🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 519
  • 723
  •   1
Отговори
# 75

Добро утро с една любима снимка!
Феми,хвърлих и един поглед снощи на тази- не ми направи особено впечатление. Но може в компанията на Чаатай да и се получат по-добре нещата!
Знам,че не харесвате Серенай(аз също),но тази фотосесия е страхотна!
https://www.instagram.com/p/COqVvPehinc/?igshid=YmMyMTA2M2Y

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 09:54 от nezito

# 76
Ох мале Маркучова остава и Шенолсун и ще се гръмна в оркестъра.Феме хем на Долунай хем с Улусой паднала си е на партньори през 2023г.
Нези само аз я харесвам 😂🤷‍♀️

# 77

Готин черно бял колаж. Визуално стоят добре.

Диденцеее Heart Eyes
Нали знаеш кой е виновен Гинчоооо Joy
Маркучова е късметлийка с екраните еркеци. Играе с двама от любимците ми. Heart
Интересно ми е с Ози мисля че може да им се получи. Някак си сега не мога да си ги представя.
Не се знае каква точно го играе в тия проекти.
Ролята и в Кубра няма да е сложна така че не е болка за умиране.  

Тихооо , ако тая  Шенсолу играе с Чаго ще се гръмна заедно с теб. Пази Боже. Не я трая не само външно.  
Нези , Серенай има сполучливи фотосесии.
Харесвам на Мави.
Бюшра играе със Серенай във Фичито и там ми хареса.  Ако искаш може да го погледнеш. Когато го даваха по нашите тв го гледах от време на време заради Мехмет Гюнсюр. Страхотен е. Heart Eyes

Бирсенката защо не пише кой е сценариста
и  кога ще почиват снимките ? Ще го сподели, като разбере.  
Дано видим старта и някой фен да снима клипче. Не се сбъдна смелата мечта за Хазалка в Кубра то си беше ясно, че е почти невъзможно.  
Дали изобщо са им предлагали оферта говорили са по тоя въпрос? Хазалка е инат и се съобразява заради Мишо но силно се надявам да не надделее това. Ще е жестоко в нещо дръзко и красиво и любовно. Времето тече да побързат.  Между другото  НФ ще снимат лятото романтик комедия с много известни главни звезди.
Мислите ли че може да са нашите хора ?
Ще е любопитно да го видим в нещо такова  да е изпипано и да не е боза. Лятото Хазал ще снима Палас няма да е тя в комедията.

Любов е, когато не те сравняват с никого, защото знаят, че няма по-добър от теб..

каква яка песен открих на Шека  за наранената любов . Broken Heart
Сега е поналяла повече кокъл пак е сладурка.😍

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 16:21 от femmi2

# 78
Следобедно лате за тонус Yum

Силно впечатление прави не Общоприетата красота, а сполучливо подчертаната индивидуалност.

Готин колаж  Баръшов с тази усмивка се разтапям . Heart Decoration

тук е с фенка  . За ролята отслабна с 8 кила.  Кога ще му видим очите много ми липсва.
Невидимият е може книга да издаде как да си дълбоко инкогнито и трупате последователи.

Тия дни може и през уикенда да разберем коя ще е втората главна актриса и какви ще го играят .  Каста още ще се попълва .  За Бюшра имах усещане и познах. Втората ще е противоположна на нея. Спорд мен Маркучова ще играе Кубра със съобщенията.
Ако ни изненада с реклама ще  е супер. Мечти и желания . Пази си лицето и не иска да се задължава с това. Изкарва си предостатъчно кинти от актьорство и бизнес.🤑
В рекламите се печелят много повече. 

колежката от Шивача участва в проект по фокс тв и го финализират заради нисък рейт на 3 март .
НФ още не са пуснали видео за март какво са намислили да излъчат. Много мрънкам и съм изнервена от тая тишина и чакане толкова дълго . Sob Платформата рекламира повече сериалите си отколкото филмите. За филми само обявяват и толкоз . Ако кандиса  да заснеме обща фотосесия с колеги - колежка пак добре.  
За сериалите си задължително снима самостоятелна фотосесия за списание .  
В предаване по тв не се е вясвал от времето на Делибал.

https://twitter.com/whatsupreih/status/1627342480935878656
Фемирчета влюбени . Тук му разказва за годежа и Халил . Емко научи и побесня и с право но след като видя че отново онзи я преследва изслуша Фера . Онзи ден гледах по бтв ОС с начервисаната Фера и боя с капитана.  
Разговора, болката и гнева , думите произлезли от тях . Заслужихме си всичко Ферия . Broken HeartBroken HeartSobCupid  гадно режат кадри  с това времетраене и реклами .  
Наближава отвличането на НГ и принц Емир ще я спаси.  Трябваше да се обади на полицията и да не тръгва сам и нямаше да преживеят ужаса.  
Ех , любов !  Истинска изстрадана, изгаряща любов тази която остава не се забравя.  Принца горделив сам се справя с всичко.

- Няма дълг  вече , всичко сме си заслужили. Ето тук съм нали ме искаш
Емир устоя знаеше , че когато  бъдат заедно няма да е по този начин .

Усмихнат пораснал Фико помага в грижите за сестричката:heart_eyes:

Продължават с помощта и търсенията  .
Бирсен Алтунташ съобщава, че Уфук Байрактар, въпреки здравословните проблеми, е пристигнал в родния си град след земетресението, за да помогне в операциите по търсене и спасяване. Актьорът извади от развалините 6 ранени.

Въпреки, че събраха млиарди в благотворителната акция  търсят пари за палатки и  хората задават въпроси.
Държавата трябва да е благодарна за огромната помощ от актьорската гилдия . Пънар Дениз поема наема за година на  семейства.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 00:10 от femmi2

# 79

Феми, за теб:

# 80
И аз гледам сериите по бтв и много ме дразнят тези дълги прекъсвания за реклами!
Вчера четох стари интервюта на Чаатай ,ето някои неща,които може би и сега са актуални:
"Искам да ме познават преди всичко с работата ми, не с връзките или социалния ми живот."
"Трябва да си много внимателен. Следи се всяка твоя стъпка, дават те за пример. Трябва да се съобразяваш с това. Не живееш. Искаш да правиш много неща, но никое от тях не можеш да направиш.
Да се чувствам спокоен, да се държа както искам. Но когато седнеш някъде, хората се обръщат, гледат какво правиш, с какво си облечен, как и какво ядеш. Никъде не се чувствам спокоен и се напрягам. Когато влезеш някъде, знаеш, че има хора, които те гледат. Отивам на дискотека и ако има някое момиче наоколо докато танцувам, веднага снимат и слагат в социалните мрежи. Пишат за мен, че съм гадже с момиче, което изобщо не познавам. Искам да мога да ходя спокойно на дискотека. Това лято никъде не можах да отида. Излязох само 2-3 пъти и след това всичко ми се отщя.
Вече гледам хората в ръцете дали снимат с телефон. Започнах да се страхувам от хората. Не мога да се доверя на никого. Нямам приятели. Има 3-4 човека, които мога да нарека приятели. Хора, които мога да допусна у дома. Не мога да се доверя на никого и да го допусна в дома си. Искам да се запозная с нови хора, но не мога да се доверя. Много удари получих.
Не се оплаквам, но животът ми минава снимайки се. Не мога да откажа на никого и за това постоянно се снимам. Но когато започне голямото наливане с алкохол, се махам. Защото по късните часове, след погълнатият алкохол, някои момичета стават много смели. Такива предложения получавам, че изпадам в шок. Когато им откажа, започват да крещят. Такива неща казват, че не мога да ги повторя в интервюто."

"Изживявал ли си любов?
(след 10 минути размисъл) не съм изживявал. Не успях да бъда и романтичен. Но за една моя любима бях взел 100 рози. От тях щях да направя сърце и вътре да изпиша “Обичам те”. За да се стигне до сърцето, трябваше да направя стрелки от розите, ама не стигнаха. Направих стрелките по-тесни, сърцето по-малко, последната буква не се виждаше, стана комично.

Малко си консервативен, бъркал си се на любимата си в избора и на дрехи?
Ако са много разголващи, разбира се. Ако ги облича когато е с мен, няма проблем, но на улицата защо трябва да го прави? Има жени, които са ексихибиционисти и обичат да се показват. Да стоят далеч от мен, да са близо до Бог.

Ако все пак настоява да облече такова нещо?
Няма да настоява, няма.

Доколкото съм те виждал на сета, ти си много пламенен. От теб няма ли да излезе сет любовник?
Сет любовник няма да излезе от мен. Гледам със служебен поглед. За другите не знам, но аз така мисля.

А ако се влюбиш?
Не мисля. Не гледам на колежките по такъв начин. Колкото и да са красиви.

Какво обичаш да правиш с любимата?
Не обичам много да излизам навън. Обичам да прекарваме време заедно, да се докосваме, да се прегръщаме. Мога да направя всякаква лудост за нея. Но има някакво недоверие на момичетата към мен. Случвало се е да ме изоставят, защото съм красив. Не е ли странно? Но аз никога не съм мамил.

Да кажем, че си пил много?
Когато съм при майка ми и баща ми мога да пия много, но когато съм с момиче не пия.

Тези, които са те изоставяли преди Best Model да се удрят по главите сега.
Да, да се удрят. (смее се)

Бременните жени се молели синовете им да приличат на теб.
Една бременна жена ми каза: “Аз ще раждам скоро, може ли да те погледам малко? Казах и “Гледай, како.” Седнахме и се погледахме известно време.” (Смее се)"

Турската жена те обожава. А една част от мъжете ужасно ревнува. Сред феновете ти има и такива, които искат да те разкъсат. В социалните медии всеки ден се пише с тонове за теб…
Не ги следя. Много малко ползвам социалните мрежи. Даже изобщо не ги ползвам. И затова не виждам написаното. И не ми е любопитно какво са писали.

След като си на 28 години как така се държиш като на 128?
(смее се) Душата ми е стара. Ако видиш начина ми живот ще си кажеш „Пенсионирал сее, приключил е с работата“. Живея така и в Истанбул и в Лос Анджелис. В Лос Анджелис обикновено в съзнанието на хората са само местата за парти. Аз нямам нищо общо с това.

Ти какво правиш?
Първо не обичам тълпи. Има много малко места, на които ходя и много малко хора, с които се виждам. Имам 3-5 приятели, които идват в дома ми. Толкова. Аз инвестирам в себе си. В Лос Анджелис взимам уроци по актьорско майсторство, по английски, по произношение. И основно харча пари за хобитата си. Там няма никой друг освен семейството ми, сам със себе си съм.

За предните ти работи имаше подхвърляния „Този човек не може да се целува“. Какво мислиш?
Не знам как изглежда отвън.

За всичко се хващат. „Стана дебел…“, „Качи килограми…“, „Погрозня…“, „Надебеля…“, „Обезформи се…“, „Пусна брада, за да скрие килограмите си…“. Безжалостните критики, които се отправят към жените, се отправяха и към теб и продължават да ги пишат. Натъжаваш ли се?
Аз съм о кей и в дебелото си състояние. Защото така съм щастлив. Много обичам храната, понякога не мога да се въздържа. Особено, когато работя активно огладнявам през нощта, прияждат ми се въглехидрати. Ям. Не се притеснявам от това. Визуално може да не изглежда добре, но ще ям. Другите какво ги засяга.

Преди години беше казал, че би се оженил за портиерска дъщеря, ако я обичаш. Колко беше искрен?
Сто процента! Все още съм искрен. Тогава играех богатото момче с портиерската дъщеря, изживявахме любов, въпреки двата различни свята. Въпроса ми беше зададен по онова време и аз искрено казах „Ако много обичам разбира се, че бих се оженил“. Отговорът ми още важи."

# 81
Нези , Hug Благодаря че ни припомни стари интервюта. Някой неща са актуални и сега. Даже повечето.  Той е много искрен при него няма фалш.  Винаги е казвал че иска да го познават чрез работата му и да пишат за това не за ЛЖ с коя си ляга. Затова се пази. И с Дуда така беше. Тя много се съобразяваше в социалните мрежи какво качва.  Сега е бивша и може спокойно да си качва каквото иска и да се показва с гадже.  
Чачи постигна това което иска говори се за работата ,проектите му и колко е талантлив и хората го обожават.

Някой части в интервюто са от началото га е млад и зИлен. Някой неща съм ги позабравила повечето  ги помня, като слон.
Зависи от превода и преводача, повечето са от руски  смисъла се запазва.
Така е има  малко близки хора на които се доверява и му гостуват в къщата. Не може да се отпусне  постоянно го гледат и снимат и затова не излиза.  

