Отговори
# 30
Като като знаят нещо нямат търпение да го напишат ,а Бирсен още повече ,тя държи да е точна и първа. Имала е разрешение от който трябва и е споделила хабера. По коректно беше да изчака да приключи сезона но и така няма да е фатално и интереса не стихва.

По - добре без партньорка да играе сам моноспектакъл, като в ХЖ. Ще има подробно инфо само търпение се изисква, както винаги.

# 31
# 32
По - добре без партньорка да играе сам моноспектакъл, като в ХЖ. Ще има подробно инфо само търпение се изисква, както винаги.
Феми, какви са тези мераци - сам да играе.
Ейй, ти и от партньорките взе да го ревнуваш.
Моноспектаклите на мене са ми скучни. Жени трябва да има, интрига да се върти... Stuck Out Tongue Winking Eye
Gözde е на дневен ред с анализ на епизод 12.
Не съм ѝ фен, но ми е интересно чуждото мнение, без значение дали то се покрива с моето виждане за проекта.

EŞREF RÜYA – Дори един ден

Eşref Rüya се появи на екран тази седмица с подготвителен епизод за финала на сезона. Влизаме във финала на сезона от четири страни с много интересни теми. Мисля, че финалът на сезона ще бъде доста богат на събития, динамичен, изненадващ и изпълнен с драма. Мисля, че балансът между любов и екшън ще бъде близък едно до друго. Надявам се всички събития да се съчетаят по най-интересния начин.

Завършихме предишния епизод с неочакваната целувка на ЕшСан. В първата ни целувка имаше един Ешреф, който се уплаши и избяга от местопроизшествието, сега той е смел Ешреф, който дори не помисля да направи крачка без Нисан. От този ден до днес сме свидетели на това как чувствата, които са съществували и в двамата, се развиват, задълбочават и биват приемани. Свидетели сме как се сближават, докато се опитват да стоят настрана.

В Епизод 6 Нисан казва на Ешреф:  „Мога ли да ти кажа нещо? Дори да си последният останал мъж на света, няма да се влюбя в убиец като теб. Не забравяй това.“  Нисан  изразява любовта си с думи, като казва: „Защото те обичам.“  Е, не са казали „Захапи голяма хапка, не говори нагло.“ за нищо. Дори и да подчертаваш, че няма да се влюбиш толкова, колкото искаш, щом веригите на сърцето ти се развържат, не можеш да ги сдържиш, колкото и силно да ги връзваш. След като любовта влезе в сърцето, след като семената на любовта бъдат посадени в пустинята на сърцето, не можеш да я спреш да расте. Въпреки че Нисан се опита да напусне работа за Ешреф и да изгради друг живот, животът я върна обратно при него, на негова страна и в центъра на живота му.

Ешреф, от друга страна, се опита да нагласи Нисан по свой начин, като подчерта, че между тях няма да има нищо повече от връзка шеф-служител, но не можеше да избяга от чувствата си по същия начин. Той успяваше да изрази любовта си и с действията си. Защото за Ешреф, казвайки „Обичам, влюбен съм“, с други думи, думите не биха били достатъчни, за да изрази чувствата си. Точно както Нисан го прегърна, докато му благодареше за жеста в музикалното студио, казвайки, че никакви думи няма да са достатъчни, Ешреф, вместо класическите думи, запечата устните си с устните, които беше счупил, и избяга през вратата, през която беше изритан.

Ешреф и Нисан тръгват на пътешествие, без да мислят предварително. Всичко се случва внезапно, като любовни признания. Ако не беше телефонното обаждане, което Ешреф получи, щяха да продължат пътуването си без да задават въпроси. Когато Нисан чу, че Ешреф ще поеме Сираците, беше очаквано тя внезапно да се събуди от първоначалното си опиянение и да се запита дали са допуснали грешка. Поемането на контрола означаваше съвсем различни отговорности - невъзможност да се откъснат от Сираците и онзи свят и да поемат този свят изцяло в центъра на живота.

Беше хубаво, че Ешреф слушаше Нисан с цялото си сърце заради нейните притеснения и че щеше да бъде разбиращ, ако тя не иска да тръгне на това пътешествие с него. Не ме притесняваше, че Нисан открито изразяваше чувствата си към Ешреф. Защо да очакваме мъжете да правят всички ходове и да правят първите стъпки по такива въпроси? Означава ли това непременно, че една жена е без гордост, когато прави първата крачка към нещо? В края на краищата, Нисан винаги е била много по-смела от Ешреф по въпроси като любовта. Ешреф, от друга страна, е тих, спокоен мъж, който не говори много за нищо, включително за любовта, който мисли за това десет пъти и действа веднъж. В това отношение те са напълно различни от Нисан.

Ешреф искаше любимата му да сподели мечтите на онзи мъж, който все още сънува дълбоко в него. Никога не трябва да мислят за края, трябва да живеят любовта си колкото могат повече, дори и да е за един ден, два дни или завинаги. Мисля, че подобно на Ешреф по този въпрос, ако Нисан не беше отишла с него и не беше се върнала у дома, тя също щеше да е нещастна, поне сега има в чантата си спомени, пълни с любов, прекарана с мъжа, когото обича.

Ешреф прекара първия нормален ден в живота си с Нисан след много години. Последният път, когато е имал такива нормални дни, вероятно е бил преди да влезе в затвора на 14-годишна възраст. Именно присъствието на Нисан в живота на Ешреф му донесе нещата, които му липсваха, които Ешреф загуби в живота си, за да защити Нисан. В този случай не би било преувеличено да се каже, че Нисан е символ на нормален живот за Ешреф. При нормални обстоятелства една жена много рядко може да впечатли мъж, като знае за доматите от Чанаккале или като уцели кората на диня, но за Ешреф това са толкова ценни неща, че това пазаруване на хранителни стоки го накара да се влюби още повече в Нисан. Има жена, която допълва липсващите части в живота му, какво повече би могъл да иска Ешреф?

Огромният акцент в този кратък ред в сцената с бакалина беше много важен. Ешреф имаше достатъчно пари, за да остави рестото си, без да се замисля, но щастието в живота му винаги беше непълно. Бакалинът, който не искаше тези пари, може би работеше за собствения си хляб, но с това, с което беше доволен, вероятно имаше много по-щастлив живот от Ешреф. В това селце Ешреф отново се изправи пред нещата, които светът, в който беше влязъл, го беше накарал да загуби.

Сцената, в която Ешреф наблюдава Нисан, докато тя се опитва да направи менемен, ме накара да се почувствам много мека и спокойна. От друга страна, бях тъжна, че докато и двамата искаха да живеят в момента, песимистичните мисли в ъгълчетата на съзнанието им витаеха като сянка над щастието в обкръжението. В допълнение към неопитността на Ешреф, мисля, че е хубаво и това, че той оставя контрола на Нисан във връзката. Отношението на мъж, който контролира всичко и всички и го изразява сякаш е подвиг, е напълно противоположно на това общо отношение към любовта. Това също показва уважението му към Нисан.

Също така, като цяло харесвам, когато една жена води връзка. Когато Ешреф я прегръща отзад и иска да я целуне по врата, е очевидно, че сълзите на Нисан нямат нищо общо с лука. Не мисля, че е свързано и с информирането. Нисан плака заради травмата, която е преживяла като дете. Този момент, когато беше целуната точно там, все още е пред очите ми... Мисля, че затова е премахнала бенката на врата си. Хареса ми и начинът, по който Ешреф изрази любовта си. Акцентът, че Нисан заслужава да бъде обичана, беше елегантен. Той подчерта, че тя е най-ценната жена в този живот.

Сладката ревност на Нисан изглеждаше малко странна, все пак миналите връзки не би трябвало да ни засягат. Причината за това обаче може да са онези снимки, които е видяла на стената преди 2 епизода. В края на краищата, мъжът  се разхожда и казва „Сърцето обича веднъж“.  Не мисля, че Нисан е имала предишна връзка. Това, че знае нещо за флирта, не означава непременно, че има връзка. Виждаме такива сцени във филми и телевизионни сериали.
Следва...

# 33
Не е от ревноооост Joy макар че ще и завиждаме неблагородно,  като всяка друга. Капризни сме на партньорка, щото не се получава с всяка и е доказано.
Той е много висока топка висша класа и лига и ако му цопнат неподходяща ще се дразним. Поне визуално да си приличат. Иначе се сработва и създава атмосфера земен и весел човек е.

# 34
Първи кадри от Eşref Rüya епизод 13

Скрит текст:

# 35
Охоо , вече имаме снимки за Финалито в сряда.

Остават два дни

Отмъщението на Ешреф Тек. Бууум ....💪💪💪🔥💥💥💥🙀🙀👏👏

ЗВЯР освободил се от оковите

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 15:21 от femmi2

# 36

Снимките на феноменалния сериал на Kanal D #EşrefRüya се превърнаха в място на приятна изненада в Деня на бащата.

Докато сериалът продължава да отброява времето до дългоочаквания финал на сезона, детските звезди на екипа посетиха снимачната площадка с торта в ръка.

Сейхан Кузей Къскаджиоглу, който разплака милиони хора, и Асмин Хазан Чифтчи, която играеше Нисан като дете, отпразнуваха Деня на бащата с торта, специално приготвена за сериала 🎙💭МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ💭🎙

★︎ Мечтата на Ешреф

Момичета зад кулисите 📸

# 37
Благодаря за новостите и браво за настроението и атмосферата което създават всички в екипа на сериала.

И други, като нас са се размечтали за обща фотосесия. 😍

Ето цитат от фенски профил

"Представете си Чаатай Улусой и Демет Йоздемир да красят корицата на едно и също списание с обща фотосесия би било емблематично. Наскоро разбрах ,че Демет е с български корени от страна на майка си , а Чаатай от страна на баща си. Какви са шансовете затова" ?

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 16:03 от femmi2

# 38
Шокиращи моменти, незабравими сцени...

Последни 2 дни до финала на сезона!

Финалният епизод на сезона на #EşrefRüya ще се излъчва в сряда от 20:00 по #KanalD

🎥| #AhmetYıldırım чрез Instagram Story

# 39

До днес или утре приключват окончателно снимките. То няма за кога вече... Доста нощни снимки пак е имало. Тук има и полиция.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 16:31 от femmi2

# 40
# 41

Не можел да танцува лиии ... Тука си беше притеснен и скован но е нормално, щото отдавна не е бил толкова близо до жена и изпитвал топли и искрени чувства и целувал с желание.

После какъв мъжки страхотен и въздействащ Зейбек изтанцува👌 

# 42
Продължавам с анализа от Gözde

Лично на мен много ми хареса сцената със зейбек на ЕшСан. Щастието да гледаш как Чаатай Улусой изпълнява зейбек за първи път е повече от достатъчно. Няма думи, с които да се опише взаимната им хармония с Демет Йоздемир. Бяха толкова красиви... Влюбените им погледи са достатъчни. Погледът на Ешреф в очите на Нисан от момента, в който за първи път стъпи на терена, Нисан го наблюдава с възхищение, Ешреф го вика към себе си, движението на раменете на Нисан, с което го отблъсква флиртуващо, след това страстта, която тя изпитваше, докато вървеше към Ешреф, двамата изглеждаха сякаш са излезли от филм за Йешилчам, докато изпълняват зейбек един на друг, Ешреф коленичи пред Нисан и отново призна любовта си, като ѝ подари карамфил, погледът на Нисан, който приема тази любов, накратко, всичко беше прекрасно. Сякаш бяха само двамата на света.

Беше неизбежно нашата двойка, която флиртуваше на крака дори докато танцуваше Зейбек един пред друг, да се сближи, когато се върне у дома. Нашето дуо сега сравняваше близостта си с тангото. Защото тангото е танц на любовта, то е страстно, амбициозно, смело. Точно като отражение на чувствата, които преливаха от ЕшСан в този момент. Разбира се, когато нашите момчета започнаха да говорят глупости и да се забавят, беше неизбежно да се разделят в най-вълнуващата част на сцената, преди да могат да бъдат заедно. Все пак, отдавна трябваше да сте си принадлежали.

Ешреф и Нисан бяха в един приказен свят, далеч от всички и всичко. Когато в бъдещето си спомняха, дори и само за един ден, това щастие, което изпитаха, щеше да струва цял живот. Ето защо съм толкова ядосана на онези, които им отнеха това щастие и на всичкото отгоре причиниха лош край на тази кратка приказка. Също така не съм сигурна дали е добре или лошо, че приказката не завърши заедно. Ако бяха заедно, щяха да бъдат по-привързани един към друг. Няма значение, че има лъжи между тях, в края на краищата любовта на Нисан към Ешреф е истинска. Но може би е било добре и че не бяха заедно, докато Ешреф все още живееше някъде в дилемата Нисан-Руя.

Пристигането на приятелите ѝ накара Нисан отново да загуби смелост. Защото Нисан смята, че няма място за любовта и за себе си в света на Ешреф. Въпреки че знаеше това, тя дойде тук с него, за да опитат дали могат да имат връзка, но сега е приела раздялата почти преди да успеят да се съберат отново. За съжаление, думите на Ешреф, че ще реши проблема, не можаха да убедят Нисан. Освен това е невъзможно Ешреф да бъде с Нисан, когато правилата на Йетимлер са такива. Ако Ешреф ще остане отново в света на мафията, той трябва да продължи пътя си отделно от Йетимлер и е много трудно да защити Нисан по този път. Мисля, че начинът да защити Нисан, ако ще имат връзка, е чрез брак.

Намирам приятелите на Ешреф за егоисти, с изключение на Ърмак. Изглежда, че те се грижат за благополучието и щастието на Ешреф, но истината е обратната. Всъщност, това, което е важно за Гюрдал, е властта, която ще дойде с възхода на Ешреф на власт. Фарук се крие зад извинението на правилата на Сираците. Мюслюм не се различава от тях. Ако Ърмак даде зелена светлина, Мюслюм ще остави всичко зад гърба си и ще отиде да започне нов живот с нея. Ако Айтен се върне и иска да бъдат отново заедно, Фарук ще изгори всичките си кораби. Ако Гюрдал наистина се влюби в жена, тя също ще се обърне към Меджнун. Очевидно е, че той никога не се е влюбил истински, лесно е да се разчете газел отвън. Ешреф е прав да се оплаква от тях. Забравете за започването на постоянна връзка с Нисан, те смятаха, че е твърде много за него да прекарва време насаме с жената, в която е влюбен, дори само за един ден.

Те на практика използваха фалшивата полицейска акция като извинение, за да отидат при Ешреф. Какво ще се случи, когато той отиде при Ешреф, след като неутрализира мъжете? Напротив, те рискуваха сигурността на къщата. Какво би се променило, ако Ешреф беше там? Очевидно е колко подобен е документът, подготвен от Чийдем, на оригинала, Ешреф може би не би осъзнал, че е фалшив. Не че не биха провели тази акция само защото Ешреф беше там. Трябваше да се сдобият с тези записи. Ако Ърмак нямаше чувствителността и смелостта на жена, ако не се изправи срещу всички тях, особено срещу Гюрдал, ако не даде съвет на Ешреф, тези мъже щяха да ме подлудят. Освен това, това, което се случва с нея, е, че тя се опитва да се контролира, като нарича Гюрдал по-голям брат, като го нарича мъж. Обаче, освен Фарук, единственият образован, знаещ, възпитан човек сред тях е Ърмак. Тя е наистина силна жена.

Мисля, че Ърмак и Мюслюм ще бъдат описани най-ясно сред поддържащите двойки в сериала. Защото можем да видим напредък по отношение на тях. Дори и да е за няколко секунди, за двойката са написани красиви неща. Когато обаче гледам другите възможни двойки, не мога да видя това. Афра и Фарук се събраха, нямаше и следа от романтика в сцените им, а на всичкото отгоре Айтен беше подчертана. Гюрдал казва, че любовта не е хоби, той търси само други удоволствия. Въпреки че го оприличавам на Гонджа, това е мъжът, когото имаме в момента.

Отдавам поведенческото разстройство на Ешреф, след като Нисан напусна къщата в Шиле, на неспособността му да установи истинска комуникация с жените. Той беше много зает и с проблемите на Сираците, Якуп Баба и Кадир и през целия си живот ги беше давал на първо място. Когато Ешреф чу, че Нисан си тръгва, отношението му беше точно в съответствие с тази поговорка: „Не искам айранът ми да се разлее и киселото мляко да се вкисне.“ С цялото ми уважение, Нисан не е декоративно растение, което от време на време ще посещава, целува и гали. Нисан има мечти и тези мечти не е нужно да се сбъдват в рамките, определени от Ешреф. Да, Нисан е много влюбена, но отиването в Гърция и срещата с производителите там също е възможност, която не бива да се пропуска. Това, което Ешреф направи, беше напълно егоистично, но трябваше да уважи жената, която обичаше, и мечтите ѝ. Когато Ешреф дойде в къщата на Нисан, той все още не видя детската ѝ снимка. Нисан сложи рамката с тази снимка в куфара ѝ, докато тя се приготвяше. Чудя се дали Ешреф някак си ще види тази рамка, тоест снимката в куфара? Давам му поне 50 процента шанс.

Ешреф избра да поеме сираците, вместо да се присъедини към Нисан. Когато го гледам от любовна гледна точка, това изглежда като грешен избор, но когато го гледам от ценностна гледна точка, съм съгласен с Ешреф. Особено ако той не поеме сираците, човекът, който ще поеме контрола, е Кадир и той няма намерение да поверява сираците на предател. Въпреки че има толкова много сираци, бедни хора и нуждаещи се, чийто живот е спасен благодарение на организацията, Ешреф избра да се посвети на тях и да ги направи щастливи. Когато се отказа от Нисан, той не се отказа само от Нисан, а и от собственото си щастие. Сигурен съм, че ако Ешреф обясни разсъжденията си на Нисан, тя щеше да разбере Ешреф най-добре, тъй като самата тя е сираче.

Появата на фотографа Тургут, който не се е появявал в продължение на епизоди, е многозначителна и ясно предвещава, че Ешреф ще научи, че Нисан е Руя във финала на сезона. Това, което привлече вниманието ми, беше, че Ешреф дори не погледна снимките с никакво внимание, дори не би говорил за толкова важен въпрос, докато шофира. Всъщност той откри своята Руя в себе си, знаем, че е видял Руя в Нисан. Затова е елиминирал дори снимките на жени, които са имали и най-малка прилика. Ако беше чул, че Нисан е премахнала бенката си, веднага щеше да повярва, че е Руя, въпреки че не беше виждал детската ѝ снимка. Но слава Богу, някой най-накрая каза на Ешреф, че бенката може да се премахне, нека не се питаме защо не се е сетило за това през всичките тези години, тогава тази история нямаше да бъде написана така.

В края на епизода Тургут се обади на Ешреф и му каза, че е „намерил Руя“ и гледа Нисан, която чака Ешреф в парка от колата, в която седи. Наистина ли е успял да стигне до Нисан само за един ден? Отговорът определено е „не“. Първо, докато Ешреф и Тургут разговаряха, Чийдем ги наблюдавала отдалеч. Тя също така каза на Кадир, че има друг план за Ешреф. Тургут седи в колата до него, определено ще видим Чийдем на шофьорското място. Чийдем знае, че Ешреф ще изгори света, когато чуе тази новина. Ето защо тя изигра последната си карта.

Когато Ешреф получи тази новина, промяната в тона на гласа му, вълнението му, сълзите му не ме разстроиха като зрител, който обича Нисан. Ешреф е обсебен от Руя повече от 20 години, търси я, обсебен е от нея, всеки на нейно място би бил развълнуван и емоционален от първата изненада. Докато Ешреф не срещна Нисан и не се влюби в нея, той беше отъждествявал любов, страст, доброта, красота, щастие, надежда, нов живот, спасение, всичко с Руя. Не можем да очакваме той да не реагира на това, че Руя е намерена в първия момент, в който го чуе, само защото се е влюбил в Нисан. Разбира се, любопитството на годините ще надделее и той няма да слезе от колата и да отиде там, където го вика Тургут. Това не означава, че се е отказал от Нисан, но не се е отказал и от Руя. Просто умът му е спрял в този момент и той няма да може да мисли за нищо друго, няма да може да взема рационални решения. Не мисля, че няма да избере „Сираци“ за някого, когото никога не е срещал, който е просто мечта, утопия. Защото любовта, която изпитва към Нисан, никога не е по-малка от любовта, която изпитва към Руя. Очевидно е, че ще действа, когато любопитството му го обземе.

