Отговори
 • Мнения: 28 170


Саундтрак на сериалаПродуцент - OGM Pictures
Режисьор – Джем Карджъ
Сценаристи - Рана Маматиолу и Бекир Баран Саткъ
Жанр - психо трилър
Сериалът "Шивачът" ще се срещне със своята публика на екраните на Netflix премиерно през 2023 г. Състои се от три сезона.
"Шивачът"  разказва историята на  Пеями млад и известен шивач, който е наследил таланта и успешния си бизнес от дядо си. Със смъртта на дядо си Пеями поставя най-голямата си тайна, психично болния си баща, в сърцевината на живота си в Истанбул и сега трябва да се грижи за него, без нито една душа да разбере истината. Но тогава Есвет, докато бяга от насилствена връзка и крие собствената си мистерия, се озовава в центъра на тайната на Пеями.
Дори Димитрии най-добрият му приятел  не знае за съществуването на Мустафа, вярвайки на семейните предания, че родителите на Пеями са загинали при злополука. Един ден Пеями посещава дома на Димитрии за да накара годеницата му да облече сватбената си рокля. Позовавайки се на семейната традиция булката да не се вижда, майката на Димитри Лиа държи Пеями със завързани очи, докато той измерва Есвет (Шифанур Гюл), чието лице също остава под воала. Като такава, асистентката на Пеями - Сузи също не успява да научи как изглежда Есвет. В края на сесията им Есвет чува Сузи да говори за осигуряване на болногледач за Мустафа и историята наистина започва, когато Есвет се появява в дома на Докумаджи, като Фирузе, предполагаем болногледач, изпратен от агенцията. Тя и Димитрий са сгодени, като не споделят много подробности за това как са се събрали. ''Шивачът'' е базиран на истинска история и като такъв има подобен психологически привкус.Как се подготви Чаатай Улусой за ролята на Пеями Докумаджи?
„Чаатай научава шевна машина и шивашки етикет у дома 1,5 месеца преди снимките. На снимачната площадка 2-ма майстори шивачи го придружават и му помагат с детайли като рязане, косене и измерване. Чаатай е много трудолюбив и усвоява детайлите веднага“. Също така се научава да свири и на музикален инструмент за сериала.


Трейлър - премиера  на 2 май 2023 г.  
Terzi е лудо емоционално преживяване.
Голямото Завръщане!

Гала презантация на ''Terzi''

Чаатай споделя за героя си:  ''Пеями се опитва да оцвети мрачния свят на своето минало с цветните тъкани на своята професия.“
На втория ден от шоуто турският сериал "Шивачът/Terzi" се класира на 2-ро място сред всички телевизионни сериали на Netflix в света, като попадна на върха в 79 държави. Проектът достигна първа позиция в 17 страни по света, включително Гърция, Мексико, Полша, България и Мароко. Сериалът достигна върховете в цяла Европа и Латинска Америка, дебютира във върховете на САЩ, Канада, Австралия и Индия. Изглежда, че експериментът за прехвърляне на телевизионния формат към Netflix е много успешен.
Скрит текст:

Скрит текст:
Според официалната информация на дигиталната платформа Netflix сериалът "Шивачът" е гледан от 26 милиона 140 хиляди часа, стартирайки на 1-во място сред всички неанглоезични сериали на платформата в света. Картината беше на върха в 62 страни по света. Сериалът беше шестият в топ от всички сериали на Netflix в света (включително англоезичните)

Сезон 2  Историята претърпява обрат.
Посланието: Да бъдеш наранен може да заслепи човек. Ако двама души трябва да бъдат заедно. Агапи му Broken HeartНапрежение , обрати , екшън и възкръсване от пепелта!

Пеями,мисля,че е време да си тръгваш.

Димитри :Какво става тук?

Пеями тъкмо си тръгваме,казвах му довиждане.

Димитри (дърпа го настрани): Кой си ти,че ще казваш на най-добрия ми приятел да си тръгва?
- Не виждаш ли в какво състояние е ?
Димитри: Кой ще остава и кой ще си тръгва от моята сватба решавам аз.
А сега ме остави да празнувам сватбата си с моя кръвен брат.
- Твоя кръвен брат,който по някаква причина изчезна точно,когато трябваше да ти бъде свидетел

Експлозия от страст . Когато срещнеш човек с който сте на еднаква вълна Stuck Out Tongue Winking Eye
Актьорът Чаатай Улусой надмина себе си във втория сезон на Терзи
Живеехме с него, всички съществуващи психични състояния: Плачът е смесен със смях, тъгата с радост, безсилието с триумф. Героят на Пеями еволюира в хода на поредицата, за да даде на зрителите възможността да изпитат всичките му аспекти. „За да се научиш да ставаш, първо трябва да паднеш“ е фраза със скрити значения за онези, които искат да признаят, че съществуват не само хубави неща.

Статия от престижното испанско списание ОЛА
https://www.hola.com/actualidad/20230806236684/cagatay-ulusoy-el … tor-protagonista/
Най-личната страна на Чаатай Улусой, турският актьор, който пленява публиката с „Шивачът“ на Netflix
Мнозина вече успяха да се насладят на таланта му в дигиталната платформа с друг голям успех: „Хакан Защитникът“


ЕМОЦИОНАЛЕН ФИНАЛ НА СЕЗОН 2


Трейлър за финалния сезон 3


Винаги,когато се чувствате изгубени,питайте сърцето си.
 - Пеями:
Ние няма да бягаме,ще платим цената,каквато и да е.
С теб се познаваме твърде добре Димитри.
Ще бъде или война, или мир.


ПРЕДСТОЯЩ ЗАСНЕТ ПРОЕКТ - ФИЛМА "ДЖЕНЪЛМЕН" За платформата Нетфликс. - Премиера в края на 2023 г.
Продуцент - ОГМ - Пикчърс
Режисьор - Онур Билгетай
Сценарист - Дениз Мандиолу
Това е поредната предизвикателна роля и визия на жиголо.
Проектът се чака с голямо нетърпение и интерес от феновете. Партнира му Ебру Шахин в ролята на Нехир. Тя обича да пее и учи в музикално училище.  Когато се запознават Сайгън се влюбва и се променя живота му.


ЗАСНЕТ ПРОЕКT ''КЮБРА'' Премиера през 2024г.
ЖАНР - Научна фантастика за платформата Нетфликс
Продуцент ОГМ - Пикчърс
Режисьори - братя Тайлан
Сценаристи - Рана Мамтиоолу, Бекир Саткъ.
Проектът е адаптация по романа Кюбра на Авшин Кум.
Чаатай е с различна визия за проекта в образа на Гьокхан Шехинолу. Уважаван и работлив във фабрика в квартала. Всичко се променя, когато започва да получава съобщения от изкуствен интелект с текст ''Ти си различен''. Той не обръща внимание на това, но съобщенията зачестяват. Участват още Аслъхан Малбора, Ахсен Ер, Незан Кесан и други.


Трудолюбивият и успешен актьор след дълго снимане за платформи  Чаатай Улусой се завръща на екраните с нова екшън  драма  "Gaddar" -  "Безмилостен" по канал FOX
Той ще разкаже историята на Левент (името може да се промени), който отива в армията, оставяйки семейството и любимата си. Въпреки това, след завръщането си, той ще стане свидетел на такива събития, които в резултат ще го превърнат в жесток човек .
Продуцентска компания: "Ay Yapım" от създателите на хитовият проект ''Вътре''
Режисьор: Синан Озтюрк.
Сценарист: Хюрер Ебеоглу.
КЛАСИКА В ЖАНРА. ГРЕХОВЕН АПОЛОН!
ОГЪН В ОГЪНЯ
Nature Fire
"Научавам всичко за живота в морето и от рибите. Когато хвана риба, буквално се превръщам в такава. Морето ту се тревожи, ту се успокоява, после се успокоява, после бушува. Гмуркането ми доставя невъобразимо удоволствие и спокойствие.''
Çağatay Ulusoy


"Обичам тъмнината. Харесвам тъмнината, забравям всичките си усилия, когато гледам звездите в тъмното небе. Обичам да стоя в тъмнината, да бъда сам със себе си. В тъмното мога да видя светлината много ясно''
Çağatay Ulusoy[
Open MouthHeart EyesBlushNature Sweat DropsNature Sweat Drops

''Понякога предпочитам уединени места, за да прочистя ума си. Можете да мислите за това като за вид медитация. Обикновено ходя на места, където мога да се наслаждавам на хобитата си. Тоест не ходя и не седя в колиба, нямам нужда от такава изолация. Предпочитам места, които са свързани с това, което обичам да правя. Харесва ми да съм сам и да, понякога хората все още трябва да изминат известно разстояние, за да стигнат до мен''.

''Самите герои, които харесвах да играя до този момент, бяха много цветни и оставиха своя отпечатък върху мен''

''Опитвам се да избирам герои, които нямат нищо общо с мен, които ще карат ръцете ми да се изпотяват и сърцето ми да бие, докато го изследвам и описвам.“Çağatay Ulusoy  

'Мисля, че е важно да си на точното място в точното време. Възможността да работя с хора, които ме разбират, познават и ми дават възможност да бъда себе си е най-големият ми късмет''.Чаатай Улусой е роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай.  От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“ и още същата вечер получава предложение за главна мъжка роля в сериала „Adını Feriha Koydum“, излъчен в България под името „Огледален свят“. Така започва кариерата му в киното и телевизията. Чаатай започва да развива таланта си, като посещава уроци по актьорско майсторство при квалифицирани преподаватели.

СЕРИАЛИ
2011 – 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 – 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 – 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 – 2020   Защитникът/ Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2023 Шивача/Terzi - Пеями

ФИЛМИ
Анадолски Орли/Anadolu kartallari - Ахмет Онур
Див мед/Delibal - Баръш Аяз
Хартиени Животи

"Хартиени Животи" - в ролята на клошар Мехмет Али.
Този тежък проект и роля  му носи международен успех и  се задържа в челните класации на Нетфликс.
Продуцент - ОГМ Пикчърс.
Режисьор - Джан Улкай.
От фондация „Живот без препятствия", "Хартиени Животи" е  обявен за най-добър филм на 2021 г., Чаатай за най-добър филмов актьор, Джан Улкай за режисьор.

Филмът получава награда на публиката и журито през 2022 год. от Измирския кино фестивал. Чаатай печели награда за най -добър актьор.  Сценаристът и режисьорът също са отличени с награди.
Жанр - Психологическа Драма
Когато миналото и настоящето се преплитат.
Презантация на Протектор в Рим - Италия

Скрит текст:
Протектор е първият турски сериал на платформата Нетфликс. Главният актьор Чаатай Улусой  представи сериала пред международната преса и говори за характера на Хакан в панела, в който той участва с актьорите от Dogs of Berlin , втората немска продукция след La Casa de Papel  и Дарк , на събитието.
The Protector , фентъзи драма за приключенията на Хакан, чийто свят се обърна с главата надолу, след като научи, че трябва да защити Истанбул с тайна мисия. Освен Чаатай Улусой, в актьорския състав са още Окан Якабалък, Айча Айшин Туран, Хазар Ергючлю и Мехмет Куртулуш.
The Protector  зад камерата с режисьора Джан Евернол ,  Умут Арал  и всепризнатия оператор Гьокхан Тириаки .
Премиерата на сезон 1 е през 2018 г. След успеха и интереса Нетфликс - Турция заснемат още три сезона на фантастиката .

Умут Арал, един от режисьорите на "Протектор"  в интервю за работата си над проекта и Чаатай Улусой

Скрит текст:
''Чаатай е наистина амбициозен и обича да прави филми. Той не е само актьор, но също така се интересува от писане на сценарии, заснемане на късометражни филми и участва в целия творчески процес, без значене в кой проект играе.
Чаатай става героят, който играе. Когато започна работата по "Протектор" за много от емоционалните сцени Чаатай настояваше да ги подобри, докато накара Хакан да оживее. Това е възможно най-доброто сътрудничество между актьор и режисьор. Това се случва, когато и двамата са свръх амбициозни. Направихме история в историята с "The Protector", като от Хакан се появи и Харун. Това беше различно преживяване за всички нас, когато един и същ актьор играе и двете роли. Освен това той ставаше и везир в определени сцени. Когато заставаше пред огледало, той наистина се наслаждаваше на тези сцени, което беше забавно и за нас.''
Източник: https://www.northamericaten.com/meet-umut-aral-the-pioneering-filmmaker

НАГРАДИ

Скрит текст:
2010 година  Най-добър модел на Турция
(Първо място)
2011год.  Най-добър дебют
2013 год  Най-добър актьор
2013год.  ТВ актьор на годината
2014г.  Най-качествен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор в сериал
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Феномен на годината
2015 г. Най-добър актьор
2015г.   Най-добър драматичен актьор
2015г.  Най-добър актьор
2015г. Най-добър актьор

ПРЕВОДИНаграда Златен Келебек 2015 г. за ролята на Яман Копер


Чаатай Улусой - GQ Men Of The Year 2019 год. Международна награда за звезда.

„Много съм щастлив и развълнуван да бъда част от това събитие и аз съм толкова развълнуван да дойда в Абу Даби и да видя тази страхотна страна.“
„Когато излезеш на сцената всичко се променя. Каквото и да почувствам в този момент ще го кажа.”


РЕКЛАМА - КОЛИНС ДЖИНСГала вечер на Див мед  в Берлин - Германия. Когато получаваш и даряваш любов Heart

ЗАД КАДЪР - ДИВ МЕД


Интервю за Астана тв с руски субт. специално направено за първата му роля и сериал "Нарекох те Фериха". Разказва за колегите си и героя Емир, от който е научил много.

НОСТАЛГИЯ


Femir - Да пазя нашата любов:hearts:  

Режисьори - Мерве Гиргин,  Баръш Йош
Сценаристи - Мелис Дживелек , Сърма Янък
Жанр - Драма


Сериалът "Нарекох те Фериха" на продуценска компания Мед Япъм е излъчен на 14 януари 2011 г. Никой не е предполагал, че проектът ще успее да завладее не само турската публика, но и останалия свят. За главната роля е поканен победителят в конкурса, най-добрият модел на Турция Чаатай Улусой. Той е толкова неподготвен за ролята, че е трябвало да бъде дублиран за първите 13 епизода, но именно ролята на Емир Сарафоулу, принцът на нощта, превърна младия актьор в звезда на турското кино и по-голямата част от света, където този сериал беше показан. Главната героиня е изиграна от вече обичаната млада актриса Хазал Кая.
След края на поредицата актьорите тръгват по свой път, но в сърцата на публиката завинаги остават Femir - най-добрата двойка на турското кино.

Съвършенството е концепция, която се отнася до състоянието на това, което е перфектно, което няма грешки или недостатъци.
Няма как да заличим следите  в сърцата си.Спомени от Париж Heart Eyes SunglassesSunglassesRelaxed

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!

Стари Теми

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 21:51 от femmi2

# 1
 • Мнения: 10 546

Flowers Tulip ФЕМИ*
мноого добра шивачка си станала,
да изпишем темата с красота и страст
Heart Eyes

# 2
 • Мнения: 28 170
Софи , Грасияс Flowers Tulip Има от кой да се вдъхновявам и  уча. От най добрият Шивач и Казанова.Stuck Out Tongue Winking Eye Wink

Да си изпишем новата къщичка с много емоции и страст
Най доброто предстои Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 17:12 от femmi2

# 3
 • Мнения: 7 538
Благодаря за новата тема и за старанието ти,Феми! Flowers Bouquet
Да си пожелаем страхотни и емоционални моменти с новите проекти на Чаатай и много нови снимки за споделяне!

# 4
 • Мнения: 14 746
И на Пеями хареса нашата къщичка!


   
Феми, благодаря за новата тема!
   
Да я изпишем с много любов и настроение. А Чачо да ни радва с нови фотки и проекти.


Цитат
Сезон 3 на #Terzi с талантливия и многостранен актьор #cagatayulusoy в ролята на #PeyamiDokumaci ще бъде на #Netflix на 3 ноември 2023 г.!
Страхотна изненада!

# 5
 • Мнения: 28 170
Благодаря Емка , важното е да се забавляваме🎉🔥🍷🍷🍷✌️

 Неостаряващ усмихнат  капитан , като отлежало  вино

# 6
 • Мнения: 1 867
Феми, 💐🎉
Благодаря за новата тема, разкошна е Simple Smile
Чачи е супер с новата визия Simple Smile

Илкнурче подкрепя както винаги  ...
Нямам търпение за Терзи 3...
Да си пожелаем повече новини и появи на нашия сладур , за да изпишем темата с настроение и желание.

# 7
 • Мнения: 592
Добро утро. Не Илка подкрепя ,а Чачо нея. Благодарила му е ,че е носил нейна марка риза . Пише се също,че от турците само него са поканили .

# 8
 • Мнения: 28 170
Наниии, Тешекюлер🌼  питай кълбото Чачи върнал ли се е от Париж има подаръци да получава.
След като не са върнали още колета има надежда..
Ще ни липсват тези сладки къдри, като ги ореже за армията. Пак ще му пораснат той така се харесва и му личи с тази нова визия и с кеф и самочуствие позира. Латино мачо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Охоо,с бренда на Илка сме и тя му е благодарила. Те са съдружнички с жената на рестораньора ,той е от близките Чачови аркадаши.
Хайде от НФ да пускат постера за финала. Интересен ми е какъв е. Фотографа на сериала е чок добър. Така и не разбрах кой е но има замисъл във всичко. 👏 табики с красотата и харизмата на главният виновник е още по въздействащо.
Сигурно ще пуснат още откъси няма да издадът края на историята.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 20:32 от femmi2

# 9
 • Мнения: 7 538
https://instagram.com/stories/cagatayyfanclub/320761247053238154 … =MTc4MmM1YmI2Ng==
От тук се вижда,че и Тейлър Хил е била на партито на Мерт Алас. Ех,че готино! Със сигурност са се видяли с Чачо. Сега ,ако и някоя снимка с двамата се появи,ще бъде страхотно!:heart_eyes:

# 10
 • Мнения: 28 170
О , видяли са се  и още как със сладката Тейлър Хил. Тя може би има снимка в архива за да не тръгнат клюки няма да качи нищо нали е и омъжена. Не знам може и да греша ,но така е със славата. Когато снимаха рекламата за джинсите се изписаха глупости и Тейлър се ядоса.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 18:35 от femmi2

# 11
 • Мнения: 7 538
Günaydın!

Само един човек държи ключа към всичките ни въпроси! Wink
Дано от другата седмица има някакво раздвижване покрай "Гадар "!
Хубав уикенд ви желая!

# 12
 • Мнения: 28 170Спомени от Париж Heart Eyes

Нези , колажа е трепач . Ще спретнеш ли същият без надписи и синджири .
Така е този прекрасник със сладките къдри по които си изгубихме акъла може да отключи всички тайни.
 Ако е още във Франция нема да почнат Гадар скоро и каста не е готов . Екипа да се събере , локации .

Още красота , усмивки  и елегантност от  Баръш Калъч  и Еврим Алася . Фотосесия за списание Хелоу

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 14:20 от femmi2

# 13
 • Мнения: 7 538
Фенско творчество-Чаатай и Серенай  как биха изглеждали сега
https://www.instagram.com/reel/CyF8qtMIhbp/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

# 14
 • Мнения: 1 867
Здравейте Момичетаааа  Simple Smile
М  Дааа, ЧУДЕСНИ СА ЧАЧКО И СЕРКА Simple Smile
Неостаряващ Баръшко, любимец ми е Simple Smile
Еххх мъже остаряващи като катедрали....
Във всяка роля ме кефи, нооо не се въплъщава в различен жанр ...иска му се в ролята на Чачко в ХЖ например.......
Затова обожавам Чачко, не го е страх!

Общи условия

Активация на акаунт