🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 580
  • 723
  •   1
Отговори
# 135

Здравейте , Усмиквата  и скромността красят човека !

Да снима нови фотосесии , че едни и същи снимки . Тази от статията на Бирсен често я  ползва може да и е любимо фото . Мен ме напушва на смях Joy търсен ефект ли е но е като замаян на нея или току що се е наспал и хоп на снимки.  
Подробност, която Бирсенката е уточнила в статията освен, че Ахсен ще играе сестра му в Кубра героинята на Бюшра Дювели ще се появи към края на сериала в епизод 6. Както предполагах ще е машината и ще праща съобщенията . Сериала се състои от 8 епизода.  По важно  е каква ще изберат за втора главна за гадже на Гьокхан. Дано да е симпатична.

Ахсенчето е сладурана. Изглежда Озан и Чачи мойте любимци си менкат екранни партньорки . И двете са играли и снимали проект с Озан за Нетфликс. Разбира се туткат се и мълчат и още не са пуснали тия проекти на двамата красавци. Феновете се побъркахме!
Ахсен и Чаатай се познават от мениджър ара , когато беше гост звезда и даде съвет на младежите и ги нагости с рибка  уловена от него.🐟 Тогава героинята на Ахсен му каза, че много му отива брадата и той се усмихна свенливо и каза Благодаря! Тогава е клошарския период и се подготвяше за ролята.  Направи реклама на филма и Ахсен и младежа му занесоха сценария и така се потвърди за Хартиени Животи.

да си хапнем вкусна рибка и салатка край моренцето .
https://vk.com/cagulsoy?z=video-101396376_456245826%2Ff5fa25dd9a … l_wall_-101396376
ето го  кадъра, когато му казва за брадата и благодари .

Софи:tulip: не моЖи всичките кадъни да ги огрее до стената Joy трябва някоя да се жертва.  Ние с тебе не щем сестри и братчедки. Без каст ще  се уредим само дрона да улови Казанова . Пуснала съм го да обикаля.
Погледа му е съблазняващ  ела бейби при мен. Stuck Out Tongue Winking Eye и на мен ми е интересанте как ще покаже братски чувства. Ще и вика  сестричката ми и ще я гушка .Yum

Зад кадър от новия проект на колежката Ебрушка

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 17:59 от femmi2

# 136

Ох, Феми, Ебру е голяма красавица и си чакам с нетърпение да ни пуснат "Джентълмен", за да ги видя с Чачо един до друг. А знаеш, че Джем Карджъ също си го харесвам, та и за "Шивача" нямам търпение. Поне скоро ще започне "Сто години чудеса", че да може поне Ебру да си я гледаме на екран.

# 137
Харесвам Ахсен познават се макар и за малко работиха в Мениджъра.
Дано партньорката му е някоя за него искрено се надявам...

# 138

Честит празник скъпи дами!
ЖЕНАТА
(Осмомартенско)
Жената е душата на света.
Небето във очите ѝ прозира.
Белязана с цвета на пролетта,
напомня:
Красотата не умира.
Жената е емблема за живот,
олтар за нежност, лек за всяка рана;
любов - един вълнуващ епизод,
безкраен
като щастие за двама.
Добромир Банев

# 139
# 140
Моите предложения за партньорки

Бих добавила и Пънар Дениз и Лидия за разлика от всички които искаха Неслихан с Чаатай аз не ми се нрави тази комбинация че за други я искам нея.

# 141
Здравейте!

Честит 8- ми Март
Да сте живи, здрави и много пърхащи пеперуди в стомаха!

# 142

Честит празник дами ! Нежната и силна половинка на света и Наздраве !
Хазалка не може да се оплаче . Страхотна е !  Щастлива майка и Обичана жена. Все така да е !

Диде , Flowers Hibiscus  Дано  му изберат готина екранна партньорка . Харесвам Озгю Кая и Селчинката. Селчин е заета и едва ли ще снима за нета. Играе и в театъра . Бурджу Бириджик и Неслихан по добре Йок не са за него. Това е лично мнение.
Несла не и върви в кариерата и проектите още от ДП.  И нейните фенове  виждат грешните и решения.
С Кадир щеше да е по добре да бяха снимали заедно за платформа. Заради провала в Нощта, където си партнира с Кадир, който и е съпруг и съпродуцент на сериала се е  отразило на финансите. Не знам колко е вярно инфото.
Сериала продължава да се излъчва още явно са се договорили с тв.   
Несла не я харесвам отдавна . Еднаква ми е като актриса и външно също.

засега нищо впечатляващо от каста освен любимеца. Радвам се за брадърс Тайланд, които  са режисьори на проекта . Във всеки проект работи с най добрите в бранша . Само на Джентълмен не ми е познат и съм с резерви . Оскъдно инфо. След като Гювентам му се доверява  и аз ще се доверя.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 15:56 от femmi2

# 143

ФЕМИ* нашия Казанова къде ли е сега,
очаквах да пуснат инфо кога ще снима със сестрата*
Joy

# 144
Първата снимка на Хазал Кая с дъщеря й Лейла Сюрея

Хазал Кая публикува първата снимка на дъщеря си Лейла Сюрея, която взе на ръце миналия месец, в един много специален ден.
Кая казва: „Когато бях малка, майките ми правеха игли за ревери с лилави панделки за разходки и аз помагах. Израснал съм свидетел на това, което постигнахме с тези действия. Сега не мога да се присъединя към разходката тази вечер заради моята игла Süreyya. Сърцето ми, умът ми, надеждата ми са с теб… Честит ден на жената! Бунт от злоба, свобода от злоба!“ изразено в думите му.

