Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 176
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 915
Аз пък на подобни на познатите на Рейна спирам да ги слушам в един момент. Трябва ми да се натоварвам с на хората приказките. Да си дрънка там и толкова. Като ме дразни някой не общувам с него. Да не сме венчани сепак?
Инак Фермата я гледам когато почивам. За разтоварване. Някой път и само ви чета, ако не съм гледал епизода. Интересно ми е да обсъждаме участниците.

# 916
  • София
Reina, забравила  бях, с много напъване и помощ от гугъл се сетих за едно татуирано нещо от Бургас, Айляка, голямото откритие на И+А, което бързо се изложи и бързо си замина.Mask
Тари, точно този, да. Вярно, че така му викаха. Аз само татуировките му помня.  Blush

Омикрон, аз също ги избягвам, разбира се, изключително натоварващо е да се общува с такива хора. Но невинаги е възможно да избегнеш контакт, за съжаление.

# 917
Рейна, ти к'во- дебнеш ме за да си ми в опозиция ли😁😎. Ми мен пък не ме дразнят, не ми пречи да се изтъкват. Другите мрънкалници повече ме дразнят. Освен това, Нури не виждам да прекалява.

# 918
  • София
Не, откъде ти хрумна?  Laughing Просто отговарям, когато смятам, че визираш мой пост. Теб не те дразни, мен ме дразни, не виждам какъв е проблемът? Всеки има право да изложи позицията си и да я защити. Във форумите това става главно под формата на диалог, но нямам проблем с това да прескачам мненията ти занапред.

# 919
Дали е позволено човек да има мнение и да го изрази според някои от пишещите? На никого не съм искала да ми прави анализ, аз не коментирам вас, моля за същото. Дали съм дребнава или не не е обект на темата.

Merri_An,  аз анализи не ти правя, нито искам да те коментирам, даже почти винаги съм била на едно мнение с теб по отношение на играчите във фермата. Съжелявам, ако си се обидила от моето изказване, просто съм малко по-дирекна в изказа си.

# 920
Оф, не стига, че не харесваш Роман, ами и от бъзик не разбираш😉! Пошегувах се, мир🌻😊✌

# 921
Защо почва да ми намирисва на дребнавост в този форум. Нямам намерение да обиждам никого, но самия факт, че тук вече втора страница се коментира, кой какво би направил с хипотетична награда, че и да се критикува за това, мдаа в български форум съм, няма грешка.

Иначе по темата за фермата:
Представете си че живеете в една кооперация със съседи с типажите от фермата. Кого ще искате за съсед?
1.Христина и нейното обкръжение;
2.Милена, която всичкия я уважават;
3.Рокаджията Дидо и неговото дзен семейство:
4.DJ Симо и вечния купон около  него:
5.Помашко семейство на "хлъзгавия" Нури, които може да ви скове патерици, докато сте се хлъзнали по него;
6.Гръмогласния патреот и чужбиномразец Георги;
7.Ваня, която скача в огъня за всеки, само да не е от ЦСКА.
8.Другарка Александра, която ще сложим за домоуправител;
9.Роси, готова да ви направи забележка, ако си хвърлите фаса през терасата;
10. Роман  в целия му блясък и красота;

Ал лично, за съседи не искам Христина, Милена и Роман.
     Моля те,кажи каво имаш предвид с т.3,защо е дзен семейството на Дидо?Просто ми стана интересно.

# 922
Вий пък ко се връзвате на всеки коментар. Мнението е като задника, всеки го има. Та чак да се избягвате и подобни. Все пак Тв е за да убиеш малко време, почне ли да дразни-бутона и айде. Чета си книга.
Иначе за мен тази и предната година е слаба. Втория сезон пък ме издразни, задето пробваха да изкарат Стоян някъв примитив. Тоя човек им показа, че даже и без пръсти, кадърен ли е някой все успява.
Третия пък с оня ревльото и двете руси амбиции и той беше тц, тц тц. Опитват инак И и А, ама все да има и жълтичко и грозна интрижка и други. Това мен лично ме дразни.

# 923
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За съседи бих си избрала Дидо,Георги(като семейни и предпочитащи домашният уют и тишина),Александра с тетрадка в ръка,която вечно ще проси пари от входа за щяло и нещяло(но пък е ангажимент,който тя би приела много насериозно и така няма да се налага друг да се занимава с това),евентуално Роси,която ще прави забележки на всички за дребни битовизми,но пък ще е насреща при нужда,Нури,за да отремонтира дребни проблеми.

Не искам Ваня(ще надраска ЦСКА на всички стени),Христина(един вход няма нужда от истеричка.Представям си я как се прибира пияна и заляна в 4 сутринта да блъска врати и шумно да изкачва стълбите.Може и някоя псувня да пусне между другото.),Симо и Роман(защото ще са много шумни,партита и тн),Милена(лицемерка и клюкарка,от тези,които слухтят за интриги).

# 924

В този смисъл - и Нури надали вярва, че ще спечели играта, но пък нищо не пречи да си помечтае, нали? Освен това - дъщеря му ще учи дентална медицина в Пловдив. Това не е кой знае колко скъпо образование - не си го мислете. Та 100 000 лева не само че ще му стигнат, ами и ще останат.
Така е, не само може да я изучи с тези пари, а и кабинет да ѝ оборудва. Hands V
Таксата за повечето медицински специалности е около 1000 лв на година.

Цитат
Колко от тук пишещите могат да направят капан за мишки? Или да се сетят да използват пънче за валиране на пръстта, да издялат патерица...
Тари, аз ще се самопохваля - мога да направя капан за мишки и патерица, а валяци за райграс съм виждала - та и за пънче бих се сетила. Ех, каква съм нескромна, бе. Ама, мога си много неща, знам си го, казвам си го, ако ме попитат, де. Sunglasses

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 18:27 от Ензим

# 925
Голди, Гого веднага бих го избрала за съсед  Даже за домоуправител. Мисля, че ще му се получи в нашето шантаво съседство. Така де - входът има нужда от здрава ръка. Тамън започвайки от блока, ще оправи таз ми ти държава. Simple Smile

# 926
  • Вестерос
Ако тази и другата седмица отпаднат двама от фермерите, то след 13-та седмица остават 8 участника.
Миналата година след 13-та седмица бяха 7, след което имаше трима отпаднали от дуели - Станислав, Елена и Алек.
Тази година как ще се получи така, че накрая да останат 4-ма?
Ако напусналите фермата отново трябва да изберат двама, които директно да отидат на финала, остават 6 и дори да се играят 3 дуела, пак остава един фермер в повече за финала.
Преди няколко дни, правейки сметки тук и аз до това стигнах, че няма да са 4 явно на края. Но не го изкоментирахме. Лично нямам идея, освен само 3-ма да са на финал, тъй като 5 много ми се виждат.

Относно статията за Симо- може и да е вярна. не се зачетох обстойно в коментарите, но не бяха ли и те от 2016?

Все пак да не забравяме, че и Станислав беше осъждан за наркотици, че и се обсъжда вътре във Фермата.
А за Симо пише, че са разбили, но информация за присъда аз не помня. Може да е прекратено нак.производство срещу него, може и да е оправдан. Ако беше с влязла в сила присъда , си мисля, че Опусумите нямаше да пропуснат да се спомене, както мин. година за Станислав.

# 927
  • София
Владо питаше другите дали предполагат кои ще са 6-имата на финала. Явно оттам ще се започне чистката.

# 928
Като една дребнава съфорумка,Не искам Ваня,щото Е от ЦСКА,а пък аз не харесвам волейболният треньор на  ЦСКА.
  Искам Нури,Роси,Дидо.
  Какво значи дзен семейство на Дидо?
   И щото съм скандалджийка и дребнава,ММ ме заведе да живея в къща,в селски квартал.

марулета,
за дзен семейството на Дидо имах предвид добро и спокойно. Иначе с две ръце съм за къща в село близо до голям град.

# 929
  • Вестерос
6-ма? Как?

Дидо- Симо- отпада 1 и остава 1

Роси, Ваня, Милена, Алекс, Хриса= 5
Роман, Нури, Жоро=3

общо 9

другата седмица отпада 1

общо 8

двама отиват на финал след глас на фермерите

остават 6

и тук ако се бият 2 по 2= остават 3 и на финал са 5-ма.

може да се бият по 3, тогава са два дуела и остават 2-ма и на финал са 4-ма.

А може ако са по 2-ма, остават 3-ма, те се бият и отива 1 и на финала са 3-ма.

Общи условия

Активация на акаунт