Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 213
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 855
Няма смисъл, остави, аз съм си още по-голяма злобичка в реала Wink

Колкото до градивната критика - хубаво нещо е, като го кажеш право в Очи. Иначе някак като оплакване звучи. Иначе Георги ми е шарен на мен. В смисъл, че му намирам както много позитивни страни, така и негативни. Едно много добро качество притежава, което показа вчера много добре: когато има раздор, успява с една дума да ги усмири. Има много силно присъствие и като повиши тон хваща дикиш. Той е един от малкото мъже във фермата, които са се опитвали да сложат край на разразен скандал, вместо да се подхилкват и да гледат сеир. Нури например, никога не се меси - трайка си. И май това е едно от нещата при него, които ги дразни повечето.

Колкото до ситуацията с видеото на Роси и изплясъка на Хриса, според мен когато Роман се опита да се намеси, Милена не го спря от злоба, а защото усети, че ако се включи и той ( имайки предвид, че не симпатизира нито на Хриса, нито на Роса) скандалът вместо да утихне, съвсем ще стане мазало.
После, когато отиде да снесе на Георги за кавгата между двете, Георги каза, че Христина няма никакво право да дава тон на другите къде да си снимат видеото, Роман тръгна с изречението: "Амаа...", при което Георги не го остави повече да коментира и каза, че Хриса е малоумница. Иначе съм почти сигурна, че Роман пак щеше да хвърли някой камък в градинката на Роса.

# 856
  • София
Какво значи "хлъзгав"?

Аз, примерно, нито харесвам някой, че да го подкрепям зверски /както тук повечето/, нито пък съм твърдо против някой. Във всеки виждам добри качества, но понякога в дадени ситуации не съм на тяхна страна. Мнението за тях не ми е променено, но не изпадам в двете крайности. Значи ли това, че и аз съм хлъзгава?

За пример - не ми допада Роман, но повечето тук така го нападнахте... Особено със споделянето за майка му. Какви ли не предположения се извъдиха, че било стратегия. Еми, сори, ама е гнусно да се говори така. Първо, всеки си го преживява по различен начин, второ, както разбрах, всеки се е досетил за какво е излизал той. Така че... хем сте го "хванали" какво му се е случило, хем така се опитвал да манипулира. Противоречиво е това.

# 857
  • Другата България
Колкото до ситуацията с видеото на Роси и изплясъка на Хриса, според мен когато Роман се опита да се намеси, Милена не го спря от злоба, а защото усети, че ако се включи и той ( имайки предвид, че не симпатизира нито на Хриса, нито на Роса) скандалът вместо да утихне, съвсем ще стане мазало.
После, когато отиде да снесе на Георги за кавгата между двете, Георги каза, че Христина няма никакво право да дава тон на другите къде да си снимат видеото, Роман тръгна с изречението: "Амаа...", при което Георги не го остави повече да коментира и каза, че Хриса е малоумница. Иначе съм почти сигурна, че Роман пак щеше да хвърли някой камък в градинката на Роса.
И аз така го разбрах момента, с изключение на това, че не съм сигурна в реакцията на Милена, по-скоро в подбудите за тази реакция. Но поведението на Георги беше точно на място и поне в отношението си към Христина е последователен. Това имах предвид като казах, че ми е станал една идея по-симпатичен - сега я отразявам тази негова черта. А що се отнася до Роман - само и единствено уважението му към Гошо го спря, за да запее в хора на Христина, така е.

Какво значи "хлъзгав"?
Аз, примерно, нито харесвам някой, че да го подкрепям зверски /както тук повечето/, нито пък съм твърдо против някой. Във всеки виждам добри качества, но понякога в дадени ситуации не съм на тяхна страна. Мнението за тях не ми е променено, но не изпадам в двете крайности. Значи ли това, че и аз съм хлъзгава?
За пример - не ми допада Роман, но повечето тук така го нападнахте... Особено със споделянето за майка му. Какви ли не предположения се извъдиха, че било стратегия. Еми, сори, ама е гнусно да се говори така. Първо, всеки си го преживява по различен начин, второ, както разбрах, всеки се е досетил за какво е излизал той. Така че... хем сте го "хванали" какво му се е случило, хем така се опитвал да манипулира. Противоречиво е това.
Хлъзгав значи именно това - хлъзгав, пързаля се на усет, на усещане, на поведение. Няма ясна позиция, веднъж говори едно, за да се хареса на някого, после казва друго, за да го хареса друг, в последващ момент се сеща за трето мнение - евентуално това на публиката и отново сменя версията. Непоследователен, непостоянен, без твърда позиция за абсолютно всичко и всеки. Така аз го разбирам и в никакъв случай не мога да направя аналог с пишещ тук човек.
Що се отнася до Роман и личната му трагедия - ако визираш мен, ще те помоля да подкрепиш твърдението си с цитати. Защото аз го казах многократно - коментирам участниците на база представянето им във формата. Никога не съм си позволила да обсъждам който и да е въз основа на лични моменти от живота му. Дори и за Роман вчера писах по този повод, написаното стои, може да се прочете. Така че моля да не ми слагаш /ако визираш мен/ думи и изрази, които не съм написала, дори и си помислила.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 13:02 от Merri_An

