Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 217
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 840
dido1302,
Не следя коментарите във фейса, не ме интересуват. Ако исках да чета нескончаема блъвоч, нямаше да следя тази тема, а ФБ страницата на фермата.

Георги много хрисим стана напоследък. Подозирам, че някой от бившите участници са му подшушнали за образа, който сътвори пред камера до сега.

# 841
Нали се чудехте кой коя зодия бил. Вчера Хриса си каза, че била ВезнА. Чак не повярвах на ушите си. По-шантава и неуравновесена везна не бях виждала в живота си.

Ванчето нещо голяма бунтарка го раздава...бреййй!
Чак сега се сети, че ратаите не били участвали в историческите игри. Де гиди, пуста несправедливост. Но гримът, който си беше направила, доста добре й импонираше. И на мен ми прилича на травестит. Всичко в нея ми е крайно изкуствено.

Жоро онзи ден не знам защо трябваше да коментира така тъща си. Толкова ли не помисли, че няма да се почувства добре да я коментират така на всеослушание. Не знам жена му на Жоро какво мисли за представянето му там, но допускам, че от доста неща би й станало неприятно.
Изтървала съм, само го чух да казва, че половинта рода ще са му сърдити. Може ли малко повече инфо?

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 13:11 от valley_of_roses

# 842
  • London
Ами като напиша името на мъжа ми, излизат статии за негов съименник, мениджър на мн голяма компания, публична личност. Ама не е моя мъж.

Ама други данни съвпадат ли ? Възраст, населено място ( не София или голям град ), Инстаграм профил.

И на мен ми се струва, че едва ли е случайно. Във ФЕЙСБУКА му имаше снимки от разни техно партита от тези в които или трябва да си много напушен за да издържиш или нещо друго. Смисъл няма да ме изненада да пуши трева или да е взимал нещо в даден период от живота си и дори да е бил забъркан в нещо такова. Смятам обаче, че каквото и да е не е нещо от голям калибър. В крайна сметка всеки си има своя история...…

Гошо, наистина с това за тъщата ме изуми. Струва ми се, че с жена му са или пред раздяла или имат някакъв фиктивен брак. Хич не се държи така сякаш действително е семеен, факта, че не мери приказки за тъща си говори достатъчно.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 12:12 от La Catrala

# 843
Ами като напиша името на мъжа ми, излизат статии за негов съименник, мениджър на мн голяма компания, публична личност. Ама не е моя мъж.

Ама други данни съвпадат ли ? Възраст, населено място ( не София или голям град ), Инстаграм профил.

И на мен ми се струва, че едва ли е случайно. Във ФЕЙСБУКА му имаше снимки от разни техно партита от тези в които или трябва да си много напушен за да издържиш или нещо друго. Смисъл няма да ме изненада да пуши трева или да е взимал нещо в даден период от живота си и дори да е бил забъркан в нещо такова. Смятам обаче, че каквото и да е не е нещо от голям калибър. В крайна сметка всеки си има своя история...…
Да. Но едно,че може да е вярно, а може и да не е. И второ, ние тук коментираме сега какво демонстрира и какво от това на нас ни харесва. Така беше и за Митко, така е и за Милена. Хем те се похвалиха с някои аспекти от миналото си. Казвайки това, не спорят с теб,Катрала. Само допълвам,приемайки казаното от теб

# 844
Мисля си ако тази статия беше за Роман, щяхте да го разпартушините още повече. Не, че сега му се размина.
Какво като е постнал статията? На никой не ще му се промени мнението за Симо. Видял я споделил я.
Тепърва ще се пишат много глупости за играчите.
Единствено ако си пребивал, убивал, крал, и разпространявал сериозна дрога бих се отдръпнала от даден човек. Марихуана моля ви се та тя е лечебна в някои случаи.

# 845
  • постоянно
Защо трябва да си " напушен " на техно партите. Момчето е Ди Джей . Това го вълнува и интересува, значи и му е приятно да го прави.
Виж аз трябва да се напуша яко ако отида на такова, но щото не " пуша " затова и не ходя!

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 846
Ами при Роман би било така по правилото: На зла круша зъл прът.

# 847
  • На морето!
Георги какво е споделил за тъща си- това, че толкова иска да помогне и да свърши нещо добро за някого, че понякога певече пречи в силното си желание ли? Според мен това е градивна критика , която и преди е коментирал с нея. Малко ми се струва нелепо да се обсъждат семейните му отношения, всички семейни вътре вероятно се тревожат как близките им навън възприемат представянето им, но не е наша работа да коментираме жените, мъжете или децата им.

Относно Симо и т. нар. леки наркотици, смятам, че повечето му колеги, може би и той имат известен опит, но това само по себе си не означава нищо. Не е пропагандирал или предлагал в участието си, така че съм ок.

За дуелът- изходът очевидно е ясен, Георги очевидно не направи добър избор според мен.
Защо продължават да подминават Христина? Поведението ѝ е брутално неприемливо, на Роман също, но той го облича в чувство за хумор за по-лесно преглъщане.

# 848
И аз намалям с един -два пункта симпатиите за Нури след снощи.
  И да,смятам,че Гого има инфо отвън.След идването на тримата  гости  поведението му рязко се промени.

# 849
 Цитати от коментарите под статията /без редакция/: "КОй тоз Симеон бе? - Симеон Грамов каде води на Иван ламера щерка" Това говори, че не е Симеон от Фермата. Ако беше, не мислите ли, че от Козлодуй все някой щеше да коментира това на страницата на Фермата, а не само въпросният господин?!

# 850
Разбира се Хър, 😂😂😂
Чудя се такива ли сте и в личният си живот. Или аз не познавам чувството злоба. Съвсем сериозно към никой от играчите не изпитвам злобни чувства. Това е една игра която гледаме по телевизията, защото явно нямаме друго какво да правим по това време.

# 851
  • Другата България
И второ, ние тук коментираме сега какво демонстрира и какво от това на нас ни харесва. Така беше и за Митко, така е и за Милена. Хем те се похвалиха с някои аспекти от миналото си.
Именно, всички коментари за участниците са на база какво показват в предаването, там как се държат и какво демонстрират. Това, което са решили да споделят лично, също е част от предаването един вид. Всичко останало поне за мен е провокация и няма място в темата.
И абсолютно не на място, както и доста фалшивеещи коментари за мен са тези, които приветстват подобни жълтурии. Значи грозните коментари от фейса не може да се споделят, защото очернят един определен играч, ама видиш ли, тези за другите, които също са външни може, щото не са за "нашето момче". Ама нищо изненадващо всъщност.

# 852
Между коментари от фейса, статия или инсаграм има разлика според мен. Но сега точно не ми се пише надъъъълго и широко каква е тя.
За мен тази статия по никакъв начин не промени мнението ми за Симо, защото може да е, но може и да не е вярна.
И моля ви гледайте малко по-ведро.

# 853
  • София
Намаляте симпатиите си кум Нури заради снощното изказване? Браво! Много лесно някои хора си променят мнението. На база на неща казано, което ги дразни и автоматично  става по-малко симпатичен, независимо дали е способен. Да, и мен ме дразни със самохвалството си понякога, но човекът се гордее с това, че разбира от всичко по малко и така се чувства полезен. И по-добре да ме дразни с това, отколкото с обиди към някого, скандали и подливане на вода.

Симеон не ми е любимец, но това с наркотиците... пак някой чул-недочул и говори без да знае. Имала съм приятел DJ, за когото мога да гарантирам на 100% не само, че не се е друсал, ами момчето даже не пиеше алкохол и не пушеше. Не само на работа, а по принцип. Така че коментари от сорта на "ама как ще издържи ако не друса..." и пр. не са много ок.

# 854
  • Другата България
Аз лично не намалям симпатиите си към Нури - не казах това. Ясно съм го написала - стана ми "хлъзгав", а такива хора не харесвам. Имам право, нали? Сега съм установила противоречие в поведението му, сега го коментирам и отразявам. Това не променя с нищо мнението ми за него, че е способен, кадърен, може всичко и е напълно достоен да стигне до финал. Поне аз мога да правя разлика между общо нехаресване и такова само на определени черти от характер на човек. Същото се отнася и за Георги - като цяло трудно го харесвам, по-скоро ми е все тая, но снощната му проява одобрявам. Което не променя цялостната ми представа за него като играч.

Общи условия

Активация на акаунт