Умрях от смях забравила съм за тия думи. Joy

"Бременна съм скоро ще раждам може ли да те погледам малко ?  Синът ми да прилича на теб.  Гледай како" и се смее.  JoyJoy
Сладур кой знае как се е зачервил. Има особена свенливост, която обожавам в него.Blush

Гледал ги със служебен поглед Joy сладур как го измисли това. Иначе наистина е пламенен огън е направо пожар. ❤️‍🔥❤️‍🔥💋🥵💘
Абе да не ми ги приказва тези Хазалка не я е гледал със служебен
поглед. Там имаше нещо и Чаатай много я ревнувал. Хазал го е признавала.  Това не можеше да го скрие сам се издаваше. Жалко че не изживяха дълго това. Каквото е имало си остава за тях  лично и интимно.  
Ще им се радваме от екрана не в реала. Важното е че са близки приятели  и Хазал и Чаатай могат да разчитат един на друг.
За другите колежки е така нищо не му е трепвало , но имаха авантюра с Гизем Караджа. Колежката прекалено хлътна по него. С шаманката имаха връзка  тя една колежка бездарна , но с късмет и то голям.
Мноу важно, че не може да играе тя ни си дава зор с това.
За да се ожени трябва много,  много да Обича да е луд по нея и сигурен. С бившата това не го е изпитвал. Аз го усетих и съм го писала ама не ми вярваха. Те си знаят какви са им били отношенията. Няма да вденат подробности колкото и да ни е любопитно.
Чаго не дели хората. Таркан се ожени за негова фенка и обикновена жена.
Чаго дали би го направил?   

В друго интервю беше казал, че насила си направил социални мрежи , защото така се изисква от него като актьор .  Ех, тази асоциалност . Хората искат да му се радват пишат любовни слова . Нашия хабер си няма да ги прочете.  

Турската жена те обожава. А една част от мъжете ужасно ревнува. Сред феновете ти има и такива, които искат да те разкъсат. В социалните медии всеки ден се пише с тонове за теб…
"Не ги следя. Много малко ползвам социалните мрежи. Даже изобщо не ги ползвам. И затова не виждам написаното. И не ми е любопитно какво са писали".

Емка🌸 Грасияс за тази красота от гифките. 💕💕🤎💚💋

ето затова говоря любимото ми интервю и лилава ризка. Забавно се получи ,гостуваше заедно с колегите си. Тогава нарисува дърво  не го довърши и се разсейваше. 

вижте как я гледа колежката служебнооо Joy клипа не се отваря преди не беше така и си го пусках често. Винаги ми се насълзяват очите като го гледам.Sob Носталгия е наистина. Въздействат ми особено.😴💓💓💜💜💜🤎

НОСТАЛГИЯ!
Очите не лъжат. Те са  Огледалото На Душата!
Purple Heart

Purple Heart

"В действителност, дълбоко в душите ни всичко е по-различно, не толкова егоистично. И ние тъгуваме, и ние се въртим в леглото заради нахлуващите спомени. И ние, както и вие, жените, търсим любимото лице сред тълпата.
... Онова, което е останало там, в миналото, са подводните течения на океаните, които някак неусетно променят ландшафта, но никога не изчезват."

Elçin Səfərli

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 20:45 от femmi2

# 82

И още малко:
"Има хора, които предпочитат да поемат рискове и други, които не го правят. Имах един определен образ, с който публиката беше свикнала. И ако продължиш да вървиш в това русло, можеш да работиш без проблем дълги години. Но на мен това не ми носи удовлетворение. Правя онова, което ми идва отвътре. Промените, през които преминавам много ми харесват. И занапред ще бъде така. Ако ми кажат, бих напълнял, бих се подстригал и нула номер, ако се налага."

Емир, Ахмет, Яман, Баръш и Сарп.. Характери, които са много различни един от друг. А ти си още по-различен от тях- Кой от тях ти е чужд? Или кой ти е близък?
До ден днешен не съм забравил нито един от характерите, които пресъздадох. Всеки един от тях си стои вътре някъде в мен. И  най-вероятно много добре се разбират помежду си, защото те са много стабилни характери. Силата на  характера е една от най- общите им и забележими качества. Всичко друго им е различно.. Гледната им точка за живота, през какво са преминали, какво са изживели, материалното им положение. От всеки един от тях съм научип нещо.

