Колкото до градивната критика - хубаво нещо е, като го кажеш право в Очи. Иначе някак като оплакване звучи. Иначе Георги ми е шарен на мен. В смисъл, че му намирам както много позитивни страни, така и негативни. Едно много добро качество притежава, което показа вчера много добре: когато има раздор, успява с една дума да ги усмири. Има много силно присъствие и като повиши тон хваща дикиш. Той е един от малкото мъже във фермата, които са се опитвали да сложат край на разразен скандал, вместо да се подхилкват и да гледат сеир. Нури например, никога не се меси - трайка си. И май това е едно от нещата при него, които ги дразни повечето.
Колкото до ситуацията с видеото на Роси и изплясъка на Хриса, според мен когато Роман се опита да се намеси, Милена не го спря от злоба, а защото усети, че ако се включи и той ( имайки предвид, че не симпатизира нито на Хриса, нито на Роса) скандалът вместо да утихне, съвсем ще стане мазало.
После, когато отиде да снесе на Георги за кавгата между двете, Георги каза, че Христина няма никакво право да дава тон на другите къде да си снимат видеото, Роман тръгна с изречението: "Амаа...", при което Георги не го остави повече да коментира и каза, че Хриса е малоумница. Иначе съм почти сигурна, че Роман пак щеше да хвърли някой камък в градинката на Роса.

Благодаря ви.
Но хем да не мислиш за финал, хем да им правиш сметката....