Отговори
# 15
Два поста по-нагоре пожелах много и хубави новини около Чаатай да има и ето - веднага се материализират Kissing Smiling Eyes Риболовът това лято може малко да почака Animal Fish Успех на проекта Flowers Four Leaf Clover

# 16
Уауууу , каква новина... Бомба гибиии..Bowling Катеее:hugs: много ти благодаря мило. Ти си нашият добър вестоносец и си ни на късмет. 🍀

Чаатай Улусой никой не може да го стигне вече. Всеки се надпреварва и иска да работи с него. Заслужава още да си вдигне хонорараааа.  Money  Няма ли да почива лято.. направо ни шашна че няма да има риболов. Гаджето дали ще е доволна от толкоз много работа. Направо ще се пръснем от гордоооост. BlushStuck Out TongueWink как да не го обичаш и възхищаваш. Heart

Успех му пожелавам най искрено и да достигне Холивуд.🍀🍀🌟🌟👏👏👏✨✨ Заслужава го многократно. Слага всичките в малкия си джоб с красота , трудолюбив , харизма и талант.  

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 23:22 от femmi2

# 17
Два поста по-нагоре пожелах много и хубави новини около Чаатай да има и ето - веднага се материализират Kissing Smiling Eyes Риболовът това лято може малко да почака Animal Fish Успех на проекта Flowers Four Leaf Clover
На кадем си ни, Катя!
Отбивай се по-често в темата.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 23:01 от Emiliya

# 18
Пипи 🌹 как няма да гледаш сериали лятото. Нали има летни дизита ,може с тях да се забавляваш. Даже единия от тях почна по бившия Фокс. Нещо не му върви с рейтинга. Сценария не знам какъв е и има ли химия между главните. Само снимки съм гледала и кратък откъс но нещо не ме впечатли.

Между другото сега, като четох пак статията снимките ще почнат юли и ще има  време за риболов и релакс една , две седмици и да си види близките хора. Секси визията няма да си я разруши и тяло, щото ще снима С 2 на Ешрефа. Може би ще пусне по дълга брада или ще е без такава. Прическата ще видим как ще е.

Ще има още подробности от Бирсен. Предполагам ще е нещо психо и дълбоко филма. Такива неща и жанрове го влекат и е майстор на това. Уникален е ! Дали ще е на платформа или за киното. Ще има ли партньорка или сам ще играе, като в ХЖ. Там имаше поддържаща роля на колега с които са близки приятели в живота.

"Ешреф Рюя"  ще се излъчва в най известната арабска платформа Шахид.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 23:20 от femmi2

# 19

Сериозно ме заинтригуваха филмите, в които Чачо ще участва, та се поразрових малко.
Ето какво открих за Polat Yağcı и Poll Films:

Полат Ягчи

„Преследвах успеха, а останалото дойде от само себе си“
Изречението, което обобщава живота на Полат Ягджъ, който днес е лидер в сектора със своята компания Poll Production ... Пътят на Полат Ягджъ, който възприе принципа да работи усилено за успех, започва на 15 декември 1977 г. в квартал Тургутлу в Маниса . Предприемаческата структура на Полат Ягджъ, организационните му умения и усърдието, които той съчетава с всичко това, създават кариера, изпълнена с успехи, в която той се издига от нулата до върха.

Той започва кариерата си в ранна възраст, не от необходимост, а от вълнение. Започва да гради бъдещето си, без да го осъзнава, като организира училищни чайове в сватбени зали и филмови дни в училищата. Без да го осъзнава, защото Полат Ягджъ, който казва: „Никога не съм мечтал, винаги съм работил усилено“, инвестира спестяванията, които е спечелил с организационния си талант, в друга област, която много обича; музиката…

