Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 175
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Иван и Андрей обясниха,че на финала ще са 4,двама отиват директно след гласуване на бившите фермери,двама-след дуели,но не на голямата арена.
А,и отделно уточниха-двама мъже и две жени.

# 931
Най вероятно ще има и междинен дуел в който ще отпадне още един.
Може и повече от един дуел да е за да останат 6.
Ще видим каква ще я измислят.
Не вярвам да са 5 на финал.

# 932
  • London
За съсед бих искала Нури разбира се..... винаги ще е в помощ при някаква авария.

Без дуел фермерите ще пуснат
Скрит текст:
Ваня и Дидо според мен.....Роси и Нури пак ще се докопат по трудния начин.

# 933
Мнението е като задника, всеки го има.

Така е, при това при някои държи твърда позиция, а при други си е просто въздух под налягане.SmileSmileSmile

На мен пък долу-горе ми харесва подбора тази година, заради това, че почти всеки участник има и хубави, и лоши качества. Миналата година ми бяха много по-неприятни - ограничени, невежи хора, които паднаха толкова ниско, че заклеймиха жаждата за книги и знания като нещо срамно и грозно. Не знам опосумите ли измислиха финалните седмици тогава или просто karma is a bitch, но за по-хубава развръзка на риалити трудно ще се сетя.

Аз не искам Гошо за съсед - избухлив, шумен... не, мерси. Но ще взема Дидо, Нури, Роска и Александра.

# 934
  • London
Помислете пак за Александра, като нищо ще се присламчи на мъжете ви.

# 935
Помислете пак за Александра, като нищо ще се присламчи на мъжете ви.
Joy Теб би ли те притеснило това? Мен някакви си Сашки не биха ме смутили, колкото и да се увъртат около мъжа ми, защото съм толкова прекрасна и неотразима, че мъжът ми други не поглежда. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 936
Във връзка с това за Симеон - помня много добре 2ри сезон, където най-спрягания за победител беше Финци заедно със Стоян, но малко преди да се видят финалните 4ки се сподели някаква новина за Финци, където откраднал жената на най-добрия му приятел и той се самоубил. Да не говорим колко много го потвърдиха и това според мен измъкна победата от Финци. Та тука се получава същото, ако Симеон отиде на финал, то все някоя група от хора ще го хванат за това и няма отърване.

# 937
Ооо, вярно. Миналата година бяха баси и тапирите събрани. Образован беше мръсна дума. Миналата година ми допадаше и Станислав. Човека беше бачкатор и имаше разни щури идеи за мебели. Харесвам хора с въображение. Макар че беше си малко прост, затва го и лъзна Алек Сълзата.
Той сепак свали ли оная гимнастичката? Голяма драма беше сумати време, нервираше ме яко.

# 938
Ензим, вървиш към съвършенство, скромна, красива, умеятна....Mask
Аз пък ще стана съседка на La Catrala и Нури, че не ме бива в нищо. Хареса ми идеята с Жоро за домоуправител на Хър Мяуджести и много ме блазни Сашка да събира парите за чистачка Satisfied
Първата работа на Жорката ще е да развее трибагреника и да ни изкарва да гласуваме.Mask
Скрит текст:
И във връзка с предишен твой пост , ако българите не са имали високи постове в турската войска, са имали главатари на кърджалиите, цял Индже войвода, преди да стане закрилник е бил водач на банда.
Имало е участие на българи в османската войска,  който се интересува да прочете за войнуците и мартолосите, които макар и да не участвали във вихъра на битките, имали военни функции и привилегии.В регистрите на Вид. санджак са споменати доста християни-спахии.

# 939
  • гр.София
Моят фаворит за победител този сезон е Нури. Много ми хареса изказването му, че той може всичко. Наистина го може, не виждам защо да не го каже на глас.
Защо се лута какво би направил с парите?- не е влезнал в предаването за тях, не ги е похарчил предварително като Жоро.
Сега го разсъждава, ако все пак стане какво да ги прави. Другите са го мислили преди да ги изберат още, за него е нещо ново.
Росица е моята фаворитка жена- толкова много еволюира мнението ми за нея...
Иначе бих искала Симо да победи. Беше единственият честен досега- и за Калоян каза, че го избира, защото смята, че може да го победи, и за Дидо каза същото. Момчето играе играта.

# 940
Не разбрах каква и е драмата на Милена с пердетата.Кажете моля, че изпуснах.

# 941
  • Sunshine state
И аз не схванах какво толкова е направила Росица, че Милена подпали така. Обяснениеъо й не го схванах. Айде пак ще гледаме на Хриса истериите. 🙄

# 942
Аз за първи път виждам такъв ужас, какъвто е Христина. Ей хора, не бих могла да я изтърпя в реала. Нищо свято ли няма за нея?
Следващата е Милена. Все за нещо ще намери да се начумери, за да привлече внимание и другите да са виновни, за нещо си.

# 943
  • Sunshine state
То в реала да са я пребили на секундата, няма кой да й търпи простотиите. Росица ако й закове един, каквато е набита, сеят ще й се завие. И сега да не ми скочите, че толерирам саморазправата - на такова чудо май само това би му помогнало да се осъзнае.

# 944
То в реала да са я пребили на секундата, няма кой да й търпи простотиите. Росица ако й закове един, каквато е набита, сеят ще й се завие. И сега да не ми скочите, че толерирам саморазправата - на такова чудо май само това би му помогнало да се осъзнае.
Що да ти скочим.Аз ако съм там отдавна ще съм се сбила.

Общи условия

Активация на акаунт