Всеки познава Чаатай Улусой.. Няма човек, който да не е чувал името ти.. Разбира се, ако не живеят в някоя пещера. Сигурно има някои черти на характера ти, за които през цялото време никой да не е разбрал.. В края на краищата зад всеки характер, който си пресъздал, все пак ти си имаш свой собствен живот. Коя е онази черта на характера ти, за която никой не подозира?
Може би е това, че обичам тъмнината. Обичам да наблюдавам усилията на звездите на небето да се опитват да светят на едно толкова тъмно място.. Със  своите противоположности превръщат една друга в много ценно нещо. Или пък това да остана сам със себе си в тъмнината и да мисля, ми се отразява добре. Нали в тъмното можеш да видиш светлината много ясно. И това май  е нещо такова. И аз в тъмнината много ясно виждам светлината, която ми показва пътя вътре в мен.. Чувствам, че когато вземам решения, свързани с живота ми, тогава  вземам най-правилното и точно решение, с много по-здрава логика гледам през един широк прозорец. Някои хора не обичат тъмнината, тя за тях изглежда плашеща, но аз я обичам, защото тя си има своята откровеност и яснота..

Хората повтарят едно и също клише.Това, че не са се променили.. Но всъщност промяната е хубаво нещо. Да приемеш случващото се и да се обновиш.. Според мен ти досега как се промени? Коя особеност на характера ти още повече изпъкна или пък какво ново прибави към себе си?
Винаги съм се държал така, какъвто съм. Откровеността е най-важното нещо, което ценя в човешките отношения.. Със сигурност съм се променил, но не съм загубил ценностите си, които съм притежавал преди да тръгна по този път. Нещата, които тръгнаха с мен, не съм ги оставил по пътя, те все още вървят с мен. Същата картина пък със същите чувства гледам. Промени се само ъгълът ми на гледане.. Вече гледам от много по-различно място. И най-важното гледам, за да видя онова, което искам. Накратко, знам какво искам. Чувствам че в сравнение с преди малко по-интензивно изживявам някои събития. Но въпреки това все още съм много спокоен и много по-издръжлив към всичко.. И с душевното състояние, в което съм сега, много по-добре разбирам хората. Може би професията, която работа, е развила телепатичните ми чувства. В края на краищата върша работа, която се опира на чувствата.."

Как да не го обичаш!!!

# 83
Здравейте Hug

Нези , ти сега откриваш Чачи и ти е интересно и запленена от него .
Човек добива представа от интервюта.
По принцип се  чете преди публикация интервюто така че ако нещо не хареса го коригират. 
Някой подхождат по емоционално. Нашия човек не издава емоции.
Как да не го  Обичаш това същество. ♥️
Не е лесно да се живее с него предполагам , хобито му не е от най предпочитаните.
Не мога да повярвам че са го изоставили заради красотата му ,тия са луди. Тогава не е бил известен.  Ние се мъчим и чудим как да се доберем до него. Трябва да го дириш сред морето и природата.
В последното интервю сподели ,че няма различни маски и лица и е такъв какъвто е.
Много е ревнив ,сега не знам дали е така. Затова се изхитри и беше с Дуда за да не я ревнува. Там ашка не беше голям така че и ревността не е била такава. Колкото до известността и ЛЖ това е част от славата. Искаш или не се ровят в това и те обсъждат.
Някой си правят пиар. Чаго не е от тези, които ще позволи това.   
Последното му интервю и фотосесия е за Йешилчам и от тогава е голямото чакане и тишина. Head Band
За кое ли списание ще снима за Терзи? Ново или ще заложи на тези с които му е приятно да работи. Няма начин да не пуснат сесията от тогава ще е минало време от преживяното.
Сериалите се завърнаха и журналистите снимат колеги навън връщат се към  ежедневието. 

Песента в изпълнение на Чачи със сладкото му гласче Heart Eyes

Зверчето на барабанките Stuck Out TongueSleepingSleepingHeart

Зад кадър Smile

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 17:50 от femmi2

# 84
Здравейте  , да дръмнем темичката ни да не изпада назад .
Днес е сирни заговезни простете ако с нещо съм ви засегнала . Hug Често реагирам емоцианално .
На тези , които му окепазиха темата с разни корейци и нямат срам  няма да простя.

плодово изкушение за почерпка Yum

Сарп съндай по традиция

тук е сладур в началото, като Яманко . Доста отслабна , направо се стопи  пил разни  треви и билки .

Кога ще се появи да му видим очите ? Да му простим ли че едвам го виждаме и не ни ухажва . Като се появи всичко ще забравим ще се разтопим и простим  на зайчето и ще го гушкаме .  Като почва нов проект крие визия , ония от НФ нищо не издават. Дано има клипчета от фенове, като разберат локацията .  Новите режисьори брадърс Тайланд не знам колко ползват соц мрежите . Много се радвам че ще работи с едни от най добрите.  