# 858
Разбира се Хър, 😂😂😂
Чудя се такива ли сте и в личният си живот. Или аз не познавам чувството злоба. Съвсем сериозно към никой от играчите не изпитвам злобни чувства. Това е една игра която гледаме по телевизията, защото явно нямаме друго какво да правим по това време.
Предлагам да не се правят опити да се коментират какви са хората в темата.
Да, може би щеше да го нападнем Роман защото вече има изградено мнение за него, така като много от нас казаха че няма да си променят мнението за Симо.Все пак коментираме участниците от това което са показали във формата.

В началото реших че Гошо мълчи заради амулета, но явно наистина някой му е подшушнал нещо.Ама късно чадо, късно.
И продължавам да харесвам Нури.
Ми що да не се хвали човека.Има си способностите, оценява се, хвали се.
Той и.Гошо се хвали ама може само да диша прахта на Нури

# 859
  • София
Миналия сезон във Фермата имаше бивш затворник , забравихте ли Станко?
Миналия сезон имаше даже двама бивши затворници.  Peace

Мен това самохвалство и липса на скромност у Нури ме дразнят от ден първи. Много може и умее, но не пропуска възможност да се изтъкне колко е по-по-най. Не обичам такива хора аз.
Снощи до последно се надявах Симеон да избере Роман. При така стеклите се обстоятелства ще бъда за Дидо, въпреки че и Симо ми е много симпатичен.

# 860
Друго си мисля за Гошо.
Дали ако снощи вместо Хриса срещу Роси беше скочила Сашка или Ваня или Роман пак щеше да реагира така или щеше тихичко да си затрае.

# 861
  • Другата България
Laughing Предлагай си, на никого не пречиш. Hug

# 862
Laughing Предлагай си, на никого не пречиш. Hug
😂😂😂двоен стандарт ли виждам, значи на мой гръб можеше. (Не помня точно кой ме беше охарактеризирал, така, че не се чувствайте обвинени)

# 863
  • Варна
Леле... едва успях да ви насмогна... колко много сте писали за последните 2 дни. Не се дърлете бре хора. Забавлявайте се просто на самото предаване, без излишни нерви да трошите.
Във фейсбук страницата и аз не влизам, основно от вас се информирам какви са настроенията там и в други социални мрежи. Не казвам, че там няма градивни коментари и мнения, просто много трябва да отсявам, пробвах се миналата година, не ми се получи отсяването - запуши ми се главата в един момент от бълвоч. Ей заради това при вас в тази темичка ми е най-добре.
Самият сезон вече е почти приключил. Дуелите са изиграни, задачите и кошниците раздадени, кадрите заснети, монтирани... поетапно само ни ги излъчват. На една шепа хора вече са ясни финалистите. За цялостното приключване на сезона и определяне на победителя са оставили точно един епизод, в който не само лични умения, но участие ще имат и отпадналите фермери и зрителите. За влияние над зрителския вот нормално е от сега още да се подготвя почвата и да започнат да се вадят кирливи ризи, да се пускат слухове, да се припомнят стари провинения... Ха! Което ме кара да си мисля почти със сигурност, че Симо е един от финалистите, щом някой се опитва с черно да маца по образа му. А и в интерес на истината - млад човек е, всеки греши, също така като грешка може да се счете И да те повлекат в скандал без да подозираш. Аз лично също бих се ръководила от поведението на всеки един вътре във Фермата, а не от жълтата преса... ако евентуално ми скимне sms-че някакво да пусна на финала.

