Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 280
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 735
  • София
И не само, авторитет като Владо Николов /няма какво да се лъжем, така се възприема/, обясни, че има нотка истина в думите на Нури. Това също може да повлияе на някои хора.

# 736
Аз имам едно предложение към Ензим за следващата тема или още в тази. Ако може в началната страница да добавиш и снимката с Инстаграм на повечето участници.

Днес писах на Симо, много е мил почти веднага ми отговори на коментара. Земно момче. Наистина му желая успех!

# 737
Каква е тази снимка? В другата тема, в тази не може вече. Качи я или ми я прати. Simple Smile Аз не ползвам Инстаграм, та не знам за какво говориш. Simple Smile

Smile, Владо Николов за турското присъствие съвсем друга теза изложи - противоположна на тази на Нури. Нури твърдеше, че през 18 и 19 век нещата са се подобрили за българите, Владо каза, че са се влошили, затова сме се разбунтували един вид. Не смятам, че Владо е авторитет по история, прочел е и той нечии писания... антибългарски... Ако беше казал източника, от който има тази информация, думите му щяха да имат някаква тежест, така нямат. Всеки може да си пише каквото и както му изнася, та така.
Мога да затапя и двамата с няколко думи - имало ли е български офицери в турската армия, имало ли е българи на ръководни постове - не. Значи не сме били пълноправен член на Османската империя, а сме били втора категория хора, почти роби. Робство не е правилно да се казва, само с това съм съгласна, правилно е владичество.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 19:22 от Ензим

# 738
Цитат на: Reinа link=topic=1077388.msg37789229#msg377892
[/quote
Прочела съм ти всичките постове. Просто го даде като пример и оправдание защо Роман се бил присламчил към другия отбор, а когато ти обърнахме внимание, че редът беше друг, изведнъж стана без значение.
И разбира се, че всеки има право да играе играта така, както я разбира. Последствията от това обаче също трябва да се приемат.

Не съм го дала като оправдание за Роман, а като пример, че не само той  не е лоялен към отбора. Не сме  в детската градина, кой пръв започнал, пък кой после.  Не съм забелязала и той да страда нещо от факта, че е взел такава позиция.

# 739
  • Другата България
Всъщност само той не беше лоялен. Това казва Рейна. Нури след това го изпрати на дуел.
Дъвчем едно и също без резултат, аз се отказвам. Peace

# 740
  • София
Ензим, извинявам се в такъв случай, нещо друго съм (не)дочула. Ще си го пусна пак.

# 741
Аз имам едно предложение към Ензим за следващата тема или още в тази. Ако може в началната страница да добавиш и снимката с Инстаграм на повечето участници.

Днес писах на Симо, много е мил почти веднага ми отговори на коментара. Земно момче. Наистина му желая успех!
Симо е земно момче, малко идеалист и с негови си духовни търсения. Свестен човек. Дано знае, че е високо оценен от изключително разнородна по вкусове,разбирания и ...всичко, аудитория на този форум. Щот онези там не пожелаха дори да го опознаят, опосумите и те( за тях аз лично се съмнявам,дали биха могли дори).

# 742
😂😂😂ох много се смях на една снимка от инстаграма на Симо, в лекарски дрехи и пише: пациенти чакам ви. Супер хахо е 😂😂😂 сладур
Много се ядосвам, че не дават повече весели моменти които са имали, а наблягат на караниците.
За щастие последните епизоди бяха по-добри.

# 743
А дали Симо е с Радка вече kiss и дали имат общи снимки   Thinking

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 20:32 от elpi

# 744
  • София
Може ли този инстаграм на Симо,извинявам се за спам-а,просто много ме кефи момчето Simple Smile

# 745
Гласувах за Милена, Христина, Александра и Георги. На пето място по антипатии слагам Роман, заради отвратителното отношение към Росица.
Фаворити са ми Дидо и Росица.
Силно се надявам Дидо да спечели дуела и да стане фермер.

# 746
А спомняте ли си, че Иван и Андрей казаха, че Симо им бил един от най-неприятните играчи по време на кастинга.Или съм го сънувала това🙄🙄

# 747
А спомняте ли си, че Иван и Андрей казаха, че Симо им бил един от най-неприятните играчи по време на кастинга.Или съм го сънувала това🙄🙄
Това не съм го чула.
Ако сте почнали и да сънувате фермата не е добре тая работа.

# 748
Може ли този инстаграм на Симо,извинявам се за спам-а,просто много ме кефи момчето Simple Smile
simeon_tomov_barca

# 749
Не вярвам да са използвали думата неприятен и не си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт