Отговори
# 30
Хайде да разходя / еп.6

# 31

Още от усмихнатото Сюмейе😀
"Приготвени за  мен" с таг. Явно дело на Сю.🥮

# 32
Ново на Ибо

# 33
Ей като каза Ибо, сетих се, че щях да забравя да пусна клипчето на италианките. И те са издебнали Ибо на тенис мача му😀

https://www.instagram.com/stories/annadellarte/34796077061222899 … =NnF6aGlzMWF4c3Nj

Ъпдейт:
Още малко от Ибо и италианките😀

https://www.instagram.com/stories/annadellarte/34796469234685723 … =bzluZ2t2NmV0dHZ4

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 00:13 от YoanaIv.

# 34
# 35
Здравейте, дами!

Изтървах кафето и направо с вкусна пица ще ви черпя. Пък и днес имаме повод да празнуваме - Международен ден на шефа е.
А има ли по-голям шеф от нашия Патрон?!
Да го почетем подобаващо!

Цитат
💥 Ay Yapım, основана от Керем Чатай, стана водещ производител на Турция за износ на телевизионно съдържание през 2023-2024 г. с обем на износа от 45,2 милиона долара. През този период бяха излъчени сериали на Ay Yapım като: „Присъдата“, „Семейство“, „Моят прекрасен живот“, „Безмилостен“, „Какви кораби изгорих“, „Ако много обичаш“ и „Имам Проблем”.

"Щастието се състои от дреболии, достъпни за всички. Просто трябва да се научим да ги забелязваме."

Пожелавам ви топличък, уютен и много, много щастлив ден!

# 36
Привет🌺

Бусе Мерал

Шеф Чачо❤️

# 37
Еп.7

Яман Копер само ви водя
Мира и Яман нямат сцени.

# 38
Цитат
  Кралят ще се върне скоро през януари 🔥🔥🔥
Не мога да чакам неговите таланти 👌🏻💯❤️

#cagatayulusoy #eşrefrüya 

# 39
ШЕФ Чаатай бей се изгуби по трасето някъде и го издирваме.  От РД септември не сме му виждАли топлите красиви грейнали очи и лице. 

Не знам ,ама като нищо Енгин бей може и в този бъдещ Чачов  проект да уреди някоя младичка и неизвестна от агенцията.
Много мрънках за Сюмейе но след това си промених мнението много си паснаха двамата и сработиха. Тя е слънчева ,комуникативна и уважава колегите си и дисциплинирана също. 
Има потенциал и ще го развива още.  Засега нищо не се чува за проект ,но има време.

# 40
ШЕФ Чаатай бей се изгуби по трасето някъде и го издирваме.  От РД септември не сме му виждАли топлите красиви грейнали очи и лице.
Ако така продължава да се спотайва нашият Шеф, ще го заменяме с друг красавец. Ще редим един след друг де що има турски актьори.

Феми, спомена Sümeyye, та се сетих да надникна и в нейния IG.
Много хубави пейзажи е споделила:

Мисля, че Sümeyye още не се е спряла на конкретен проект, но винаги поддържа тялото си в перфектна форма, пък и е доста талантлива актриса.
Ще напредне много!

# 41
И аз се бях запътила да ви пращам Сю от фитнеса😀
Ама може и един Ибо

Няма го Чачо. Скри се нейде😀

# 42
Вместо за риба 🎏 и ШЕФА да се сети да поспортува.
Всъщност не знам дали не го прави след като не споделя почти нищо. 
Тя се храни и здравословно и прави рецепти. Бананов хляб не съм опитвала ,но сладкиши с банан съм яла.
Спомням си как сподели че на снимачната площадка на Гаддар носи храна от вкъщи и Чачо го беше почерпила и много му харесало.

# 43
Вместо за риба 🎏 и ШЕФА да се сети да поспортува.
Всъщност не знам дали не го прави след като не споделя почти нищо. 
Тя се храни и здравословно и прави рецепти. Бананов хляб не съм опитвала ,но сладкиши с банан съм яла.
Спомням си как сподели че на снимачната площадка на Гаддар носи храна от вкъщи и Чачо го беше почерпила и много му харесало.
Феми, за Чачо риболовът е най-обичаният спорт. Носи му удовлетворение и спокойствие.
А за хапването - знаем. Има си страхотен апетит момчето. Храни се и здравословно, и нездравословно.
Да му е сладко!

# 44
Така е пословичен му е апетита. Да му е сладко !
Когато се наложи се стяга. 
В Джентълмена изглеждаше чок добре с това изваяно гръбчеее.
Няма и от какво да се срамува и той и аз сме го казвали хиляди пъти.
Върши си работата професионално. Вярвам, че е страстно огнен и в реала.🔥

Общи условия

Активация на акаунт