„Името, написано с флумастер онзи ден, сега е голяма марка, за която се говори с нейните успехи.“
Полат Ягджъ , който харчи всичките си пари за касети, когато е дете, полага основите на сегашната си марка с думите „ POL FM 1991 Best“, написани с флумастер върху миксираните касети, като ги пълни с песните , популярни по това време в Турция, и допълнителна буква „ L“, добавена по-късно, за да я направи готина, превръщайки интелигентността и опита си в професия, на която ще продължава да добавя стойност всеки изминал ден. Ягджъ идва в Истанбул през 90-те години, преследвайки целите си, а не мечтите си. Той отваря вратите на професионалния си живот, като организира представления на имена като Tuncay Özinel Theater, Nokta Theater, Yalçın Menteş. Започва да издига марката си на върха стъпка по стъпка, като стартира „Poll Organization“ през 1996 г. С успеха, който постига за кратко време, през 2003 г. основава „Poll Production“, която в момента включва много изпълнители. През 2020 г. той добави „Poll Films“ към услугите, които предоставя на изкуството и творци в областта на организацията и мениджмънта, и подписа договори за много телевизионни програми и филми.

Защото той винаги казва: „ Състезанието ми е със самия мен“...
Полат Ягджъ си изгради име с инициативите, които предприема през най-трудните години на музикалната индустрия - когато музикалните продуцентски компании от периода Ункапани затваряха една по една . Само една от тях беше проектът „ Orhan Gencebay ile Bir Ömür“, подготвен като почит към Орхан Генджебай ... Той направи първи, като създаде първия трибют албум в света и събра 32 звезди в един албум с този проект. С приходите от албума той построи начално училище в Тургутлу, Маниса през 2013 г. Ягджъ, който си изгради име с проектите си за социална отговорност, построи и открие джамията Орхан Полат Ягджъ в родния си град Маниса през 2022 г.

Полат Ягджъ, който си е изградил име с музиката, организацията, мениджмънта, филмите, телевизионните програми и многобройните си проекти за социална отговорност в кариерата си, продължаваща вече четвърт век, се състезава сам със себе си във всички тези успехи, защото винаги казва: „ Моето състезание е със самия мен...“

Poll FIlms

КИНО ПРОДУКЦИИ

# 20
Момичета, поздрави за големите новини при вас! Успех на Чаатай!
Следете Катето внимателно за още боеприпаси! Heart

Еми, разпознавам един от афишите - Tut Sözünü, Демет е участвала, но не съм гледала филма.

# 21
Много интересна информация, Еми Hands Clap

Гледала съм "Свещената дамаджаната" 1 и 2 и "Изпълни си обещанието" с участието на Демет, както Флото пише. Повечето (да не напиша всички) филми са силно комедийни. Да видим Чаатай какво си е харесал Blush

# 22
Наистина интересно инфо..  
Емкааа Relaxed направо си се развихрила... Младичък е продуцента и с богата биография.  В нета  се радват, че не спира да работи. Е , някой пак недоволни и казват че го прави за пари. Това не са истински фенове на Чаатай. Той си обича професията и е на гребена на вълната и желязото се кове докато е горещо. Нека използва докато е още млад и енергичен и го търсят и е сред най добрите актьори и звезди на турската дизи индустрия. Браво ! Като машина е. Но той и преди е работил с такова темпо. Важното е че ще продължава да ни радва... Той е като лек за душата и наслада за сетивата. Ще има време да си отпочине до юли.  Това си е и емоционално изтощение.  Умее да се справя и с това. Доказа още веднъж, че кариерата му е приоритет и никой не може да го командва. ЛЖ живот семеен  ще почака ако изобщо се реши на такава стъпка. Нищо не му пречи да си живее и така, както досега и пак е щастлив.

От филмите никой не съм гледала но като им гледам кориците бият повече на комедии. Ще се радваме да играе в това. Има талант и умения да ги разгърне още повече. Може и продуцента да направи сефтето с по тежък жанр с Чаатай. Предстои да разберем  сценариста и режисьора.  