Никой не иска да парадира, че помага  няма как да не се напише или да ги снимат .
Колегата от Йешилчам с когото са приятели с Чаго за го заснели .  Нашият е невидим. Чакаме  новости от Бирсен за проекта. Искам да смени обстановка и да помисли за нещо извън Турция. Колежките в чужбина дали ще ги гледа сал със служебен поглед . Трябва да прилича на шаманката Joy

Ураз Кайгюлароглу, Бора Аккаш и Нилпери Шахинкая отидоха в зоната на земетресението, където развеселиха засегнатите жители, особено децата. Това трябва да помогне на децата в засегнатите от земетресението райони да се справят с травмата и емоционалните трудности, свързани с бедствието.

Душички малки:heart_eyes:  спасили са ги котенцата под развалините . Hands Clap

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 14:33 от femmi2

# 85

Flowers Tulip ФЕМИ* комшиите сигурно нямат такъв обичай
 защото са друга религия но Чаго трябва всеки ден
 да ти се покланя и благодари че си му фен*ка
защото си повече от социална мрежа
 със суперлативите по негов адрес..
и този поглед, свалящ дрехи и задръжки е уникален
Heart Eyes

# 86

Софииии:tulip: , усмихна ме истински . Турците нямат такъв обичай . Добре  че не са от религиозните любимците че тогава не знам как щях да изтърпим джамиите.  Строг морал имат и традиции, които още съществуват в някои райони.  Колкото и нескромно е верно трябва да ми се покланя и благодари ,като на богиня. Шегувам се и хабер си нема кой какво пише и кой му е фен . Истински късметлия е с верните си последователи и фенове които не чакат благодарност. Искат просто да го гледат с феноменалния му талант. Защитаваме го когато пишат глупости за него.    
Обичам го безвъзмездно само искам да се показва по често това ми стига и да рекламира елексира.🍷 Послушен е изпили ми нервите с оная, но се отървахме . Той е умен и не се подлъгва и влюбва толкова лесно истински.  

този поглед свалящ дрехи и задръжки много ми липсва направо изгаряяяям💋💋💋🥵🥵❤️‍🔥🤎 Няма да ми омръзне да му се наслаждавам .  Да го пускат това Терзи че скелетясах вече ще има погледи и хард еротик изпълнения🤪

Уаууу каква красота! 😍😍💕👏 Бог събира хората и Вселената!

Que hermoso edit. Mis amores 💕
Каква красива редакция. Моите любими

това е истинско от Анталия

каква любов само нестихваща отхората по света
Автора на клипчето е написал

Shimmering Star - Omar Akram
Its not a whisper, but a scream from everywhere in the World
We want you again together on screen.
You are a phenomenon, you have a magic way to touch
human hearts.
You have changed our lives.
Hazal Kaya & Cagatay Ulusoy

Блестяща звезда - Омар Акрам
Това не е шепот, а писък от всяка точка на света
Искаме ви отново заедно на екрана.
Вие сте феномен, имате вълшебен начин да докосвате
човешките сърца.
Вие променихте живота ни.
Хазал Кая и Чаатай Улусой

Наздраве затова !

https://www.vbox7.com/play:dc1f6423ed
Тази песен всичко казва .   Ох бе страхотна е Шека , такива хитове и глас .  Красавица ! 😍

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 17:10 от femmi2

# 87

"Когато човек прощава, той не променя света около себе си, но променя самия себе си – става по-здрав, по-успешен, по-щастлив и по-силен."

Простете и нека ви бъде простено!

# 88

"Когато човек прощава, той не променя света около себе си, но променя самия себе си – става по-здрав, по-успешен, по-щастлив и по-силен."

Простете и нека ви бъде простено!

Простено да е. Много мъдра мисъл.
Емка Hug скарата е готова с мастър шефа.  Да не забравяте да си хапнете халва. Ние си хапнахме от тази насипната ,която се реже и беше много хубава у прясна. Yum

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 18:31 от femmi2

# 89
Ще му простим всичко,само да се покаже!
Феми,отскоро, да,но  завинаги! Наистина за пръв път ми се случва такова нещо! Този човек е обсебващ!
Добре,че ви открих,защото първоначално попаднах на другата тема и много се учудих от корейската линия,която върви там.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 20:13 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт