Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 234
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 765
Ай Божеее! Христина лесно я харесвали! Ти да видиш. Това кречетало ....ми идеше да скокна да го стисна за гърлото. Жената говори на детето си бе,аланколой!

# 766
Гошо и Роман са яко заблудени за вота.На Гошо само схеми са му в главата и е убеден че ще бие Нури

# 767
  • София
Я па тая Христина! Скри ми шапката със самочувствие!

# 768
Моля ви, зарадвайте ме и кажете,че Гошо няма да  е на финал? Ако пък е там, да не е победител. Ей, тоя човек сигурно не спи. И как не му дими главата от бесните схеми дето се мятат в нея?!

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 22:04 от mrav4ica

# 769
Не вярвам, че ѝ дадоха шанс на Христина да се върне и да покаже още повече каква селянка е. Как може такова отношение? Какво ѝ пречеше Росица и от къде на къде някой ще се съобразява само с Христина???

# 770
Миленка как злорадо се наслаждаваше на скандала между Христина и Росица...Няма такава змия! А Христина си е патология.

# 771
  • Вестерос
Христина си показа простотията! Пълни глупости на Роси наприказва. А върхът беше нещо от сорта тебе не те интересува аз какво правя Grinning

Гошо отново показа, че е разпределил вече парите от печалбата...

Ваня и тя какви глупости по адрес на Христина, страшно стойностен човек , мхм.

# 772
Моля ви, зарадвайте ме и кажете,че Гошо няма да  е на финал? Ако пък е там, да не е победител. Ей, тоя човек сигурно не спи. И как не му дими главата от бедните схеми дето се мятат в нея?!
Скрит текст:
Няма да е, споко Simple Smile

# 773
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Симеон ми е симпатичен,но съм безразлична дали ще продължи напред или ще отпадне в неделя.
Смятам,че на двубои срещи Георги,Роман и Нури - няма шанс,така че не го виждам във финалната 4ка.

За Христина не си хабя приказките вече,и 10 пъти да я върнат,ще е същият човешки упадък.

# 774
А Дидо има ли шанс срещу някой друг от останалите мъже? Как мислите? И той се точи за победата, поизпусна се напоследък за това. То няма лошо, но ми писна от пози - аз не съм за победата тук. Да бе,да.

# 775
Аз мисля, че Симеон, ако реди точки, ще има шанс срещу Роман. Ама за целта трябва фермер да е Нури, което не вярвам да стане.

# 776
Христина май я върнаха само заради тези сцени,които прави,знаят я,че няма спирачки,знаят,че няма да се стърпи и все сеир и рейтинг ще има,а какво по хубаво за продуцентите.  Държанието й спрямо Роси е без коментар, не е нормално просто,колкото и да те дразни някой да му изливаш такава помия и то когато денят е толкова специален за Роси. А Милена като най-възрастна как се наслаждаваше на безплатното шоу,само пуканките липсваха. Как един път не се намеси и не спря някой от скандалите на Роман или Христина срещу Роси,а все гледа отстрани.
Георги и Александра с техните свалки го докараха до там,че Жоро вече я спряга за най-достойна да спечели за своята кауза,но иначе той е най-можещия и ще отстрани всеки от пътя си. Не може да се примири с Нури и със способностите му и всячески гледа да вземе вота и игрите за него. Убеден е,че хората навън го обичат и за него остава само да стигне до финал и да развее знамето на победата.

# 777
Обаче,този път Роман се намеси и мисля,че в полза на Роси. Но Милена го сгълча да си трае, гадината й с гадина. И Гошо тази вечер не я изтрая Христина.  Ма тя таз мома не просто лоша, зла и арогантна, свирепа комбинация.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 07:37 от mrav4ica

# 778
  • London
Скрит текст:
Даже има спойлър, че Гошо пада от Нури. Колкото до Хриса от спойлъри тая седмица ще я гледаме последно, другата към вкъщи.

# 779
Скрит текст:
Даже има спойлър, че Гошо пада от Нури. Колкото до Хриса от спойлъри тая седмица ще я гледаме последно, другата към вкъщи.

Скрит текст:
Ще се пръсна от смях и кеф.

Общи условия

Активация на акаунт