🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 577
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Емкааа:hugs: спешъл за теб гимнастика на яхтата. Тогава тренираше за ролята на Хакан .  Какво ли прави мистър загадка и потайност ? В Чанаккале ли е  в Истанбул или в бедстващите райони при хората ? Как така никой не го щракна толкова ли е невидим ??

мокро тяло и красота .

хоооп скача като зверче Stuck Out Tongue Winking Eye
Да се почерпим коктейли и честито на имениците на Тодоров ден!

Невероятните любимци.💕 Гордя се с тях. Няма фалш при тях . Мразя това!  Някой са  смешни като почнат да оправдават любимците си въпреки фактите.

това фото е чок размазано , как е снимано от разстотяние ли но е истинско и няма лъжа. Чаго и Хазалка на парти и почивка през лятото. Хазал говори по тела така ми се струва от ръката , Чачи е с бяла или синя риза.

2015 годин.  Чаатай и Хазалджъм и Баръш Калъч заедно със съпругата си на сватбата на дъщерята на Фатих  Аксой  - Диренч Аксой.
СЕЛФИТО НА ГОДИНАТА

Тайната на любовта е в погледа Cupid

Искам гранде гала липсва ми това. Време е да ни зарадват!

Интервю и усмивки за астана тв . Smile

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 18:21 от femmi2

# 122
Честит имен ден на всички именници!
И моята дъщеря е Теодора. Blush
Феми,да пишем на НФ,нямам против,но дали ше има ефект? Май си имат програма и си,я следват...
Аз и на нашето момче бих писала, стига да има къде и да го прочете. Wink
"Нези ., ти била ли с в Текирдаг ?"
Не,не съм била.  Сега го разгледах,добре изглежда. Знае той къде да ходи!
Ама и до Гьокчеада, да вземе да се разходи!
Видях тийзъра,много готини кадри!
"Какво ли прави мистър загадка и потайност ? В Чанаккале ли е  в Истанбул или в бедстващите райони при хората ? Как така никой не го щракна толкова ли е невидим ??"
И аз това се чудя! Как успява да се крие така?
Ей така си го представям Heart Eyes

# 123

Текирдаг на брега на мраморно море . Ще ви заплени .
Знае нерде да оди и да произвежда вино.
По спомени от статиите мисля че за това място става дума.  Земята е по отдалечена дали ще я намерим из полята. Представяш ли си да го видим на плажа как се гмурка . Скачам и аз да се давя и без това не мога да плувам.
Тази снимка с въдицата със сигурност има такива , но ги пази за себе си . Книга може да издаде как да сте ингогнито. Нинчето от Общата тема сподели в Гьокчеада имало много вкусно козе сирене.

Честито на щеркета да е жива и здрава и Наздраве с вино ! Wine Glass
Пиши  трябва да е всеки ден или през ден да им писне и да кажат за Терзи. На ОГМ Пикчърс също може не им знам адреса.

https://twitter.com/AliAv24/status/1631659695000678403
 От Али Ав много си го Обича .  Heart
Съвършенството е концепция, която се отнася до състоянието на това, което е перфектно, което няма грешки, дефекти или недостатъци.
 Следователно Emirsarrafoglu достигна най-високото ниво на съвършенство на красотата.

Няма как да заличим следите  в сърцата си.💙

В ОС стигнаха до отвличането на Фера и Емко полудя.
- Трябва да направя всичко за нея и намеря . Не можах да и кажа колко много ми липсва и че я  Обичам.❤️‍🩹
Само и пожелах Щастлива Нова Година.

Принца ще я спаси от Халидулко . Двамата ще се борят и ще си кажат много неща.
Корай ще му излезе през носа че спа с Тирбушонова. Трябваше да мълчи  нали са много морални и не може преди брака. Не са от модерните. Култовият Ап. 10 и Етилер и парка какво ли не видя и преживя.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 17:49 от femmi2

# 124

Оххх, толкова много ми липсва някой сериал, който да ме завладее с героите си, истинска любов, изпитания, грешки, страдание и после възход, надежда, страст, отново любов и пълно щастие, че отново си пускам незабравимите Емир и Фериха.....обичам още няколко екранни двойки, но като тези двамата няма други.
Чаатай и Хазал се родиха с тези роли, с тях пораснаха, с тях ще остареят. Завинаги ще си останат образи на победата на любовта над злобата, фанатизма, класовите различия, грешките, лъжите и забравата на времето.

п.с. Хайде, познайте от кой момент са двата скрийншота Heart Eyes

# 125
Дени:hugs:  и аз имам такава нужда няма нищо, което да ме завладее и грабне до зомбиране. Нашите хора са ненадминати. Затова цял свят се моли всичко да е наред и да се съберат отново.☘️☘️🙏💕 От тях зависи и от смел продуцент. Искаме ги в нещо дръзко смело ,огнено и любовно.
Може и филм романтик комедия. Heart Eyes
Задължително с щастлив финал. Разочарованието и горчилката от финала на Фериха остава и колкото и да искаш не се забравя. Замислям се след като се омъжи с две деца дори и професионалист да е ще повлияе ли това на избора и играта й?
Трябваше да се съберат докато имаха общ мениджър. 
Ще ме караш за енти път на преговор Joy
От кой момент е скриншота ? От сезон 2 или 1. Когато се сби в унито заради любимата или от погребението на Халдун? Rolling Eyes Познах ли? При всеки случаи мисли за любимата. Емко обича да остава сам със себе си и тишината с уиски в ръка.
Също като Чаатай. Много общо имат. Ох толкова е красиииив безобразно,  Греховно! Flushed

Изгледах ЕГО с Мелиска Памук и Алперен. Много ми хареса Мелиска в ролята. Тя си е красавица. Колко рокли смени и тоалета.
Сибел е болна и иска да роди преди да се случи нещо с нея.
Алперен с тоя смешен причос Head Band не ми харесва. В Сблъсък е чок красив. Иначе.е талантлив.

Предусещам появата на рибаря. Още малко търпение. Ще има инфо тия дни. По телепатия ще го повикам.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 21:06 от femmi2

# 126
Наистина са страхотна двойка!!!
 Не съм предполагала,че ще преживея по този начин от екрана ,една почти банална любовна история . Но те го направиха възможно,затова и толкова много хора ги обичат!
Не е ли момента,когато видя,че са били Ферия и осъзна,че с присъствието си в блока и вреди?
Феми,лично аз мисля,че не бива да се събират отново в общ проект. Никого нищо не се повтаря!

# 127
Здравейте неделен Сарп по традиция и кафенце  за тонус Yum

🤎🤎🤎🥵😴SunglassesSunglasses

Кулата Галата вечер Heart Eyes

Обожавам го със слънчеви очила , егати тузара и пича е . Sunglasses
Ако имате време може ли гифчета от тук . Мерси Flowers Hibiscus
https://twitter.com/Culusoy_fanclub/status/1292531070513172480

Естествени и искрени усмивки. Прелестни ! SmileSmileSparkling HeartTwo Hearts

Нези , никой не е предполагал това дори и самите любимци.
Банална история  така изиграна истински с цялата химия и енергия и Огън на света. Млади , невръстни ,луди години.
Хазалка е имала опит за разлика от колегата  Чачи бързо възприема и камерата го обича.
Тя му е помагала на сета за сцените. Не знам дали знаеш, когато Чаатай разбира с кого ще си партнира възкликва това сладко момиче от ЗП. Харесвам я и гледам сериала. Зарадвал се е.
Фериха не е бил замислен, като любовна история.  Нещата се обръщат, когато зрителите обикват ХазЧаг и лудват по красотата на  принца на нощта. Преследват го крещят. Как са снимали в унито ? Хазал с ината си е отказвала ролята майка й я е убедила да приеме. След това има неуспешни опити, като напуска и Аксой прави продължение.

За скриншота Дени да сподели от нерде е ?
Може и това да е когато разбира за тормоза.
След като се пренесе в блока разбра и видя отношението на Чепикови към Фера. Искаше да си отмъсти всичко бушуваше в него и затова се пренесе в Етилер. Как издържа ?💔💔💔💘🤍 Много пъти съм си мислила да беше заминал за някъде и след време да се върне.
Спокойно да идат някъде и да поговорят след шока. Да крещят да чупят, да викат и плачат. Ще си кажат всичко и излеят болката.💔  
Фера обича да чупи Joy
В къщи и в бара. Страхотна е Хазалджъм като се напие така сладко го играе и като беснее.

Нези , те не са на 20 год.
Но това е интересното като по зрели и опитни.
По колажи и клипчета от различни визии  си личи че още я има магията.
Али Ав режисира страхотни клипчета и си мечтае. Ще взривят всичко и продуцента ще е на печалба , няма да ги пусне. Може и филм не е казано сериал. На платформа без цензура.
Напоследък повтарят доста екранни турски двойки. При някой още има химия много зависи от сценария за да е успешно. Алперен и Мелиската играят за втори път в ЕГО. Само да не беше тая смешна прическа на Алперенчо.
Трябваше  лека брада да пусне. Колегата е серт характер и не започна добре.
Голямата изненада са Киво и Берен Саат.
Отново се събраха заедно след много години. Риск е особено след ЗП. На кадрите и общата снимка не приличат на Бехлюл и Бихтер.  Дали ще надскочат партньорството и каква ще е историята предстои да разберем. Филма е за Нетфликс с продуцент ОГМ Пикчърс. Двамата се познават добре и са приятели. Клюки винаги ще има това не трябва да ги спира. Няма как да угодиш на всички. Така и за нашите хора. На Чачо не му пука, колежката се пали в мрежите.

Нези е на вълна Йешилчам това е зад кадър в почивката . Свири на китара . Видеото го споделиха от блу тв за миналия му РД когато навърши 32 год .
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1573250284570419200

Тренировка за танците с колежката Афра .
Такъв е сладур:yum:Heart Eyes дъвче дъФка и се уморява, но продължава. Не се ли изпотява с този суитчър
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1509504488020787202

Ще се разбере ли нерде потъна всичко това ?
Цитат
Известният турски актьор и продуцент Шахан Гьокбахар изрази недоволството си в социалната мрежа Twitter относно прехвърлянето на жилища на пострадалите от земетресението на изплащане за 20 години. Шахан беше изненадан, че жертвите на земетресението ще трябва да дадатдългове за 20 години, за да получат новите си домове, и зададоха въпроса защо и на кого бяха събрани милиарди турски лири по време на благотворителен маратон и за какво беше цялото това шоу?

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 14:46 от femmi2

# 128

Обожавам го със слънчеви очила, егати тузара и пича е. Sunglasses
Ако имате време може ли гифчета оттук. Мерси Flowers Hibiscus
https://twitter.com/Culusoy_fanclub/status/1292531070513172480
    Феми, за теб:

Тренировка за танците с колежката Афра .
Такъв е сладур Yum Heart Eyes дъвче дъФка и се уморява, но продължава. Не се ли изпотява с този суитчър.
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1509504488020787202

# 129
Емка , за награда те черпя турска баклава.😋
Скрит текст:

когато разбра истината и счупи Огледалото. Глупак как не се сети ? Останалите се чудеха какво му е трябва да е нещо сериозно. Пак ли Фериа го нарани?

Хазал и Арас в Марал

Heart Eyes
 Мелиска в ЕГО

В Терзи също ще има танци в нощен клуб.
Срещам желания за отново партньорство с Афра. Не ми харесва нямат химия с нашия. Има още какво да учи.
Удари джакпота с новият проект. Много са луднали по сериала и химията с колегата. Мен не ме впечатляват.  Външно главният  не е мой тип.
https://www.youtube.com/watch?v=NsVzQNzLifE
тук показват страст Афра и Мерт.  Не е като на платформите и това е нещо въпреки цензурата .

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 16:28 от femmi2

# 130
# 131
На мен се усмихва и сърчице ми е пратил. Heart Само да се покаже и изгрее  с нови снимки ще ме зарадва още повече. Всички ще му се радваме. Как издържа фандома за паметник сме не се шегувам. От 2022 не сме го гледали на екран и НФ мълчат като риби.
Не обявяват дори до края на март какво ще излъчат.

Гледате ли капките по нова ? Готин сезон и бие рекорди по рейтинг.

# 132

Добро утро с едно късно кафе от мен!
Феми,още съм на вълна Йешилчам,колкото повече гледам,толкова повече се ядосвам,че разбирам толкова малко. Искам да го гледам преведен! Cry
Харесва ми как играе тук. Нямам търпение да го видя в новата му роля!!!
Хубава седмица на всички и пожелания за скорошни новини! Hug
Редактирам се:
Като стана дума за превод,знаете ли кои са bg-mamma team и защо вече не превеждат?
Още една редакция,но вече има и втора актриса за Кубра. Много е сладка!

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 20:00 от nezito

# 133

Коя успешна звезда ще играе сестра му в сериала Kubra на Чагатай Улусой?
Продължава подготовката на сериала „Кубра“ с участието на Чагатай Улусой.

Известен е и актьорът, който ще даде живот на сестрата на Чагатай Улусой в 8-серийния сериал, който ще снима Ягмур – братята Дурул Тайлан, едни от най-добрите режисьори у нас. Успешната актриса от младото поколение Ахсен Ероглу е избрана в екипа на "Кубра". Eroğlu наскоро участва във филмите „Merve Kült“ и „One Night with Ayzek“ за Netflix.

от Birsen Altuntas

# 134

Да те изберат да играеш сестра на Чаго
 вместо да те подпира до стената
 не знам дали е престижно но ще е интересно как той
 показва братски чувства..
Joy

Общи условия

Активация на акаунт