# 864
  • постоянно
Кажете ми моля ви какво е казал Нури снощи, че ми превключиха канала на футболен Rage Благодаря ви.

# 865
  • Другата България
Кажете ми моля ви какво е казал Нури снощи, че ми превключиха канала на футболен Rage Благодаря ви.
Ако визираш казаното от мен, то поне аз имах предвид това, което вече съм написала.
Преди дни каза, че парите от наградата му трябват, за да изучи дъщеря си. Снощи Росица го попита какво би направил с парите, ако спечели, и отговорът беше следния: по памет, някой да ме поправи, ако греша "Аз не смятам, че ще стигна до финала.....
Ще ги дам за благотворителност.......
Може и една къща за гости, да развия селски туризъм....."
Значи ако е имал предвид и трите неща едновременно, то значи аз не съм го разбрала и си посипвам главата със...сняг, че при нас е доста. Grinning  Но хем да не мислиш за финал, хем да им правиш сметката.... Thinking

# 866
  • София

Нищо интересно, похвали се малко повече, че е добър в различни неща.

Хората по различни причини не говорят какво ще направят с парите. Някои са суеверни, други пък не искат да казват "ще направя "това и това" в ефир", ама после нещо друго да им скимне и да излезне, че са лъжци. Нещата, които е казвал, бяха, че ще отидат за обучението на дъщеря му, ще даде за благотворителност и може да развие селски туризъм. Каза също и че пари не му липсват. Което може да е така, да си живее нормално, но всеки е наясно, че още малко сигурност никога не е излишна. Да, и той е там за парите, и малко дразни като казва, че не е, но това реално е само негова си работа и нито един от нас не го интересува. Все пак не е благотворително предаване, че хората да гласуват за кауза, гласуват за човек. Та в този ред на мисли ми е все тая кой за какво ще ги ползва.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 13:28 от « Ѕmile »

# 867
Това, че Нури има самочувствие мен не ме дразни никак. Би ме подразнило ако се хвалеше с чужди постижения и ако си приписваше чужди заслуги. В неговия случай е очеизвадно, че няма друг във фермата, който да може да го конкурира по умения, сръчност и кадърност. Може би Караньотов по отношение на дърводелството беше дори по-добър от него, но той пък си тръгна.
И изобщо Нури не е единственият във Фермата, който не страда от излишна скромност. Това, което не ми допада особено в него е именно, че от старание да се покаже колко добър човек е, излиза с по няколко различни версии за едно и също нещо. Като например по въпроса за парите от наградата. Това с благотворителността вече и на мен ми дойде някак прекалено. Не че не вярвам, че ще го направи, но...не съм фен на шумната благотворителност.

# 868
Ако визираш казаното от мен, то поне аз имах предвид това, което вече съм написала.
Преди дни каза, че парите от наградата му трябват, за да изучи дъщеря си. Снощи Росица го попита какво би направил с парите, ако спечели, и отговорът беше следния: по памет, някой да ме поправи, ако греша "Аз не смятам, че ще стигна до финала.....
Ще ги дам за благотворителност.......
Може и една къща за гости, да развия селски туризъм....."
Значи ако е имал предвид и трите неща едновременно, то значи аз не съм го разбрала и си посипвам главата със...сняг, че при нас е доста. Grinning  Но хем да не мислиш за финал, хем да им правиш сметката.... Thinking
     Аз казах по-горе,че свалям с два пункта харесването си от Роман.Ако е било 9 ,става 7.Grinning
  Merri_An,точно така го разбрах и аз,затова леко си промених мнението.
   Не виждам нищо лошо и ненормално в хода на играта и най-вече наближавайки финала и 100те хилки да има развитие при участниците.В една или друга светлина.
   Евала на Роман,че си заяви,че играе за награда.Жалко,че други не си го признават.

# 869
  • тук и там
 Харесва ми като поведение Нури, но  моите фаворити са други.Има качества-няма как да отрека това.Не е засегнал никого ,трудолюбив, почтен изглежда.Тоест-не съм видяла нещо,което да ме дразни до момента-освен самохвалството му.Има всички качества за да спечели фермата, и въпреки това  някак не мога да го харесам истински-и аз не знам защо..Може би защото показва твърде малко от себе си.Твърде затворен е според мен и мери  и обмисля  всяка дума,преди да я  каже.Харесвам Нури,в сравнение със по-голямата част от фермерите.Просто зависи кои ще бъдат на финала.Защото ако трябва да избера между Дидо и Нури,бих избрала Дидо.Но ако трябва да избирам между Нури и Роман,че и Гошо-бих избрала Нури.За сега,разбира  се.И да-защо да не си променям мнението? Христина е ясна на всички,но някои участници все още не са показали всичко от себе си..

Общи условия

Активация на акаунт