🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 521
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Ще му простим всичко,само да се покаже!
Феми,отскоро, да,но  завинаги! Наистина за пръв път ми се случва такова нещо! Този човек е обсебващ!
Добре,че ви открих,защото първоначално попаднах на другата тема и много се учудих от корейската линия,която върви там.

Така добре те разбирам.
И на мен за сефте ми се случи с турски актьор.
Шокирах се не можах да се позная.😮 Невъзможно да гледам турско така казвах  ето  че се случи. Преди това имах латино любови и още харесвам някой от тях и гледам испанско.   Моя приятел ми търпи лудостта от години даже ме бъзика.
Вика му турчина Joy
Гледал е малко от сериалите му и го знае по физиономия.
Обсебващ и хипнотизиращ е. Като стара рана завинаги в теб. ♥️♥️♥️❤️‍🩹
Забрави онази тема там не може да прочетеш нищо хубаво за Чаатай.
Преди му бяха фенове но сега не са.  Правят го  на нищо снимал за девета дупка на кавала ,никой не искал проектите му.   Сериалите му нямало да имат успех.
Интересува ги само корейци и китайци. Сериалите им са най добри , корейците красиви. Превърнали са го в обучителна тема.
Затова следят модераторите.

Имам усещането че втората в Кубра може да е Илайда Алишан. 
По малка е от Чаго. Днес навършва 27 год.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 00:06 от femmi2

# 91

сладко*

Феми* не можах да устоя като видях сладоледа..
страхотни са двамата заедно
Yum

# 92

Добро утро! Hug
Феми,и моя мъж се шегува с мен. Казва ми,че щом и фантъзи съм прогледала,значи работата е сериозна! Joy (заради Протектор)
Зариби се и той по ОС и като не го гледа,иска да му разказвам какво е станало.Grinning
Хубав ден на всички!
Дано скоро ни зарадват!

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 09:43 от nezito

# 93

Тук е Умопомрачителен и Възмажал ! 🤎🤎🤎💋❤️‍🔥❤️‍🔥

Нези , рядко има мъже, които харесват и гледат сериали, ако не са американски.
Твоя  се е впечатлил от ОС и актьорите . Моя си беше аресал Джайда Атеш  русокоската  вече не му харесва, като се промени визуално.

Дано скоро ни зарадва с поява някъде навън.
Сега имало нов трус .
Тази сутрин земетресение с магнитуд 5,6 разлюля района на Малатия. Последваха няколко силни вторични труса.
Бог да помага .Hands Pray Кога ще свърши всичко това?

За проектите му всички се чудим и сме изнервени от отношението и мълчанието на НФ Angry
Затова искаме да са маха от там нашия не ще иска платформи , щото му е  комфортно . Разбира се не зависи само от него. Продуцента се е договорил с тях . Завиждам на тези , които си гледат любимците всяка седмица и няма скрито , покрито.  

Аз също мисля, че ще бъде след март  само да няма природни катаклизми. Предположението на журналиста Ранини е че ще го пуснат през лятото.  
Коментар от фен страница в Туитър. Три сезона ще ги точат.. Силно се надяваме да няма голяма пауза между тях.    

I think it will be April or May, but Netflix should at least confirm the release date by now, a poster, a new teaser...something. The wait is insufferable...we need to see him on screen...🙄

Цитат
Мисля, че ще бъде април или май, но Netflix трябва поне да потвърди датата на пускане досега, плакат, нов тийзър...нещо. Чакането е непоносимо...трябва да го видим на екран...🙄

Цитат
@OnlyCagatayU
Отговаряйки на
@4озан1

@cagatayulusoyy
  и
@Нетфликс
Просто е странно, че Netflix скачат от един проект на друг с него, не отделят от сладкото си време, за да пуснат нещо от него, докато остават досадно мълчаливи само когато става въпрос за неговите проекти.

кулата галата , точно за този кадър се сетих като бях лятото там . Викам тук е снимал моя човек на това място.  Ако го бях видяла щях направо да изкрещя или да замръзна на място и после ще ме яд че йок автограф .  Джентълмен също има снимки от там. То си е култово място и туристическо .  Иска ми се да разгледам още от мегаполиса по богатите квартали ,където снимат сериалите. Моя не ще иска море тая година.  

Нези:hibiscus:   видя ли последната поява на Чачи преди земетръса ? Беше в края на януари шофира и пее песничка.

Софи , Flowers Rose Грасияс за сладкото изкушение . Страхотни са двамата повече от това направо са половината на едно цяло . Two Hearts

Хазал сподели това фото в ИГ си с надпис най - добрият отбор . Ръката на рамото й мисля е на Гинчо или на  Чачи. Имаме нужда отново да ги видим така. Надеждата е в гала вечери на проектите им. Иншалах за Терзи. Моля те Боже зарадвай ни.🙏🙏🙏😭☘️ И двамата работят за НФ така че не е невъзможно.  Няма да има проблем със зетя те се разбират и си пият питиета заедно.

Тези двамата са страхотни таланти и харизматични. Капитана нацели Шербета  и е добре с рейта така важен за турците .

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 21:33 от femmi2

# 94
Казанова в действие...

Бях разочарована от финала на "Огледален свят", но това не ми попречи да изгледам "Пътят на Емир". Допадна ми партньорството на Чачо с Гизем Караджа, та макар и само в 8 турски епизода.

# 95
Добро утро!
Феми,видях го,видях го,супер сладко беше! Heart Eyes
Пътя на Емир и аз го гледах,но имаше нещо недоизмислено в него,което ме подразни...
Иначе нашия човек беше чуден и там!
Започнах да гледам Йешилчам, но трудно ми върви така на турски. Нищо не разбирам и се ядосвам ! Толкова фенове,как не се намери някой да преведе 10 серии! Поне на английски да го имаше.  Предполагам,че и с новите проекти ще е същото. Жалко!
Хубав ден  ви пожелавам с един чаровник,с очи които могат да ти поднесат света,но и да ти го отнемат,красиви и мъжествени устни, и трапчинки,в които още играе детето!

# 96
Здравейте Hug

Нези🌸 бъди сигурна, че Терзи ще го преведат поне първи сезон. Толкова търпение и чакане няма как да няма превод поне на руски. Още след премиерата ще има.  Джентълмен също вярвам, че ще има превод. Два силни фандома от цял свят ще се мобилизират.
Не че няма желание ,но не всеки знае турски и да реди субтитри.  Повечето преводи са от руски на бг и не винаги са точни.
По - добре от нищо. Благодарни сме и на това. Отнема и време.  Забелязала съм че на платформите по рядко се превежда ,повечето са за обществената тв.
С превод или не ще се гледа по няколко пъти особено еротик сцените на Огън Зверчето ще ги разкостим. В Протектор под ъгъл всичко се гледаше. В Йешилчам също има страстна сцена между Семих и Гизел като за 18 плюс. Много ми липсва да  слушам топлият му красив глас.  Потъвам в друго измерение и вселена. Всичко забравям, като го видя и слушам.🤎🤎♥️❤️‍🔥  
НФ с премиера на 3 март на филма на Неджат, който отложиха заради траура. Ако нашия сериал е през април още малко търпение желязно и ще има тийзър и реклама надявам се и гала. Много ми е мъчно за случващото се  не трябва да спират събития заради това. Живота продължава.  
Сеизмолози предричат, че още месец ще продължи. Трябва да се вслушат в тях за да няма жертви.

Как си го изразила много ми хареса, като поезия.
С тази усмивка, като слънце и  очи. Мъжествени сладки красиви  устни. Божеее как целува с тях от екрана настръхваш.
Бог е без да го прехвалвам. На мъжете ни в реала не сме им говорили така  и ще питат аз не съм ли красив ,не целувам ли хубаво?
Тия колежки са от желязо да не и трепне нищо ,той ги гледа сал служебно. Joy
Гизема си хлътна яко в реала и си личи от гифките.  
Емка , Грасияс за Казанова. Kissing Heart
Картината е качествена HD. На новия лед тв ще я яко да му гледам новите проекти.
ПЕ, ако го бяха заснели като нов сериал щеше да е по - добре не като продължение.
Сценария е дразнещ с това отмъщение.  Толкова болка изживя Емир плачеше на гроба на любимата сърцето ти се къса плакала съм заедно с него. 😭
Имаше сцена с Корай в която го прегръща и плаче направо за Оскар.
Двамата бяха жестоки.
Толкова тихо и истинско плаче. Мъжки сълзи.
Да плачеш не е слабост.
Това е единственият му  спрян проект  по тв.
Зрителите не харесаха сценария. Искаха си любимците и никой друг!
Аксой  си направи сметките без кръчмаря с разочароващия финал.

През май месец ли беше РД на най - добрият му приятел Мустафа  Мерт Коч или по- рано ?
Миналата година ни зарадваха с фото от празненството. Сега ще бъде сингъл къв кеф без лепката диша спокойно. Дано и сега ни зарадват с фото ако го празнува. Мерт също е сингъл след раздялата с Мелиска Памук. Аз съм си я харесала отдавна могат и баджанаци да бъдат и пресата ще полудее.

Колежката Айча Туран пишат че била с Лабумски. Не вярвам мисля, че са жълтини.
Толкоз ли няма други та този намери ?! Какво му харесват ,не е читав.
Буура Гюлсой се е развел тихомълком след 5 години брак.
Такъв в живота. Ще си делят грижите за детето. Буура сам казва често изпада в депресия и това натоварвало жена му.
Много е талантлив спор няма. Преписват му връзка след развода с Хафсанур.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 18:35 от femmi2

# 97

Винаги плаче толкова истински,че ти се къса сърцето!
Дано си права и да има преводи. Иначе, ще трябва да учим турски. Grinning
Трагедията в Турция е огромна! Това ще продължи още дълго май...
Четох,че Истанбул е в паника. Хората се запасяват с какво ли не,палатките свършили. Очакват нещо и там да се случи.
Да не дава Господ!!! Hands Pray

# 98

Винаги плаче толкова истински,че ти се къса сърцето!
Дано си права и да има преводи. Иначе, ще трябва да учим турски. Grinning
Трагедията в Турция е огромна! Това ще продължи още дълго май...
Четох,че Истанбул е в паника. Хората се запасяват с какво ли не,палатките свършили. Очакват нещо и там да се случи.
Да не дава Господ!!! Hands Pray

Не е лесно да се разплачеш истински без капки.  
Нези , какво ще кажеш за мустака в Йешилчам?
Застарява го  това беше целта като ретро продуцент. Пак си е харизматичен. Не ми харесваше и прическата.
Краят е щастлив. Накрая се разведе с Тюлин, но го направиха така да не засегнат детето. Тя му роди наследник. 
Дали ще има сватба в Терзи ? Халката така му отива нереално.
В Делибал и Фериха е страхотен младоженец.
Колежките също са страхотни. 
Ще учим турски не е толкова сложен стига да сме постоянни. Трябва практика по принцип за чужд език.

Да Пази Господ от това.🙏 Кошмарен февруари изживяха. Има паника дори училища са затворени.
Много се говори за некачествено строителство.  
И нашите любимци да се пазят. Колегите се стараят да са спокойни и си връщат ежедневието.
Помощта не спира правят всичко по силите и спасителите също. Добре, че са те.
Освен благотворително да видим любимеца и снимат друг начин няма. 
Едва ли ще тръгне по заведения сега. Няма лошо да иде на ресторант как ще се изтълкува. Някой колеги ги снимаха навън.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 20:19 от femmi2

# 99
Феми,по принцип не обичам мустаци,когато са без брада,но приемам,че  ролята го изисква и му се кефя!
Много добре играе,страхотен е!
И в Прилив Отлив е страхотен младоженец!
Ей,той колко пъти я изживя сватбата са на екран! Дано някой ден и в живота да е толкова щастлив на сватбата си !