от Birsen Altuntas

# 145

Феми* на това попаднах в IG
 за Дуда и останах озадачена от последното..

Скрит текст:

Честит празник на жената!
Нека тези пролетни дни донесат сбъдване на мечтите ти
 с всичко, което да бъде по-чисто, по-честно и по-красиво..

# 146
Добро слънчево утро дружки Nature Sunny

Какъв хубав подарък направи Хазалка за женския празник. Gift Heart
Не съм се съмнявала ,че ще покаже малката  принцеса и няма да и крие лицето.
Гордея с нея!
Героиня е с този диабет два пъти да ражда и прекара и вируси и грип.
До последно помагаше заради земетръса.
Чакаме да се възстанови и да снима реклама и втори сезон на Палас.

Добре, че е гугъл с преводите на езиците и се е подобрил.

''Ще се излекуваме заедно…”

Чуйте съобщението на 8MartWorldWomensDay от посланиците на добра воля на UNFPA в Турция, скъпи Сонгюл Йоден, Едис Гьоргюлю и Хазал Кая 🧡

https://twitter.com/unfpaturkiye/status/1633401927789674497

Софи, и аз се озадачих от последното за Дуда.
Не разбрах това поздрав от мъж приятел ли е или от фенка? Колажа е готин.  
Ако се чете между редовете думите е ясно за какво се отнася .  
Темерута не е искал да и сбъдне мечтите. Обича честността и да е откровен в отношенията. Тя се е надявала. Дали наистина е кръшнал? Още не мога да повярвам, че се отървахме от лепката. Някой си фантазираха такива неща и спореха.

Чудото и Съвършенството на природата ! ЖДНБ ! За 112 .  Погледа е да падат дрехи и задръжки да ме разбиват мъжки устни . Ти си скандално неприличен. KissNature FireNature FireSleeping
Stuck Out Tongue Winking Eye
Нерде е НШ - Нашия Казанова се е усамотил , почива си че работа и подпиране го зове. Пуснала съм дрона и ще се  появи. Силно го предусещам .  
Като погледне така сестрата у сериала ша припадна. Ахсенчето е издръжлива Joy
https://twitter.com/Yaneth202122/status/1632418627780595713
 🥵🤤😍

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 17:47 от femmi2

# 147
Флаш името на поредицата Kubra с Çağatay Ulusoy
Снимките на новия сериал на Чагатай Улусой "Кубра" започват в края на месеца.

Продължава подготовката за новия сериал на Чаатай Улусой „Кубра“ с подпис на OGM Pictures. Братя Тайлан ще режисират сериала, адаптиран по едноименния роман на Афшин Кум. Büşra Develi и Ahsen Eroğlu също ще участват в сериала, който ще се прожектира в Netflix. Наскоро към актьорския състав на сериала се присъедини нов актьор. Aytek Şayan се присъедини към екипа.

И накрая, успешният актьоп Айтек Шаян, който беше споменат за ролята на "Нихат" във филма "Бихтер", избра сериала "Кубра". Şayan ще даде живот на приятеля на Gökhan (Çağatay Ulusoy) Серхат в “Kubra”.

от Birsen Altuntas

# 148
Охооо , ще стартират снимки в края на март. На добър час да е на всички.
Потайно е всичко се надяваме, като разберат локацията да снимат феновете.
Чачи на външни снимки няма как да не го забележат и щракнат. Всеки иска да го види от близо или по далеч.
Знае новия актьор нерде е успеха и кой проект да избере.
И аз да съм ще избера Кубра заради главният.
Гледала съм Айтек Шаян в Кузгун. Страхотен актьор е.
Какво се случва с втората главна ?
Не я обявяват.
Знаят я и не искат да издават или са се отказали от втора главна и ще са само Бюшра и сестрата.

Цвети , стисни палчета и донеси емотка. Всички да стиснем и помолим да пуснат през април премиерата на Терзи. 🙏☘️☘️
Мисля че има голям шанс за Терзи през април.  На месец пускат по две турски продукции. Може и три ако решат. НФ обяви на 7 април пуска Ах, Белинда. Турски филм е с участието на Неслихан Атагюл ,Серкан Сейчоолу ,Неджип Мемели. 
Серкан много го харесвам. Заради него желая успех.
На 24 Март пускат сериала, който отложиха заради траура.
Дисни не се мотаят като конкурентите.
По бързо пускат премиери и рекламират.
Сега са закупили правата на  Алиса в Страната на чудесата. Спектакъл със Серенай и други актьори.

# 149
Днес ми попадна постера на "Алиса" за Дисни + и много ми хареса. Надявам се, че няма да се сърдите да ви го пусна.

Феми, аз търпеливо си чакам датата на "Шивача", а сега с тръгването на "Сто години чудо" на Ебру, мога да чакам още по- търпеливо. Иначе не бих отказала и една Великденска изненада от Нетфликс, като първи сезон на "'Terzi''.

Общи условия

Активация на акаунт