Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 200
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 870
  • постоянно
МериАн, Смайл ,
благодаря. Heart

Каквито и да са мотивите на всеки играч, няма как да не са обмисляли и варианта с парите.
Аз бих си казала , че ще ми е хубаво да се върна към корените си и науча повече за бита и историята на предците си , НО парите съшо биха ми донесли плюсове. Толкоз.

Hug

# 871
Да бе, отишъл е в чужбина за да издържа дъщеря си, ама иначе ще даде 100000лв за благотворителност . Полека да не му повярвам. Не, че няма хора, които даряват такива суми, но те не ги печелят по такива формати. И обикновено разполагат с много повече от тях. Щях да си пускам снощния епизод, но като чета коментарите май ще пропусна. 

# 872
Що да не им направи сметката, па макар и да не вярва, че ще стигне до финал? Аз колко хора в реала съм чувала да си правят тънко счетоводство с пари, дето ги нямат и сигурно никога няма да ги имат...Хеле пък с чужди пари. Примерно: "Аз ако имах тия пари, дето ги има еди кой си, нямаше да направя еди какво си, а еди що си.."
Та може и неговите сметки да са съвсем хипотетични.

# 873
  • София
Винаги ми е било много отвратително и безсмислено да се сравняват и питат кой за какво ще си ползва парите. Във всички подобни предавания. Ми... за каквото сметне за добре! Както казах, не се гласува за кауза, а за човек. Пък и много работи могат да се кажат в ефир, а после съвсем друго да стане.

Phenix, аз не съм чула да казва, че цялата сума ще я дари. Или аз съм глуха нещо?

# 874
Аз не съм гледала епизода, коментирам прочетеното тук.

# 875
Phenix, епизода беше готин пусни си го.
Мен самохвалството на Нури не ме дразни, то има покритие, дразни ме изказването му на тема робството. Всичко друго мога да подмина спокойно, но за робството не.

# 876
  • Другата България
Аз не съм гледала епизода, коментирам прочетеното тук.
Аз доколкото разбрах, това за благотворителността не го казвал за първи път. Отново подчертавам, че пропускам епизоди, затова ако греша, някой да ме поправи. Снощи обаче гледах, чух го, но не мисля, че конкретизира за цялата сума. Възможно е и да не съм чула. Peace

# 877
Ако говори за част от сумата, тогава го вярвам. Но за цялата сума- не мисля.

# 878
  • постоянно
Phenix, епизода беше готин пусни си го.
Мен самохвалството на Нури не ме дразни, то има покритие, дразни ме изказването му на тема робството. Всичко друго мога да подмина спокойно, но за робството не.

А подразни ли те Владо Николов с неговата теза за Робство / присъствие ? Blush

За парите , това е формат ,тe  питат, нищят , търсят интрига. Така правят пари и вдигат рейтинг. Друг е въпроса до колко искаш да им отговориш  или какво искаш да им отговориш. Там вече няма как да се накарат. Blush

# 879
А Нури като е толкова сръчен и всичко му се отдава, защо е в чужбина като помощник пръскач или там както беше? А после парите за благотворителност - да бе да!

# 880
Гледам Стоян победителят във втория сезон дал имената на 4 финалисти и коментирал ,ама колко е вярно незнам  Thinking Ето ги  ,скривам ги ,че дори и победителят казал
Скрит текст:
Роман ,Дидо,Ваня и Роси,а
 не Нури .Победителят е Роси
  Joy

# 881
Her_76, да много.

# 882
Гледам Стоян победителят във втория сезон дал имената на 4 финалисти и коментирал ,ама колко е вярно незнам  Thinking Ето ги  ,скривам ги ,че дори и победителят казал
Скрит текст:
Роман ,Дидо,Ваня и Роси,а
 не Нури .Победителят е Роси
  Joy
Хаха, как ще знае победителя, като ще стане ясен на 16.12. АКо вземе пък го улучи, значи ще е интересно.

# 883
За мен пък е нормално да се променят нещата в хода на играта та дори и нещата който ще направиш ако вземеш парите.
Не съм чула Нури да казва че ще даде всичко до стотинка за благотворителност.Каза че ще даде, но колко точно.Каза че ще ги използва да изучи детето си, каза че ще ги вложи за селски туризъм.
Еми трябват му на човека пари, има си мечти, а това си е капитал.Ще изучи спикойно детето си, ще положи основите на селския туризъм
То аз дето не съм вътре всеки ден решавам нещо ново  ако ги имам тия пари , та те ли когато шанса да ги получи се увеличава с всеки изминал ден

# 884
  • София
Аз доколкото разбрах, това за благотворителността не го казвал за първи път. Отново подчертавам, че пропускам епизоди, затова ако греша, някой да ме поправи. Снощи обаче гледах, чух го, но не мисля, че конкретизира за цялата сума. Възможно е и да не съм чула. Peace
Не го казва за първи път, така е.  Peace И аз не мисля, че говори за цялата сума, но това са си само мои предположения, защото доколкото помня, не е изпадал в конкретика. А това за дъщеря си го спомена, защото тогава говореха кой има най-голяма нужда от парите. Също не смятам, че има значение кой за какво ще ползва парите. Участват в една игра и се състезават, а не се сравняват кой има най-голяма нужда от парите и най-смислена кауза, в която да ги вложи. На всеки би му било полезно да се подпомогне с такава сума. Сашка имала нужда от парите, защото искала да преподава. Те с какво ще й помогнат да осъществи желанието си, освен ако не смята да прави частно училище или школа?

Общи условия

Активация на акаунт