Това лято,живот и здраве,да сме пак на острова в Турция, почвам да уча турски.  Wink

Лека нощ!

# 100
И аз мразя мустаци. Нашия звяр е хамелеон и му се кефим.
В Йешилчам прави страхотни муцунки и комични жестове. Пуши от сутрин до вечер. Това ако беше на тв щеше да го цензурират и алкохола. Таланта си е талант. Не е завършил актьорство, но се е учил при най добрите преподаватели.
В САЩ също си има учителка Лорка. Тя си го харесва ученика и го показва. Даже си мислех дали не е кръшнал с нея. Тя е по негов вкус.  Вероятно не е имало нищо.

В Прилива беше младоженец също.
За да сме честни се сетих, че е  имал фотосесия с колежка за списание Воуг Турция. Със Серенай снимаха фотосесия и добре се получи и красиво. От тогава не е снимал фотосесия обща за списание. Тогава бяха още в началото за реклама на сериала и нямаше пиар и простотии да го свързват с нея. Много му личи на лицето, когато прави нещо насила и не е съгласен.  

За в живота, като младоженец ще е страхотен няма съмнение. Ако изобщо се стигне до там. Не е от тези, които му е важно това. Трябва много да Обича и да е сигурен.
Въпроса е избраната да е на ниво. И аз му пожелавам да е щастлив и да го видя в очите му.
И сега така му е добре. Обича самотата  щастлив е и така.

Нези , на кой остров ходите в Турция, ако не е тайна ? Може и пейзаж да споделиш.  Как се размечтах и аз така. Обичам палми вълни, море. Не обичам прекалено да е пусто и да няма хора. Няма да издържа дълго.
Искам в Маями . Уаууу рай е но е солено удоволствие.
Казанова да се гмурне по шорти най добре червени.
Ще взриви крайбрежието Аполона!❤️‍🔥 Кадъните да му мислят. Ще им разбие психиката😄  мойта отдавна я разби.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 08:18 от femmi2

# 101
# 102
Добро утро! Честита баба Марта! Да сте живи и здрави! Hearts
Феми,за тази фотосесия ли говориш?
https://cagatayulusoybg.wixsite.com/pa1610146791698/set/4ebe73ca … 9afa-562751eb1d25
И аз много я харесвам!
Ние ходм на остров Гьокчеада. Той не е много туристически,макар че в последните години все повече хора го посещават и се променя. На нас ни харесва,когато има по-малко хора,затова отиваме още през юни.
Това е остров,на който се кара сърф и кайт,заради вятъра,който почти винаги духа там.
Някъде бях видяла снимка на нашия човек на кайт и направо се размечтах да го видя там!
По-късно ще ви покажа снимки от острова. Много е красиво! На Чаатай ще му хареса !

# 103
Честита баба Марта на всички. Да сме румени и засмени и здрави. ♥️🤍💮💮💮☘️

Нези, нещо ми заби тела на линка предполагам е същата фотосесия със Серенай. Те нямат друга обща една е.

Остров Гьокчег е много красиво и спокойно в егейско море. Колежката Ебру снима там в момента сериал. Нашият човек обикаля с яхтата. Имаш голям шанс да го видиш там или другаде край морето.
Ще стискаме палци и ти го пожелаваме от сърце. ♥️Тогава да го разцелуваш
най вече от мен и да снимаш. Пред него загубваш ума и дума.
Мъжете няма да ревнуват. Joy
Може да ловите заедно рибка затова учи турски.
За тези снимка за която говориш ако е тези за която си мисля е Фотошоп. Покажи я да видя за всеки случай.

# 104
Здравейте, дами!

Общи условия

Активация на акаунт