Не искам да обвинявам или съдя Ешреф за нищо, което би могло да се случи след тази сцена, без да съм гледал финала на сезона. Не мисля, че е здравословно да изброяваме възможностите и да ги коментираме. Просто трябва да запомним това: Ешреф се влюби в Нисан, защото видя Руя в нея. Досега тя беше единствената жена, която обичаше след Руя. Теорията дали Руя би се отказала от Нисан, ако се появи някой друг, е саморазрушителна още от самото начало, защото ако Нисан не беше самата Руя, Ешреф никога нямаше да се влюби в нея.
Следва...  

# 43
Подгряват ни за Финала на Сезона...Мюслюм яко се е въоръжиииил и е в действиеее. Misc Bomb

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 20:59 от femmi2

# 44

Ще кажа, че обичам Якуп Баба, когото псувах през последните седмици, тази седмица, моля, не се изненадвайте. Защото за първи път той наистина накара Ешреф да се почувства като пред баща. Разбира се, нормално е да му напомни, че Ешреф не може да поеме контрола в тази ситуация поради правилата на Йетимлер и че може да се намери някой друг вместо него. Но в това нямаше заплаха или гняв. Нямаше заплаха от изключване от Йетимлер, нямаше опит да го накарат да промени решението си. Напротив, имаше някой, който уважаваше любовта на Ешреф като баща, който проявяваше разбиране.

В крайна сметка любовта не е нещо, което човек може да контролира. Ако сърцето спре, когато умът каже „спри“, това не може да се нарече любов. Ешреф също сподели чувствата си с Якуп Баба, защото го познаваше и можеше да разбере проблемите му.
Беше огромна грешка от страна на Ешреф да не застреля Кадир в главата или да не го изложи на Якуп Баба. Вижте, щом се свести, той продължава със същото старо предателство. Уж съжалява за Якуп Баба, плаче, подчертава, че Ешреф е негов брат, но когато не може да го погледне в очите, виждаме, че всъщност е толкова омразен към Якуп, колкото и към Ешреф. Ако Якуп Баба заслужава тази омраза, няма да имам нищо против. Освен това, никой ли не вижда, че той сътрудничи с Чийдем?

Не мислите ли, че Чийдем и Кадир бяха страхотна двойка? Двамата злодеи от сериала имаха голяма сила и планове за гледане. Въпреки че плановете им не създадоха желания ефект, вярно е също, че на теория са направили много добри планове. Чигдем досега не е успяла да залови Ешреф, защото не го е искала от сърце и нямаше партньор като Кадир от страната на Ешреф. Ако не беше умна жена, би ли могла да остане с Ешреф 6 месеца, без да бъде разкрита, и да изгради добро приятелство с тях? Ако не беше влюбена в Ешреф, би ли се разкрила? Нямаше да го направи. Планът Нисан да стане информатор на Ешреф, след като научи, че Руя е бил много добър план.

Използването на фалшив полицейски номер за запис на гласови записи в къщата на Ешреф беше план, който заслужаваше да бъде отличен, ако не беше забелязан. Никой от хората в къщата не би се противопоставил на полицията или не би ѝ попречил да си върши работата. Когато Чийдем уреди и заповедта за обиск, неизбежно е те да му повярват. Сега Гюрдал твърди, че ако Ешреф беше с тях, това нямаше да им се случи, че никой не би посмял да го направи, но той греши. Кадир и Чийдем са си затворили очите, никоя сила не може да ги спре.

Ешреф мрази Чийдем толкова много, че, както казва, тя ще бъде първият полицай и жена, чиито принципи нарушава с такава скорост. Особено когато чу, че Нисан го следи навсякъде и показа снимката със Сердар, това беше последната капка за Ешреф. Когато неговата скъпоценна беше докосната, той започна да показва сурова страна, която никога не беше показвал на Чийдем. Когато не можеше да направи нищо на жената, той си го изкара на вратите на колата. Чийдем също е отделен психиатричен пациент, мъжът метафорично, като идиом, казва „Мога да те помириша“, той отдава тази мания на миризмата на кожата ѝ. За щастие, Ешреф е най-лоялният мъж на екрана в момента. Затворете Чийдем в психиатрична болница, моля ви.

Не мога да ви опиша колко съм щастлив, че Сердар не умря. В момента, до който сме стигнали, има вероятност героят да е много по-ефективен от преди. Той би могъл да стане беглец и да работи заедно с Ешреф, когото Чийдем иска да залови, за да се отърве от клеветата, която тя е направила. Може би иска да направи друг план с Нисан. Сигурен съм, че щом се оправи, ще го видим като беглец, вместо да отиде в затвора. Друга възможност е, че е направил план с Адил Директор. Докато Чийдем си е мислила, че тя обвинява Сердар за всичките си престъпления, не би ли било лошо, ако има обрат, ако удушаването на Чийдем и ругаенето ѝ от Сердар са част от игра? Някой, който казва тези неща за Сердар, обикновено не бива да бъде воден да претърсва къщата си поради риска да остави такива фалшиви доказателства. Особено когато Сердар казва, че го подозира. Също така не мога да разбера как Адил Директор е повярвал директно на Чийдем и Ешреф, когато е смятал, че нещо се е случило между тях по това време. Това би било огромна глупост. Освен това, не показа ли Сердар снимките, които е направил в къщата на Чийдем, когато са разговаряли тайно, не предостави ли доказателства? Не разбирам защо ме убеди толкова лесно, след като Чийдем беше жена.

Бях казал, че въпросът с Нимет и племето не е приключен. Нимет не каза просто „Засега“ за завръщането им. Сейфо се завърна в Истанбул в този епизод, а Нимет ще се завърне за един последен мач във финала на сезона. Чухме от нея, че има други планове. Сигурен съм, че този план отново е за Нисан, все пак Нимет няма принципи като това да не докосва жена, момиче или дете. Освен това, те все още нямат разум да действат по думите на Кадир. Казват, че господарят им е умрял заради него и не докосват Кадир, и отиват в полицейското управление, за да се оплачат от Ешреф с неговия план. Трябваше обаче първо да застрелят Кадир в главата. Убийството на Кадир е право не само на Ешреф, но и на племето.

Тези, които искат да хвърлят Афра в космоса, вдигнете ръце! Може ли един герой да бъде толкова несъвършен... С всяко нейно движение и дума я сравнявам с човека, който е дърпал грешната дъска във всеки рунд на Дженга и е разрушил цялата кула. ​​Сериозно ще си скубя косите сега. Нейно задължение ли е да каже на Фарук, че Ешреф и сестра ѝ са се целували? Коя е тя? Какво е Фарук, че да му дава тази информация? Да кажем, че са го попитали къде е, защо им казва? Ако приятелите на Ешреф не знаят, не искат да бъдат намерени, нали? Тя отново е съсипала чувал със смокини. Всъщност, мисля, че Афра мисли само за себе си и не за това да отиде в затвора, а не за сестра си. Моля, нека изпратим Афра някъде далеч от Нисан, ако е възможно, и никога да не се връща, вече не вярвам, че този герой може да покаже и йота развитие на характера.

Не искам да виждам цялата музикална група на Нисан отново в сериала. Дори нейната така наречена довереница Джерен беше разочарование. Нисан толкова много се разбунтува срещу тях, говори за проблемите и страданията си, когато другите станаха и си тръгнаха, дори Джерен, която беше последната, която си тръгна, не попита защо. Искам да кажа, въпреки че сякаш питаха, беше по-скоро като смъмряне. Но мисля, че гласовият запис в ръката на Джерен ще предизвика големи неща във финала на сезона.
Между другото, къде е нашият Йомер? Чува се глас от 4 години по-късно, но няма и следа от сегашното му състояние. Буквално са забравили момчето в болницата. Въпреки това, той и Ешреф Агабей никога не е трябвало да бъдат разделяни от този ден нататък.
Браво на всички, които допринесоха.

Общи условия

Активация на акаунт