В каталога на фирмата  има и тв предавания с известни певци , също и мюзикъли.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 02:35 от femmi2

# 23
Гледала съм "Свещената дамаджаната" 1 и 2 и "Изпълни си обещанието" с участието на Демет, както Флото пише. Повечето (да не напиша всички) филми са силно комедийни. Да видим Чаатай какво си е харесал Blush
Аз не съм гледала нищо на тази продуцентска компания (то какво ли съм гледала, де). Много бих искала да видя Чачо в комедийна роля.
Не си спомням да е играл в комедия, но ако греша Феми веднага ще ме поправи.
Ще бъде забавно, Чачо би се справил перфектно и с такъв образ. Атрактивен е и умее да се превъплъщава. Само да не е някой психарски или исторически филм, че такива не гледам.

Момичета, поздрави за големите новини при вас! Успех на Чаатай!
Следете Катето внимателно за още боеприпаси! Heart

Еми, разпознавам един от афишите - Tut Sözünü, Демет е участвала, но не съм гледала филма.
Фло, усетих аз, че Катето улавя новините във въздуха. В Градинката чета много полезна и интригуваща информация, която другаде не съм срещала. Затова и честичко прескачам при вас.
Позволявам си и да крада преводите ви.

# 24
Ох , шапката на темата е такава красота  и Огън , не мога да спра да и се любувам. Heart Eyes
Емито отново надмина себе си и се е вдъхновила. 👏

Не е играл досега в комедия ,но в проектите си е имал такива моменти и елементи и му се отдава. Абе, всичко може той мултифункционален е.

Не мисля че ще е историческо или комедия или психо - драма. 

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 01:06 от femmi2

# 25
Позволявам си и да крада преводите ви.
Преводите са лично на Катето - тя владее много езици. Hands Clap  Доста са популярни, не е претендирала за авторски права. Heart

# 26
Преводите са лично на Катето - тя владее много езици. Hands Clap  Доста са популярни, не е претендирала за авторски права. Heart

Адмирации за Катя! Досетих се, че преводите на фраговете и статиите, които публикува са нейно дело. Личи начетеността ѝ. Харесвам интелигентните хора, които не демонстрират знанията си, а в същото време са в помощ и услуга на останалите.
Но, Фло, ти също се открояваш с широките си и задълбочени познания.
И с риск да се повторя отново ще кажа, че Градинката е тема, в която липсват злостни нападки и злонамерени постове. Приятната атмосфера, която сте създали впечатлява.
С удоволствие чета коментарите ви.

# 27
Браво за новата тема! Нося едно красиво ЕшСан клипче да се разхубави и още от това.

# 28
# 29
Здравейте, дами!

Инфото за участието на Чачо в нов проект някак разми трепетното очакване на последния за този сезон епизод от „Eşref Rüya“.
И журналисти, и фенове залитнаха в тази посока. Започнаха с въпросите - коя ще е партньорката, какъв ще е сюжета и т.н.
Малко некоректна беше тази новина три дни преди края. Но това е типично за турската киноиндустрия. Надскачат се кой както може.

Филмът на Чаатай Улусой „Uykusuz Adam“!

Звездата наEşref Rüya, Чаатай Улусой, ще участва в нов проект това лято. Известният актьор ще играе главната роля в дигиталния филм „Uykusuz Adam“...

16.06.2025 08:38
Нaber.com
Шефът на Poll Films, Полат Ягджъ, подписа пореден светкавичен трансфер, за който ще се говори много. Ягджъ е постигнал споразумение с Чаатай Улусой, който получи голямо признание със сериала „Eşref Rüya“ и се превърна в една от най-популярните звезди у нас.

Подготовката и снимките на филма на Улусой „Uykusuz Adam“, който е планиран да бъде заснет през юли, ще започнат през следващите дни. Засега сюжетът и актьорският състав на филма се пазят в тайна.

Прегърни деня си!
Той е само твой с цялото свое великолепие!

Спорна и щастлива нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт