🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 562
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!

Честита баба Марта!
Да сте здрави, весели, засмени!

# 106
Честита баба Марта на всички. Да сме румени и засмени и здрави. ♥️🤍💮💮💮☘️

Нези, нещо ми заби тела на линка предполагам е същата фотосесия със Серенай. Те нямат друга обща една е.

Остров Гьокчег е много красиво и спокойно в егейско море. Колежката Ебру снима там в момента сериал. Нашият човек обикаля с яхтата. Имаш голям шанс да го видиш там или другаде край морето.
Ще стискаме палци и ти го пожелаваме от сърце. ♥️Тогава да го разцелуваш
най вече от мен и да снимаш. Пред него загубваш ума и дума.
Мъжете няма да ревнуват. Joy
Може да ловите заедно рибка затова учи турски.
За тези снимка за която говориш ако е тези за която си мисля е Фотошоп. Покажи я да видя за всеки случай.

Сега и аз прочетох,че е фотошоп. Нищо,отива му! Да дойде да се научи! Sunglasses
Ето малко снимки от Гьокчеада.  

Имам толкова снимки,че незнам какво по-напред да ви покажа.
Феми,ти представяш ли си да ми се случи такова нещо ,да го срещна!!! Размечтах се!

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 17:35 от nezito

# 107
Фотошопа е качествен и аз съм се питала дали е ашкъма ? Ще е чудо да го видим така на вълните.
Като е толкова потаен може и да се е научил да кара сърф , кайт. Любимото му е да се гмурка в дълбоки води. Виждали сме го и в професионален водолазен костюм.

Много красиви снимки от острова.😍 Личен архив са нали? Размечтах се и аз да съм там. Ще проучим от нета за почивка и как да стигнем.
Нези , вие със семейната карвана ли стигате до там това ли е транспорта?
Ако срещнеш красавеца какво ще направиш и кажеш ? Имаш големи шансове край морето и на някоя пустош.
В Истанбул е невъзможно освен ако не е на сета. Ако дойдем на острова може  да се видим и забавляваме.
Моя иска в Анталия или някъде другаде.  Въздуха е  влажен и горещо. Като бях в мегаполиса усещах тежестта и влажността и се наливах с вода.

Туркиш пресата отново се развихри. Мелиска Памук се срещала с турски  баскетболист не го афиширали.  Дали е вярно или измислица ?
Рибаря ко не се появи взимам пушката като на гифките. Да не би да снимат Кубра през лятото? Ако е така няма да почива. Не ми се вярва. Ще отдели време за любимите неща.
Чачи може да се срещне и в Чанаккале. Често е там при родителите си.
Там е на риболов с аркадашите.
Софи, има ли нещо ново от Дудето в ИГ от новата работа?

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 20:26 от femmi2

# 108
Феми,да ,всички снимки са мои. Имам стотици! Laughing От близо 10 години ходим там. Почти като местни сме.
Ние пътуваме с наша каравана. Иначе се пътува с кола и  малко преди Чанаккале се хваща ферибот до Гьокчеада.
И там си е горещо,особено през август. Но хубавото е,че почти винаги духа вятър. Дано всичко е наред със земетресенията и тази година пак да можем да отидем! Ако стане нещо в Истамбул или Егейско море...
Ех,да му знаехме разписанието  на Чачи ,щяхме да го издебнем някъде! Ако го видя на живо сигурно ще си глътна езика,иначе бих си говорила за много неща с него.Wink

# 109
Сложна работа с транспорта.  
Скоро няма да посетим този рай, може и да се сбъдне.
Разписанието е важно за да го издебнем. Кога е там почти през цялото лято ,ако не снима проект. Рядко посещава шумни места. Дано през това лято видим повече от него. Папараците със зор го улавят. Ще се молим да не е с някой вампир или ще мижаме.
Твърди се че има имот в Алачата едва ли е вярно.
И да е така добре си е купил, като има възможност. Там е тузарско. Дано всичко е наред и това лято спокойно да почиваме всички.Особено гилдията има нужда да презареди батериите. Много помагат и продължават и до сега. Стискат зъби и снимат проектите си. Няма как да спре цяла дизи индустрия заради трагедията. 
В момента в Анталия са холивудски звезди и снимат проект. 

Чачи е интересен събеседник и за много неща може да се говори с него. Да четеш в очите му и разгадаваш.
Въпреки, че не реагира в соц мрежите това не значи, че не се интересува от проблемите.  
И феновете си обича въпреки, че не ни ухажва.
Прави всичко за публиката и се раздава.

Гледам Бюшра по лейдито. Не е лош сериала. Алперен ми харесва как играе и визията му.
Скучновата Бюшра. Дано втората главна ни хареса повече.  Във всеки случай мисля, че ще е противоположна на Бюшра.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 08:12 от femmi2

# 110

ФЕМИ* не съм се интересувала и не ми е попадало
 нищо за Дуда освен фотки и клипчета от нейна приятелка
 или фенка, не разбрах, засмяна и се разхубавила..
ще трябва да се загледам по-сериозно
за да сме наясно накъде  я духа вятъра без Чаго
Joy

# 111
Софи Heart Eyes писали сме едновременно.
Точно това се питам  нерде ще я задуха вятъра без златната рибка?
Не ме вълнува толкова ,но  от любопитство..  Няма да е по красив.  
За богат и известен може и да е. Разхубавила се ай стига бе? Дай фото насам или клипче да видя.  Раздялата им се отразява чок добре и на двамата. Много по рано трябваше да го направят. Живота е низ от срещи и раздели.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 23:02 от femmi2

# 112

Joy Охх бе Феми*.. откъде да знам че ще искаш
да гледаш фотка на шаманката,
сутринта я мернах в розово и едни пожелания към нея
ама не се сетих да ти я пратя като мартеница
но сега е време за елексира на Чаго
Heart Eyes Wine Glass

# 113
Добро утро дъждовно. 
Да си пожелаем спорен ден и да има новости около проектите. 

На една от снимките от архива на острова видях фламинго. Heart Eyes
Нези , ако имаш още такива мятай насам.
Толкова искам да видя фламинго реално и делфинчета. 
Там има ли капанчета край морето да пиеш коктейл и любуваш на гледката:heart_eyes:
Не се шегувам като ти се усмихне късмета да разпиташ Чачи за елексира и му поръчаш.
Сал с колажите си останахме.  Искаме да опитаме от виното, което произвежда. Ако не знаеш има земя с лозя  в Текирдаг. Прави вино за удоволствие не толкова за печалба и не ще да го рекламира. Също има бизнес в Америка с чай Текина. Възможно е да открият със съдружника и магазин в Турция.
Казват и зехтин ще произвежда. 
Като идем в Текирдаг ще ще дирим избата. 🍷

# 114

Феми,за теб! Hug
Имам и клипчета,но не знам как да ги кача...
Фламингото са близо до мястото, където сме с караваната и остават там до юли,после отлитат.
Много ги харесвам и мога да ги наблюдавам с часове.
Издават интересни звуци,много са грациозни,понякога сякаш танцуват и се прегръщат,понякога се бият. Много са интересни!
Ти наистина ли вярваш,че може да ми се усмихнеш късмета? Ако стане,няма да го пропусна,да знаеш! Wink

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 13:30 от nezito

# 115

Феми,за теб! Hug
Имам и клипчета,но не знам как да ги кача...
Фламингото са близо до мястото, където сме с караваната и остават там до юли,после отлитат.
Много ги харесвам и мога да ги наблюдавам с часове.
Издават интересни звуци,много са грациозни,понякога сякаш танцуват и се прегръщат,понякога се бият. Много са интересни!
Ти наистина ли вярваш,че може да ми се усмихнеш късмета? Ако стане,няма да го пропусна,да знаеш! Wink
Тешекюлер в превод Благодаря. Hug
Грациозни и интересни са затова искам да ги наблюдавам.Heart Eyes
Тези са от бяло шарените. Аз съм  виждала чисто розови.
Острова добре се е запазил чист и спокоен.
Кристална вода.
Чачи дали се е снимал с фламингота? Кой знае колко снимки пази в архива и тела и не ги показва. Темерут е но такъв сме го избрали.  Молим се  да му видим очите.😭
Айде покажи се скъпи.
Колегите започнаха да посещават и заведения.
Баръш Калъч нашият капитан  са го щракнали навън , както винаги елегантен.😍  Говорил е с журналистите. Казал е че е хубаво да се вземат мерки за Истанбул. Лично е предприел мерки в къщата ако недай си боже има земетръс.

За клипчета опитай в иконката с видео или като линк.
Вярвам, че ще ти се усмихне късмета.☘️
Когато си пожелаеш нещо и вярваш силно в това се сбъдва. Аз исках при мен е по сложно да го видя.
Нези , как ще го пропуснеш грехота ще е.
И да не забравиш за целувките от мен.Kissing Heart
В България има много фенове ,които го обичат. Обикаля морета, паланки язовири и не е невъзможно да го срещнеш стига да нацелиш мястото. Това е проблема. Ако наистина има нова яхта по негова поръчка дано я видим на снимка.  
Хора ,дано кълбото греши в предположенията ми  за втората главна. Тая или другата седмица ще се разбере. Дано почнат да снимат по рано.
НФ е започнал да снима трети сезон на Птичи  Полет с Ибо Челиккол и Бирдже Акалай.
Процедират като Терзи. Снимат накуп с почивка между сезоните. Наскоро завърших втори. 
Не съм го гледала, но съм мяркала хубави мнения за премиерата.
Двамата играят отново заедно след Черно - бяла любов. Гледам го с дублаж и съм   коментирала  за сериала и какъв звяр е Ибо в ролята на Ферит Аслан. Аслан означава лъв.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 21:23 от femmi2

# 116

Здравейте, толкова отдавна не съм писала по темите и особено за Чаатай, че вече забравих как се казваше темата. Едвам я намерих, но ми попаднаха тези няколко снимки и реших да ви ги споделя. Знам, че Серенай не се харесва много и не знам Чаатай до колко си харесва ролята на Яман, но сериала си го биваше навремето и все още има много фенове по света. В туйтър доста често пускат снимки и клипчета точно от тази му роля и чесно казано се заглеждам в тях. Дано да ви харесат снимките и на вас. Колкото до Серенай мисля вече да я следя по-добре, защото след "Шахмаран" и работата й с Бурак Дениз я харесах доста и мисля, че е много талантлива. Освен това доста смела туркиня, която въпреки всеобщото лицемерие в страната й винаги успява да ги изкара извън зоната им на комфорт и хич не й пука за псевдоморалистите.

След Емир и Сарп, ролята му на Хакан най-много ми харесва. Затова винаги когато видя снимки от този сериал си ги събирам с удоволствие.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:42 от DeniAra

# 117
Здравейте и честит празник!

За да не е само поздрав слагам снимки
Супер неглиже стил🤍💙💙😍

празнично кафенце за днес  

Kiss
Любима фотосесия - Турският джеймс Бонд за списание Хелоу - Монте Карло

любимото хоби и море

ето го и капитанчето ни .Heart Eyes Като класното вино е отлежалало Баръш Калъч.  Талант , красота, харизма и елегантност. Като всеки е разтревожен но се стремят да работят и помагат на хората.
Цитат
Звездата на Cranberry Sherbet Barış Kılıç наскоро посети ресторант в  Бебек  и сподели мислите си за настоящата ситуация в Турция. В светлината на последните земетресения в страната, Кълъч отбеляза, че целият екип на сериала преминава през трудни времена, но се опитват да продължат да работят и да помагат на пострадалите.

Актьорът изрази загрижеността си за това как обществото днес се отнася един към друг в социалните мрежи. Съществува проблемът с онлайн линчуването и известни хора, които стават мишена по време на природни бедствия.

Освен това актьорът призна, че е нервен от евентуално земетресение в Истанбул и че той и семейството му вече са взели предпазни мерки и са готови за всякакви сценарии. Калъч подчерта, че сега е много важно всички хора да вземат необходимите предпазни мерки и да се подготвят за възможни извънредни ситуации, тъй като животът на хората е най-важен.

Турските сериали превземат и Бразилия . Гледала съм бразилски серали , готини са и актьорите са добри и талантливи .  
Цитат
Страхотна новина за феновете на турските сериали в Бразилия! Най-голямата местна дигитална платформа GloboPlay обявява добавянето на шест турски сериала към своя арсенал от март. И това не е всичко – през годината в платформата ще бъдат достъпни сериали като Марашанец, Мистър Грешен и  Имало едно време в Чукурова, Игра на съдбата ми и Вятърничав и Леке.

За Серенай какво да коментирам ..  Отракана е и скандална. Пада си по чичковци. Външно е грубовата и никога не ми е харесвала и с любимеца също.
В  Шахсуто ми хареса с Бурак Дениз . Имат химия и Серенай и лепна ролята. С Киво изглеждат доста добре в новият проект Семейство . Ще се информирам  едва ли ще го гледам . Много герой , много нещо.

Като Яманко в началото на сериала.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 17:29 от femmi2

# 118

Добро утро!
Феми,клипчетата ми  с фламингото са големи и не ми позволява да ги кача.
Днес видях в Инстаграм, че фенове питат и молят Нетфликс Турция за информация за "Терзи". Дано се смилят и най-после кажат нещо!
В ПО определено имаше химия между нашето момче и Серенай. То аз и другаде не съм я гледала,де.
Вчера говорих с момчето,което е собственик на къмпинга,в който ходим на острова. Всички са притеснени заради прогнозите за земетресение в Истанбул...
Хубави почивни дни!

# 119
Ухае на мъжки парфюм и гряяяях. Цялата да се разтрепериш . Sleeping

Феновете интелигентно питат и молят НФ за Терзи.  Те мълчат и се правят на глухи и слепи . Rage Заслужават да им теглим Сиктира !  Прекалено е вече не се търпи чок зор е. Sob Няма поне дата всичко е в мъгла.
Април вече трябва да разсещт мъглата , даже до края на март .
Нези , искаш ли да пишем до НФ ако сме настоятелни може и да се смилят.
Някой от вас знае ли какво ще излъчват през март ?  Само една турска продукция ли ?
Филма на Неджат вече е достъпен за гледане .

https://www.youtube.com/watch?v=FzkwjIedByk
тийзър на сериала с колежката Ебру сниман в Гьокчеада . Heart Eyes
 Гювентам си разбира от работата  знае нерде да снима и плаща.
Ебру и Биркан са сладури и си подхождат визуално . Къдравелковци.
Успех им желая . Режисьорката е добра и уважавана .   

Нези ., ти била ли с в Текирдаг ? Там Чаго купи земя .  Разгледахме го в нета готино е .  Миналата година мислихме да идем , но го отложихме , щото бяхме в Истанбул .

Ако искаш да гледаш Серенай и рзполагаш с време ти препоръчвам Шахмаран .
 Направено е качествено . Мистика и фентъзи е . Има змии  не е прекалено страшно . Има го с превод .

Общи условия

Активация на акаунт