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт